Gość: mama IP: *.hcz.com.pl 05.09.07, 07:58 Witam czy ktoś wyprawiał komunie w Grand Hotel. Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Komunia w GRAND Hotel IP: *.masterkom.pl 05.09.07, 14:07 proponuję w Mariocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Komunia w GRAND Hotel IP: *.hcz.com.pl 05.09.07, 14:52 Nie masz nic do powiedzenia to nie zaśmiecaj forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Komunia w GRAND Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:24 Grand pachnie prowincją. Prawdziwi miłośnicy komunii wynajmują pałacyki. Polecam Nieznanice lub Złoty Potok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: do Wietnamskiego kucharza IP: *.hcz.com.pl 06.09.07, 09:16 Przygotuj lepiej jakieś danie z pieska i kisiel z kota idioto. Jak dziewczyna pyta, to odpowiada się a jak nie to nie zaśmiecaj forum. I tacy jak wietnamski kucharz pie....ą a nie solą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: do Wietnamskiego kucharza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 09:41 Czego czubku składasz zamówienie na potrawę jeśli z góry wiesz że cię na nią nie stać? Odpowiedz jej jeśli umiesz pisać coś innego poza nieudolnymi próbami obrażania kogoś, cienki bolku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: do Wietnamskiego kucharza IP: *.hcz.com.pl 06.09.07, 09:52 No mówiłem że idiota. Kisiel z kota, a kabanosy z psa. He he ale dupek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: do Wietnamskiego kucharza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:02 Hmmm... Nie zaśmiecaj forum, cienki bolku. Idź do Providenta to może będzie cię stać na kisiel z kota. Polecam również krem ze szczura. A poza tym nie chce mi się z tobą gadać, przymule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: do Wietnamskiego kucharza IP: *.hcz.com.pl 06.09.07, 14:17 Nie chce ci sie gadać a gadasz czubie. Ale idiota!!! Jeszcze takie na forum nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Komunia w GRAND Hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:46 Aha - zapomniałem dodać że podobno ostatnio bardzo trendy do organizowania komunii jest Krakowski BiznesPark. Bardzo piękne miejsce, z własnym dworcem kolejowym, dużymi parkingami. No i blisko na sesję zdjęciową ze smokiem w tle. Podobno dość drogo, ale przecież pieniądze nie są najważniejsze. A zaprosić gości do GrandHotelu to pomyłka po której rodzina będzie się z Ciebie śmiała przez trzy lata - okolica przypomina przemysłowe dzielnice Rio - jakieś sklepy z oponami, uszczelkami, do tego tabuny samochodów jadących do Tesco. Slumsy. Brrr... Można zadzwonić i zapytać o możliwość rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Komunia w GRAND Hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 19:10 Nie wiem czy Ci to coś pomoże ale byłam tam na sylwestrze. Jest tam ładnie, jedzenie smakowało. Mojej kuzynce też się podobało. Wg mnie jest do.ść drogo. Nie wiem jak się bedzie przedstawiała cena za komunie. Zyczę dobrego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do Iwy IP: *.hcz.com.pl 07.09.07, 07:31 Bardzo ci dziękuję. Szkoda, że tylko jedna osoba powarznie odpowiedziała na moje pytanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizela Re: do Iwy IP: *.kopernika.trustnet.pl 07.09.07, 11:12 ja też byłam tam na sylwestrze i naprawde jedzonko pycha, możesz też spytać się w hotelu Bonaparte organizowaliśmy tam wesele i wszystko było ekstra, sala jest taka bardzo z kilmatem, kominek, dywany, Pani która prowadzi Bonaparte jest mamą tego Pana z Grant Hotel tu masz strone hotelbonaparte.republika.pl/ z tego co wiem Bonaparte jaert bardzo oblegany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: do Iwy IP: *.hcz.com.pl 07.09.07, 14:50 Bardzo dziękuję Gizelo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwa Re: Grand IP: *.hcz.com.pl 10.09.07, 07:38 Byłam w tym roku na komuniu w Grancie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś