Gość: Anatol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:34 wyrzucacie czy oddajecie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aska Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:21 Ale komu??? U mnie sie marnuje, niestety, dosc duzo chleba. I naprawde nie wiem co mam z nim zrobic. Kiedys u moich rodzicow na klatce byl pojemnik na suchy chleb, ale od wielu lat go nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:27 Jadąc na działkę dokarmiam kaczki i kury , gdyż jeden działkowiec ma staw, a przy nim domowe zwierzęta. Sprawę mam załatwioną. Inni też tak czynią. Właściciel działki jest zadowolony. Dziękuje za dobry gest ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.21.pl 01.07.07, 11:46 ja akurat mam komu oddawac, choc nie mieszkam w blokach, ale moi znajomi wieszaja poprostu na smietniku w reklamowce i za kilka godzin go nie ma, bo sa osoby, ktore wieczorami zabieraja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Aśki Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 16:23 A dlaczego u ciebie marnuje się chleb.Widać jaka jesteś niegospodarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:37 u nas na osiedlu Tyszka zbiera chleb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 17:48 zostawiam przy śmietniku - zawsze ktoś komu jest potrzebny zabierze. Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: o robicie z suchym chlebem 01.07.07, 22:29 Mąż wędkarz zbiera, suszy i mieli, a potem dodaje do zanęty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: co robicie z suchym chlebem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 07:29 Gdy jeszcze się nadaje,a zwracam uwagę by się nadawał to robię grzanki z serem w opiekaczu lub robię drobniejsze grzanki na patelni i dodaję do zup np.typu krem -pieczarkowy,barszcz biały zabielany,... .p Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: o robicie z suchym chlebem 02.07.07, 14:27 U nas raz w tygodniu chodzi taki starszy pan i zabiera dla zwierzaków. Wystawiamy siatki z chlebem przy skrzynkach na listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:51 A ja jak kupuję dzielę na pól i zamrażam . I od tego czasu a to już kilka lat nie mam suchego chleba tylko cały czas świeży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: o robicie z suchym chlebem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:39 też muszę tak spróbować Odpowiedz Link Zgłoś