Gość: CHĘTNY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:44 Gdzie można kupić pustaki Maxy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CHĘTNY Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 07:45 No i w jakiej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 10:29 własciwie to okresliłes "maxy" ,a może bloczki siporex(raczej biały kom.) 22x30x60,22x60x60? Odsprzedam .To mogło być uznane jako reklama ale jednocześnie pytanie czym lepszy jest siporeks od maxa?.Siporeks piła mozesz przyciąć do kantu,zagiecia,..., max na wymiar jest.Cegła też dobra dlaczego max? ze wzgledu na wagę?szybkość budowania co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHĘTNY Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:28 Chodzi mi o pustaki typu porotherm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedzący Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:32 W Castoramie po 8zł- na zapisy. W Domex-sie po 10 zł- od ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:50 Porotherm w Domexie jest po 13 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 13:18 uuuu, przepraszam, miałem już "trochę" nieaktualne dane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 11:51 ..ja poddałem pod dyskusję i zaproponowałem coś innego jak 'max' .następny forumowicz podał Tobie namiary,ja jeszcze dodam porotherm może być na słowacji ,czechach-w podobnej cenie ze sprowadzeniem/patrz posty bud.nawet w cz-wie.zdrowia na budowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Gdzie pustaki? IP: 212.160.86.* 12.06.07, 14:49 w jakiej cenie i ile sztuk mozesz odsprzedac? czy to sa bloczki komorkowe czy pustak pianowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:36 do "m" siporeks(X) jak nazwa wskazuje bloczki (tzw.białe-choć są raczej szare w odróżnieniu od cementowego)betonu komórkowego(nie komorowe to jest różnica)ilość ok 30 m3 tj ok.600 szt.tych mniejszych .Dalsze informacje jak Pan potrzebuje udzielę na gg,e-mail.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:38 -to nie są tzw.pustaki pianowe to jest siporex.p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie pustaki? IP: *.lelewela.trustnet.pl 12.06.07, 11:50 Ja mam jednego maxi pustaka w domu:)) Dopłacę:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez budujący Re: Gdzie pustaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 12:21 Najlepsze zawsze były Max-y z Kozłowic(niedaleko Goprzowa Sl)teraz niedostępne.Najblizej kupisz bez miesikeczych oczekiwac w Czechach lub Ukrainie i to nie żart. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Gdzie pustaki? 12.06.07, 13:35 Przy takich cenach to chyba juz z Niemiec sie oplaci sciagac a co dopiero z Ukrainy czy Czech. :D Odpowiedz Link Zgłoś
fraberger Re: Gdzie pustaki? 12.06.07, 13:51 Kamyk Plac Witosa 1 porotherm 10 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Gdzie pustaki? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.07, 16:09 Możliwość na zamówienie sprowadzenia pustaków porotherm - więcej iza_19@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemooo Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 17:33 Widzę ,że już się w głowach poprzewracało sprzedającym materiały budowlane.Przeczekajcie jeszcze tą zimę i zobaczycie po ile będą MAX'y. Ta sensacja z tymi cenami nie potrwa długo.Miejmy nadzieję że zima tego roku będzie ostra i wszystkie składy ,które przechowują materiały budowlane będą szybko wyprzedawać swoje zapasy !!! Ceny są sztucznie podkręcane dzieki szumowi medialnemu a sprzedawcy wykorzystują to maksymalnie!Niestety takie jest prawo rynku,a POLSKA to bardzo dziwny kraj i tutaj wszystko wolno! Pozdrawiam wszystkich budujących swoje domki! POWODZENIA - Nie dajcie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie pustaki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 21:46 kilka dni temu kupiłem od gościa (bierze bezpośrednio od producenta)porotherm. Ale ceny ciagle się zmieniają, to też zalezy od ilości. Tel. 602199158 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Gdzie pustaki? IP: *.streamcn.pl 12.06.07, 23:08 max są na michalinie od ręki po 4zl Odpowiedz Link Zgłoś
millalovesyoga123 Re: Gdzie pustaki? 12.12.23, 09:30 Zainwestuj w ceramikę od https: //murygt .pl/ i ciesz się trwałym i estetycznym domem przez lata. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś