Gość: gość IP: 213.25.14.* 27.08.07, 12:37 Bardzo proszę o opinie o Doktor Franusiak ,podjęłam u niej leczenie- dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euthyrox Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 14:06 ja sie u niej lecze, jest bardzo sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_b Re: endokrynolog 27.08.07, 17:36 Z całego serca odradzam. Bujałam się z nie leczoną niedoczynnością przez pół roku, bo Pani tylko na mnie spojrzała i stwierdziła, że "nic tu nie widzi" - no hit! od kiedy tę chorobę można zdiagnozować tylko po wyglądzie? Nawet żadnych badań nie zleciła...Porażka i dno. Dopiero w Katowicach na Ligocie zjaęli się mną jak trzeba. Teraz leczę się prywatnie(nie w Częstochowie of kors) i jest git :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 19:12 ty chyba jestes chora. pani franusiak nie diagnozuje bez badań.nie wierze ci, bo sama sie u niej lecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak... Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 21:04 to nie wierz-nikt Ci nie każe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: endokrynolog IP: 89.174.23.* 27.08.07, 21:10 już się u niej nie leczę, nie cierpię tej baby, nikomu nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeewkaaa Re: endokrynolog IP: 195.205.202.* 27.08.07, 22:17 Nie polecam.Ta pani leczy,leczy ale kiepsko i na pewno nie wyleczy.W Czwie nie ma dobrego endokrynologa.Szkoda czasu nawet jeśli p.doktor jest miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euthyrox Re: endokrynolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 18:48 ja leczę się u niej rok i jestem zadowolony. odradzam majewskiego z sosnowca, ten gosc chciał mi cos wmowić, czego nie potwierdziły badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: endokrynolog IP: *.apus-net.pl 28.08.07, 20:08 polecam dr zolcinska, przyjmuje na parkitce i prywatnie na kilinskiego, lecze sie u niej od kilku lat, jest kompetentna, wyprowadzila mnie ze stanu TSH 154.Teraz jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: endokrynolog IP: 195.205.202.* 28.08.07, 20:34 A mnie dr. Majewski wyleczył skutecznie i nie tylko mnie. Wiele osób z Czwy spotykałam w Sosnowcu. Wiele też zawdzięcza mu wyleczenie zamiast niepotrzebnej operacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: endokrynolog IP: *.centertel.pl 28.08.07, 21:00 polecam panią Katarzynę Ziorę, przyjmuje na Liśińcu, niestety tylko w soboty bo w tygodniu pracuje w gliwicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: endokrynolog IP: *.masterkom.pl 28.08.07, 22:36 u mnie dr Franusiak stwierdziła hashimoto - ale na moje szczęście się pomyliła . Mimo że jest bardzo miła to jej niekompetencja jest ogromna. Teraz lecze sie w Łodzi na niedoczynność. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia710 Re: endokrynolog 29.08.07, 16:56 tak, dr żółcińska to dobry lekarz endokrynolog, specjalizacje z endokrynologii robiła w Zabrzu. Kolezanka, która się u niej leczyła miała rozsiane guzy na obu płatach tarczycy i obyło sie bez operacji choć niektórzy najchetniej wysłaliby ją pod nóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andd Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 07:56 Ludzie! Po co zakładacie takie tematy? Przecież na takie pytania mogą odpowiadać ludzie bliscy danemu lekarzowi, albo ludzie którzy np. za dużo wymagają i tylko pretensje do życia mają, czy nawet konkurencja. Żyjemy w takich czasach, których jak się nie podoba to bez przeszkód do innego lekarza się pójdzie. Zawsze powtarzam sobie że najlepszym lekarzem dla pacjenta jest on sam. To pacjent najlepiej wie co mu dolega i w konsultacji z lekarzem niech tylko się dobrze przygląda - w internecie dużo informacji mamy no i książki.... Lekarze to też ludzie, którzy się mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkaa Re: endokrynolog IP: 195.205.202.* 29.08.07, 18:34 Pleciesz bzdury. Nikt nie może sam leczyć tarczycy. To normalne, że ktoś pyta o opinie. W Czwie w końcu nie ma zbyt dużego wyboru szczególnie jeśli chodzi o specjalistów. Czasem warto skorzystać z cudzego doświadczenia. A jeśli chodzi o p.doktor F. to myli się szczególnie często Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: endokrynolog IP: *.wasz.ajd.czest.pl 29.08.07, 10:37 dr Klajnowicz z Mysłowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andd Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:18 Do ewkaa: Może dokładniej opiszesz co takiego złego się stało, że wyzywasz na częstochowskich endokrynologów? A z ciekawości zapytam ile ich w ogóle jest u nas? Ja czekam aż pół roku na wizytę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewkaa Re: endokrynolog IP: 195.205.202.* 31.08.07, 18:47 Nie wyzywam na endokrynologów.A,że w Czwie ich mało to sam już wiesz bo długo czekasz.Ja spotkałam się z niekompetencją pani z początku wątku.Nic złego się nie stało bo znalazłam lekarza na Śląsku.Tam spotykałam innych pacjentów z Czwy, których najpierw długo leczono-zwodzono.A potem stwierdzano konieczność operacji- a na Śląsku była zupełnie inna diagnoza i obywało się często bez operacji. Wśród moich koleżanek znam 4 takie przypadki.Dlatego nie wierzę w naszych endokrynologów. Odpowiedz Link Zgłoś