Gość: aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:03 czy ktos wie gdzie teraz przyjmuje pan dr. poniewaz dowiedzialam sie ze nie przyjmuje juz w poradni k na kopernika, moze ktos wie gdzie obecnie przyjmuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: 195.205.202.* 10.07.07, 14:02 przyjmuje na nfz w przychodni kolejowej przy ulicy wolności w piątki . Niestety nie wiem w jakich godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalis Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:15 to kto został z ginekologów na Kopernika? Odpowiedz Link Zgłoś
ewellkkaa Re: Ginekolog dr. Blukacz 10.07.07, 17:02 Dr Blukacz przyjmuje w ośrodku na ul. Kopalnianej w Dźbowie. Chodzę do niego tam już 6 rok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:57 na kopernika zostala ta nie przyjemna kobieta, nazwiska niestey nie pamietam - ale odradzam wizyte u niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:04 pytanie do kasi - w ktorym miejscu jest ta przychodnia na wolnosci? pamietasz moze numer budynku? albo masz tam moze numer tel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agi-zana Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:13 Przychodnia kolejowa jest za dworcem PKS w stronę ronda Mickiewicza.Idąc w stronę ronda miniesz skrzyżowanie z ulicą Sobieskiego i niedaleko będzie widać tę przychodni. Mam pytanko bo zastanawiam się do jakiego lekarza pójść. Ten doktor jest dobrym lekarzem?jest sympatyczny?o to w dzisiejszych czasach trudno niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 18:43 bardzo dobry lekarz, symatyczny, wszystko wyjasni, cierpliwy, kompetentny, naprawde bylam juz u kilku lekarzy i ten jest moim zdaniem najlepszy, zreszta poczytaj na forum duzo dziewczyn sie wypowiada na jego temat bardzo pozytywnie, jak sie dowiedzialam ze nie przyjmuje juz na kopernika - gdzie chodzilam do niego blisko 2 lata to sie zalamalam bo naprawde nie chcialam zmieniac lekarza, jutro zadzwonie do tej przychodni mam nadzieje ze na wizyte nie czeka sie strasznie dlugo... jezeli zastanawiasz sie nad pojsciem do ginekologa to naprawde nie moglas lepiej trafic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Ginekolog dr. Blukacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:12 a jak z prowadzeniem ciąży?Państwowo.Chodzę do lekarza,bardzo chwalonego zresztą na fourm,ale okazał się porażką.Bardzo chcę zmienić lekarza,a o Blukaczu słyszałam dużo dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
i-l-o-n-a Re: Ginekolog dr. Blukacz 03.08.07, 09:04 to rewelacyjny lekarz i swietny facet. Prowdzil moja ciaze i naprawde go polecam. Choc wiem ze rodzic w tym miescie juz nigdy nie bede ( chyba ze zmuszona sytuacją ) to prowadzic ciaze bede na pewno u niego. Jest bardzo kompetentny, wszytsko spokojnie tlumaczy, mily jak malo kto i chyba lubi swoja prace, nawet na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
balbina71 Re: Ginekolog dr. Blukacz 12.08.07, 14:51 Ta okropna baba to dr Całus- Oleksik czy jakoś tak,minęła się chyba z powołaniem. Dr Blukacz bardzo fajny lekarz,nie wiedziałam że już nie przyjmuje na Kopernika. Przychodnia na Wolności kolejowa na przeciwko starego Węglobloku (teraz jest tam kiermasz firan) albo jeszcze inaczej w tej ulicy jak się idzie na lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś