Dodaj do ulubionych

UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 14:53
żadna praca w biurze, punkcie czy na magazynie. zwykła AKWIZYCJA atlasów itp.
pierdół - ODRADZAM, bo szkoda Waszego czasu.

www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?p=54851#54851
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:08
      Wpisz na tutejszym forum KAMEX na wyszukiwarce to zobaczysz jeszcze więcej
      ciekawostek o tej firmie :)
    • Gość: Aaaaa Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:42
      hehe trochę mnie śmieszycie Już tyle było napisane na temat tej firmy a ludzie
      cały czas sie na nią nabierają. Czemu nie znajdzie się chociaż jeden odważny i
      nie zgłosi informacji na temat tej firmy tam gdzie trzeba. Przecież firma ta
      oszukuje ludzi, nie wypłaca wynagrodzenia i na pewno działa nielegalnie.
      Praktycznie całą kasę zbiera Kamil R. który was już tyle czasu robi w konia i
      śmieje się wam prosto w oczy.
      • Gość: szukajacy pracy Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 16:57
        drogi Aaaaa ja nie dałem się zrobić w konia, bo wcześniej pogoglowałem na temat
        tej firmy. celem było założenie kolejnego watku aby innych uswiadomić. czemu nie
        znajdzie się odważny? bo 90% osób nie chce sie latac po urzędach sadach itp.
        instytucjach, które jak wiadomo działają "swoim" tempem.
        • Gość: NN Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:07
          i słusznie ze założyłeś taki wątek. Sam się na tą firme nabrałem bo oferta w
          " Szukam pracy" wygladała bardzo normalnie. Rzeczywiście w ofercie pisza praca
          biurowa a na spotkaniu oferowali mi jazde sztaplarka czy wózkiem. Za takie
          wprowadzanie w błąd ktoś powinien ich usadzić
    • Gość: Mika Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.07.07, 13:19
      pełno młodych dziewczyn łapie sie na to, a potem zaczepiaja na ulicy:" A skąd
      pani jest? -A z częstochowy. -A to świetnie sie sklada..." I nawijka..
      Dziewczyny nie ponizajcie się, nie zarabiajcie kasy dla oszustów i szanujcie
      się... bo to co robicie rozrowadzając te " super perfumy" jest żenujące.
      • Gość: sunlight Re: UWAGA na firme KAMEX na Wolności 33/7 IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.07, 13:37
        Kurcze... i pomyslec ze wlasnie za 5 godzin mialam tam isc na spotkanie. Mama
        mowi 'A sprawdz w internecie co to za firma', no to google, i... szczena w dol.
        Dziekuje wam wszytskim :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka