Dodaj do ulubionych

praca holandia kto byl

IP: 195.205.202.* 30.08.07, 12:30
chcialbym sie dowiedziec kto byl w pracy w holandii z biura ,ktore
miesci sie w al. J.Pawła
Obserwuj wątek
    • Gość: NL Re: praca holandia kto byl IP: *.profiline.pl 30.08.07, 12:37
      maż jest obecnie w Holandii, ale pojechał z pośrednictwa, które mieści się w H.,
      załatwiał wyjazd z Polką, która jest w H. i tam pracuje czy współpracuje z tą
      agencją.

jakie warunki oferuje ta agencja przy al,JP??
    • Gość: Gość Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:46
      Pod którym numerem jest to posrednictwo?
      • Gość: NL Re: praca holandia kto byl IP: *.profiline.pl 30.08.07, 12:51
        numer do H. mogę podać póżniej bo nie mam przy sobie notesu. POdaj swojego
        maila, wyślę wieczorem
        • Gość: hol Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:53
          gdzie to posrednictwo na J.P.
        • Gość: Gość Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 12:56
          przemek800@op.pl Dzieki.
          • Gość: miska Re: praca holandia kto byl IP: 195.205.202.* 30.08.07, 13:49
            paciegirls@op.pl mozesz mi w meilu podac te numery do holandi ja mam
            dwa tez innej firmy i jestem ciekawa czy to czasami nie te same.A tu
            z Jana Pawla jest 6 euro za godzine
            • Gość: NL Re: praca holandia kto byl IP: *.profiline.pl 30.08.07, 14:02
              jaka praca jest za 6 e?
              • Gość: Wietnamski kucharz Re: praca holandia kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:32
                Za 6 euro?! No to ciekawe ile ma za to "agencja". Lepiej sobie
                samemu coś znaleźć. Pewnym utrudnieniem jest fakt że na numer
                podatkowy czeka się do trzech tygodni (w zależności od miasta) i po
                odbiór trzeba się zgłosić osobiście. Część potencjalnych pracodawców
                nie chce wogóle rozmawiać bez tego numeru. Najlepiej załatwiać przez
                znajomych którzy są na miejscu. 6 netto to mizerna zapłata.
                • Gość: NL Re: praca holandia kto byl IP: *.profiline.pl 30.08.07, 14:35
                  wg mnie warto jechać za pośrednictwem agencji, zaczepić się tam na chwilę, a w
                  międzyczasie szukać pracy niezależnej od agencji. Chyba ze ma się kogoś
                  znajomego na miejscu kto może załatwić pracę i mieszkanie, to wtedy można ominąć
                  agencję ale wyprawa całkowicie w ciemno jest bez sensu
                • Gość: cegła Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 15:30
                  Witam
                  Syn jest obecnie w Holandii ale wyjechał z firmy z Opola jest juz
                  trzeci miesiąc wraca 28 wrzesnia ma 7jurków na |h tak tam mówią na
                  euro , pracuje 8,5\h , w soboty 5\h lub wolne w szklarniach przy
                  zbiorach pomidorów
                  Miałby wiecej ale firma potrąca za spanie śpią w domu mają pralkę,
                  TV SAT kuchnię lodowki jest ich w domu 5 osób firma potraca im 50 eu
                  na tydzień za mieszkanie 200 miesiecznie od łebka
                  Mają do Amsterdamu 2O km to co sobie przywiezie , to w kraju by
                  pracował{jest studentem 5 roku naszej politechniki} około 8-9
                  miesięcy
                  Adres firma NKD telef.77 402-77-35od godz 10-17
                  • Gość: hol Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 16:16
                    dajcie ten adres na JP.
                    • Gość: hol Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:15
                      ups
                      • Gość: hol Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:58
                        dzieki za info
                        AL.JANA PAWŁA II 56/58
                        bylem i jade
                        • Gość: d Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:36
                          Kiedy jedziesz i do czego?
                  • Gość: Wietnamski kucharz Re: praca holandia kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 10:52
                    Witam również.
                    Córka pracuje w hotelu 7 godzin dziennie po 6,5 euro/h netto. W
                    budynku w którym mieszka remontowano ostatnio elewację. Robiła to
                    ekipa Polaków. Chłopaki całymi dniami sterczeli na rusztowaniach po
                    8 euro. Jest w o tyle dobrej sytuacji że nie musi płacić za
                    mieszkanie - mieszka u znajomych, natomiast ma dwie koleżanki które
                    wynajmują pokój na barce u jakichś staruszków za 100 euro/mies.
                    Zarobki nie są rewelacyjne, ale jako niepełnoletnia w Częstochowie
                    miałaby najwyżej szansę zarobić miesięcznie 450 zł układając na
                    tackach filety z kurczaków na dwie zmiany.
                  • Gość: Gość Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:55
                    Ja wyjeżdżam do Holandii w piątek właśnie z tej agencji. Jeśli możesz to napisz
                    co ze sobą zabrać, chodzi mi o ubranie, jedzenie.
                    Jeśli ktoś ma pytania odnośnie wyjazdu do pracy przez tę agencje- proszę pisać.
    • Gość: kaska Re: praca holandia kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:06
      a jak sie nazywa ta firma???
      • Gość: bingo Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:24
        POLNED
        • Gość: magda Re: praca holandia kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:17
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=41789&w=62512761&v=2&s=0
          info o firmach oszustach - Polned tez tam jest wymieniony
    • Gość: up Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:54
      • Gość: janek Re: praca holandia kto byl IP: *.man.czest.pl 06.09.07, 18:47
        czy POLNED i Bakker Detachering to ta sama firma tylko zmienili nazwe?
        zastanawialem sie nad wyjazdem do holandi z Bakker ale teraz sie zastanawiam
        czy warto ?doradzcie
        • Gość: bongo Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 10:34
          oczywiscie NIE
        • Gość: magda Re: praca holandia kto byl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 16:07
          o bakker tez pisza na necie ze oszukuja - lepiej poszukaj jakiejs sprawdzonej
          firmy z cerytfikatem
          • Gość: Jaro Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:53
            napisz coś więcej o firmie Bakker Detachering,czy to oszusty?
            • Gość: miska Re: praca holandia kto byl IP: 195.205.202.* 14.09.07, 09:19
              hej ja jade mimo wszystko w piatek za tydzien ,jesli ktos tam byl
              napiszcie co musze wziac co najlepiej sie przyda i w umowie jest
              praca na pol roku za zerwanie umowy podlega kara 30 euro dziennie za
              dni ktore nie jest sie w pracy czy faktycznie przestrzegaja tych kar
              • Gość: miska Re: praca holandia kto byl IP: 195.205.202.* 18.09.07, 13:58
                up
                • Gość: Gość Re: praca holandia kto byl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:12
                  Daj sobie z tym spokój. Znasz język? Jaka stawke zaoferowali(brutto/h)?
                  Ile płacisz za mieszkanie i ubezpieczenie tygodniowo? Ja tam byłem kilka dni i
                  wróciłem, bo sie nie opłaca, a warunki opłakane.
                  • Gość: miska Re: praca holandia kto byl IP: 195.205.202.* 18.09.07, 15:30
                    6.10 na reke,250 zl przejazd w jedna strone,15 euro tygodniowo
                    pobieraja za ubezpieczenie.Jesli byles to napisz co i jak jesli
                    chcesz to na meila buzia1@gazeta.pl
                    • Gość: miska Re: praca holandia kto byl IP: 195.205.202.* 18.09.07, 15:31
                      aha za mieszkanie nic nie place ,wyzywienie we wlasnym zakresie
                      • Gość: Franc Re: Vini Vidi Vici - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 00:02
                        Nie ma sensu jechać przez firme ja 5 lat temu zaryzykowałem i
                        pojechałem sam na głupa po 2 tygodniach spania po lasach samemu w
                        końcu znalazłem nie było za ciekawie ale lepiej niż przez firme nie
                        byłem związany żadną chorą umową jedynie ubezpieczeniem które tak
                        naprawde nie istnieje nikt nie mówił na mnie klocak czy stome lul
                        jak to z firmami bywa wiem że cały czas potrzebują do pracy w
                        szklarni i w polu ale na firme sie nie piszcie a jak już będziecie i
                        zostaniecie bez centa przez jakichś oszustów zawsze możecie sie
                        załapać Peter Verschure Aarle-Rixtel boscheweeg 206 koło Helmond
                        życze powodzenia.
                        • Gość: mysza Re: Vini Vidi Vici - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 13:12
                          ja zaryzykowałam i w czerwcu wyjechałam z tą firma.Nieprawdą jest, że to
                          oszuści! Jesli ktos godzi sie na warunki, ktore oferują w Czestochowie to na
                          miejscu jest tak jak mowili.Ja przepracowalam 3 miesiace i aktualnie jestem na
                          urlopie w pl i oczywiscie zamierzam tam wrocic.
                          6.10 na godzine z wakacyjnym, ktore wyplacaja w lipcu i chyba grudniu
                          wyplata zawsze na czas
                          zaliczki do pierwszego przelewu na konto
                          warunki mieszkaniowe różne ale to w końcu nie hotel z gwiazdkami a jesli
                          wszędzie nawet latem jest centralne ogrzewanie to chyba lepeij niz u niejednego
                          w domu.
                          czasem zdaza sie ze nie ma 40 gdozin pracy ja raz pracowalam 16 ale i przyczyny
                          byly nie koniecznie zalezne od Bakkera.Pamietac nalezy, ze tam obowiązuje 36-38
                          godzinny tydzien pracy.
                          Praca jest rozna wiadomo prace sezonowe czasem mozna zlapac prace na kilka
                          miesiecy a czasem na kilka dni
                          odradzam szukanie na wlasna reke: widzialam tulajacych sie rodakow, ktorzy na
                          wlasna reke chcieli szukac pracy, tam pracodawcy nie chca sie bawic w
                          prowadzenie ksiegowosci itp spraw dla pracownikow sezonowych wola dostac ludzi z
                          biura posrednictwa. Bardzo często przed firmami sa tablice ze nie ma pracy.
                          Jesli ktos liczy na rewelacje typu ze za sam wyjazd nalezy mu sie kasa to niech
                          sobie odpusci!
                          Jesli firma w ktorej pracujesz jest z ciebie zadowolona to do konca sezonu masz
                          u nich prace a jesli nie to ...kolejna, jesli sie sytuacja powtarza to bay bay i
                          zjazd do kraju
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka