Dodaj do ulubionych

BEZPIECZNA PROMENADA

IP: *.mim.pcz.czest.pl 10.07.03, 08:01
Uprzejmie prosze o podjęcie jakichkolwiek kroków
zmierzających do uporządkowania życia na promenadzie.
Piwko lub winko pije się codzienne niemal na co drugiej
ławeczce - zbierają się całe ekipy - nawet w
bezpośrednim sąsiedztwie placu zabaw dla dzieci.
Wieczorem naprawdę to wygląda nieciekawie. Policjnatów
i Strażników Miejskich jak na lekarstwo, a spacerek do
przyjemnych nie należy. A o "drobnych przepychankach" i
to chyba władze już wiedzą...
Obserwuj wątek
    • Gość: mash Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 12:59
      za to w dzien, kiedy ktos pije piwko na laweczcie (mowie tu np o ludziach
      ktorzy pili na lawce w poblizu ogrodka piwnego tylko dlatego ze nie bylo w nim
      miejsca) straz miejsca i policja sa na miejscu i wlapiaja mandaty. Podobnie
      straz i policja byli na miejscu po zajsciach na juwenaliach, czyli wtedy kiedy
      bezposrednie zagrozenie minelo. Dziwne prawda ?
      • Gość: YYY Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 23:24
        Proszę o zamknięcie sklepów monopolowych i barów, restauracji w III Aleii! Jak
        to świadczy o nas, Częstochowianach!Czy już ktoś zapomniał, że wokół Jasnej
        Góry powinna być strefa bez akloholu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: tyskie_gronie Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 14:16
      odwalcie się od promenady,ja jestem tam często i jakoś nic mi się nie stało a
      nawet jak by było 1000 miejsc wolnych pod parasolami to i tak wypiłbym piwo na
      ławce,kilka razy podchodziły patrole ale to chyba też normalni ludzie i nie
      każdemu wlepiają mandat-mnie się nie zdażyło, promenada to jedno z niewielu
      już "normalnych" miejsc w Cz-wie więc nic nie zmieniajmy!!! ...a wieczorkiem na
      browarek...na ławeczkę
    • Gość: Ciekawe? Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 23:19
      Czym się różni od ulicy Dekabrystów? Chyba tylko średnią wieku mieszkańców i
      związaną z tym ilością czasu wolnego na organizowanie się i wypełniania
      zbiorowych list protestujących!!!!!!!Dużo komuna zykała zakazami! Rzeczywiście,
      tyle samo zyska dzisiejszy Prezydent Wrona!
    • Gość: czeladnik Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 00:48
      na promenadzie jest spoko ludzie biegajom pijani a wogule to straszny syf
      • Gość: Filip Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.look.ca 11.07.03, 01:38
        Wracaja pijani z "Promenady" i bija swoje zony.
        • Gość: Filip Re: "PROMENADA" - droga do nikad ! IP: *.look.ca 11.07.03, 01:40
          Wracaja z promenady i maltretuja dzieci.
          • Gość: Filip Re: 'PROMENADA' - droga do nikad ! IP: *.look.ca 11.07.03, 01:42
            Zwodnicza droga zycia !...skonczysz jak ci z Promenady !
          • Gość: Filip Re: 'PROMENADA' - droga do nikad ! IP: *.look.ca 11.07.03, 01:45
            Czy wkoncu ktos zajmie tymi....komarami !
            • szymekg Re: 'PROMENADA' - droga do nikad ! 11.07.03, 17:07
              Z tego co się orientuje wiem, że na promenadzie, w przedziwieństwie do słynnej
              ulicy dekabrystów jest znacznie bezpieczniej. Jest kilka ogródków piwnych, a po
              za tym żadko się zdaża żeby ktoś na ławeczcie >>upijał<< się piwkiem, czy
              winem. Upijał to duża różnica miedzi picem piwka. Ogólnie uważam, że na
              promenadzie nawet w późnych godzinach nocnych jest bardzo spokojnie.
    • Gość: ckm Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.03, 10:02
      cholernie jest spokojnie , ludzie pija i sie nikt nie awanturuje nikt nikomu
      nie przeszkadza , i tak powinno byc FOR EVER PROM ENADA
      • Gość: expertum credere p for ever slamsy ruja i porobstwo IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 12.07.03, 11:07
        ckm - ciekawy nik - chyba nie od ckm wlokniarz, ale od tradycyjnie ciezko
        kapujacej mozgownicy.

ciekawy nikt
        • Gość: ckm Re: for ever slamsy ruja i porobstwo IP: *.poraj.sdi.tpnet.pl 12.07.03, 19:17
          Gość portalu: expertum credere p napisał(a):

> ckm - ciekawy nik - chyba nie od ckm wlokniarz, ale od tradycyjnie ciezko
          > kapujacej mozgownicy.
          >
          > ciekawy nikt

zmarszcz wary!
          spotkajmy sie na promci to ci tak nastukam .......ty stary pierniku , mieczaku
          i za................lkjhgjhgjhgjhg człowieku
          • Gość: expertum credre po nie ma sprawy IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 15.07.03, 22:37
            ok. z tym ze nas jest wiecej.
    • Gość: Ale niebezpiecznie Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.visp.energis.pl 12.07.03, 23:06
      Szczególnie pod laskiem i w nim. Pijana młodzież, narkomanii zaczepiają i
      spokojnie spacerować nie dają. Zróbcie wreszcie z tym porządek!To przecież
      miała bvyć promenada dla całego miasta. A człowiek się boi tam zbliżyc. Po
      zmroku jest po prostu stasznie!
      • Gość: Bobi Re: BEZPIECZNA PROMENADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.03, 23:13
        promcia jest spokojna gdyby nie policja, raz se grzecznie tankowałem gdy smurf
        ważniak podszedł i podarował mi mandacik na 30 ponad złociszy. Przecież nikogo
        nie zaczepiałem nie śmieciłem a ledwo 2 łyki wrzuciłem. Jak tak ma wyglądać
        skuteczność policji to wole już Dempsey i Makepeace to byli policjanci z
        Jajami. A nasi to tylko wąsy mają i gnębią biednych zapijaczonych studentów.
        Kolega pił Pilsenera wtedy za 1.59 i jak podeszli a nasze piwa były juz w
        koszu, ściemnił że pił Tyskie bo było głupio sie przyznać ale na władze nie
        poradze..30zł w plecy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka