Gość: Gość IP: *.eranet.pl 25.07.07, 21:03 Mam nadzieję, że zagłodują się na śmierć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sm Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:23 Tak się składa, że mam wnuka w tym szpitalu i musze przyznać, że wiekszego chamstwa i bydła w życiu nie widziałem!!! Dlatego życze tej białej bandzie chamów i bydlaków wszystkiego najgorszego. A już bedzie najlepiej jak te aroganckie świnie od tej głodówki wyzdychają. Przecz z tym czestochowskim białym bydłem! PRECZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Głodują, ale leczą IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.07, 21:39 A może byś się tak podpisał bohaterze? Czy brak ci odwagi? Nietrudno jest rzucać inwektywami, zwłaszcza anonimowo lub za plecami. Czy podałeś choć jeden konkretny przykład?. Skoro jesteś tak niezadowolony, to czemu korzystasz z tych usług? Poszukaj sobie innego szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:12 A może i Ty byś pomyślał,że przez całe życie płacimy składki na ZUS,a jak jesteśmy chorzy,to musimy szukać pomocy w prywatnych gabinetach,nie tylko teraz podczas strajku.Ciekawa jestem,kto kupi za jakieś marne grosze ten zadłużony szpital,bo chyba o to wszystkim chodzi.Przechodzą w prywatne ręce placówki wyposażone w sprzęt za pieniądze podatników i wtedy juz może świetnie działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Głodują, ale leczą IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.07, 23:11 Jak sama piszesz, płacisz składki na ZUS, choć mylisz to z ubezpieczeniem zdrowotnym. Tyle, że to nie szpital otrzymuje te pieniądze, tylko NFZ, który nie płaci szpitalom za wykonane świadczenia. Twój ubezpieczyciel za Ciebie NIE PŁACI. Zgłoś się do niego i zapytaj, gdzie podziały się twoje pieniądze. To jedyny sukces tego i poprzednich rządów w reformie opieki zdrowotnej, iż ludzie uwierzyli, że to szpitale "przejadają" ich pieniądze. I nie sądzę, by ten szpital został "przejęty" przez lekarzy, a już na pewno nie przez tych, którzy teraz strajkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Głodują, ale leczą IP: 212.87.241.* 26.07.07, 09:42 a co ty Ludwiczku możesz wiedzieć o składkach i ich przekazywaniu i płaceniu za usługę robiłeś kiedyś kosztorys wyceniałeś cokolwiek a tak na marginesie wszyscy płacimy składki do zus skąd później zdrowotna trafia do nfz gratuluję znajomości zagadnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Głodują, ale leczą IP: 80.48.49.* 29.07.07, 13:27 No piękny popis tylko że w żaden sposób nie zaprzecza temu co napisał "Ludwiczek". Czyste koniobijstwo i dopie..ctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 31.07.07, 14:36 do "misio" ty idz do seksuologa najlepiej prywatnie .Ciągle tylko " koniobijstwo '' masz na mysli .Zboczony jesteś czy co ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nelka Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 02.08.07, 19:00 jak mozesz obrażać tak wielkiego lekarza !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:04 To daj bucu przykład! Precz z tą biała mafią! Wy.. ich wszystkich na pysk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:49 To daj bucu przykład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Re: Głodują, ale leczą IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.07, 23:52 Jeśli ktoś nie otrzymał wychowania w domu, to potem jest już za późno. Ty jesteś najlepszym tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:22 brawo ,popieram .Ponieważ sami nie porafią zrobić w swoim śodowisku selekcji i wyeliminować chamskie jednostki zwane lekarzami .Niech zagłodzą się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Głodują, ale leczą IP: *.v.pppool.de 25.07.07, 21:59 najpierw to zdechna wredni czestochowscy pacjenci, pod drzwiami nieczynnej izby przyjec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjechany Re: Głodują, ale leczą IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.07, 22:02 Ale grabarza to chyba nie martwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:20 I jest to codzienna modlitwa błagalna grabarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny pacjen Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:08 Jak to jest,że garstka ludzi trzęsie całym szpitalem i uzależnia od swojego "ja" być albo nie być tak wielkiej jednostki? A może o to chodzi,żeby sobie pootwierać prywatne spółki w miejsce upadłego szpitala, bo to przecież taki świetny interes...zawsze będą chorzy a lekarze może już nie będą tacy "biedni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyjechany Re: Głodują, ale leczą IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.07, 23:17 Tak to jest, że jak się okazuje, bez lekarzy szpital nie ma racji bytu, choć niektórym wydaje się inaczej. Co do spółek, to możesz przecież sam otworzyć i zatrudnić sobie pracowników. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny pacjen Re: Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:43 Racji bytu to nie będą mieli inni pracownicy jak nie dostaną pensji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:54 To już ostatnie chwile, kiedy lekarze za takie śmieszne wynagrodzenie przedłużają rację bytu innym, więc się nimi nacieszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:16 Tak masz racje póżniej "częśtochowscy lekarze ' będą pracować w Conkordii i zarabiać koksy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:27 COO TY? ZE SZTABU KREZUSOWEGO na świeże powietrze się wyrwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka Re: Głodują, ale leczą IP: *.brhm.cable.ntl.com 26.07.07, 10:19 Prywatnie przyjmuja wszyscy! Sprawdzilam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Głodują, ale leczą IP: *.ajd.czest.pl 26.07.07, 12:08 a dlaczego maja nie przyjmować prywatnie? Za ciężką naukę i pracę lekarzowi nalezy się odpowiednie wynagrodzenie i może się to komuś nie podobac co najwyżej i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Głodują, ale leczą IP: *.eranet.pl 26.07.07, 15:00 Oczywiście masz rację, tylko niech taki lekarz wyp... z państwowego puki co zakładu, niech weźmie kredyt w banku albo za własne, nie ukradzione pieniądze sobie gabinet otworzy i pracuje ale tylko tam. I nie przesadzajmy z tą ciężką nauką lekarzy, bo jest wiele zawodów, gdzie trzeba się ciężko uczyć i pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrgo Re: Głodują, ale leczą IP: *.man.czest.pl 26.07.07, 19:01 jak slucham tego co piszesz to sie zastanawiam nad twoja wiedza i inteligencja , bo tego ci chyba bardziej brakuje niz pieniedzy.gdzie pracujesz? jestes taki bohater a nawet za swoje slowa nie chcesz brac odpowiedzialnosci? a ja biore ja codziennie za swoje slowa, czyny i zycie pacjentow na moim oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:09 Ale zawsze masz doktorku pewność ,ze nawet gdybyś przyszył pacjentowi noge do głowy to i tak Izba Lekarska cię uratuje cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 26.07.07, 19:14 Pacjent masz racje tylko niech ich zweryfikuje twarda ręka rynku .Jak się nie podoba w panstwowym szpitalu na swoje .Kredyty , podatki , pełne zusy .oj coś nie widzę chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plebs Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 11:35 pracuję w tym szpitalu i dzięki fanaberiom doktorów braku procedór nie otrzymałam marnych groszy za dyżury i nie wiadomo czy dostanę pensję! Ja nie prowadzę prywatnej praktyki, gdzie teraz chodzą chorzy przychodniani za co mam dokonać opłaty i jak wyposażyć dzieci do szkoły ?! Kto pokryje karne odsetki z kredytu jeśli nie wywiąże się w terminie?! Cały czerwiec i lipiec pracowałam i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrgo Re: Głodują, ale leczą IP: *.man.czest.pl 26.07.07, 18:57 ciekawa jestem czy jesli dzieki "fanaberiom" lekarze wywalcza podwyzki to wyciagniesz reke po podwyzke? mysle ze tak, i wtedy nie beda ci przeszkadzali ci lekarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 19:03 Jak lekarze swoich prywatnych pacjentów biorą na oddziały szpitali a naprawdę chorych odsyłają do domu bo nie ma dla nich miejsca to jest dobrze,wy zakichani super biedni lekarze,krętacze i łapówkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Głodują, ale leczą IP: 212.160.86.* 26.07.07, 20:18 moi drodzy po pierwsze to ci lekarze wcale nie głodują osobiście widziałam kilku z paczkami czipsów na szpitalu co chwile obracają z torbami żarcia po drugie ludzie ci nie mają żadnych wartości i ich gadanie o dobrze pacjenta jest co najmniej żenujące a wiem to bo jestem jedną z nich i jest mi wstyd że należę do tej grupy społecznej . SłYSZę JESZCZE JESTEś MłODA I WSZYSTKIEGO SIę NAUCZYSZ ZGADNIJCIE CO TO JEST TO WSZYSTKO .LEKARZE PENSJE MAJą MAłE ALE ZA DYżURYRY BIORą NAWET PO 6. TYS Zł.NA POLSKIE REALIA TO CHYBA NIE MAłO. NIE PRACUJEMY SAMI ALE W ZESPOłACH A ITRZEBA MOżE POMYśLEć OTYCH KTóRZY NIE MAJą PEłNYCH KąT A SAMI UCZCIWIE PRACOWALI PRZEZ 2 MIESIąCE I NIE DOSTANą PENSJI ALE TYM BIEDNYM NA ZEBRANIU śMIALI SIę W TWAż IMóWILI żE PLEPS NIE MA TU NIC DO POWIEDZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: bo jestem jedną z nich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:28 Popatrz na swoją ortografię i zacznij sie wstydzić, bo jest czego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Głodują, ale leczą IP: 212.160.86.* 26.07.07, 21:13 Przyczepiłeś się ortografii a nic innego nie odpowiedziałeś bo wiesz że to prawda.Jesteś już po kolacji biedny głodujący kolego czy już przyjechało jedzenie od matuli.Ja jak chcę to potrafię napisać poprawnie Ty ludzki nie staniesz się nigdy nawet jak będziesz zarabiał po 10 tys.Jedzenie przyjechało nie będę Ci przeszkadzać spokojnie trawić SMACZNEGO bo potem tylko batony do rana .TRUDNA TA GłODóWKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konoawł Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 29.07.07, 11:24 brawo tylko ty nas zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zc Re: Głodują, ale leczą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 13:12 Znowu błąd. Zarabiam więcej i nie mam zamiaru głodować, ale strasznie nie znoszę głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi do zc Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 11.08.07, 09:11 to jak wytrzymujesz ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 28.07.07, 17:34 Dlaczego obrazasz ty doktorków .Oni przecięz stanowią inna lepsza kastę ludzi i nie będą się spoufalać z plebsem .Serili się naogladałęś i myslisz ,że oni wszyscy z Lesnej Góry .Take zachowni wyssali z mleczkiem mamy >W weiększości to lekarkie dzici /bo kto inny ma szanse dostać się medycyne /przecięż to studia dla wybranych nie dla chołoty !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: Głodują, ale leczą IP: *.ipt.aol.com 29.07.07, 11:55 Na medycynę ma szanse dostać się każdy kto się dobrze w LO uczył i egzaminy dobrze zda. Komuna, za którą wielu tęskni, skończyła się. Nie ma już punktów za pochodzenie. A nawet wtedy gdy były, to punkty dostawały dzieci z rodzin chłopskich. Tak wiec zanim zaczniesz pisać posty na forum to pomyśl choć by chwile. To na prawdę nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lump Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 30.07.07, 13:56 a ty chyba sprawy nie przemyslałes do konca .Nic ci nie jest wiadomo .o prywatnych układzikach .rodzinnych powiązanich .Sprawdzi jaki procent studentów AM to dzieci lekarzy ???? A fajnie jest rżnąc głupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Sieczko Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 06:16 Masz rację lumpie. To są studia dla wybranych. Czuję się wybrana. Do ratowania zdrowia i życia ludzi. Nawet tych, co nigdy nie splamili się pracą, ale od razu otwieraja gęby, że płacą za moje usługi. Błąd! To ja, płacąc podatki, sprawiam sobie ten komfort, że mogę udzielać im porad.Bo widzisz, lumpku, ja jestem od leczenia, a od sądzenia jest sąd. Czasem ostateczny...Ale aż mi rączka lata, aby opisać tych moich "świętych" pacjentów. Te mamuśki, co wzywaja lekarza do kaszlących dwa tygodnie dzieci, o czwartej rano, przed samą wigilią, bo już słuchac się nie da przy sporzadzaniu sernika, a czasu nie było, bo wycieczki po supermarketach sa wazniejsze niz własna latorośl. Tych tatusiów, co to półnago z wyra pytają, czy koniecznie muszą lecieć o drugiej w nocy po lekarstwo. No cóż, jeśli ja wniosłam swoje kilogramy i tytuły na 4 piętro, to tatuś też może ruszyć swoją tłustą, leniwą dupę do apteki, zwłaszcza, że dzieciak nie jest moją własnością, tylko mamusi i tatusia.Te dzieci starych rodziców, co to w niedzielę po rosole muszą wykonać jakiś dobry uczynek i... wezwać pogotowie, bo tatuś tak się źle czuje już... 3 lata... Te cycate wnuczki, co mieszkając z dziadkiem, eksmitują go do kuchni między kosz na smieci i lodówkę oraz zamykają swoje tygodniami nie czesane babcie w ciemnych pokoikach, bo to wstyd takiego kadawera ludziom pokazać i zapominają podać im szklanki herbaty i zmienić majtki... Tych niedomytych a wydezodorantowanych filozofów, co to pachną jak niezapominajki w szalecie. Tych dyskutantów, co przychodza pytać o stan zdrowia do szpitali i im dalsze więzy pokrewieństwa łączą ich z pacjentem, tym więcej mają do napyskowania. Taki kraj.Tylko czasem słuchać hat'ko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 03.08.07, 11:36 kobito ,lekarko wyhamuj ty nie odpowiadasz za całe zło tego Swiata .Ty masz tylko leczyć nie brać łapówek .i prwatnych pcjentów za łapówke nie umieszczać w szpitalu . A leczyć musisz wszystkich nie tylko dobrych ślicznych i zadbanych ,ale nawet lumpów ,biedaków >zasikane starsze babcie >Takiego wyboru dokonałaś i ponosisz tego konskwencje . A pacjentów masz leczyć a nie oceniać . Nie wiem jak możesz wykonywać swój zawód skoro w takiej pogardzie masz swoich pacjentów ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Sieczko Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:14 Czytanie ze zrozumieniem, Tosiu, to ważna rzecz. Tego w gimnazjum uczą...Przeczytaj jeszcze raz UWAŻNIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancetdoTosi Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 17:39 kto ci dal prawo pouczania p.dr???? i czy spotkałaś się z kimś kogo Magda potraktowała z pogardą??? podaj konkretne fakty a nie przemyślenia ze straganu z pietruszką? co złotko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick do lancet Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:09 Gdyby wiedziała co i do kogo mówi, to musiałaby zasuwać we wtorek na rynek po głowopukacz. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hydraulik Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 04.08.07, 10:32 brawo A kto to jest Magdalena Sieczko ???????? bo mnie tozna cała Polska I Anglia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:34 hydrauliku jeśli Ci się stanie nieszczęscie i staniesz nad grobem.... to wtedy sie dowiesz, nie wiesz? to tylko znaczy że jesteś zdrów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet . Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 04.08.07, 10:40 lancet a ty wiesz jacy są lekarze w Anglii ??????? Nawet ty tam nabrałbys ogłady ???? I ze strachu przed takimi lekarzami jak ty nie wróce do POlski !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: Głodują, ale leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 10:47 a ty masz rozdojenie jaźni klonie? klikasz z polskiego serwera! a propo pytania wiem mam tam kilkunasu kolegów, wiem także jacy tam sa pacjenci, większosc koniobijców z tego forum ochrona by wyprowadziła z brytyjskiej przychodni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 10.08.07, 16:07 to już tak zle z doktorkami .OBoze oni głodują .Podajcie na jaki numer konta trzeba wpłacac datki ... jka przyjdzie renta to wpłace ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Głodują, ale leczą IP: 80.48.49.* 10.08.07, 16:24 Proszę Panią, proszę zachować te pieniążki na prywatne leczenie, bo za chwilę będzie Pani mogła skorzystać tylko z takich usług. Z poważaniem misio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 10.08.07, 17:21 na czarna godzine piniążki już mam odłożone I jeszcze dołoże te które przeznaczyłąm na łapówki dla lekarzy >tylko tak strasznie mi jest żal was biedaków >głodujecie a jak zejdzicie z głodu to kto mnie będzie leczył >Dlatego moż jakiegoś SMSa na chlebek wysle tylko na jaki numer ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio dobrodziej Re: Głodują, ale leczą IP: 80.48.49.* 10.08.07, 17:28 Niech Szanowna Pani każdy grosik trzyma bo może nie wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka do misia Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 10.08.07, 17:49 misiu dobrodzijeu myślę ,ze mogę liczyć na zniżke u Cieibe .Moze chociaż łapówki nie weźmiesz ........ chyba ,ze wyemigruje do córki jest w Iralndii i mói ,ze tam lekarze ludzcy sa >>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka do misia Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 10.08.07, 17:44 stara emerytka jestem i dlatego wolno klikam i jeszcze wolniej myslę .To nie bedzie już panstwowych szpitali i przychodni ???? stać was je kupic czy za darmochę chcecie wziąśc ??/ TO MOŻE WY NIE TAK BIEDNI JAK OBDARCI z godności .... Ale w prywatnych przychodnia to wasi lekarze ne będą brać łapówek . A skoro nie bedzie panstwowych szpitali i przychodni to i ZUSu nie będą mi potrącać z emeryturki .brawo na stare lata bogata będe A wy biedacy będziecie musieli się modlic na JG o pacjentów .I jaka frajda to widzieć ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio dobrodziej Re: Głodują, ale leczą IP: 80.48.49.* 10.08.07, 17:56 I ja się za Szanownej Pani zdrówko na JG chętnie pomodlę. I za "darmochę" będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 10.08.07, 18:03 Wielkie dzięki misio dobrodzieju ,bo strach sięl leczyć u takiego konowała jak ty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio dobrodziej Re: Głodują, ale leczą IP: 80.48.49.* 10.08.07, 18:12 Sanowna Pani, starość to taki stan, który wiele usprawiedliwia. Więc niech Bóg Szanowną Panią prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 13.08.07, 16:47 przecwaniakowali ,już nie musza głodować.Przez nich szpital na tysiąc leciu nie istnieje .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOJA Re: Głodują, ale leczą IP: *.iplus.com.pl 17.08.07, 18:52 GŁODUJĄ ,GŁODUJĄ I WYDŁODOWALI ZAMKNIĘCIE SZPITALA .WIELKI SUKCES !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś