Dodaj do ulubionych

wysokość alimentów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:47
jak wysokie alimenty płacicie na 1 dziecko? Sami je ustaliliscie czy wyznaczył
je sąd. Czy musze płacic alimenty jak rozwód był z winy zony?
Obserwuj wątek
    • Gość: wkurzona Re: wysokość alimentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:33
      a dzieci sobie sama zona zrobiła? i co mają do tego dzieci?
    • Gość: bt Re: wysokość alimentów IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 11:36
      żenada żeby zadawać pytanie czy muszę płacić alimenty jak rozwód był z winy
      żony !!!!!!!!!!!! biedne te twoje dzieci jak już teraz główkujesz co by tu
      zrobić żeby nie dać im ani grosza, współczuję im takiego ojca
      • princessa29 Re: wysokość alimentów 01.06.07, 11:46
        A na rozprawie sąd Ci nie wyznaczył alimentów? Na jedno dziecko około 300 zł,
        kwestia umowna miedzy byłymi małzonkami, o ile są na poziomie i potrafia sie
        dogadać. pozdrawiam
        • Gość: ss Re: wysokość alimentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:57
          problem w tym ze nie wiem czy dziecko jest moje , bo zonka poszła w "długą", a
          od alimentów sie nie uchylam, tylko pytam jak to jest. Rozwodu jeszcze nie
          ma.Ale wy macie w sobie duzo jadu, zapytac sie nie mozna.
          • princessa29 Re: wysokość alimentów 01.06.07, 11:59
            Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, naskoczyłam na Ciebie?
            • Gość: mama Re: wyjaśnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:08
              jeżeli są dzieci to najpierw jest sprawa o alimenty i ty musisz się okreslić ile
              możesz płacić. Zona może nawet napisać zawrotną kwotę, sąd pyta się Ciebie ile
              ty możesz płacić. Potem jest sprawa rozwodowa.....lub jedna sprawa połączona ale
              to ty musisz pilnować kwoty jaką ci przywalą. Możesz także zrobić badania DNA
              skoro nie jesteś pewien.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka