Dodaj do ulubionych

Salon Renee w Sece

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 17:36
Hej! Możecie mi podpowiedzieć czy warto tam iść? Za 2 tyg idę na wesele i
potrzebuje zrobić sobie pasemka. Orientujecie się może ceny są w salonie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: Salon Renee w Sece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 10:53
      nikt nic nie wie o tym salone?
      • promyczekk_k Re: Salon Renee w Sece 03.08.07, 11:01
        niestety ja nic nie wiem alew polecam salon silver miescie sie przy ulicy
        wojska polskiego naprawde swietnie robia wloski cena hmm ja mam wlosy do ramion
        zaplacilam 130 zl blond pasemka reszta czekoladka
    • magnolia77 Re: Salon Renee w Sece 03.08.07, 11:19
      Polecam! ja tam zawsze robię balejaż u Renaty -właścicielki i też zrobię przed
      weselem.Jest tam miła obsługa i jestem zadowolona.
      • Gość: zadowolona Re: Salon Renee w Sece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 20:34
        jeżeli raz pójdziesz i do tego wcześniej sie umówisz z Renatą
        właścicielką nie bedziesz żałowac , zawsze potrafi dobrać zajefajna
        nowa fryzurke polecam chodze tam 2 lata i jest oki
    • Gość: ona Re: Salon Renee w Sece IP: 80.54.173.* 03.08.07, 11:25
      a może polecicie konkretną osobę z tego salonu, która może uczesać na ślub?
      • Gość: magnolia77 Re: Salon Renee w Sece IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:12
        Renata -właścicielka,czesze ok!
    • Gość: ffuk Re: Salon Renee w Sece IP: *.cable.ubr03.edin.blueyonder.co.uk 03.08.07, 17:56
      Naprawde polecam ten salon, a w szczegolnosci pania Asie - nie dosc ze widac ze
      ma fach w rekach to jeszcze przynajmniej nie siedzisz w fotelu gapiac sie po
      katach tylko fajnie mozna z nia pogadac - ogolnie mila i kontaktowa a do tego
      dobra fryzjerka :)
    • Gość: Ewka Re: Salon Renee w Sece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 06:24
      a możecie mi podać jakie ceny usług mają?
      • Gość: linda Re: Salon Renee w Sece IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:14
        ceny mają średnie farba ponad 100 zł strzyżenie koło 50zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka