Dodaj do ulubionych

uwaga na OASIS TOURS

28.09.07, 17:32
chcialam wszystkich ostrzec na przyszlosc przy wyborze wczasow!
uwazajcie na biuro OASIS TOURS!! wlasnie wrocilam z wczasow w
tunezji.oferta ktora wybralam pochodzila z biura OASIS
TOURS.wydawala sie bardzo atrakcyjna dlatego z niej
skorzystalam.mialam byc zakwaterowana w hotelu 4* Thalassa vil.
sousse a na lotnisku oznajmiono mi ze nie ma tam miejsc i zostaje
przeniesiona gdzie indziej;/ hotel polozony byl do tego blisko
lotniska!!podobno mial ten sam stadart ale to i tak jawne oszustwo!!
wiec uwazajcie wszyscy!!do tego rezydentka byla niekompetentna i nie
umiala nic zalatwic!!
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.europe.hp.net 28.09.07, 18:08
      kiedys rozwazalam wyjazd z Oasis Tours, ale cena wydawala mi sie za
      tania... Mozesz zdradzic ile kosztawala Cie wycieczka do Turcji z
      Oasis? Bo jesli byla to tania wycieczka, to przepraszam... ale takie
      takie sytacje sa wytlumaczalne...
      • lg88 Re: uwaga na OASIS TOURS 28.09.07, 18:11
        bylam w TUNEZJI,a wycieczka nie byla tania bo to bylo juz last
        minute na 2 tyg-2409zl,i to nie tylko ja zostalam oszukana ale spora
        grupa innych ludzi ktorzy zaplacili nawet wiecej niz ja! wiec to nie
        moze byc przypadek,po prostu w taki sposob zarabiaja na ludziach!to
        skandal
        • Gość: Turist Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.eranet.pl 28.09.07, 23:51
          Ja własnie wróciłemz Hurghady w egipcie. Byłem tam z Oasis i jestem
          bardzo zadowolony! Ale też słyszłem że ich imprezy w Tunezji są
          czasem "niewypałem".
          • Gość: Turist Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.eranet.pl 28.09.07, 23:52
            Przepraszam: Egipcie
            • Gość: Kolo Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:47
              Ja bylem dwa razy w Tunezji z Oasis tour i bylem zadowolony wszystko
              bylo tak jak wczesniej zostalo ustalone hotel taki byl taki jak mial
              byc.Musisz zareklamowac wycieczke i moze zwroca ci czesc
              pieniedzy.Pozdro
              • Gość: zła kobieta Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 14:31
                głupio napisać, ale zanim zaczniesz kogoś ciągać po sądach i zgłaszać reklamacje przeczytaj uwaznie umowę, bardzo czesto przy hotelu jest gwiazdka a daleko w tyle objasnienie, które mówi mniej więcej o tym,ze biuro nie ponosi odpowiedzialności za zmiany miejsca zakwaterowania w związku z nieprzewidzialnymi okolicznościami ( najczęstrze tłumaczenie to zwalenie winy na hotel)

pozdrawiam w długiej drodze walki o swoje prawa
                • Gość: monika Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.masterkom.pl 29.09.07, 15:40
                  ludzie to jest zagrywka psychologiczna i nie można się podejść, byliśmy 2 lata
                  temu w Hurghadzie w Egipcie i po wylądowaniu na lotnisku,kiedy byliśmy już w
                  autokarze oznajmiono że przenoszą nas do innego hotelu bo w naszym nie ma
                  miejsc, ale trzeba się stawiać i nie zgadzać,większośc by się zgodzila bo byla
                  zmęczona i chcieli być już zakwaterowani,jednak udało ich się przekonać i
                  wszyscy postawili na swoim i udało się,potem w trakcie pobytu powiedzieli ze na
                  ostatnie 4 dni jednak nas przeniosa,byly telefony z recepcji,pani przyszla
                  posprzatac,ale nie można sie tak łatwo poddawac,nie spakowaliśmy sie,udalismy ze
                  niczego nie wiemy a panu z recepcji powiedzielismy ze ma rozmawiac z rezydentem
                  i ponownie wygralismy,udalo sie zostac w naszym hotelu cale 2 tyg.Jednak nikomu
                  nie zazdroszcze jesli jego wczasy maja tak wygladać,zażarty bój o wszystko,nie
                  rozumiem tego płaci się za konkretny hotel a oni chca nas zrobić w jajo.Trzeba
                  stawiać na swoim !
            • Gość: SYLJED Re: uwaga na OASIS TOURS IP: *.centertel.pl 03.10.07, 18:31
              WITAM,
              SZKODA BO JA BYłAM Z OASIS W EGIPCIE I NIESTETY Są TO OSZUśCI REKLAMACJI NIE
              UZNALI,TERAZ WSTęPUJE Z NIMI NA DROGę SąDOWą
              POZDRAWIAM
    • rafallski www.unikaj.com 29.09.07, 15:21
      Zapraszam na Forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka