Dodaj do ulubionych

Ortodonta w Czestochowie

08.10.07, 20:49
kochane ludziki znacie dobrego ortodonte w częstochwie?interesuje mnie aparat
stały przezroczysty lub bialy..zna ktos jakiegoś dobrego w miare
niedrogiego?:)każade info na wage zlota...pomóżcie jak ktos sie orientuje w
tym temacie..będę taaaaaaaaka dzwięczna:)
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 20:54
      Dobry i niedrogi?! To chyba jakiś oksymoron?
      • fantusia85 Re: Ortodonta w Czestochowie 10.10.07, 20:07
        Częstochowscy ortodonci to tylko wyłudzacze... od maleggo dziecka
        jezdzilam do jednego z nich i tylko wada sie poglebiła i cudem
        trafilam do swietnej babki coprawda w Kielcach ale naprawde sie
        oplacalo.. 3 lata i po klopocie koszt tez niewielki jak na realia
        czestochowskie za wizyty nie placilam no chyba ze wymiana obreczy(bo
        tylko to bylo platne) za zadne gumki itp. nie placilam a za zdjecie
        aparatu tym bardziej.. policzcie sobie: koszt kazdego zamka na zab
        80 zl. + 150zl. 1 obrecz- rachunek chyba prosty wizyta co 6-8 tyg.
        czasem platna 60 zl.
        a pani sie nazywa Anna Przybylsa
        • Gość: vabiene Re: Ortodonta w Czestochowie IP: 195.205.202.* 10.10.07, 20:49
          fantusia..a na jakiej ulicy bo ja w kilcach studiuje to moze sie tam przejde do
          niej..a nie wiesz czy te bajeranckie krystaliczne tez robi?
          pozdroweczki
          • fantusia85 Re: Ortodonta w Czestochowie 12.10.07, 13:00
            Wiem ze od stycznia sie przeniosla chyba gdzies w rejon obi.. a
            kiedys przyjmowala na ul. Starodomaszowska30/42 mozesz sie tam
            przejsc i sobie loknac bo napewno jakies info. tam wisi a jesli to
            nie pewnie udzieki ci jej inna pani ortodonta p.Orlinska ktora
            rowniez tam przyjmuje..
    • Gość: braveheart Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 21:42
      Witam. Ja mam namiary na dobrego ortodontę, tani może nie jest, ale
      za to dobry, czasem lepiej zapłacić więcej i byc zadowoloną/ym
      dr Myrda przyjmuje na Skrzyneckiego 3, rejestracja telefoniczna
      tylko w poniedziałki. Polecam i pozdrawiam.
      • Gość: m Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.55.inds.pl 08.10.07, 22:06
        Małgorzata Mlosek na Armii Krajowej koło Mrówkowca. Jest to ortodontka z
        Warszawy.Nie ma niedrogich ortotontow . W ogóle aparat to nie wszystko. Wizyta
        co .najmniej raz w miesiacu to koszt okolo 150zl.Do tego dochodzą różne inne
        jak wymiana czegoś , gumki , obręcze itp.Całe leczenie to 10000 zl lub wiecej.
        • Gość: . Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 02:45
          Al.Pokoju -dr nauk med.spec.ortodoncji p...... dojeżdża ze Śl.A.Med.
          • Gość: on Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 12:11
            zgadzam się, dobry specjalista i cudowny człowiek - p.dr Stochel
        • Gość: x Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.hcz.com.pl 09.10.07, 13:05
          10000 ? chyba przesadziłaś. Właśnie kończę 1,5 roczne chodzenie w aparacie na
          górnych zębach . Koszta całego leczenia 2000 zł . Wizyta 50 zł i w tej cenie
          jest wszystko. Ortodontka na ul.Kościuszki .
          • Gość: vabiene Re: Ortodonta w Czestochowie IP: 195.205.202.* 10.10.07, 20:56
            kochany/a a powiedz mi czy masz metalowy czy kosmetyczny przezroczysty....i
            kazali ci usunąc jakieś zabki?ile czekalas na ten aparat?
            • Gość: x Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.hcz.com.pl 11.10.07, 10:39
              przeliczyłam dokładniej i koszt całego leczenia łącznie z aparatem retencyjnym ,
              plombowaniem zęba oraz usuwaniem kamienia to 2500 zł. Aparat metalowy , na
              początku chciałam przeźroczysty , ale ortodontka odradzała z uwagi na to ,że te
              są podobno mocniejsze i tańsze. Przed rozpoczęciem leczenia dzwoniłam do kilku
              gabinetów , interesował mnie czas leczenia, fachowoś i oczywiście cena. Do
              aparatu przyzwyczaisz się szybo, najgorzej jest kilka dni po założeniu gumek ,
              trochę boli.
    • Gość: beza999 Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 08:02
      Ja polecam Janusza Kucharskiego ma gabinet na Wręczyckiej obok kościoła,możesz
      też zapytać o niego w Megasamie tam też ma swoje gabinety.Jest super
      profesjonalistą i nie kasuje tyle co Merda.
      • Gość: mike Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:03
        Polecam ortodontę w ,,Białym Domku'' przy pętli tramwajowej na Północy. Dr. Kimel, adres: Aleja Wyzwolenia 9 o ile się nie myle
        a co do tych kosztów to również mogę zapewnić, że są to koszty mniejsze niż 10 tys. Noszę aparat od 2 lat zarówno na górze jak i na dole ( aparat przeźroczysty), koszt jednego to bodajże 1800 zł + wizyta 70 zł raz na 2-3 miesiące.
        Pzdr
        Ps dodać należy jeszcze około 300 zł za zdjęcie aparatu.
        • Gość: vabiene Re: Ortodonta w Czestochowie IP: 195.205.202.* 10.10.07, 21:00
          mike super tylko mam jeszcze pytanko czy za ten aparat to placilas gotowka z
          gory..zcy mozna jakos na raty..bo ja studiuje i nie wiem czy uskladam a chce go
          jak najszybciej miec zalozonego
          pozdroweczki
          dzieki za info
          • Gość: mike Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 21:33
            ja płaciłem gotówką a czy istnieje możliwość płacenia na raty to już trzeba tam zapytać
            pzdr
        • Gość: hihihi Re: Ortodonta w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 22:07
          Przezroczysty a nie przeźroczysty
    • Gość: jack Re: Ortodonta w Czestochowie IP: 212.87.244.* 10.10.07, 22:50
      specjalista ortodoncji Marek Parchański

ul.Pużaka 13m.3
      tel.034 3624970
      501229859
      • Gość: vabiene Re: Ortodonta w Czestochowie IP: 195.205.202.* 11.10.07, 21:23
        dziekuje pozdrawiam i ściskam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka