Dodaj do ulubionych

Zakład fotograficzny

IP: *.realestate.net.pl 14.07.07, 23:33
Czy w zakładzie foto-Stodulska(dawniej Majchrowska)robia ładne zdjęcia? Jakie
sa wasze opinie? Która z pań jest lepszym fotografem?? Czy ta młodsza czy
starsza?
Obserwuj wątek
    • Gość: czewa-man Re: Zakład fotograficzny IP: 80.48.49.* 14.07.07, 23:55
      no ładne, podobno nawet kolorowe...
    • Gość: pysio Re: Zakład fotograficzny IP: *.realestate.net.pl 15.07.07, 11:09
      No- bylem tam. Ta mała to niezła d.Tylko trochę za chuda.
      • Gość: asdf Re: Zakład fotograficzny IP: *.sc.czest.pl 15.07.07, 11:10
        toście chlopakowi pomogli.. hehe
    • Gość: Karolina Re: Zakład fotograficzny IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.07, 18:49
      Nie wiem jakie tam robią zdjęcia, ale najlepsze zdjęcia robią u Wiśniewskiego
      na Strażackiej (niedaleko Katedry, obok sklepu dla puszystych Pusia).
      Idź tam a nie pożałujesz. Naprawdę.
    • Gość: cc Re: Zakład fotograficzny IP: 83.2.140.* 15.07.07, 20:17
      Wiśniewski przereklamowany. Robi standartowe fotki.Pokazuje gumową zabawkę i
      każe się śmiać.
    • Gość: kasienka Re: Zakład fotograficzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:30
      oj ludziska ludziska!! po pierwsze obsluga profesjonalan i przesymaptyczna. przekonajcie sie sami.ta mlodsza to rzeczywiscie fajna laska,wiec az lepiej sie usmiechac;) Obie panie robia swietne zdjecia,w koncu mistrz i uczennica;) zdjecia robia przerozniste ,wlasciwie wszystko co jest dostepne na rynku.wszyscy moji znajomi robia tam zdjecia od lat i sa mega zadowoloni,ja sama jestem stala klijentka od malutkiego ;p pozdrawiam serdecznie i ZAPRASZAM
      • Gość: fido Re: Zakład fotograficzny IP: 83.2.142.* 16.09.07, 14:14
        Zgadzam sie! Juz kilka razy robilem fotaski u tych Pań i bylem milo zaskoczony obsluga i jakoscia fotek. Co do Wisniewskiego to juz dawno sie wypalil i tyle, jego odradzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka