Gość: maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:52 czy jestescie zadowoleni z neostrady tp 512 ? czy wyłącza wam się też gdy odbieracie telefon stacjonarny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neo Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 14:56 wyłącza się gdy się odbiera tel. i odkłada słuchawkę...nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:00 w telekomunikacji mówią że to wina filtra. Wydaje mi sie ,że wszystko jest podłączone dobrze, więc chyba nie powinno tak byc ,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:11 Tak jak Ci powiedzieli w tepsie, masz źle podłączony lub uszkodzony filtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:20 Ja mam 512 i nie mam takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:44 ja mam neostrade 512 od 3 lat i nigdy sie nie zdazylo zeby sie rozlanczala przy odbieraniu telefonu czy cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:17 Mam neostradę od pół roku i nic sie nie rozłącza. Ale poczatkowo miałam uszkodzony filtr i tez miałam taką sytuację.Jak wymienisz filtr to bedzie po kłopocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:12 Tak ciągle się wyłącza się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:04 sprawdzcie czy macie to dobrze podłączone i czy macie aparat tel. z homologacja bo moze wam tel walic po filtrze i stad ten problem , ja mam neo chyba z 3 lata i wiekszosc moich znajomych i nikt nie ma takiego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: neostrada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 23:30 ja mam neo 4 lata i od czasu do czasu też mi sie to zdarza i nikt m i nie wmówi że mam filtr źle podłączony Odpowiedz Link Zgłoś