Dodaj do ulubionych

Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdzie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:36
Studia wyższe, duże doświadczenie zawodowe, otwarty przewód doktorski, czy
mam szansę na prace w Czestochowie?,
fila19@vp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.21.pl 28.05.07, 21:07
      > Studia wyższe, duże doświadczenie zawodowe, otwarty przewód doktorski, czy
      > mam szansę na prace w Czestochowie?
      A co umiesz robić? Bo ja szukam ludzi do pracy.
      • Gość: konrad Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.realestate.net.pl 28.05.07, 21:13
        a do jakiej pracy szukasz?? z jakim doswiadczeniem ??
        • Gość: ona Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:30
          ja tez szukam pracy, ale powiedz do czego szukasz ludzi i jakie wyksztalcenie
          jest wymagane, na czym polega praca, jakiego doswiadczenia oczekujesz od
          przyszlego pracownika?
    • Gość: Rozbawiony do puku Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:36
      Przejdz na emeryture .Ja mam 2200 netto.To sie opłaca najlepiej.Pracować za dwa
      tysiace moga tylko idealiści !
      • Gość: jureczek Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:16
        ja tez szukam pracy tzn orientuje sie czy w czewie mozna gdzies znalesc prace
        jako operotor programista cnc (mastercam, rhinoceros , autocad) roczne
        doswiadczenie oczywiscie nie za 1000zł miesiecznie
    • Gość: BBB pracy jest mnóstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 00:33
      Z doświadczenia, a prowadzę w Częstochowie dość spory interes, zatrudniając
      kilkudziesięciu ludzi - pracy w Częstochowie jest mnóstwo, i to za zdecydowanie
      lepsze niż tu wspomniane pieniądze.

Znam wielu zdesperowanych pracodawców - bezskutecznie szukających rozsądnego i
      zaangażowanego pracownika, któremu dziś naprawdę skłonni są płacić dobrze i
      stworzyć dobre miejsce pracy, aby pracował skutecznie.

Jakość młodych pracowników, ich zaangażowanie, brak woli w "ulepszaniu się" -
      jest porażająca.

Ja sądzę, że wystarczy poczytać ogłoszenia, złożyć kilka ofert - i sprawę się
      obecnie załatwia w kilka dni.

Życzę powodzenia !
      • Gość: ja Re: pracy jest mnóstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:57
        BBB wcale nie jest tak łatwo, cały czas słysze kwoty niższe niż 1000 zł,jestem
        młoda chętnie podjęłabym prace z którą mogłabym sobie ustabilizować życie ae
        nie ma tak łatwo, niedługo chyba będę musiała przyjąć taką za 1000zl bo nie ma
        innej możliwości
        • Gość: scubabe Re: pracy jest mnóstwo IP: *.gre.pl 29.05.07, 09:17
          Praca w wkręt-met jako przedstawiciel handlowy płaca minimum 2000, wsyztkie
          firmy budownalne do dociepleń, do kładzenia płyt gipsowych, do pokryć
          dachowych, malarzy hydraulików paraca za minimum 2000. księgowe, do logistyki
          za mini2500 na ręke tylko trzeba zajrzeć na gazeta.pl praca wpisać częstochowa
          i troche podzwonić. Ludzie troche inicjatywy. Ja pracuje w logistyce po 2latach
          pracy 3500na ręke plus dodatki warunek dobra znajomość języka niemieckiego lub
          angielskiego. Życze powodzenia bo pracy jest dużo za duże pieniądze
          • Gość: ja Re: pracy jest mnóstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:22
            łatwo mówić, praca jest ale dla faceta, kobiety mają trudniej
            • Gość: biz Re: pracy jest mnóstwo IP: 212.240.170.* 29.05.07, 10:54
              Dla faceta???
              U mnie w firmie 80% pracowników logistyki to kobiety...... i preferują kobiety
              do tej pracy......
              • Gość: scubabe Re: pracy jest mnóstwo IP: *.gre.pl 29.05.07, 13:01
                Ja jestem kobietą bo do logistyki potrzebują z językiem a faceci to raczej
                często nie kumaci w tej kwesti nie wszyscy
      • Gość: kowa Re: pracy jest mnóstwo IP: *.com.pl 29.05.07, 10:57
        podpisuję się dwoma rękami,
    • Gość: wazwaz1 Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: 88.220.79.* 29.05.07, 11:07
      zgodnie z tym co tu czytam, to masz szanse produkować śrubki, lub kłaść płyty
      gipskartonowe... pozdrawiam-ja dojeżdżam do pracy do Katowic
      • Gość: BA Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:52
        pracy w Częstochowie jest mnóstwo jak pisał ktoś wyżej - ciekawe skończyłem
        polibudę i bardzo chętnie podjął bym sie płacy w takiej logistyce czy jako
        przedstawiciel handlowy nawet za te przez was niechciane 1200 zł i jakoś nigdzie
        takiej pracy nie mogę znaleźć. Wszędzie pada pytanie gdzie pracowałem. Bez stażu
        i doświadczenia wcale ale to WCALE pracodawcy nie chcą zatrudnić. No i błędne koło.
        • Gość: ja Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:02
          własnie, najlepiej miec 25 lat, znac biegle 5 jezykow i miec z 15 lat stazu...
          bez doswiadczenie nie jest latwo ale jak je zdobyc jak nikt nie chce zatrudnic
          kogos bez doswiadczenia... ja bym chetnie pracowala za 1000 zl ale jesli
          mialabym mozliwosc rozwoju, awansu
          • Gość: BA Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:12
            witaj w klubie 25 latków z wyższym wykształceniem przez nikogo nie chcianych.
          • Gość: Nowijka Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: 80.50.242.* 29.05.07, 12:39
            Gość portalu: ja napisał(a):
            ja bym chetnie pracowala za 1000 zl ale jesli
            > mialabym mozliwosc rozwoju, awansu

Wy chyba w innej Czestochowie niz ja mieszkacie.
            Pracy za tysiąc złotych biduleczka znależ nie może. Wstań od kompa, wyjdz od
            mamusi z kieszonki i "wleziesz" wprost na ogłoszenia DAM PRACE
            • Gość: scubabe Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.gre.pl 29.05.07, 13:09
              A próbowałeś za 1500 na ręke w makro w logistyce bez doświadczenia potrzebowali
              ogłoszenie przez dwa miesiące a head-hounter z makro to i u nas szukał tylko że
              zapomniał że takie sumy w logistyce to przeszłość. A tak poza tym to
              przedstawicieli handlowych to napęczki nawet w częstochowie poszukują, po
              budowlance szukała firma ecor przyjmowała bez doświadczenia. Tylko rusz się.
              Tak nawiasem mówiąc czasem warto wysłać jedno cv w ciągu dnia a prace będziesz
              miał gwarantowaną. A u nas w TNT poszukują do rozwożenia paczek, księgowe,
              pomocnika księgowej, i pomocy biurowej
              • Gość: Nowijka do scrubebe IP: 80.50.242.* 29.05.07, 13:18
                Wreszcie ktos normalny na tym forum :)
              • Gość: . Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:25
                powiedz gdzie w makro trzeba zlozyc cv, w obsludze klienta czy przez neta mozna?
                • Gość: gość Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:27
                  tylko zapomnieliście powiedzieć co z rejestracją.Z tego co wiem,to na ulamek
                  etatu,więc mogą zapłacić tyle,bo nie płacą ZUS.
            • Gość: do Nowalijki Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 13:58
              Niech cię nie rozwalają te fora o jakich piszesz, wyobraź sobie że wśród osób
              poszykujących pracy są osoby inteligentne i wiedza jak szukać pracy!, jestem
              sama i u nikogo nie siedzę w kieszeni, szukam pracy od miesiąca i co przy moim
              duzym doświadczeniu proponują mi pracę za 1000 zl na rękę, tylko dla mnie to
              bardzo malo sama się za ta kwotę nie utrzymam, czy sa pracodawcy w Czestochowie
              którzy szukają pracownika z doświadczeniem oderując więcej i ceniśc te
              kwalifikacje?
    • Gość: Nowijka Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: 80.50.242.* 29.05.07, 12:36
      Rozwalaja mnie takie posty. To się rozejrzyj na tzw. rynku pracy, a nie na
      forum pisz.
      • Gość: inna Re: Szukam pracy za 2000 netto w Częstochowie-gdz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:38
        Nowijka lecz się albo przynajmniej sieć cicho jak nie masz nic mądrego do
        powiedzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka