Dodaj do ulubionych

Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 06:58
remontują, bo już z góry sobie założyli że autostrady nie zbudują i lecą z
nami w ch..a, ale że zbudują ale za 10 lat <co jest?> ;]
Obserwuj wątek
    • Gość: Zduduj-zniszcz Re: Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują IP: *.man.czest.pl 13.07.07, 07:16
      To kolejny przykład rozsądnego ;) myślenia niektórych urzędasów. Do szkoły
      nieuki!
      • Gość: mieszkanka Re: Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 08:33
        To kolejny przykład rozsądnedo;.........Do szkoły nieuki! A czy jechałeś(łaś )
        ostatnio tą ulicą .Ja tam mieszkam ,a powinien mieszkać nasz PAN PREZYDENT
        to dawno ulica wyglądałaby ja należy.Mistrzostw jest w poprawianiu i łataniu
        odcinka ul.Jadwidi i ul. Główna . Pan Wrona powinien pojechać swoim
        samochodem.
        • Gość: MB rozumiem nerwy, ale piszcie ludzie z sensem !!! IP: 212.87.240.* 13.07.07, 08:54
          Bo to jakiś bełkot tylko w tych komentarzach.
          Jeśli ma być dwupasmówka bez pasa zieleni, to niech choć zbudują betonową
          barierę bezpieczeństwa między pasami. Mocniejsza niż blaszane barierki i się
          nie krzywi, nie rdzewieje. Jedźcie do Niemiec podpatrzeć, jak się to robi.
          • Gość: Smrodek Re: Jakie nerwy to real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:37
            Do Niemiec powiadzasz? hmmm Ja myślę że niktórzy to poza Częstochową to nic
            innego w życiu nie widzieli bo gdyby wyjechali to postęp strasznie by ich
            zabolał. Co niektórzy to tylko w Aleje wyjeżdzają a jak nie widzą z kwardatów
            komina swojego bloku to się wracają :) e szkoda słów
    • Gość: śmierdziel Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 22:08
      najpierw niech nadzor budowlany zajmie się samowolkami mieszkancow, ktorzy
      dobudowują sobie domy bez planow...kolo zielonego sklepu wojtasa, jego sasiad
      wmurował rowniez w chodniki potężne krawezniki i slupy betonowe...dopiero jak
      jakies dziecko skreci kark jak na to wjedzie na rowerze, to bedzie hallo. ale
      widocznie, ten czlowiek ma jakies znajomosci w urzedzie drog i
      komunikacji...zapytajcie zulikow spod sklepu, kto wywozi smieci na nasyp
      kolejowy?ten czlowiek nie zna umiaru...a jego sasiedzi dostawili sobie pol domu
      bez zadnej zgody i planu...dlaczego gazeta sie tym nie zajmie???
      • Gość: misiek Re: Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.07, 09:23
        ło Jezu co ty powiesz - niestety też mieszkam na kawodrzy beznadziejna dzielnica
    • Gość: up Re: Remontują ul. Główną, a potem ją przebudują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 07:56
      up
    • Gość: morela banda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:53
      chodniki ludziom zróbcie i kanały burzowe.nie kazdy tak jak wrona potrafi
      latac...co do pozwolenia na budowe:ponoć w starej linii zabudowy, nie można juz
      wznosić zadnych budowli, tymczasem niektorych to nieobowiązuje...
      co do słupów, wiem o kim mówisz, ale jego skręca ruch przed tym sklepem.juz
      kiedys doszlo przez te betony do kolizji. ci z zarzadu drog i komunikacji
      powinni sie tym zająć (ponoć ten teren należy do miasta, wiec jak jakis
      samowolnik może coś takiego umieszczac w chodniku)-kara w tysiace powinna iść!!!!
      • Gość: nutłok Re: banda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:13
        przeciez widomo, ze to kapuś, co donosi do zarzadu drog i komunikacji, dlatego
        go nie ruszą.

pytanie:czy zebractwo w polsce jest karane?
    • Gość: Znudzony Bo to Polska a nie elegancja Francja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 23:18
      Najpierw działać, potem myśleć. Przy "czystej" czyściejsze są myśli, ale rano
      głowa boli, i nie pamiętamy o czym myśleliśmy wczoraj, więc robimy to co z dnia
      wczorajszego pamiętamy. Ot co sie dzieje, bo to Polska, kraj vodką( niedługo
      ch.. wie z czego, a może i zniego) płynący, piwem i innym mózgojebstwem.
      Choć ja zapewne nie będe pamiętał że napisałem tego posta, i czytając go z. .be
      frajera który go napisał, polece na sume pomodlić się o lepsze drogi. Amen( Na
      Bliskim Wschodzie termin ten pierwotnie oznaczał potwierdzenie przysięgi
      żołnierskiej (Asyria) - odpowiednik dzisiejszego "tak jest", "rozkaz"
      lub "wykonam". Jego wypowiedzenie po wysłuchaniu modlitw i błogosławieństw
      zastępowało ich odmówienie - w starożytności niewiele osób znało modlitwy na
      pamięć <<- Tak jak i dziś wiele osób nie rozumie co się dzieje i i tylko jest
      zdolne odpowiedzieć AMEN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka