Dodaj do ulubionych

Do moderatorów - poziom forum.

18.08.07, 00:40
"Mężczyzna w łóżku :)"
"Jak rzucić palenie?Czy wolmar za 60 zł coś daje "
"Czy Jarosław Kaczyński jest gejem ? "
"Ile na wesele?? "
"Hitler i nazizm "

Zastanawiam się, co takie wątki robią na forum - dlaczego nie są
usuwane!!!

Już pominę resztę "wybitnie zajmujących", które są w jakiejś
korelacji z Częstochową.

Obserwuj wątek
    • Gość: ojejeku!!!!! Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: 195.205.202.* 18.08.07, 00:46
      nudne miasto-nudne watki,coś taki delikatny chłopie???????
      • anakastyczny Re: Do moderatorów - poziom forum. 18.08.07, 00:56
        Jak nudne to niech będzie tylko kilka wątków, ale związanych z
        Częstochową!!!

Nie chce na forum częstochowskim czytać o mężczyznach w łóżko, a tym
        bardziej o preferencjach seksualnych Kaczyńskiego.
        • Gość: to po co czytasz? Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 00:57
          jw
          • anakastyczny Re: Do moderatorów - poziom forum. 18.08.07, 01:23
            Bo lubię to miejsce i nie mogę się pogodzić z degrengoladą coraz
            bardziej posuniętą tutaj.
            • exenet Re: Do moderatorów - poziom forum. 18.08.07, 02:19
              Moderatorzy pewnie wakacje maja i nie mysla o forum, a co do postow nie na temat
              to zawsze ich "u nas" na peczki bylo.
    • ancymonka Re: Do moderatorów - poziom forum. 18.08.07, 12:52
      Istnieje coś takiego jak regulamin forum. Jeśli post go łamie jest usuwany,
      jeśli nie zostawiany. I nie jest istotne, czy w moim osobistym odczuciu jest
      nudny, smętny, bezsensu itp. To jest forum dyskusyjne i każdy ma prawo
      dyskutować o czym chce (nie naruszając regulaminu, netykiety i prawa). Trzeba
      się z tym pogodzić :)))
      • Gość: proste Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:55
        popieram w 100% ancymonkę. a tacy ludzie jak autor tego watku nie znaja słowa
        tolerancja i to oni właśnie powinni miec zakaz wstępu na forum, bo przez nich
        forum zieje nudą!nie podoba się, to wypad!
        • Gość: hejho Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 12:58
          do anakastycznego- to nie jest forum o częstochowie, tylko dla mieszkańców
          częstochowy, ale ty pewnie nie widzisz różnicy.
          jak ci sie nie podoba, to załóż swoje forum i usuwaj wszystkie watki, ktore ci
          sie nie podobaja.juz widze te tlumy uzytkownikow
          • Gość: Michał G Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 14:30
            A co za problem nie czytać wątków bzdurnych? Ja czytam te które mnie interesują, a reszta jeśli jest zgodna z netykietą niech jest.
            Mamy już DEMOKRACJĘ!!! Radzę poczytać Konstytucje RP gdzie jak byk stoi wolność poglądów, wypowiedzi. Niestety niektórzy chyba jeszcze nie odzwyczaili się od cenzury.
            Jeśli ktoś chce tylko mądre wypowiedzi i wątki to raczej w internecie tego nie znajdzie. No chyba że chińskim, czy białoruskim, tam są tylko słuszne rzeczy :)
            Pozdrawiam zdrowo myślących i życzę miłego weekendu
      • anakastyczny Re: Do moderatorów - poziom forum. 18.08.07, 23:47
        Padły patetyczne słowa : Forum jest otwarte na wszelkie myśli które
        nie łamią regulaminu !!! Bardzo to szczytne ale w takim razie po co
        podział na fora tematyczne??
        Jak ktoś rozmyśla o bieliźnie, albo o tipsach to niech "uderzy" na
        odpowiednie fora, zwłaszcza, że jego rozterki bardzo luźne związane
        są z Częstochową.

Nie przekonuje mnie w związku z tym taka argumentacja - według mnie
        jest lekko chybiona.

Ps. Miałem na te inwektywy nie odpowiadać, ale nie mogę się
        powstrzymać! Nie chodzi o cenzurę, ale o to aby forum miasta
        Częstochowa, tego miasta dotyczyło !!!
        • Gość: mjut Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 09:46
          nie ty będziesz mówił czego dotyczyć ma forum.to jest forum dla ludzi z
          czestochowy, anie o mieście.nie możesz pojąc tej róznicy?
          • Gość: AJ Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.man.czest.pl 19.08.07, 18:11
            Uważam, że problem nie tkwi w pojawianiu się tematów niezwiązanych bezpośrednio
            z Częstochową, lecz w poziomie wypowiedzi.
            Fakt, że jest to "Forum Częstochowa", ale można rzeczywiście interpretować to
            jako dyskusje częstochowian, niekoniecznie o swoim mieście, ale o wszystkim co
            ich dotyczy, choćby o tych nieszczęsnych tipsach, czy seksie.
            Natomiast poziom wypowiedzi w większości tematów jest żenujący. Chodzi mi nie
            tylko o wulgaryzmy, ale również o notoryczne odbieganie od tematu wątku,
            wzajemne obrzucanie się inwektywami i przepychanki słowne.
            Uważam, że moderatorzy powinni przede wszystkim pilnować tzw porządku - kasować
            posty niezwiązane z tematem, oraz posty obraźliwe, wręcz chamskie i zawierające
            wulgaryzmy.
            Jeszcze jedno - forum jest duże, i moim zdaniem dwoje moderów, to za mało. Ci
            którzy są najwyraźniej nie dają rady. Lub nie chcą.
            • Gość: jola Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.man.czest.pl 20.08.07, 16:42
              przeciez czestochowa to wies!!!!!!!!!
              • Gość: ciekawy Re: Do moderatorów - poziom forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 13:09
                Dlaczego niewygodne i szczere wpisy o pracy tych obibokow sa tak szybko usuwane ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka