Dodaj do ulubionych

o robicie z suchym chlebem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:34
wyrzucacie czy oddajecie
Obserwuj wątek
    • Gość: Iva Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.21.pl 01.07.07, 11:08
      oddajemy
      • Gość: Aska Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:21
        Ale komu??? U mnie sie marnuje, niestety, dosc duzo chleba. I naprawde nie wiem
        co mam z nim zrobic. Kiedys u moich rodzicow na klatce byl pojemnik na suchy
        chleb, ale od wielu lat go nie ma.
        • Gość: obserwator Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:27
          Jadąc na działkę dokarmiam kaczki i kury , gdyż jeden działkowiec ma staw, a
          przy nim domowe zwierzęta.
          Sprawę mam załatwioną.
          Inni też tak czynią.
          Właściciel działki jest zadowolony. Dziękuje za dobry gest !
        • Gość: Iva Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.21.pl 01.07.07, 11:46
          ja akurat mam komu oddawac, choc nie mieszkam w blokach, ale moi znajomi
          wieszaja poprostu na smietniku w reklamowce i za kilka godzin go nie ma, bo sa
          osoby, ktore wieczorami zabieraja
        • Gość: do Aśki Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:23
          A dlaczego u ciebie marnuje się chleb.Widać jaka jesteś niegospodarna.
    • Gość: krawiec Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:37
      u nas na osiedlu Tyszka zbiera chleb
    • Gość: gość Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:48
      zostawiam przy śmietniku - zawsze ktoś komu jest potrzebny zabierze.
    • segel Re: o robicie z suchym chlebem 01.07.07, 22:29
      Mąż wędkarz zbiera, suszy i mieli, a potem dodaje do zanęty.
      • Gość: .... Re: co robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 07:29
        Gdy jeszcze się nadaje,a zwracam uwagę by się nadawał to robię grzanki z serem w
        opiekaczu lub robię drobniejsze grzanki na patelni i dodaję do zup np.typu krem
        -pieczarkowy,barszcz biały zabielany,... .p
    • ancymonka Re: o robicie z suchym chlebem 02.07.07, 14:27
      U nas raz w tygodniu chodzi taki starszy pan i zabiera dla zwierzaków.
      Wystawiamy siatki z chlebem przy skrzynkach na listy.
    • Gość: Ala Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:51
      A ja jak kupuję dzielę na pól i zamrażam . I od tego czasu a to już kilka lat nie mam suchego chleba tylko cały czas świeży
      • Gość: Wanda Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:39
        też muszę tak spróbować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka