Dodaj do ulubionych

Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:29
Mam zapytanie do dziewczyn ,które zażywają tabl. antykoncep. Yasminella (nie
mylić z Yasmin),napiszcie jak się czujecie czy czy odczuwacię dużo skutków
ubocznych interesuje mnie szczególnie czy są problemy z cerą i czy nie
wypadają włosy.Pozdrawiam i dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: oka Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:38
      ja dopiero zaczynam jeszcze nie mam zdania
    • Gość: klarav Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:42
      pierwszy miesiac jest najgorszy,potem wszystko jest naprawde ok.musisz dac tym
      tabl.szanse.wszystko wroci do normy.a wlosy i cera...mysle,ze to nie jest wina
      tabletek.
      • Gość: karolina Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: 195.205.202.* 20.06.07, 00:43
        brałam i czułam się fatalnie ,odstawiłam po 4 mies bo cera robiła się
        brzydka,kilogramy przybywały i puchły nogi.Osobiście nie polecam.
        • Gość: mioka Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:31
          ja się po nich czuję całkiem dobrze
    • Gość: aga Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 16:02
      A ja wole plastry Evra...
    • Gość: tola Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 21:28
      widzę że mało Pań bierze Yasminelle
      • Gość: kama Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: 212.87.244.* 20.06.07, 21:50
        ja biore juz kilka miesiecy jestem bardzo zadowolona zero skutkow ubocznych cera
        ok włosy sie malo przetuszczaja najtaniej jest w aptece zielonej na nmp 34,90
        polecam
    • Gość: aja Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:18
      Yasminelle sa dobrze przyswajalne przez organizm jezeli sa to nasze pierwsze
      tabletki antykoncepcyjne ktore zazywamy, albo po minimum 3 miesiecznej
      przerwie. Ja wczesniej bralam Yasmin i lekarz polecil mi Yasmenelle wiec sie
      przezucilam - zaczelam je brac bez 3 miesiecznej przerwy i teraz mam straszny
      problem w postaci dretwienia konczyn. Dopiero teraz dowiedzialam sie od innego
      lekarza ze Yasminelle maja bardzo mala dawke hormonu i nie nalezy ich brac po
      uprzednim zazywaniu wiekszych dawek hormonow, gdyz wlasnie dochodzi do takich
      skutkow jakie ja odczuwam. Dretwienie jest straszne- mam wrazenie ze zaraz mi
      odpadnie noga. Na szczescie jeszcze jedna tabletka mi zostala i koncze z
      tym...Dziewczyny nie zrobcie takiego bledu jak ja.
      • Gość: eliza Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:43
        A ja wręcz przeciwnie. też zmieniłam inny lek cilest ( ma największą ilość
        hormonów ze wszystkich) na yasminelle i czuje się BARDZO dobrze. Mało tego. Tak
        jak czytałam kiedyś na forach po tym leku się chudnie i ja jestem tego
        przykładem 4 kilogramy od kwietnia !!!!!!! Dla mnie jest to rewelacja .
        pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Pytanie Do Pań które biorą Yasminelle IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.08.07, 22:44
        yasminelle to dobrze promowany hormon przez przedstawiciela wśród ginekologów w
        częstochowie...dlatego wielu dziewczyną z cze-wy pisany jest na receptach w
        prywatnych gabinenach i nie tylko...!!!Po prostu lekarze mają tzw."modę" na
        pisanie na Rp.Yasminelle....(czerpiąc z tego odpowiednie korzyści)Po prostu
        rządzi tym rynek:):):)(i wciąż słaby budżet osobisty tzw.biednego polskiego
        lekarza ,który jednak chce pozostać w kraju bo nie zna angielskiego albo brak mu
        elastyczności osobistej:):)) w niektórych gabinetach dziewczyna nawet może się
        dowiedzieć iż najtańszą cenę tego ,,cudownego'' hormonu napotka w Zielonej
        tudzież w błękitnej Aptece....to to samo czyli mgr J.T. (dawny lider dziecinnie
        prostego Kamsofta-dziś przyjaciel wielu mieszkańców ul.Kościuszki:):):)....Po
        pierwsze lek jest pełnopłatny po drugie nowość w półce z hormonami po trzecie ma
        się sprzedawać i łoić kaskę...i tak się dzieje....na prostym polskim
        społeczeństwie łatwo robić kasę.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka