Gość: wujek Władek IP: 195.205.202.* 28.08.07, 23:34 to głosujta na PO, jakżeśta są głupie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naPO_nie Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:36 na PO nie bedziemy,ale Balcerowicza chcemy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:42 Cimny Naród... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe samzes ciemny Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.07, 11:05 Balcerowicz zwiazany byl bardziej z Unia Wolności czyli Demokratami wiec LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 chcę Balcerowicza i PO i to ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 05:01 ... od zaraz bo premier nam zwariował (wreszcie wielmożny Tusk nazwał rzecz po imieniu) A więc Kaczyńskiego i jego wyznawców trzeba wywieźć do Lublińca, tylko czy oszołomstwo na taka skalę nie wykolei naszego systemu opieki społecznej i medycznej, bo oto stajemy przed wyzwaniem jak zamknąć 20% polaków w wariatkowie i kto będzie ich utrzymywał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 07:20 Nie nie skorzystam , dobrze pamietam aferę alkoholową i dziwna niemoc pana B by ją szybko uciąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 07:25 angrusz, Ty sie do szkoly szykuj, a nie z rana juz "politykujesz"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:28 Do wilgi : Do szkoły się szykuję . I za niedługo nie będę w stanie ani słowa napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 do angrusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:50 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Do wilgi : > > Do szkoły się szykuję . > I za niedługo nie będę w stanie ani słowa napisać I bardzo dobrze że nie bedziesz tutaj pisał, mam nadzieję że odejdziesz w otchłań historii razem z tym swoim PiSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 14:36 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.iplus.com.pl 16.09.07, 15:06 boże angrusz ty pijesz przed wyjsciem do szkoły .Dlatego "I za niedługo nie będę w stanie ani słowa napisać ''!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.vf.shawcable.net 29.08.07, 19:54 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Nie nie skorzystam , dobrze pamietam aferę alkoholową i dziwna > niemoc pana B by ją szybko uciąć Angruszu. Chyba ciebie objela dziwna niemoc. Kto wie czy nie alkoholowa. Po co znowu mieszasz mlodziezy w glowach? Jakos tak w tych czasach przy zewoleniach na handel grzebal niejaki Glapinski...I o ile mnie pamiec nie myli tez wlasna piersia kurka po spadku Rakowskiego nie zablokowal:))) Czy w/g ciebie wtedy Balcerowicz nie powinien byl takze stac osobiscie na kazdej granicy i wachac co wjezdza? A poza tym, to co wtedy piles? Wistule made in Poland, czy moze Napoleona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 20:27 Do W : Tak , tak uważam , powinien stać na granicy i wąchać każdy transport albo z budżetu dać na rozwój służby celnej aby mogli skutecznie walczyc z przemytem ale tego nie uczynił . Nie uczynił . Poza tym jeśli za Rakowskiego wprowadzono wolny import wódy to Balcerowicz winien z dnia na dzień zastopować import nawet wypłacając odszkodowania ale rolnicy mieliby zbyt na ziemniaki , gorzelnie miałyby zbyt na alkohol , powiem polskie gorzelnie , nie byloby mafii bogacacej się no i " byznesmenów " co z dnia na dzien stawali się bogaczami . Ty W nie próbuj mnie ani wielu innych przekonywac ,. Ja, żyłem wtedy widziałem i nie jesteś w stanie odmienic mojego zdania . Ani wyzwiska ani wysmiewanie oni ironia . Twoje wysiłki przypominają Niemców , którzy teraz robią z siebie ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 29.08.07, 20:33 żal innych np. Czechów oni nie mieli biedacy balcerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał prof. Balcerowicz jest OK! IP: *.pccwglobal.net 29.08.07, 20:49 Szybko stłumił kilkusetprocentową hiperinflację, dzięki czemu złotówka przestała być bezwartościowym śmieciem a stała się prawdziwym pieniądzem. Kompetentnie i rozsądnie wyprowadzał naszą gospodarkę z socjalistycznego gnoju, dzięki czemu możemy obecnie cieszyć się wzrostem gospodarczym i dobrobytem. Co ważne nie brał w swych decyzjach pod uwagę żądań nastawionego roszczeniowo, wychowanego przez komunizm, tępego motłochu, za co mam dla niego wielkie uznanie. Oby więcej takich ludzi - rozsądnych i kompetentnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateusz Re: prof. Balcerowicz jest OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:25 Gość portalu: liberał napisał(a): > Szybko stłumił kilkusetprocentową hiperinflację, dzięki czemu złotówka przestał > a > być bezwartościowym śmieciem a stała się prawdziwym pieniądzem. Kompetentnie i > rozsądnie wyprowadzał naszą gospodarkę z socjalistycznego gnoju, dzięki czemu > możemy obecnie cieszyć się wzrostem gospodarczym i dobrobytem. Co ważne nie bra > ł > w swych decyzjach pod uwagę żądań nastawionego roszczeniowo, wychowanego przez > komunizm, tępego motłochu, za co mam dla niego wielkie uznanie. > Oby więcej takich ludzi - rozsądnych i kompetentnych! Mądrze prawisz.Jakże niewielki odsetek społeczeństwa polskiego docenia dorobek prof.Balcerowicza.Szkoda,że bardziej hołubiony jest za granicą niż w ojczyźnie.Nasuwa się wniosek,że musi upłynąć jeszcze wiele wody w Warcie zanim społeczeństwo otrząśnie się i zacznie samodzielnie myśleć i analizować kto bajki opowiada ,a kto pracuje dla jego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: prof. Balcerowicz jest OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:52 za dwadzieścia pare lat będzie chwalony jak Grabski, poprostu za mało jest w tej chwili ludzi ceniących go i krzykacze wygrywają niosa znakomicie podchwytywane chasło "balcerowicz musi odejść" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do wujka władka Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: 80.48.49.* 29.08.07, 21:32 Tak, chcemy Balcerowicza, on przynajmniej OBNIŻAŁ stopy procentowe. Jak odchodził, było4 %, po siedmiu miesiącach od jego odejścia jest juz 4,75 i to jeszcze nie koniec podwyżek stóp. Chcemy Balcerowicza. A ty, wujek, zacznij mysleć samodzielnie, a nie lataj po instrukcje do wikarego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:39 Ja nie chcę i nie mał ochoty już odowadniać . Ot głosuję podczas wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: nie chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:39 Ja nie chcę i nie mał ochoty już odowadniać . Ot głosuję podczas wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: nie chceta ludzie Balcerowicza ? IP: *.vf.shawcable.net 30.08.07, 00:14 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Ja nie chcę i nie mał ochoty już odowadniać . > Ot głosuję podczas wyborów I slusznie angruszu! Pora na spoczynek. I naprawde nie musisz niczego udawadniac, bo i co bys mogl. Znowu cos naklamiesz, albo namieszasz bez ladu i skladu:)) I dalej nie odpowiedziales cos wtedy pil:))) I jeszcze o gorzale. Zdaje sie dzis w sklepach tyle roznej gorzaly, ze sie w glowie nie miesci:))) Nie zechcialbys odwolac Kaczynskiego? Nie cala wszak bywa opodatkowana:))) A poza tym, to az wstyd ci przypominac, ze to parlament zmienia ustawy, a nie wszytko mozna z dnia na dzien wyprostowac rozporzadzeniem ministra. Mozna bez rozporzadzenia jak podsluchy przez PiS, ale potem sie trza tlumaczyc i beknac mozna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 On jest Grabskim naszych czasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 21:53 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: On jest Grabskim naszych czasów IP: *.icis.pcz.pl 29.08.07, 22:18 Zasluzyl sobie na takie okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_feniks_lock Re: chceta ludzie Balcerowicza ? 16.09.07, 14:47 Gdyby nie profesor Balcerowicz,tacy jak ty,produkowaliby nadal snopowiązarki w jakimś PGR-rze a polska gospodarka przypominałaby dziś tą z "raju" Łukaszenki. "Jo se ino winc chcema" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Kaśkosz Pewnie że chcemy dlatego głosuje na PO IP: *.149.dsl.mel.iprimus.net.au 16.09.07, 15:39 Przynajmniej nie musiałem się tłumaczyć będą za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: chceta ludzie Balcerowicza ? IP: 195.205.202.* 15.10.07, 17:52 aaa... Odpowiedz Link Zgłoś