Gość: śpioch IP: 80.54.174.* 06.09.07, 20:01 Gdzie w Częstochowie kupić najlepiej pościel,nie chodzi mi o poszewki na kołdrę i poduszkę ale o samą pościel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: V Re: Pościel! IP: *.21.pl 06.09.07, 20:31 Mysle, ze najlepiej w Jysk ... ew polecam "Wszystko do spania" (chyba to sie tak nazywa) w kazdym badz razie znajduje sie to na Armii Krajowej 1/3. Ale tak naprawe najwiekszy wybor jest w Ikei :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Pościel! IP: *.stk.vectranet.pl 06.09.07, 23:45 akurat w ikei? bzdura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hokós Pokós Re: Pościel! IP: 213.199.204.* 06.09.07, 20:36 Czy Wy wszyscy się z baranami na łby pozamienialiście. Wasze tematy na forum są idiotyczne: gdzie ja kupię pościel? gdzie ja kupię płaszczyk dla dziecka? gdzie ja kupię masło? gdzie ja kupię parówki i kaszankę? Naród idiotów, imbecyli, patałachów i leni. To forum to pokazuje. Szkoda słów. Jak na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Pościel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 22:11 no dobrze Hokós w takim razie niby o czym na tym forum twoim zdaniem POWINNO się TYLKO rozmawiać??? hę??? co do pościeli to polecam rozejrzeć się na allegro - w zeszłym roku kupiłam kołdrę z pierza 200x220 za połowę ceny - od producenta:) pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Pościel! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 00:17 Pusty łbie! Nie obrażaj wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
aniajaka Re: Pościel! 12.06.20, 14:58 Ja kupuję zawsze przez internet na estadi.pl/ . Mam od nich pościel bawełniana 200 x 220 i jestem z niej bardzo zadowolona, moja mama kupiła teraz pościele satynowe i też zachwala :). Mają ciekawe wzory i dobrą jakość także warto zerknąć. Odpowiedz Link Zgłoś