Gość: ww IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:58 czy ktoras z dziewczat leczyła sie tam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ww Re: klinika prowita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:43 mam duzo pytan np. ile kosztuje in vitro cały zabieg z lekami Odpowiedz Link Zgłoś
paula242 Re: klinika prowita 07.07.07, 10:34 Ja sie tam leczyłam.Cały zabieg wyszedł mnie ok. 10.000zł.Niestety dwie próby nieudane.Przeniosłam sie do Warszawy i tam jak lekarze zobaczyli jak byłam stymulowana to powiedzieli ze nie miało prawa mi sie udać.W Warszawie też miałam jedna nieudaną próbę i jeden transfer mrożaczków(w Provicie dwa).Mimo że nie zaszłam po tym w ciąze uważam ze lepiej poświecić się i jechać do Warszawy.Tam robia wszystkie badania,w Provicie miałam tylko hormony a mąż badanie nasienia.Opóźnienia były straszne,trzebabyło czekać nieraz dwie godziny.Ogólnie załoga młoda bo to uczniowie znanego lekarza na Śląsku ale jeszcze im brakuje wiedzy.Jeden wielki plus dwóch in vitro i tzrch transferów mrożonych zarodków,tony hormonów to taki że mój organizm sie odblokował i zaszłam naturalnie a teraz mój synuś ma 2,5 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś