IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:20
Co się dzieje w Tesco? Likwidują go? Kiedyś dobrze zaopatrzony teraz puste
półki. O kolejkach przy kasach już nie wspomnę. Czy to tylko brak ludzi do
pracy. Jeśli to tylko brak ludzi to niech zamkną go na noc, to trochę etetów
zaoszczędzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwatorka Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 16:03
      Na noc nie zamkną go,wręcz przeciwnie zostało wprowadzone nocne towarowanie,90%
      pracowników pracuje na nocnych zmianach.
      • Gość: tesco-widz Re: tesco IP: 195.205.202.* 01.07.07, 17:05
        czesto jestem w tesco na drogowcow.zawsze widze ogloszenia do pracy,wiec ludzi
        pewnie brakuje.widze nawet sympatycznego pana kierownika,ktury wyklada
        syropy.moze to przez brak rak do pracy ? swoja droga jakie tam sa zarobki? jaka
        admoswera pracy ?wie ktos ?
        • Gość: bb Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:18
          Ostatnio jak bylem, to 3 kasy czynne i do kazdej ok. 20 wozkow... nawet nie
          wchodzilem do srodka. Ochroniarz zapytany czemu nie ma wiecej kas otwartych
          stwierdzil ze pracuja wszyscy co obecnie sa zatrudnieni... i nikogo innego nie ma.
          • Gość: :) Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 18:01
            Zarobki są bardzo dobre,przy całym etacie (prawie same nocki)na pasku zawsze 6 z
            przodu...
            • Gość: dar Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 19:06
              i dwa zera z tyłu
              • Gość: tesz co Re: tesco IP: 80.48.49.* 01.07.07, 20:59
                a nie moi drodzy - tesco po prostu ma węża w kieszeni!! jedna z najbogatszych
                firm trudni się wyzyskiem! i jakie wymagania!!!! im gorzej z ludźmi i pensjami
                wymagania rosną!! absurd? nie! komu się nie podoba won! a wiecie co jest
                najgorsze? wydaje mi sie że im wyżej postawiony człowiek w hierarchii tesco tym
                jego absurdalność rośnie proporcjonalnie do zarobków!
                i na koniec gwóźdź :!
                - jeśli są kolejki dla ciebie otworzymy kolejną kasę (CO ZA BZDURA!!!!)
                mistrzostwo w demagogii!
                - 90% produktów pochodzi od polskich (regionalnych) dostawców (buahahahaaa made
                in chiny) tymczasem nawet w TESCO Czarnków lokalnego piwa kupić nie sposób
                zakłąmane małe ludziki!!!
              • Gość: Krzych Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:51
                I 3/4 miesiaca nie przespana w domu,bo praca na nocnej zmianie i to wszystko za
                marne grosze
    • Gość: scare face Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 14:48
      Z braku ludzi,najlepiej przekwalifikować pracownika..,
      dzięki temu będzie sprzedawcą-magazynierem-kasjerem,a nawet pracownikiem
      sprzątającym market...,
      a "pensja"ta sama..-chyba lepszy zasiłek dla bezrobotnych,bo w markecie trzeba
      się
      sie narobić jak wół,a wymagania wciąż rosną,a ludzi ubywa.
      • Gość: Aśka Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 17:57
        Niestety ja jestem zmuszona podjąć tam prace. Powiedzcie mi czy potrzebna jest
        książeczka sanepidu? i ta nocna zmiana to w jakich jest godzinach? dziękuje ;]
        • Gość: odp Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:02
          ksiazeczka jest oczywiscie niezbedna a nocka jest w godzinach 21.45-6.00
          • Gość: ... Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:45
            A kto Cię tak zmusza?Przyjdzie znowu taka "zmuszona" i będzie ktoś musiał za nią
            zap....,bo ona zero pojęcia o pracy,ona tylko :zmuszona".Ogarnij się!
            • Gość: Agusia Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 20:43
              Może życie ja zmusza? Może potrzebuje pracy od już? Może dla dziecka? Trochę
              kultury...
              • Gość: Szyja Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 21:12
                Na wstępie chciałabym poinformować Cię,iż W Tesco napewno nie zarobisz na
                utrzymanie rodziny,to jest praca harytatywna, a jak już się podejmiesz tej pracy
                musisz mieć "jaja"-albo być niezłym desperatem aby wdrożyć sie w ten system jaki
                tutaj panuje, jak jesteś ślamazarną,nie obytą osobą w tym temacie zostaniesz
                zjedzona na starcie bo nikt za Ciebie robić nie będzie..,a prawda jest taka, że
                przyjdzie sobie jedna z drugą dorobić do emerytury i nie istotne dla niej są aż
                tak zarobki,pobuja sie na dziennej zmianie, a całą robotę odwalą na nocy.
                Tak jak wyżej napisano dużo osób pracuje w Tesco z konieczności,ale nikt za
                drugiego robić nie będzie, przynajmnej za taka stawke,A funkcjonowanie Tesco
                coraz bardziej zależne jest od leaderow, bo osób chętnych podjęcia tej pracy
                jest coraz mniej.
                Ogólnie w Tesco stworzono obóz pracy, gdzie nie szanuje sie pracownika,nie
                podoba Ci sie, to na Twoje miejsce przyjdzie ktoś inny,miejsc po innych jest
                dużo, ale wciąż tego kogoś nie widać,pomimo tego że klient aż potyka sie
                przechodząc przez bramki o banery informujące o przyjęciach prawie na wszystkie
                stoiska.
        • Gość: gryfin do Aśki IP: *.zana.trustnet.pl 03.07.07, 15:11
          W LIDLU tez sa przyjęcia.Z tego co wiem to narobic sie nieraz trzeba ale nie
          jest zle.
    • Gość: kupujący byłem ostatnio na zakupach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:12
      obłęd, w końcu zostawiłem koszyk w sklepie, moje nerwy tego nie wytrzymały,
      półki-zaopatrzenie-kasy, ten sklep nie jest dla mnie i tym bardziej dla mojej
      rodziny.
    • Gość: polo Re: tesco IP: 83.2.140.* 03.07.07, 20:25
      Też się nad tym zastanawiałam. Od jakiegoś czasu to co znajduje się w gazetkach
      TESCO a na półkach to dwie różne sprawy. W 90% brakuje towarów promocyjnych.
      Może kierownictwo pomyślałoby nad tą sprawą. Czyżby nie zależało im na klientach?
      • Gość: :) Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:34
        Kierownictwo na czele z panią dyrektor potrafi tylko pracowników gnębić.
        • Gość: on Re: tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:07
          Co za mentalnośc kierownicy i dyrektor(ka) , bedą zapitalać za pracowników ,
          nie przeszkadza...
      • Gość: juz nie klient Re: tesco IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 00:28
        ja już nie robie tam zakupów, szkoda nerwów, kiedyś było inaczej...
        Teraz nie dość, że nie zgadzają się ceny to jeszcze wielkie oburzenie, że
        rezygnuje się z danego towaru jeśli na kasie okaże się inna cena niż na półce
        czy metce...
        A na dodatek kiedyś kupowałam napoje w zgrzewkach i były tak brudne, że po
        zapakowaniu kilku zgrzewek na wózek ręce były czarne. Zwróciłam uwagę
        kierownikowi działu, który stał akurat przy pani na wózku sprzątającym. Pan
        kierownik odpowiedział cyt: "A czego pani się spodziewała KURZ JEST WSZĘDZIE! "
        Mnie jednak się wydaje, że w takim sklepie gdzie jest żywność takie sytuacje nie
        powinny mieć miejsca. A kierownictwo sądzi jednak inaczej...
        Słusznie ktoś zauważył nie zależy im na klientach taki z tego wniosek.
    • Gość: wyrocznia. Re: tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 09:36
      Wszystkie obozy pracy kiedyś upadną. Wszystkie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka