Dodaj do ulubionych

ancymonka i misiakilla

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:48
co to za chwasty?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany Re: ancymonka i misiakilla IP: 83.16.102.* 28.07.07, 12:27
      Ancymonka to gruba laska która siedzi przed kompem zamiast się poruszać a
      misiakilla to podstarzały gościu z kompleksami, ot i tyle.
      • Gość: zestresowany Re: ancymonka i misiakilla IP: *.21.pl 29.07.07, 01:41
        Ancymonkę - wezmę w obronę - ze względu na na stare czasy z CZATerii, natomiat
        "misiekilę" -NIGDY o tak - to cudo nie nadaje się na admina- cholernie
        stronicza osoba !
        • ancymonka Re: ancymonka i misiakilla 02.08.07, 12:24
          Dzięki :) Aczkolwiek chyba nie wiem z kim mam przyjemność :>
        • Gość: Gość Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:25
          Jak Ty po polsku pisać nie potrafisz, to nie zajmuj się piętnowaniem innych.
          Ancymonka to drętwa baba- pisałem już to wcześniej.
    • Gość: he he he Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:38
      szkodniki
    • Gość: haha Re: ancymonka i misiakilla IP: 83.2.141.* 28.07.07, 20:34
      szarańcza
      • Gość: gosc Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:09
        to sa ci,co wykopuja trolle z forum.heh
        • misiakilla Re: ancymonka i misiakilla 29.07.07, 00:02
          zapomniales dodac ze jestem podstarzalym brzuchatym grubasem z wasami :)
          • Gość: wewew Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:22
            misiakilla jest gruba bo jest misiem..a ze siedzi przed kompem cały dzień to
            jest jeszcze grubsza od zwykłego misia..
            ancymonka natomiast to jest misiakilla pod innym nickiem..bo jak za dużo na nią
            nawrzucają to zmienia nick ażeby sie odstresować i nie popłakać z nerwów
          • dms69 Re: ancymonka i misiakilla 01.08.07, 20:16
            I co po tym???? Napiszesz do cholery ze nie mozesz POSTU skasowac???? Mnie tak
            odpisales/as!!!! A dlzczego?? A no dlatego bo dbacie tylko o to aby bylo duzoooo
            odwiedzin na tym FORUM!!! nieliczy sie dla WAS to ze rodzina cierpi czytajac to
            co niektorzy wypisuja o smierci AGATKI!!!! Wstydz sie!!!! Jestes zerem i
            tyle!!!! Obiecuje ze nie zostawie ten sprawy tak i zrobie z Wami porzadke,
            jestescie nikim a w Gazecie WYborczej mam nadzieje ze dbaja o swoj wizerunek i
            WAM sie ukroci!!!!!
            • Gość: Gość Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:27
              ehhhh
    • Gość: wenerolog Re: ancymonka i misiakilla IP: *.v.pppool.de 29.07.07, 00:26
      mysia kiła jest niebezpieczna dla ludzi. strzez sie mysiej kiły, grasuje na
      forum czwa!
      • Gość: gość Re: do misiakilli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:29
        A nie mógłbyś po prostu wziąć nożyczki i wyciąć tych idiotów ?
        • misiakilla Re: do misiakilli 29.07.07, 08:47
          wenerolog = herrminator? :)
          Dziekuje Wam za te cieple slowa moi mili :*
          • Gość: Olek Re: do misiakilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:02
            Przeczytaj to uwaznie bo ja ciagle sledze i zbieram twoje posty aby ponownie
            wyslac do spolki agory cala game twoich debilnych wypowiedzi, pomijam te co
            chciales przyjac 3 choje w paszczu i inne tym podobne !!

Mam podobne skojarzenia i proponuje wiec kierowac "petycje", e-maile do siedziby
            spółki aby te "chwasty" wywalic ewentualnie na zbity pysk z tego forum !!

adres ogolnie dostepny !!

Siedziba Spółki:
            ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa
            centrala: (0-prefiks-22) 555 60 00, 555 60 01
            faks (0-prefiks-22) 555 48 50, 555 47 80
            • diabel_piszczalka Re: do misiakilli 02.08.07, 15:37
              Gość portalu: Olek napisał(a):

> Przeczytaj to uwaznie bo ja ciagle sledze i zbieram twoje posty aby ponownie
              > wyslac do spolki agory cala game twoich debilnych wypowiedzi

Ponownie ?! Wychodzi na to, że za pierwszym razem Cię olali ;)
              • misiakilla Re: do misiakilli 02.08.07, 16:05
                Moglbys jeszcze raz podac ten adres? :)
            • Gość: Gość Re: do misiakilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:28
              Nie ośmieszaj się koleś.
    • Gość: illusion Re: ancymonka i misiakilla IP: *.streamcn.pl 01.08.07, 15:14
      Ancymonka to takie upierdliwe stworzenie, że szkoda gadać Wszystkiego się czepia
      i myśli, że jest najmądrzejsza. Szkoda słów...
      • Gość: ... Re: ancymonka i misiakilla IP: *.profiline.pl 01.08.07, 16:26
        wywalić ją
    • Gość: daf Re: ancymonka i misiakilla IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 20:20
      ano chwasty
      • Gość: t Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:33
        ancymonka przemadrzale stare babsko
    • Gość: Olek Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:50
      Gość portalu: troll napisał(a):

> co to za chwasty?

Mam podobne skojarzenia i proponuje wiec kierowac "petycje", e-maile do siedziby
      spółki aby te "chwasty" wywalic ewentualnie na zbity pysk z tego forum !!

Siedziba Spółki:
      ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa
      centrala: (0-prefiks-22) 555 60 00, 555 60 01
      faks (0-prefiks-22) 555 48 50, 555 47 80
      • Gość: to też ja w obronie moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:06
        To jest właśnie nasze forum, nawrzucać, nabluzgać, sponiewierać. Na miejscu
        moderatorów ciął bym wszystkie wątki ziejące wulgaryzmami i nienawiścią oraz
        łamiące regulamin. Chamstwu na tym forum STOP.
        • Gość: natura Re: w obronie moderatorów IP: 212.87.241.* 02.08.07, 11:47
          ale to jest naturalna reakcja w stos. do osób, które mają większą władzę
          nigdy nie będzie inaczej
        • Gość: * Re: w obronie moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:53
          Do to też ja:
          BRAWO!!! Zgadzam się z Twoją wypowiedzią - jest THE BEST! Podziwiam moderatorów
          za ich spokój - słowa uznania!

Do trolli:
          Nabruzgać, nabruzgać, nabruzgać ! ani to nie było śmieszne, ani logiczne. To
          tak jak w piosence "w naszym mieście świątynia przy świątyni, ale
          ludzie.........."
    • ancymonka Re: ancymonka i misiakilla 02.08.07, 12:27
      W tym temacie powiem tyle - jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził :)

Najbardziej pyszczą ci co notorycznie łamią regulamin.
      A w sprawie wszelkich skarg nie musicie pisać na Czerską, wystarczy na
      forum@agora.pl
      • Gość: Menel Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:35
        A ja juz sie przyzwyczailem do tych 2 "brzydali"...i tyle co do cieplych slow,
        co by nie robic tutaj telenoweli w stylu ja corka czy inne potwory z bagien

Do moderatorow: Z niektorymi zatwardzielcami to nawet nie ma co polemizowac-
        pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo stolkow
        • Gość: Brzydal Re: ancymonka i misiakilla IP: *.centertel.pl 07.08.07, 20:37
          gwa zatwardziałe brzydale, trzymające sie stołka. Pazurami.
          Swietnie ująl to moj "przedmówca".
          Obrzydliwe.
    • Gość: devil ancymonka i misiakilla litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:45
      zostawmy je, niech sie cieszą boroczki że mają jakąś funkcje.
      a to że kasują fajne posty przemawia tylko za ich ilością szarych komórek
      przecież lepiej zostawić post w stylu "gdzie w częstochowie dobre podpaski" niż
      temat trafiający w sedno sprawy dotyczący np. funkcjonowania naszego miasteczka.
      ciekawe posty proponuje czytać szybko póki nie skasowane a na bezsens podpaskowy
      nie odpowiadać wtedy sam zginie.
      pozdro
    • diabel_piszczalka Re: ancymonka i misiakilla litości 02.08.07, 16:26
      Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=66616568&a=66894168
    • Gość: K2 chyba się zgłoszę na admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:27
      moją ortografię chyba jakoś ścierpicie;)
      • Gość: ammi Re: chyba się zgłoszę na admina:) IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 07:19
        no pewnie....
    • Gość: ancymonka Re: ancymonka i misiakilla IP: *.bu.edu 15.09.07, 07:32
      W tym temacie powiem tyle - jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim
      dogodził, więc wonnnn chamy...
    • Gość: www Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:49
      s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka