Gość: Marzyciel IP: *.226.inds.pl 12.07.07, 18:31 Strasznie mi sie kobieta podoba!! Jak ma ktoś mądry pomysł jak do niej dotrzeć to piszcie. Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dario Re: Jak zdobyć Mische Barton?? IP: *.226.inds.pl 12.07.07, 18:48 stary nie masz szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Jak zdobyć Mische Barton?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 18:51 Kurde stary mi tez sie podoba-nie wiem czemu nagle sie na nia taka moda zrobila.Serial w ktorym gra "Na fali" juz lecial jakis czas temu i teraz wracaja z powtorkami. Ale naprawde-ladna z twarzy i nie przeszkadza mi ze jest taka koscista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złota Rybka Re: Jak zdobyć Mische Barton?? IP: *.man.czest.pl 12.07.07, 20:37 Witaj.Napisz do niej romantyczny liścik,być może zdobędziesz jej serce ;-) Podaje Ci JEJ adres: Mischa Barton The O.C. c/o Fox Broadcasting PO Box 900 Beverly Hills,CA 10104 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzyciel Re: Jak zdobyć Mische Barton?? IP: *.226.inds.pl 13.07.07, 01:32 No napisze i pewnie przyjedzie do Polski na wakacje:D Pojedziemy moim starym autem do poraja. Laska jest moja :D Odpowiedz Link Zgłoś