Gość: szukajacy pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:53 żadna praca w biurze, punkcie czy na magazynie. zwykła AKWIZYCJA atlasów itp. pierdół - ODRADZAM, bo szkoda Waszego czasu. www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?p=54851#54851 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:08 Wpisz na tutejszym forum KAMEX na wyszukiwarce to zobaczysz jeszcze więcej ciekawostek o tej firmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaaa Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:42 hehe trochę mnie śmieszycie Już tyle było napisane na temat tej firmy a ludzie cały czas sie na nią nabierają. Czemu nie znajdzie się chociaż jeden odważny i nie zgłosi informacji na temat tej firmy tam gdzie trzeba. Przecież firma ta oszukuje ludzi, nie wypłaca wynagrodzenia i na pewno działa nielegalnie. Praktycznie całą kasę zbiera Kamil R. który was już tyle czasu robi w konia i śmieje się wam prosto w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajacy pracy Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:57 drogi Aaaaa ja nie dałem się zrobić w konia, bo wcześniej pogoglowałem na temat tej firmy. celem było założenie kolejnego watku aby innych uswiadomić. czemu nie znajdzie się odważny? bo 90% osób nie chce sie latac po urzędach sadach itp. instytucjach, które jak wiadomo działają "swoim" tempem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:07 i słusznie ze założyłeś taki wątek. Sam się na tą firme nabrałem bo oferta w " Szukam pracy" wygladała bardzo normalnie. Rzeczywiście w ofercie pisza praca biurowa a na spotkaniu oferowali mi jazde sztaplarka czy wózkiem. Za takie wprowadzanie w błąd ktoś powinien ich usadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.07.07, 13:19 pełno młodych dziewczyn łapie sie na to, a potem zaczepiaja na ulicy:" A skąd pani jest? -A z częstochowy. -A to świetnie sie sklada..." I nawijka.. Dziewczyny nie ponizajcie się, nie zarabiajcie kasy dla oszustów i szanujcie się... bo to co robicie rozrowadzając te " super perfumy" jest żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunlight Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 13:37 Kurcze... i pomyslec ze wlasnie za 5 godzin mialam tam isc na spotkanie. Mama mowi 'A sprawdz w internecie co to za firma', no to google, i... szczena w dol. Dziekuje wam wszytskim :) Odpowiedz Link Zgłoś