Dodaj do ulubionych

Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE

12.09.07, 01:14
Jezeli KTOS ma zamiar wykorzystac ten watek , zeby napasc go jakimis swoimi
niedotlenionymi mozgami, niech sobie daruje.

W dniu 11 wrzesnia 2007.zmarl moj KOCHANY TATKO
Nekrolog znajduje sie pod tym linkiem.

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/37f99ae8b829001b.html
Wielu z Waszych Rodzicow, lub Dziadkow napewno GO znalo .
Mozesz pokazac ten nekrolog im, moze poznaja i przypomna sobie

Moj Tatko byl JEDYNY..........
czlowiek ktorego WSZYSCY SZANOWALI W PRACY, w zyciu i w sasiedztwie.
Nie slyszal od 18-tego roku zycia, a potrafil tak wiele, ze niejeden mlodzian
sie uczyl od NIEGO.
Pracowal w Warcie, u Mottow, w Fabryce Pomocy Naukowych i w Centralnym
Osrodku Badawczo-Rozwojowym .
Mimo, ze nie slyszal, byli z Mama stalymi bywalcami KIN, TEATRU, FILHARMONII

TATKOOO

Nigdy nas nie slyszales,
Lecz w biegu mysli czytales
Teraz odszedles samotnie
By z gory na nas spogladac.
Lecz jesli slyszysz i widzisz
Przyjdz i pocieszaj nas tutaj
Daj znak czy rozpacz ta widzisz?
My w zalu
a Ty
juz w spokoju POZOSTAN

zegnaj nam ......

w sercach naszych zyl bedziesz WIECZNIE

Kocham Cie i zawsze BEDE
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajoma Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 01:27
      (*)(*)(*)
      Wyrazy współczucia dla Ciebie
    • Gość: son Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.centertel.pl 12.09.07, 02:10
      współczuje ale nie rozumię jak możesz w takim momencie pisac na
      forum?
      • Gość: a Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:17
        dokładnie..
        • Gość: niekumaty(????) Re: niepojmuje (???) IP: 89.174.23.* 12.09.07, 07:44
          J.W. (???????)
        • Gość: observ czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 07:47
          rozumiem stratę odejścia kochanej osoby, ale pewne granice przyzwoitości
          wymagają zachowania powściągliwości, wygląda to raczej na poczucie winy i
          krzywdy w stosunku do osoby zmarłej...
          • Gość: Wa po prostu smutek IP: 88.220.79.* 12.09.07, 08:29
            Rozumiem co znaczy stracic bliską osobę, rozumiem żal i poczucie
            niesprawiedliwości, które chce się wykrzyczeć. Jedni zamykają się
            wtedy w czterech ścianach inni piszą na forum. Co w tym zdrożnego.
            Piszecie tu o tym, że mężowie czy żony was zdradzają, że taka
            pozycja was rajcuje, że ktoś tam jest głupi, pytacie gdzie kupić
            buty itp... co zdrożnego w tym, że ktoś podzieli się swym żalem, że
            go wykrzyczy i choć trochę będzie mu lżej.
            A nekrologi na całą stronę w gazetach was nie oburzają czestochowscy
            moralczykowie?
            I przypomnijcie sobie, że gdy zmarła córka pewnego pana, którego
            znacie (albo i nie) to powstały Treny...
          • Gość: niekumaty Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 89.174.23.* 12.09.07, 09:26
            Dokladnie tak! osoba szczerze oplakująca kogos bliskiego, robi to w samotnosci,
            nie musi pokazywać calemu swiatu swojego bólu.(..chyba, że ma potrzebę
            udowodnienia "czegoś ?" lub oczyszczenie z "czegoś ?"
            ) Z całym szacunkiem dla zmarłego i rodziny, ale niestety brakuje w tym żalu,
            autentycznosci.
            P.S.Współczuje i mam nadzieje,że sie myle.
            • agata.czest Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? 12.09.07, 09:33
              Każdy radzi sobie z bólem na swój sposób. Nie każdy potrafi wyrazcic słowami to
              co czuje. Uszanujcie autorkę postu.
              • Gość: niekumaty Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 89.174.23.* 12.09.07, 09:58
                Przepraszam Cię bardzo, ale ja mam takie samo prawo jak Ty czytać i wypowiadac
                sie na kazdy poruszony tu temat. Autorka jeśli naprawde chciałaby uniknac
                "takich" komentarzy to chociazby z szacunku do zmarłego ojca, nie pisalaby o tym
                tutaj.
                P.S. ...żeby poradzic sobie z bolem, to trzeba go najpierw odczuwac (?)
                • Gość: ??? Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:03
                  Tym bardziej, że w tym wielkim bólu wątek zaczęła tak...
                  Jezeli KTOS ma zamiar wykorzystac ten watek , zeby napasc go jakimis
                  swoimi niedotlenionymi mozgami, niech sobie daruje.
                  • Gość: niekumaty Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 89.174.23.* 12.09.07, 10:26
                    ...no cóż, kazdy radzi sobie z "bólem" jak umie (?)
                • Gość: Wa Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 88.220.79.* 12.09.07, 12:14
                  reprezentujesz najgorszy tym człowieka: oceniasz i to bardzo ostro.
                  Facet jeśli jesteś nieszcęśliwy to wartościowanie kosztem innych nic
                  Ci nie da. Jeśli Ty możesz napisać, że córka pośmierci ojca nic nie
                  odczuwa, bo napisała o tym na forum (!) to ja moge napisać, że
                  skończysz w samotności i smutku - czego Ci nie życze
                  • Gość: niekumaty Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 89.174.23.* 12.09.07, 16:41
                    Z uwagi na pamieć o zmarłym, nie będe podejmował z Toba polemiki, powiem tylko,
                    że ja widze w wypowiedzi "córki" wiele agresji i niespójności, moze tobie to nie
                    przeszkadza, może zwyczajnie tego nie widzisz, ale ja z zasady nie przechodze
                    obojetnie obok ,aż nadto rzucajacego sie w oczy fałszu i może dlatego jestem
                    szczęśliwym mężem i ojcem dwojga dzieci i chyba, też nie chciałbym aby po mojej
                    smierci, najbliżsi szafowali mną po byle jakim podrzędnym forum. pozdrawiam !
                    • Gość: AGA Re: do niekumatego IP: 80.54.174.* 13.09.07, 18:11
                      jestem pełna podziwu jaki nick taki intelekt.Pasuje do ciebie jak ulał.
                    • Gość: Wa Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 88.220.79.* 14.09.07, 09:58
                      też jesteś troche fałszywy jednak podjąłeś polemikę, mimo że
                      napisałeś, że tego nie robisz. Jeśli tak sznujesz pamięć zmarłego,
                      to po co wogóle odzywasz sie na tym forum?
                      Uważasz, że na podstawie jakiegoś postu mozna stwierdzić czy ktoś
                      jest fałszywy czy szczery? Oby jak najmniej takich "jasnowidzów".
                      Łatwo jest oceniać ludzi
                      • Gość: niekumaty Re: czy ten post to wyrzuty sumienia? IP: 89.174.23.* 14.09.07, 11:19
                        Uważasz, że na podstawie jakiegoś postu mozna stwierdzić czy ktoś
                        > jest fałszywy czy szczery.....

Nie tylko uwazam, ale wiem co wiecej z tego całkiem nie zle zyje i nie ma to nic
                        wspolnego z jasnowidzeniem. Myslisz, że o ciotce tez zapomniała przypadkiem (?)
                        > ale rzeczywiscie dałem sie sprowokowac, przepraszam !
      • Gość: EWKA Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: 80.54.174.* 12.09.07, 09:48
        Gość portalu: son napisał(a):

Nie dziwie sie ze nie rozumiesz,bo dla ludzi ktorzy nie kochaja badz nie
        potrafia kochac napewno tego nigdy rozumiec nie beda.Swoja droga te twoje
        nierozumienie moglabys dla przyzwoitosci zachowac dla siebie i jak ci nie pasuje
        temat nie czytaj i nie odpowiadaj.BEDZIESZ ZDROWSZA
    • Gość: pytanko Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 09:03
      Napisałaś "W dniu 11 wrzesnia 2007.zmarl moj KOCHANY TATKO"
      Dlaczego na nekrologu jest 10.09?
    • agata.czest Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE 12.09.07, 09:32
      Bardzo mi przykro:(
    • Gość: Ewka Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: 80.54.174.* 12.09.07, 09:50
      ja_corka napisała:

Wiem co czujesz,dokładnie tak samo przezywałam smierc obojga rodzicow.Nie wazne
      jest to co ludzie ci odpisza.Ludzie sa żli a dobrzy wtedy gdy ich cos dopada to
      wtedy szukaja wsparcia.Współczuje ci z całego serca i pozdrawiam.
    • Gość: Krystin Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 10:22
      Życie to czas, w którym szukamy Boga. Śmierć to czas, w którym Go
      znajdujemy. Wieczność to czas, w którym Go posiadamy.
      • Gość: Porun51 Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 13:08
        Wiam Was forumowicze
        "Ja corka" jest przyjaciółką dużej grupy osób znamy się z forum i
        prywatnie.Bardziej ten post jast dla nas jej "Przyjacioł" bo nie zna
        wszystkich naszych adresów.Znana jest nam pod nickiem "Ja córka" ma
        wielu przyjaciół którzy mieszkają również za granicą Polski .
        w ten sposób dowiedzą się o stracie bliskiej jej osoby ,ojcu
        Na nekrologu jest 10 IX bo ojciec zmarł około 22godz.
        Życie gażdego z nas doświatczy stratą bliskiej osoby czy miała czas
        zeby napisać na forum tak moze znalazła 10, 15 mninut,są firmy
        które tym się zajmują.
        Taka jej była wola i taka forma jezeli na forum ludzie piszą z
        radosci że urodził się wnuczek -ka nasza przyjaciółka zrobiła to po
        stracie kogoś bliskiego.
        Więc będę bronił jej decyzji a państwo oceńcie to bardziej w swoim
        sercu niż na forum
        Kristin pięknie to ujełeś-aś
        • Gość: Wietnamski kucharz Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:48
          No to niech to załatwia tam gdzie są ci przyjaciele.
    • Gość: też_córka Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 19:55
      Bardzo Ci współczuję ale i zazdroszczę - tak pięknie piszesz o ojcu,
      myślę że zostawił Ci w spadku między innymi ODWAGĘ, ORGINALNOŚĆ,
      OTWARTOŚĆ.....Nie znam Cię ale tak wnioskuję na podstawie Twojego
      postu. Dobrze spotkać na swej drodze kogoś takiego jak Twój tata, Ty
      miałaś ogromne szczęście dorastać w jego cieniu.
      • Gość: Wietnamski kucharz Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:47
        A on - wyjątkowego pecha biedaczek miał.
        Ale i tak długo wytrzymał. Z TAKĄ córką...
    • Gość: znajomi Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:12
      Najszczersze kądolęcje
      ale mam pytanie czy twój Tatuś miał siostrę
      bo po przeczytaniu nekrologu nie została uwzględniona
      może brakło na śiostrę miejsca
    • Gość: Ruda Wybaczcie Asi , to przeoczenie a nie celowo....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 22:32
      Witam
      Nasza przyjaciółka przeżywa tragedie..........
      Bardzo kocha SWOICH RODZICOW...........
      Poświęciła sie bez reszty opiece nad TATą.........
      I w dramatycznej chwili śmierci TEJ najblizszej istoty........
      Po prostu ,najzwyklej pod słońcem emocje nie pozwoliły jasno myslec........
      Stąd to przeoczenie w nekrologu..........
      Ciociu Asi wybacz .............
      Jutro w GW juz bedzie poprawione..........
      Wybaczcie..........
      Przepraszam w imieniu Asi..............
      Ukłony Ruda
    • Gość: Osoba Dziekuę w imieniu Mojego Ojca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 17:48
      Dzieki informacji założycielki tego wątku moj Tato poznal pana Jezrz
      Okazało się, że razem pracowali w Fabryce Pomocy naulkowych na ul. malej.
      Pan Jerzy nie slyszał ale nie było lepszego tokarza ani slusarza w zakładzie.
      Zawsze usmiechniety, kulturalny, chetny do pomocy.
      Dzieki temu watkowi Tato bedzie na pogrzebie.
      Zonie i córkom składamy serdeczne wyrazy współczucia.
      Odszedł naprawde wspaniały człowiek
    • Gość: ojciec Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.man.czest.pl 14.09.07, 11:49
      Gratulujemy odejścia taty ,może jeszcze zdjęcia z pogrzebu zamieścisz.Twój
      ojciec sie teraz w grobie przewraca jak widzi co ty wyprawiasz na forum. Nie
      chciał bym miec takiej córki!!!1
      • Gość: matka Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:01
        Faktycznie!!!
      • Gość: Martha Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:07
        Mysle, ze wielu osobon ci ukochani jedyni odchodza, lecz nikt nie smieci z tego
        powodu tego forum. Co by bylo gdyby wszyscy co im najbliżsi odchodza tu na tym
        forum zaczeli smiecic swoimi prywatnymi tematami ??
        Jednym slowem trzeba miec pod "sufitem" cos nie tak lub to moze jakas choroba
        lub cos innego !!
        • Gość: malenstwo Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:39
          Prosze was formuowicze !!
          Olejcie ten temat szkoda to czytac to jakies marne wypociny !!
        • Gość: .. Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:56
          Gość portalu: Martha napisał(a):

> Mysle, ze wielu osobon ci ukochani jedyni odchodza, lecz nikt nie smieci z tego
          > powodu tego forum. Co by bylo gdyby wszyscy co im najbliżsi odchodza tu na tym
          > forum zaczeli smiecic swoimi prywatnymi tematami ??
          > Jednym slowem trzeba miec pod "sufitem" cos nie tak lub to moze jakas choroba
          > lub cos innego !!

Pewne osobistosci tego forum widac tego nie beda nigdy w stanie pojac.
          • Gość: niekumaty Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: 89.174.23.* 14.09.07, 16:17
            Dajcie już spokój, przecież Jej o to właśnie chodziło.( Być może miała
            powody(?)ale to w koncu nie nasza sprawa)
          • daga1974 Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE 14.09.07, 16:23
            dokładnie Martha , zgadzam się - nie ma robić z osobistej tragedii
            szopki na forum....
            • n.i.p.69 Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE 14.09.07, 19:08
              ...i znowu się z Tobą zgadzam ! Pozdr...
              • Gość: Martha Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 19:49
                n.i.p.69 napisał:

> ...i znowu się z Tobą zgadzam ! Pozdr...

znaczy z kim ???
                • daga1974 Re: do Marthy 15.09.07, 20:38
                  ze mną :-) a jeśli ze mną to i również z Tobą
              • daga1974 Re: do n.i.p.69 15.09.07, 20:39
                niesamowite .... tyle nas łączy :-))) pozdr...
                • n.i.p.69 Re: do n.i.p.69 17.09.07, 08:47
                  ..taaak (?)myśle, że podstawowa różnica miedzy nami, to sposoby radzenia sobie z
                  tym co nas boli!!!Pozdr...
        • Gość: Martha Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 13:33
          taka mała prośba do Ciebie koleżanko zmień nick bo ten już kilka lat używam ja :-)
          • Gość: ja Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:40
            Gość portalu: Martha napisał(a):

> taka mała prośba do Ciebie koleżanko zmień nick bo ten już kilka lat używam ja
            > :-)

nie jestem twoja kolezanka i nigdy nia nie bylam, poza tym loguj sie to nikt ci
            twego nicka nie zapie-rdoli !!
            a forum to nie twoj prywatny folwark i kazdy pisze nick jaki chce i wszystko w
            tym temacie cwoku.
    • Gość: psycholog Robienie cyrku ze śmierci najbliższych.... IP: *.onlinehome-server.info 15.09.07, 06:40
      to cecha ludzi prymitywnych i prostych.
    • Gość: ja_corka A najbardziej to mi renty żal! IP: *.fhsu.edu 15.09.07, 06:42
      • Gość: .. Re: A najbardziej to mi renty żal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:14
        Re: A najbardziej to mi renty żal!

No fakt !
    • Gość: foto Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.fhsu.edu 15.09.07, 06:46
      Ja poprosze o fotki trupa taty!
      • Gość: Kaśka Re: Do foto IP: *.juranet.eu 18.09.07, 09:37
        Jeżeli potępiacie dziewczyne, że napisała na forum to darujcie sobie
        beznadziejne wypowiedzi. Jak czytam niektóre wypowiedzi to wstyd
        mnie ogarnia, w jakim kraju ja żyję i jacy ludzie tu mieszkają. Mimo
        powodów dla jakich dziewczyna napisała na forum wstydzcie się, oby
        was to nie spotkało, bo czasami na forum piszecie o takich
        głupotach, że lepiej nie mówić a sami czepiacie się.Może miała taką
        potrzebę i poza tym chciała zawiadomić bliskich. A ty głupi tępaku
        zastanów się nad sobą. Wyrazy współczucia z powodu śmierci ojca
        • Gość: clip Re: Do foto IP: 89.174.23.* 18.09.07, 12:26
          Nic a nic nie jarzysz, dziołcha ! Pomyśl(?) jak mozna oczekiwać szacunku dla
          zmarłego ojce , skoro sama córka bezczesci jego godnosć. MYśL ! MYśL !
          • Gość: do clipa Re: Do foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 22:01
            Nic nie kumosz chłopok, przeczytaj jeszcze raz ten post, czytaj ze
            zrozumieniem! Oby każdy mógł mówić o swoim ojcu tak jak autorka tego
            wątku. Myśl, myśl...Jak to jest kiedy tracisz kogoś bardzo
            bliskiego, kochanego. To szok! Ludzie zachowują się wtedy
            irracjonalnie i są nielogiczni. I mają do tego prawo i trzeba to
            zrozumieć i uszanować. Użyj empatii chłopie!
            • Gość: clip Re: Do foto IP: 89.174.23.* 19.09.07, 10:02
              Łoj czlowieku, żem sie faktycznie nie doczytoł, że to z tego postu córki same
              emocje i ciepłe uczucia płyną !!!! łoj ale zy mnie ćwok !!!łoj chyba pójde do
              szkoly sie tej empatyi nauczyc.(...ale zeby taki pikny wierszyk w tym szoku
              ulozyć, to jeszcze poetka musi byc)
              • Gość: Martha Re: Do foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:36
                Gość portalu: clip napisał(a):

> Łoj czlowieku, żem sie faktycznie nie doczytoł, że to z tego postu córki same
                > emocje i ciepłe uczucia płyną !!!! łoj ale zy mnie ćwok !!!łoj chyba pójde do
                > szkoly sie tej empatyi nauczyc.(...ale zeby taki pikny wierszyk w tym szoku
                > ulozyć, to jeszcze poetka musi byc)

Poetka, tylko glowka chyba nie taaa !!
              • Gość: do clipa Re: Do foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:59
                Nic nie mówiłam o emocjach i ciepłych uczuciach - to Twoja
                nadinterpretacja, podważyłam tylko wyrażone przez Ciebie zdanie, że
                autorka szarga pamięć swojego ojca. A tak na marginesie to skąd w
                Tobie tyle wrogości do ludzi?
                • Gość: clip Re: Do foto IP: 89.174.23.* 21.09.07, 16:22
                  Mówisz o agresji i wrogości hmmmm (?) >>>>

"...Jezeli KTOS ma zamiar wykorzystac ten watek , zeby napasc go jakimis swoimi
                  niedotlenionymi mozgami, niech sobie daruje....."

*****************************************************************"
                  <<<<< pozostawiam to bez komentarza !!!pozdr...
                • Gość: clip Re: Do foto IP: 89.174.23.* 21.09.07, 17:10
                  A co do "szargania pamieci ojca" zwróć uwage na to w jak sznownym towarzystwie
                  powyzszy post może sie znaleźć n.p.>>>
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=69380519 albo
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=61634648 i w moim mniemaniu
                  umieszczenie "nekrologu" w takim miejscu jest szcytem chamstwa i braku wyczucia
                  i aktualne pozostaje pytanie skąd w niej tyle wrogości do własnego ojca?
                  Pozdrawiam !
          • Gość: . Re: Do foto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 08:58
            .
    • Gość: nieznajoma Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: 217.153.246.* 15.09.07, 10:19
      przestań robić szopki na forum chcesz zaistnieć to zabłyśnij czymś mądrym
      • Gość: Mareee Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:58
        Ktos madry to nie zakladaby tego tematu.
        • Gość: Martha Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 18:26
          I chyba w tym caly problem.
          • Gość: Akagi Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.masterkom.pl 15.09.07, 22:51
            hmmm, najpierw dała popis taktu po smierci krewnej / az rodzina prosiła,zeby się
            uspokoiła/,potem niezapomniany wpis w innym temacie o tym jak lubi wsadzac ogóra
            w /cenzura/,było tez kilka innych ciekawych postów tej "osoby"
            Obawiam sie,że masz dziewczyno bardzo poważne problemy z własną psychiką i
            polecam konsultacje u specjalisty.

Wyrazy wspólczucia z powodu smierci ojca / oczywiście, o ile to nie jest
            nastepna próba zwrócenia na siebie uwagi/

pozdrawiam
            • Gość: bingo Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 09:02
              ale jaja @!!!!
              • Gość: gość Re: LUDZIE... IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.07, 09:46
                Czy Wy nie widzicie że to wszystko jest robota mściwego trolla,
                który podszywa się pod nicki innych ludzi...i dajecie się w to
                wkręcać.
                Nekrolog był prawdziwy i potrzebny, osobie tej chodziło o
                powiadomienie znajomych, ponieważ był to dobry i znany człowiek, a
                ta droga była najprostsza i można dotrzeć do wielu osób.
                Ten TROLL podszywa się pod wiele ninnych nicków i plugawi wszystko
                co dla innych jest święte i ważne, nie sądzę aby większość z
                forumowiczów była tak ograniczona i dała się w to wkręcacć.
                Wszystkie inne wątki w tym temacie też założył TROLL, a nasza
                moderacja i administracji śpi.
                Opamiętajcie się i pokażcie trochę kultury, nie karmcie trolla,
                niech uschnie z tęsknoty.
                Trochę było spokoju jak był na leczeniu, a teraz go wypuścili i
                znowu odgrywa się na wszystkich, to może spotkać każdego z nas.
                Pozdrawiam....
                • Gość: bingo Re: LUDZIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 09:50
                  Forum to nie jest czyjas prywata, lub ma tez sluzyc np. do powiadamiania czegos
                  tam, sprzedzy, zamiany czy jeszcze cholera wie do czego.
                  • Gość: Iza Re: LUDZIE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:00
                    Gość portalu: bingo napisał(a):

> Forum to nie jest czyjas prywata, lub ma tez sluzyc np. do powiadamiania czegos
                    > tam, sprzedzy, zamiany czy jeszcze cholera wie do czego.

Zgadzam się, forum winno służyć do dyskusji ale z jakim zapewne umiarem a nie
                    jak można poczytać to w większości kramik siuę tu robi a moderacja jak zwykle do
                    dupy jest.
                    Poza tym, dlaczego ten osobnik robi to co robi ?
                    Może nad tym należy się zastanowić i podyskutować !
    • Gość: do ADMINA Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:49
      Jeżeli nie dajecie rady,to prosimy zgłosić psychopatę POLICJI!!!!

TO JEST NĘKANIE LUDZI!!!! Pisze z różnych serwerów,ale to proste do
      ustalenia...
      • Gość: gość Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:36
        Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
        Miejcie litość i nie katujcie nas już tym wątkiem
        Zamknijcie go bo to staje się niesmaczne
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:40
      A niech sobie pozostanie w sercu na wieki, ale czy na forum też musi
      być na wieki? Zmiłuj się nad jego pamięcią, naszą cierpliwością i
      nie szargaj ich...
      • Gość: ja-brat Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 16:04
        Ona tego nie zrozumie.
    • Gość: jc Re: Odszedl, ale w sercu zostanie NA ZAWSZE IP: *.ip.tsinghua.edu.cn 02.10.07, 18:03
      .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka