Gość: Milka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:01 Możecie polecic sklepy z fajnymi butami w czewie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nemo Re: Sklepy z obuwiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:09 tak, znam taki jeden. Zawsze tam kupuję i nie musze nigdzie już łazić, na Placu Daszyńskiego za Bankiem Sląskim. Sklep ma buty skechers i cat, fajne polecam, tylko że same męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Sklepy z obuwiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:41 ja potrzebuje rozmiar 35 na wysokim słupku, czarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny Re: Sklepy z obuwiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 15:46 www.sklep.extremesport.pl tam kupisz i nie przepłacisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Sklepy z obuwiem IP: *.21.pl 05.09.07, 17:00 takie male kiedys robili na ryneczku tam po lewej w pawilonach, wybieralas fason i gotowe. zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Sklepy z obuwiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:21 A może ktoś mi powie, gdzie w Częstochowie znajduje sie firmowy sklep "BUT S"????? wiem że kiedyś był w Schoot'cie ale go przenieśli, ale gdzie...? Odpowiedz Link Zgłoś