klon121 30.09.07, 20:46 Jeździłam na rolkach i niestety. Upadek na kolana. Jedno zdarte a drugie bardzo mnie boli. Podeszła mi woda. Gdzie się udać. Jakiego lekarza polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arturo Re: Płyn w kolanie IP: *.21.pl 30.09.07, 22:59 Polecam doktora PILECKIEGO przyjmuje na worcela w domu, specjalista w swojej dziedzinie. Robil mi opracje, mialem zerwane wiazadlo krzyzowe i tak samo podeszlo mi płynem dokladnie krwia, nie idz do naszych lekarz bo wsadza ci wgips i po pary tygodniach bedzesz mial noge sztywna. MAsz pytania to pisz 3382408(niewiodoczny). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losiu_al Re: Płyn w kolanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 00:49 polecam dr. Małolepszego. Przyjmuje na ul.Słowackiego. wietny facet, mnie tez wyleczył wode w kolanie i to skutecznie!!! Co w dzisiejszych czasach jest rzadkośica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon121 Re: Płyn w kolanie IP: 80.54.168.* 01.10.07, 19:10 Czy mógłbyś napisać adres na Słowackiego lub jakieś orientacyjne namiary, bo byłem dziś tam, ale nie mogłem tego zlokalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Płyn w kolanie IP: *.flatpla.net 01.10.07, 21:09 Zadzwoń do kliniki św, Łukasza, na ich stronie znajdziesz nazwiska specjalistów. Byłam tam z moim ojcem, który zeskakując z wysokości uszkodził kolano. Diagnoza trafiona i pomoc skuteczna - bez operacji. Niestety nie pamiętam już nazwiska tego lekarza, ale zobacz na stronie kliniki. Nie jestem ich pracownikiem i nie reklamuję ich. Jeśli jesteś w stanie zapłacić około 100,00 za wizytę, polecam. Życzę zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
frantic163 Re: Płyn w kolanie 03.10.07, 21:48 Witam, przykro mi z powodu Twoich kolan. Jesli mialas ochraniacze, to spory pech, ze az takie konsekwencje. Radzilbym wybrac sie do jednej z klinik na Slasku. Troche trzeba wydac pieniedzy, ale w koncu to Twoje zdrowie. Tez jezdze na rolkach, ale na szczescie juz dawno nie mialem wypadku, bo staram sie mierzyc sily na zamiary. Wlasciwie to teraz nawet jestem na rolkach, bo przyjechalem wlasnie do kafejki internetowej. Bezpiecznej jazdy rolkarzom, a Tobie szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś