Dodaj do ulubionych

prestiżowe dzielnice

26.09.07, 22:34
Ponieważ nie jestem z Częstochowy, a chcę kupić miesykanie lub dom,
napiszcie, proszę, jakie dzielnice w Częstochowie należą do
najlepszch.
Obserwuj wątek
    • Gość: Częstochowianin Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:00
      Zdecydowanie Parkitka :)
      • Gość: Zawodzie Zawodzie górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:10
      • Gość: Częstocha Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:15
        Parkitka? Fakt, ale drożyzna straszliwa.
        Grabówka i Lisiniec - dla snobów.
        Spokój, cisza i wszędzie blisko - tylko z Zawodzia. hehehehe
        A co.
        • Gość: Snobka Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:21
          okolice brata Alberta, Kutrzeby, Wierzchowisko...
          • Gość: ja Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:23
            Tylko Zawodzie
            • Gość: tonynami Re: prestiżowe dzielnice IP: *.realestate.net.pl 27.09.07, 00:31
              3 Wieszczy i śrudmieście..mają w sobie klimat i są w dobrym połozeniu od centrum...jednak są to dzielnice o umiarkowanym spokoju...wiadomo..prestiż?no dlatego że blisko do centrum i stare budownictwo...

zawodzie?chyba "zatrasie"..spokojna dzielnica tak :)no i blisko do trasy :P a grabówka i lisiniec to osiedle domków...jak na amerykańskich filmach.
              • Gość: maniek Re: prestiżowe dzielnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 01:11
                tylko lisiniec- dzielnica domków jednorodzinnych, cisza spokój- można spać na ulicy nikt cie nie okradnie- chyba lisiniec i parkitka to jedyne dzielnice na których nie spotkasz pijanego menela wieczorem
                • Gość: tommy Re: prestiżowe dzielnice IP: 89.174.23.* 27.09.07, 07:09
                  wyczerpy
                  • Gość: tari Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:18
                    najpiękniejszą dzielnicą jest niewątpliwie osiedle w DZBOWIE
                    • Gość: ania Re: prestiżowe dzielnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:40
                      w naszej mieścinie prestiż..osiedle zamknięte coś się ponoć buduje przy
                      Jasnogórskiej...nowoczesne bloki na Pariktce(i względnie najnowsze)mam na myśli
                      cześć za szpitalem....tam też osedle domków..no i domki na Lisińcu, Żabińcu...
                      • Gość: scubabe Re: prestiżowe dzielnice IP: *.gre.pl 27.09.07, 09:46
                        Zdecydowanie Lisiniec, Parkitka, Grabówka blisko wszędzie i do
                        centrum i do lasu, piękne tereny i spokojne oraz bardzo bezpieczne.
                        Piękne osiedle buduje się również za szpitalem na parkitce osiedle
                        nazywa się słoneczne też piękna okolica.
                      • Gość: angrusz Re: prestiżowe dzielnice IP: *.sti.net.pl 27.09.07, 10:11

A mi marzy się wybudowanie domu nad Wartą na ulicy Zotej na
                        skarpie . Dzisiaj są tam jeszcze rudery ale za niedługo chyba znikną
    • Gość: Ja Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:47
      osiedle, bloki i szeregowce, a poza tym urokliwe meandry Warty i
      sporo miejsc do spacerów, jazdy rowerowej, można się wybrać na
      przejażdżkę aż pod Mstów. Główna Warszawska przechodzi bokiem i
      panuje tu cisza i spokój.
      Mieszkam blisko rzeki, więc latem trochę tną komary:)))
      Połączenie MPK z centrum dobre. Dojazd samochodem też bez kluczenia.
      • Gość: ryry Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.cn.com.pl 27.09.07, 10:21
        Lisiniec Grabówka dobre ale musisz miec samochód i najlepiej żeby
        kazdy z rodziny miał
        Parkitka ma już lepsze połączenie z centrum
        te trzy dzielnice maja jedną charakterystyczną ceche brakuje sklepów
        np księgarni czy kompterowego dlatego musisz jechąc po to do centrum
        • Gość: jaa Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:39
          wierzchowisko- cisza i spokoj
          • Gość: ela Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.man.czest.pl 27.09.07, 10:44
            Ja nie rozumiem po co ta dyskusja.Jedyną słuszną i spokojną dzielnicą jest
            Tysiąclecie (wschód) OCZYWIŚCIE !!!
    • Gość: Patryk&Marcin Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:44
      Głupiś? Z Częstochowy to sie ucieka, a nie przeprowadza się tu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka