edziu12 26.09.07, 22:34 Ponieważ nie jestem z Częstochowy, a chcę kupić miesykanie lub dom, napiszcie, proszę, jakie dzielnice w Częstochowie należą do najlepszch. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Częstochowianin Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 23:00 Zdecydowanie Parkitka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstocha Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:15 Parkitka? Fakt, ale drożyzna straszliwa. Grabówka i Lisiniec - dla snobów. Spokój, cisza i wszędzie blisko - tylko z Zawodzia. hehehehe A co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snobka Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:21 okolice brata Alberta, Kutrzeby, Wierzchowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 00:23 Tylko Zawodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonynami Re: prestiżowe dzielnice IP: *.realestate.net.pl 27.09.07, 00:31 3 Wieszczy i śrudmieście..mają w sobie klimat i są w dobrym połozeniu od centrum...jednak są to dzielnice o umiarkowanym spokoju...wiadomo..prestiż?no dlatego że blisko do centrum i stare budownictwo... zawodzie?chyba "zatrasie"..spokojna dzielnica tak :)no i blisko do trasy :P a grabówka i lisiniec to osiedle domków...jak na amerykańskich filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: prestiżowe dzielnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 01:11 tylko lisiniec- dzielnica domków jednorodzinnych, cisza spokój- można spać na ulicy nikt cie nie okradnie- chyba lisiniec i parkitka to jedyne dzielnice na których nie spotkasz pijanego menela wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tari Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:18 najpiękniejszą dzielnicą jest niewątpliwie osiedle w DZBOWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: prestiżowe dzielnice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:40 w naszej mieścinie prestiż..osiedle zamknięte coś się ponoć buduje przy Jasnogórskiej...nowoczesne bloki na Pariktce(i względnie najnowsze)mam na myśli cześć za szpitalem....tam też osedle domków..no i domki na Lisińcu, Żabińcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scubabe Re: prestiżowe dzielnice IP: *.gre.pl 27.09.07, 09:46 Zdecydowanie Lisiniec, Parkitka, Grabówka blisko wszędzie i do centrum i do lasu, piękne tereny i spokojne oraz bardzo bezpieczne. Piękne osiedle buduje się również za szpitalem na parkitce osiedle nazywa się słoneczne też piękna okolica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: prestiżowe dzielnice IP: *.sti.net.pl 27.09.07, 10:11 A mi marzy się wybudowanie domu nad Wartą na ulicy Zotej na skarpie . Dzisiaj są tam jeszcze rudery ale za niedługo chyba znikną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 09:47 osiedle, bloki i szeregowce, a poza tym urokliwe meandry Warty i sporo miejsc do spacerów, jazdy rowerowej, można się wybrać na przejażdżkę aż pod Mstów. Główna Warszawska przechodzi bokiem i panuje tu cisza i spokój. Mieszkam blisko rzeki, więc latem trochę tną komary:))) Połączenie MPK z centrum dobre. Dojazd samochodem też bez kluczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryry Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.cn.com.pl 27.09.07, 10:21 Lisiniec Grabówka dobre ale musisz miec samochód i najlepiej żeby kazdy z rodziny miał Parkitka ma już lepsze połączenie z centrum te trzy dzielnice maja jedną charakterystyczną ceche brakuje sklepów np księgarni czy kompterowego dlatego musisz jechąc po to do centrum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 10:39 wierzchowisko- cisza i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Wydaje mi się, że Wyczerpy- w sumie to nowe IP: *.man.czest.pl 27.09.07, 10:44 Ja nie rozumiem po co ta dyskusja.Jedyną słuszną i spokojną dzielnicą jest Tysiąclecie (wschód) OCZYWIŚCIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk&Marcin Re: prestiżowe dzielnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 12:44 Głupiś? Z Częstochowy to sie ucieka, a nie przeprowadza się tu. Odpowiedz Link Zgłoś