Gość: ss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:47 jak wysokie alimenty płacicie na 1 dziecko? Sami je ustaliliscie czy wyznaczył je sąd. Czy musze płacic alimenty jak rozwód był z winy zony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzona Re: wysokość alimentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:33 a dzieci sobie sama zona zrobiła? i co mają do tego dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: wysokość alimentów IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 11:36 żenada żeby zadawać pytanie czy muszę płacić alimenty jak rozwód był z winy żony !!!!!!!!!!!! biedne te twoje dzieci jak już teraz główkujesz co by tu zrobić żeby nie dać im ani grosza, współczuję im takiego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: wysokość alimentów 01.06.07, 11:46 A na rozprawie sąd Ci nie wyznaczył alimentów? Na jedno dziecko około 300 zł, kwestia umowna miedzy byłymi małzonkami, o ile są na poziomie i potrafia sie dogadać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: wysokość alimentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:57 problem w tym ze nie wiem czy dziecko jest moje , bo zonka poszła w "długą", a od alimentów sie nie uchylam, tylko pytam jak to jest. Rozwodu jeszcze nie ma.Ale wy macie w sobie duzo jadu, zapytac sie nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: wysokość alimentów 01.06.07, 11:59 Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, naskoczyłam na Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: wyjaśnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:08 jeżeli są dzieci to najpierw jest sprawa o alimenty i ty musisz się okreslić ile możesz płacić. Zona może nawet napisać zawrotną kwotę, sąd pyta się Ciebie ile ty możesz płacić. Potem jest sprawa rozwodowa.....lub jedna sprawa połączona ale to ty musisz pilnować kwoty jaką ci przywalą. Możesz także zrobić badania DNA skoro nie jesteś pewien. Odpowiedz Link Zgłoś