Gość: Tom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 22:41 Co sadzicie o pożyczce studenckiej? Opłaca się ? Chciałabym uzyskac jakies informacji od osób ktorzy wzieli owa pożyczke, z góry dzieki pozdrawiam Tom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majk Re: pożyczka studencka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 09:05 oplaca sie! jesli dobrze zainwestujesz te pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredyt:((((( Re: pożyczka studencka IP: *.range86-152.btcentralplus.com 22.09.07, 11:45 nie opłaca się!!!! ja jestem 5 lat po ukończeniu studiów- i niestety jeszcze spłacam kredyt ( do 2009) Zainwestować kredyt?? no cóż- trudno było- bo dostawaliśmy 400 zł- co miesiąc- a nie całość kredytu- wiec pieniądze - najnormalniej w świecie- "rozchodziły sie" Ja odradzam- gdybym mogła cofnąć czas- nigdy bym tego kredytu nie wzięła!!! Nie wkopuj się w to dziadostwo!!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: pożyczka studencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.07, 16:05 dokładnie poppieram przedmówczynie. teraz rynek giełdowy stracił stabilność więc fundusze inwestycyjne odpadają. kiedys mozna było troche zarobic bo kazdy, nawet niekumaty wpłacajac na "misie" i tak zyskiwał po kilku miesiącach, latach. teraz trzeba bedzie "troche" poczekac az rynek sie ustabilizuje. nie warto. a swoja drogą to gdy ja chciałem sie ubiegać o taki kredyt to stawiali jakies kosmiczne wymagania co do sredniej ocen itp. śmieszni sa Odpowiedz Link Zgłoś