Dodaj do ulubionych

ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:18
nie jestem z częstochowy potrzebuje pomocy gdzie dokładnie jest ul. andersena
1 muszę dotrzeć do punktu telekomunikacji?, prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • promyczekk_k Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? 06.08.07, 11:21
      najlepiej jechac autobusem nr 24 i jechac w strone polnocy
      jak autobus zatrzyma sie na przystanku przy sklepie real to na <3> nastepnym
      trzeba wysiasc przejsc na druga strone ulicy i tam jest andersa
      gdzie dokladnie jestes ot moze wyjasnie ci jak dosc na przystanek 24:))
      • Gość: jrek Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:26
        promyczku na polnocy jest Andersa a na rakowie andersena :) lol
    • Gość: jrek Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:24
      andersena jest na rakowie:) zjezdzasz z trasy kolo estakady(jakbys jechal od
      katowic to w prawo) jedziesz ulica al. pokoju i na 1 swiatlach w prawo za
      kosciolem w prawo i zaraz tez w prawo i tam juz sie zapytasz kogos
    • Gość: ... Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? IP: *.man.czest.pl 06.08.07, 11:25
      ale pie..sz Andersena jest na Dźbowie od Leśnej
      • promyczekk_k pomylka sorki 06.08.07, 11:26
        cholerka kaca mam i przeczytalam andersa a nie andersena :/ jelsi andersena to
        nie wiem ja podalam droge do ulicy andersa
        • Gość: inf. Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 11:35
          Ta "meg" to "asia" co numer telefonu chce przepisać? Jedna i druga dokładnie
          chce wiedzieć, a tyłka nie ruszy sprzed klawiatury.Zatrzymaj się przed blokiem
          Al.Pokoju 4/drugi blok od estakady/ i te 20-30m ul.Andersena przejdź na nóżkach
          do nr.1(tp).
          • Gość: do inf meg Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 14:28
            chyba mnie z kims mylisz nie jestem żadna asią widocznie jest to jakis dziwny
            punkt z którym ludzie mają problemy, ja już dzwoniłam i dowiadywałam się ale
            nawet w biurze obsługi klienta pani nie wiedziała dokładnie gdzie mam
            przyjechac załatwic sprawę, więc to nie ja nie ruszam jak to określasz tyłka
            tylko pracownicy telekomunikacji mało edukowani!!
            • Gość: inf. Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:08
              błękitna linia tp 9393 po wybraniu nr "bl" wybierz ( 0 ).
              • Gość: . Re: pomylka sorki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 19:13
                Kupiłam mieszkanie gdzie jest telekomunikacja w Cz (13)Gość: asia
    • barone Re: ul. Andersena 1, gdzie dokładnie w cz-wie? 06.08.07, 13:19
      tiny.pl/5wsv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka