IP: 80.48.49.* 09.07.07, 14:27
Co myślicie o PLAY, czy warto się do nich przenieść? Jestem teraz w simplusie
i gdybym przeszła do nich, mogłabym zostawić sobie mój nr tel. nie biorąc
abonamentu? Ciekawa jestem czy dużo już mają klientów????????
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: PLAY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 02:29
      podbijam pytanie,jajestem w orange i zastanawiam się czy play dobrze chodzi?i
      czy warto?
      • Gość: xkx Re: PLAY :) IP: *.152.bloklan.org 12.07.07, 08:42
        Czy warto na to pytanie nie odpowiem bo to już każdy musi sobie sam
        skalkulować. Napewno się opłąca jeli duzo sie dzwoni poza właśną sieć z uwagi
        na dość niską płaską stawkę do wszystkich - dodtkowo dochodza onusy w postaci
        dodatkowy pieniedzy przy doładowaniu (dotyczy oferty na kartę) w abonamecie
        jest pakiet kwotowy to tez lepsze niz darmowe minuty bo zużyc go mozna na
        wszytko nie tylko na rozmowy i sms-y. Wada to brak tak zwanych darmowych
        numerów czyli nie mozna sobie wybrac np. 1 czy 2 czy 3 numerów za stawke
        zryczałtowana i dzwonic do nich bez limitu. Podobnie jesli zostanie komus kasa
        z pakietu kwotowego to niestety przepada. Co do dzałanai to dzała dokładne tak
        samo jak PLUS GSM na którym w 95% sie PLAY opiera (działa na sasadzie operatra
        wirtualnego tak jak np. SAMI SWOI czy MBANK MOBILE czy bo własne nadajniki sa
        chyba tylko w 1 lub w 2 miastach).
        • Gość: qwerty Re: PLAY :) IP: 80.54.173.* 12.07.07, 09:48
          Do minusów PLAY można zaliczyć też dosyć słaby zasięg Plusa i brak możliwości
          wysyłania SMS-ów na wiele numerów 7xxx.
    • Gość: trhsta Re: PLAY :) IP: *.21.pl 12.07.07, 10:43
      ja mam pleya i duzo do mnie dzwonia wiec w takim ukladzie za kazde dwie min.
      rozmowy przychodzącej dostaje 1 min. gratis do wydzwonienia do kogo chce. W
      praktyce wyglada to tak ze jak doladowuje konto za 30zł to dostaje premi
      ok.10zł co daje mi 40zł jest to okolo 81min. do wygadania lub na sms czy tam co
      sie chce + te darmowe min. za polaczenia przychodzące. U mnie to wyglada tak że
      za 30 zł mam jakieś 110 min.
      web.playmobile.pl/opencms/export/pl/oferta/jak-chcesz-placic-play-karta/
      • Gość: Michał G Re: PLAY :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:26
        Jeśli dużo rozmawiasz to Play jest dla Ciebie ok.
        Jeśli chcesz komurki tylko do kontaktu, żeby do Ciebie dzwoniono a Ty sporadycznie to odradzam Play z powodu nie przechodzenia kasy na następne okresy. Szkoda kasy, a Pop, Taktak czy Simplus ma w tym wypadku lepsze warunki.
        Zasięg jest ok. Ale w niektórych miejscach potrafi mocno sygnał osłabnąć, nawet bardziej niż Orange.
        • Gość: nieświadomy Re: PLAY :) IP: 212.87.241.* 12.07.07, 11:57
          czy w opcji na kartę kwota, której się nie wykorzysta również nie dochodzi do
          następnego doładowania?
          • Gość: xkx Re: PLAY :) IP: *.152.bloklan.org 12.07.07, 12:04
            W karcie jest dokłądnie tak samo jak w każdej innej. Czyli jak doładujesz przed
            terminem upływu ważności kasa ci nie przepada. Ale niema tez tak jak w Erze
            sumowania waznosci konta.
    • angie_1984 Re: PLAY :) 23.02.16, 10:08
      ja nie polecam przy podpisaniu umowy sprzedawca nie informuje o wszystkich warunkach umowy i limitach a po podpisaniu umowy czyli zaakceptowaniu regulaminu reklamacji nie uznają...
      • taniarada Re: PLAY :) 01.03.16, 22:46
        Ja też nie polecam .Bo to fakt .Ale nie chce mi się zmieniać.I tak w Niemcech używam Lebarę.Pozdrawiam
      • elbielka Re: PLAY :) 29.03.17, 17:11
        Ja ostatnio wywalczyłam uznanie reklamacji , ale miałam mocne papiery na tą moja reklamację bo mi naobiecywali w punkcie a potem rachunek przyszedł inny.
        • taniarada Re: PLAY :) 03.04.17, 18:49
          elbielka napisał(a):

> Ja ostatnio wywalczyłam uznanie reklamacji , ale miałam mocne papiery na tą moj
          > a reklamację bo mi naobiecywali w punkcie a potem rachunek przyszedł inny.
          super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka