Dodaj do ulubionych

pracownicy Reserved

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 10:58
co sadzicie o pracownikach Reserved (sklep odziezowy kolo reala)???? czy tylko
ja mam wrazenie ze oni nie daja sobie do konca rady ze swoimi obowiazkami???
Stoi sie po pol godzimy w kolejce do kasy a na sklepie nikogo!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: elemeledudek Re: pracownicy Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 15:35
      Stan po drugiej stronie kasy i sprzedawaj a gotowke wez dla siebie,moze wtedy
      ktos sie zainteresuje toba byle nie podtatusialy ochroniarz w przepoconych
      portkach oraz koszuli.
    • Gość: zły Re: pracownicy Reserved IP: 83.2.140.* 25.07.07, 12:07
      a ja mam wrazenie ze ty bywasz tam tylko na przecenach i nie masz pojecia o zakupach w RE bo pracownikow jest bardzo malo w porownaniu z kupujacymi np jeden sprzedawca do 15 puzniej moze z 4 ... a ty wpadasz na przecenie rozpieprzysz pol sklepu kupisz gatki za 19zl i chcesz super obslugi, przez takich jak ty nie ma sprzedawcy przy kasie bo musi latac za toba po sklepie i oprowadzac , jeszcze jak nie ma rozmiaru to pewnie focha strzelasz i sie obrazasz ;d;d .. osmieszyles/as sie tym postem ,zal mi ciebie.. sprzedawcy to tez ludzie
      • Gość: lol Re: pracownicy Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:12
        popieram zlego
        • Gość: gosc Re: pracownicy Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:32
          Ja tez popieram!!! spoko ludzi tam pracuja!
          • Gość: zyta41 Re: pracownicy Reserved IP: *.zana.trustnet.pl 25.07.07, 19:38
            Niech się nie wypowiadają ci,którzy nigdy nie pracowali w sklepie.Nie macie
            pojęcia jaka to "przyjemnośc".
            • Gość: albia Re: pracownicy Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 19:44
              ciekawe czy ten kto to napisał stał kiedyś 10h w pracy na nogach,a jeszcze
              trzeba być zawsze nieuśmiechniętym i życzliwym,po 10h to już zaczyna sie ulewac
              • Gość: zyta41 do albii IP: *.zana.trustnet.pl 25.07.07, 19:49
                I jeszcze wysłuchiwac od ludzi "miłych słów".Niech jeden z drugim stanie za ladą
                i użera się z upierdliwcami.
          • Gość: Kasia Re: pracownicy Reserved IP: *.128.inds.pl 25.07.07, 19:46
            Fatalna obsługa- nie wiedzą co i jak. Kierownik (chyba) wybiera sobie klientów,
            którym należy się zniżka (dzień Glamour). W innych miastach potrafią poradzić
            sobie z klientami i towarem na sklepie. Zawiodłam się bardzo.
            • Gość: albia do Kasi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:18
              ciekawe czy było by ci milo jakby ktoś tak o Tobie powiedział..pracownicy z
              odzysku..pewnie siedzisz za biureczkiem 8h i do domu a tu ludzie muszą pracować
              po 10h jak i nie więcej za najniższa krajowa...pomyśl zanim co napiszesz..
              • Gość: porzeczka Re: do Kasi IP: *.pcz.pl 25.07.07, 20:27
                jest tam taki niski koles troszke grubawy. Nie potrafi powstrzymac sie od
                komentarzy:/ zenada
                • Gość: ja Gorzej mają hostessy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:34
                  ... z M1 i jakoś są miłe, uśmiechnięte, życzliwe, a też muszą uganiać się
                  z "różnymi" klientami.
    • Gość: Ania Re: pracownicy Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:50
      taka jest prawda, kto nie pracowal nigdy w sklepie nie wie co to znaczy, po
      kilku godzinach duzego ruchu czlowiek ma dosc i nie zawsze ma czas na wszystko,
      szczgolnie jesli to jest duzy sklep i przewaznie jest tak ze pracownikow jest
      duzo mniej niz powinno
    • Gość: ja Re: pracownicy Reserved IP: 195.205.202.* 25.07.07, 23:06
      Co do pracy sprzedawcy-cóż każdy wybiera sobie zawód. Sama pracuje w tej branży
      i nie wyobrażam sobie opryskliwego podejścia do klienta, a też czasem jestem w
      pracy 10h i czasem też mam zły dzień.
      Niestety w Reserved jest podstawowy błąd kierownik, który nie potrafi i nie
      ogarnia wszystkiego, po prostu nie daje rady lub wypalił się...jest opryskliwy i
      nie szanuje klienta, dlatego jest tam cały taki personel! Taki daje przykład.
      Jak dla mnie cały personel, włącznie z kierownikiem do zwolnienia. Jest tam
      potrzebna duża zmiana.
      Nie rozumiem tylko dlaczego jeszcze nikt odgórnie tego nie zmienił. Zgadzam się,
      że jeszcze w żadnym sklepie Reserved, oprócz Częstochowy nie spotkałam tak
      beznadziejnej obsługi, takiego bałaganu, zero pracy według standardów firmy!
      • Gość: pomarancza Re: pracownicy Reserved IP: 83.2.141.* 26.07.07, 22:51
        balagan?nie raz widuje tam klientow rzucajacych ciuchy na meble...balagan w
        czestochowskim reserved to moim zdaniem w duzej mierze wina klientow...
        nie spotkalam sie z nie mila ani opryskliwa obsluga...uwiez oni sa tylko
        ludzmi...i czasem nie da sie utrzymac nerwow na wodzy...
    • Gość: Adek_Kredek Re: pracownicy Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:56
      Ciągle narzekanie...,nie podoba Ci sie tam praca w wymiarze 10h zwolnij sie,jak
      jesteś taka ambitna znajdź sobie prace 8h za biurkiem, w plenerze,taka gdzie nie
      ma styczności z klientem,nie dajesz rady tzn.że nie nadajesz sie do tej pracy.
      Idąc do sklepu chce zastać miłą obsługe,porządek,a nie robienie łaski ze ktoś
      mnie łaskawie obsłużył,bo pracuje z przymusu,wiadomo każdy może mieć zły
      dzień,zmęczenie,jest to oczywiste, ale z takim podejściem to w życiu nigdzie nie
      zajdziecie dobrej roboty bo jesteście nie nauczeni pracy,jeden z drugim chciałby
      zarabiać niezłą kase,ale godziwe wynagrodzenie dostaje sie za umiejetności,za to
      że ma sie do czegoś głowe i smykałke,myslisz ze Twoja praca jest taka wymagająca
      -doradzenie klientowi w wyborze ubrania,skasowanie go,uporządkowanie stoiska
      smiech czy to takie męczące(zdarzają sie upierdliwi klienci,ale to nie znaczy,że
      można,trzeba wszystkich traktować jak zło konieczne)-z takim podejściem daleko w
      życiu nie zajdziecie,a szefowi kłaniaja sie podstawy zarządzania i
      marketingu,trzeba co nie co liznąć na ten temat aby firma dobrze prosperowała.
      • Gość: zai x adku kredku IP: 80.48.49.* 26.07.07, 07:10
        posłuchaj fajfusie od podstaw marketingu i zarządzania, mistrzu teoretyku zanim
        coś napiszesz to miej o czymś pojęcie! czyli nie wiesz jak jest milcz! a wiedzę
        książkową wsadź sobie w d...
        pozdro
      • Gość: katerina Re: pracownicy Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:57
        wszystko jest latwe i banalne w oczach klienta.. moze lepiej idz i zobacz jak
        to wszystko wyglada od srodka.. cala organizacja, to ukladanie obsluga oraz
        poznaj tych co siedza nad szefem salonu.. jak dla mnie wogole nie ma tematu..
        fajnie sie mowi wszystko osoba ktore patrza na to z boku.. kolejna żenada i
        wymysly upierdliwego czlowieka nic nie wiedzacego o tym salonie :D pozdro
        • Gość: gosc Re: pracownicy Reserved IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:32
          niektorym to sie chyba bardzo nudzi. Wakcje sa ponad 20stopni codzienni, tylko
          jacys debile siedza na forach i wypisuja takie glupoty. Wezcie sie za robote
          jakas i zobaczcie jak to jest a nie lezycie dogory d... i jeszcze pretensje
          niewiadomo o co.
          • Gość: AA Re: pracownicy Reserved IP: *.man.czest.pl 26.07.07, 14:10
            jestem czesto w RESERVED i nie mam nic do zarzucenia personelowi. Jesli tylko potrzebuje jakiejs pomocy czy rady znajduje odpowiednia osobe. Obsluga jest mila ale najwyrazniej nie wszyscy radza sobie w tego typu sklepach ...rozkapryszone niunie....heheheh
            • meganite Re: pracownicy Reserved 26.07.07, 16:16
              Ktoś tu wcześniej wspomniał o ciężkiej roli Sprzedawcy. Ja swego czasu robiłem
              przy drobiu w markecie (rozbiórka + sprzedaż) więc proszę nie narzekajcie na
              trudy pracy Sprzedawcy w tym sklepie z ciuchami. Macie upierdliwych klientów? a
              co ja miałem powiedzieć na uwagi moherów, nietrzeźwych patałachów itp..
              Zarabiałem tyle co Wy a Wasza robota to bajka w porównaniu do mojej. I tyle!!!
              • Gość: :) Re: pracownicy Reserved IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:00
                Mnie obsługiwał przy kasie bardzo miły, młody Pan, którego pozdrawiam! ;)
                • Gość: klientka Re: pracownicy Reserved IP: 195.205.202.* 26.07.07, 17:57
                  popieram praca za lada, z klientem to ciezki kawalek chleba ale co do obslugi
                  tego akurat sklepu nie nie mam milka i profesjonalna obsluga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka