Gość: agnesss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 17:25 czy kamery w pracy oznaczają brak zaufania do pracownika,czy sprawdzanie klientów....? co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: kamery w pracy!!! IP: 80.48.49.* 15.08.07, 17:32 To dla Twojego bezpieczeństwa, żeby Ci się coś do ręki nie przykleiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss do Jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 20:24 Puknij sie w głowę,i pomyśl co Ty robisz na tym forum...jak bys nie wiedział to małolatów tu nie chcą//hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek kamerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 20:29 wiem ,ze to krępuje ale teraz takie czasy,każdy teraz patrzy na ręce i nie ufa...i wielki błąd, przy takim bezrobociu trzeba trochę o zaufanie bo nie wszyscy są źli....a o dobrego pracownika trochę ciazko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: kamerki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 00:26 No tak, w pracy przeszkadzają, ale w banku, w urzędzie, w sklepie, w innej firmie, na ulicy .... jakoś Wam nie przeszkadzają..... różne wnioski można wyciągnąć z takiego myślenia.... jeśli jestem nagrywany w pracy to najważniejsze abym wiedział że jest kamera - zresztą to wynika z norm prawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm. Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 22:08 Teoretycznie podobno dla bezpieczeństwa.A o co chodzi tak naprawdę,to każdy dobrze wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 22:14 właśnie wszyscy wiemy o co chodzi,ciekawe czy pracodawca czul by sie dobrze wiedząc ze śliedzi go oko kamery....pomyślcie o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_81 Re: kamery w pracy!!! 17.08.07, 11:26 wyluzujcie.jeśli jesteś uczciwym pracownikiem to kamery w pracy Ci napewno nie będą przeszkadzały a czasem nawet można się pośmiać oglądając siebie samego :)mam kamery w pracy i specjalnie się nimi nie stresuje.robie co swoje i tyle.dla mnie są one wręcz przyjazne.nieraz zostałem oskarżony o kradzież przez niby klientów(polaczków-dorobkiewiczów wszystko mogących debili).po szybkim obejżeniu nagrania wychodziło że jego kolega coś sprzątnął,żona lub inny gagatek nie będący pracownikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: kamery w pracy!!! IP: 212.87.241.* 17.08.07, 11:34 ja, matka nastolatka uczęszczającego do gimnazjum uważam, że kamery rejestrujące przebieg lekcji, a tym samym zachowanie uczniów i pracę nauczycieli, powinny być w każdej klasie. Może wtedy nauczyciel mógłby normalnie przeprowadzić lekcję, a i rodzice mieliby naoczny dowód swoich owoców w wychowywaniu własnych dzieci. Z góry przepraszam oburzonych nauczycieli, którym nie podoba sie ten nierealny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnesss agnesss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 18:57 a co powiecie na podsłuch w pracy?czy to jest karalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: kamery w pracy!!! IP: *.range86-153.btcentralplus.com 17.08.07, 19:10 I prosze jeszcze pomyslec, ze uczen nieobecny w danym dniu w szkole moze byc na bezaco ze swoja klasa. I nawet uczestniczyc w lekcji. Suoer, wiem, ze w niektorych szkolach sa juz takie lekcje. A niedlugo to bedzie juz standard. Do tego zmierzamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 19:57 ludzie czy Wam mózgi wyprało?? wszędzie tylko kamery, podsłuchy, taśmy.... nie macie innych problemów?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kamery w pracy!!! IP: *.gre.pl 17.08.07, 21:14 mamy jedna swoja druga tesciowa Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_81 Re: kamery w pracy!!! 18.08.07, 03:41 podsłuch jest karalny z tego co wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:47 na politechnice tez się stosuje (a na pewno nagrywanie), czemu nie, ale niech oficjalnie wiem ze to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 20:37 kamerki?super u mnie w pracy sa i jestem spokojna ze klienci nie kradną a jak to robią to jestem w stanie to zobaczyć później a i dla mnie jest dobrze bo jestem pewna ze pracodawca widzi co robie i nie ma podejrzeń...[polecam ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atur Re: kamery w pracy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 21:42 to prawda,,,ja mam u siebie w pracy i jestem spokojny ze o nic złego mój pracodawca mnie nie podejrzewa,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: kamery w pracy!!! IP: 80.48.49.* 21.08.07, 21:47 dzięki kamerką wiele się mozna dowiedzięć o pracowniku czy pracuje czy się obija czy material wynosi czy fuchami sobie dorabie itd. kamerki są super :D Odpowiedz Link Zgłoś