Gość: troll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:48 co to za chwasty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorientowany Re: ancymonka i misiakilla IP: 83.16.102.* 28.07.07, 12:27 Ancymonka to gruba laska która siedzi przed kompem zamiast się poruszać a misiakilla to podstarzały gościu z kompleksami, ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zestresowany Re: ancymonka i misiakilla IP: *.21.pl 29.07.07, 01:41 Ancymonkę - wezmę w obronę - ze względu na na stare czasy z CZATerii, natomiat "misiekilę" -NIGDY o tak - to cudo nie nadaje się na admina- cholernie stronicza osoba ! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: ancymonka i misiakilla 02.08.07, 12:24 Dzięki :) Aczkolwiek chyba nie wiem z kim mam przyjemność :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:25 Jak Ty po polsku pisać nie potrafisz, to nie zajmuj się piętnowaniem innych. Ancymonka to drętwa baba- pisałem już to wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:38 szkodniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 22:09 to sa ci,co wykopuja trolle z forum.heh Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: ancymonka i misiakilla 29.07.07, 00:02 zapomniales dodac ze jestem podstarzalym brzuchatym grubasem z wasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewew Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:22 misiakilla jest gruba bo jest misiem..a ze siedzi przed kompem cały dzień to jest jeszcze grubsza od zwykłego misia.. ancymonka natomiast to jest misiakilla pod innym nickiem..bo jak za dużo na nią nawrzucają to zmienia nick ażeby sie odstresować i nie popłakać z nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
dms69 Re: ancymonka i misiakilla 01.08.07, 20:16 I co po tym???? Napiszesz do cholery ze nie mozesz POSTU skasowac???? Mnie tak odpisales/as!!!! A dlzczego?? A no dlatego bo dbacie tylko o to aby bylo duzoooo odwiedzin na tym FORUM!!! nieliczy sie dla WAS to ze rodzina cierpi czytajac to co niektorzy wypisuja o smierci AGATKI!!!! Wstydz sie!!!! Jestes zerem i tyle!!!! Obiecuje ze nie zostawie ten sprawy tak i zrobie z Wami porzadke, jestescie nikim a w Gazecie WYborczej mam nadzieje ze dbaja o swoj wizerunek i WAM sie ukroci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:27 ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenerolog Re: ancymonka i misiakilla IP: *.v.pppool.de 29.07.07, 00:26 mysia kiła jest niebezpieczna dla ludzi. strzez sie mysiej kiły, grasuje na forum czwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do misiakilli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:29 A nie mógłbyś po prostu wziąć nożyczki i wyciąć tych idiotów ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: do misiakilli 29.07.07, 08:47 wenerolog = herrminator? :) Dziekuje Wam za te cieple slowa moi mili :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: do misiakilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 14:02 Przeczytaj to uwaznie bo ja ciagle sledze i zbieram twoje posty aby ponownie wyslac do spolki agory cala game twoich debilnych wypowiedzi, pomijam te co chciales przyjac 3 choje w paszczu i inne tym podobne !! Mam podobne skojarzenia i proponuje wiec kierowac "petycje", e-maile do siedziby spółki aby te "chwasty" wywalic ewentualnie na zbity pysk z tego forum !! adres ogolnie dostepny !! Siedziba Spółki: ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa centrala: (0-prefiks-22) 555 60 00, 555 60 01 faks (0-prefiks-22) 555 48 50, 555 47 80 Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: do misiakilli 02.08.07, 15:37 Gość portalu: Olek napisał(a): > Przeczytaj to uwaznie bo ja ciagle sledze i zbieram twoje posty aby ponownie > wyslac do spolki agory cala game twoich debilnych wypowiedzi Ponownie ?! Wychodzi na to, że za pierwszym razem Cię olali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: do misiakilli 02.08.07, 16:05 Moglbys jeszcze raz podac ten adres? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do misiakilli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:28 Nie ośmieszaj się koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion Re: ancymonka i misiakilla IP: *.streamcn.pl 01.08.07, 15:14 Ancymonka to takie upierdliwe stworzenie, że szkoda gadać Wszystkiego się czepia i myśli, że jest najmądrzejsza. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ancymonka i misiakilla IP: *.profiline.pl 01.08.07, 16:26 wywalić ją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daf Re: ancymonka i misiakilla IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 20:20 ano chwasty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 20:33 ancymonka przemadrzale stare babsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 09:50 Gość portalu: troll napisał(a): > co to za chwasty? Mam podobne skojarzenia i proponuje wiec kierowac "petycje", e-maile do siedziby spółki aby te "chwasty" wywalic ewentualnie na zbity pysk z tego forum !! Siedziba Spółki: ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa centrala: (0-prefiks-22) 555 60 00, 555 60 01 faks (0-prefiks-22) 555 48 50, 555 47 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to też ja w obronie moderatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:06 To jest właśnie nasze forum, nawrzucać, nabluzgać, sponiewierać. Na miejscu moderatorów ciął bym wszystkie wątki ziejące wulgaryzmami i nienawiścią oraz łamiące regulamin. Chamstwu na tym forum STOP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natura Re: w obronie moderatorów IP: 212.87.241.* 02.08.07, 11:47 ale to jest naturalna reakcja w stos. do osób, które mają większą władzę nigdy nie będzie inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: w obronie moderatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 16:53 Do to też ja: BRAWO!!! Zgadzam się z Twoją wypowiedzią - jest THE BEST! Podziwiam moderatorów za ich spokój - słowa uznania! Do trolli: Nabruzgać, nabruzgać, nabruzgać ! ani to nie było śmieszne, ani logiczne. To tak jak w piosence "w naszym mieście świątynia przy świątyni, ale ludzie.........." Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: ancymonka i misiakilla 02.08.07, 12:27 W tym temacie powiem tyle - jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził :) Najbardziej pyszczą ci co notorycznie łamią regulamin. A w sprawie wszelkich skarg nie musicie pisać na Czerską, wystarczy na forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: ancymonka i misiakilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 23:35 A ja juz sie przyzwyczailem do tych 2 "brzydali"...i tyle co do cieplych slow, co by nie robic tutaj telenoweli w stylu ja corka czy inne potwory z bagien Do moderatorow: Z niektorymi zatwardzielcami to nawet nie ma co polemizowac- pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo stolkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzydal Re: ancymonka i misiakilla IP: *.centertel.pl 07.08.07, 20:37 gwa zatwardziałe brzydale, trzymające sie stołka. Pazurami. Swietnie ująl to moj "przedmówca". Obrzydliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devil ancymonka i misiakilla litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:45 zostawmy je, niech sie cieszą boroczki że mają jakąś funkcje. a to że kasują fajne posty przemawia tylko za ich ilością szarych komórek przecież lepiej zostawić post w stylu "gdzie w częstochowie dobre podpaski" niż temat trafiający w sedno sprawy dotyczący np. funkcjonowania naszego miasteczka. ciekawe posty proponuje czytać szybko póki nie skasowane a na bezsens podpaskowy nie odpowiadać wtedy sam zginie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: ancymonka i misiakilla litości 02.08.07, 16:26 Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=66616568&a=66894168 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 chyba się zgłoszę na admina:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 22:27 moją ortografię chyba jakoś ścierpicie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ammi Re: chyba się zgłoszę na admina:) IP: *.pools.arcor-ip.net 15.09.07, 07:19 no pewnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: ancymonka i misiakilla IP: *.bu.edu 15.09.07, 07:32 W tym temacie powiem tyle - jeszcze się taki nie urodził, coby wszystkim dogodził, więc wonnnn chamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: ancymonka i misiakilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:49 s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950 Odpowiedz Link Zgłoś