monmiz 20.09.07, 21:37 ...po raz drugi i zapraszam do pisania:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: Witam serdecznie... 22.09.07, 00:11 Toż witom. Rozkryńcić forum niy ma leko, wyć winszuja sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
klobuczanin Re: do hanysa z rudy śl. dziekujenmy i żegnamy !!! 23.09.07, 16:04 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt55 Re: do hanysa z rudy śl. dziekujenmy i żegnamy !! 25.09.07, 10:06 Żegnamy? Przeciwnie, zapraszamy zapewne, wydaje się mi. Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Witam serdecznie... 25.09.07, 14:26 Oczywiście, że witamy! :) Ciesze się bardzo, że forum pomału się rozkręca - powiedźcie o nim znajomym, niech do nas dołączą. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Witam serdecznie... 26.09.07, 22:17 Monmiz zrychtuj se wizytowka, to niy zaszkodzi a pomoże wypromować te forum. Odpowiedz Link Zgłoś
myha1 Re: Witam serdecznie... 28.09.07, 14:16 ...moje rodzinne strony :) Wprawdzie już od dawna tam nie mieszkam , ale sentyment pozostał . Powodzenia życzę ....i będę zaglądać czasem , sprawdzać co u Was ciekawego . Odpowiedz Link Zgłoś
usarmy Re: Witam serdecznie... 28.09.07, 21:56 Z A W I E R C I E pozdrawia KLOBUCK Odpowiedz Link Zgłoś
kattowitzer_gieksa Re: He He dwie wiochy sie zebrały 30.01.08, 12:39 Usrany z zawirciowka i kłobuckie popierdółki , a na dodatek spamer bronek z goduli ... ale towarzystwo:) zajechało wiocha aż niemiło;) Odpowiedz Link Zgłoś
efemerydy Re: He He dwie wiochy sie zebrały 31.01.08, 11:20 To i tu matołku się przyplątałeś? Biedaku, chyba nie ma już dla Ciebie miejsca na innych forach, skoro swoje marne wypociny wciskasz i tu. Tkwij sobie w swoim brudnym i śmierdzącym mieście i zostaw w spokoju czyste i spokojne miasteczko, nieskażone obecnością Twojej wątpliwej osoby.Bez pozdrowień.A. Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Witam serdecznie... 31.01.08, 11:31 No cóż, na forum jak w życiu, wszędzie można spotkać ludzi bez kultury, z których chamstwo kipi i wylewa się na otoczenie, przykre - dotyczy to wypowiedzi użytkownika kattowitzer_gieksa. No a poza tym bardzo się ciesze, że jednak na forum zaglądacie i podniosła się z upadku moja nadzieja, że jednak kłobucczanie będą mieli swoje miejsce w sieci:) Pozdrawiam Was serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś