Gość: meg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:18 nie jestem z częstochowy potrzebuje pomocy gdzie dokładnie jest ul. andersena 1 muszę dotrzeć do punktu telekomunikacji?, prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczekk_k Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? 06.08.07, 11:21 najlepiej jechac autobusem nr 24 i jechac w strone polnocy jak autobus zatrzyma sie na przystanku przy sklepie real to na <3> nastepnym trzeba wysiasc przejsc na druga strone ulicy i tam jest andersa gdzie dokladnie jestes ot moze wyjasnie ci jak dosc na przystanek 24:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrek Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:26 promyczku na polnocy jest Andersa a na rakowie andersena :) lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrek Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:24 andersena jest na rakowie:) zjezdzasz z trasy kolo estakady(jakbys jechal od katowic to w prawo) jedziesz ulica al. pokoju i na 1 swiatlach w prawo za kosciolem w prawo i zaraz tez w prawo i tam juz sie zapytasz kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.man.czest.pl 06.08.07, 11:25 ale pie..sz Andersena jest na Dźbowie od Leśnej Odpowiedz Link Zgłoś
promyczekk_k pomylka sorki 06.08.07, 11:26 cholerka kaca mam i przeczytalam andersa a nie andersena :/ jelsi andersena to nie wiem ja podalam droge do ulicy andersa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf. Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:35 Ta "meg" to "asia" co numer telefonu chce przepisać? Jedna i druga dokładnie chce wiedzieć, a tyłka nie ruszy sprzed klawiatury.Zatrzymaj się przed blokiem Al.Pokoju 4/drugi blok od estakady/ i te 20-30m ul.Andersena przejdź na nóżkach do nr.1(tp). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do inf meg Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:28 chyba mnie z kims mylisz nie jestem żadna asią widocznie jest to jakis dziwny punkt z którym ludzie mają problemy, ja już dzwoniłam i dowiadywałam się ale nawet w biurze obsługi klienta pani nie wiedziała dokładnie gdzie mam przyjechac załatwic sprawę, więc to nie ja nie ruszam jak to określasz tyłka tylko pracownicy telekomunikacji mało edukowani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inf. Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:08 błękitna linia tp 9393 po wybraniu nr "bl" wybierz ( 0 ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:13 Kupiłam mieszkanie gdzie jest telekomunikacja w Cz (13)Gość: asia Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? 06.08.07, 13:19 tiny.pl/5wsv Odpowiedz Link Zgłoś