Dodaj do ulubionych

Firma IMPACT - czyli dawny Kamex

15.10.07, 16:56
Firma Kamex zmieniła nazwę - teraz nazywają się IMPACT, ale to co robią -
pozostało bez zmian. Jak ktoś nie wie o co chodzi - niech przeszuka to forum
(słowo kluczowe - KAMEX). Omijajcie z daleka - Aleja Wolności 33/7, II piętro.
Oferują prace biurową albo w magazynie - a tak naprawdę to zwykła akwizycja i
naciągactwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: admin Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 15.10.07, 20:22
      zapraszam na www.unikaj.com - ostrzeż internautów!
      • Gość: Menel Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 22:28
        Podbijam
        • Gość: Epoka lodowcowa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 12:48
          podbijam , Kamex czy tez Impakt czy jak kolwiek by sie nie nazywali
          to banda oszustów i naciagaczy - nazwę zmienili pewnie po to by ich
          nie poznac ale zdradza ich jedno - ten sam numer telefonu
          • temur78 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 18.10.07, 13:32
            Dokładnie. :) Jak zobaczycie numer telefonu 034-365-42-32 to nawet nie próbujcie. :]
    • Gość: Jose Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 212.87.244.* 02.11.07, 11:05
      dzieki, heh bo właśnie miałem sie do nich wybierać, pozdrownienia !!
      • Gość: Witam Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.pcz.pl 07.11.07, 14:10
        Dzieki, ja tak samo mialem sie wybrac ale cos mi kazalo wpisac w googlach
        "IMPACT" .....
      • Gość: kwiatuszek Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 15:05
        nie było ich stac na nowy telefon.
        • Gość: hm Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.tktelekom.pl 10.11.07, 23:48
          a nie można by ich zgłosić do PIP - pytam tych oszukanych? Jak by karę zapłacili
          to może by się skończyło to naciąganie...PiP nie podaje danych donosiciela.
          • Gość: tomek rozmowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 10:51
            dzieki ja jutro tez mialem miec rozmowe kwalifikacyjna heh wiec dam se spokoj
          • Gość: olllla Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.07, 12:53
            w kamexie , apollo czy obecnym impacie byly kontrole. ale pan menager kamil
            byl do niech rewelacyjnie przygotowany. pracoanikow nie ma w biurze bo sa w
            teranie a pokazuje dokumenty tylko nie licznych bo malo kto jest tam
            zarejestrowny. wiec inaczej mowiac pracuja na czarno!!! wszytsko jest zgodnie z
            prawem,bo jest to podlozone i kontrola przechodzi. ostatnio dostal kare ale to
            jakies 1000 zl i co z tego jak ludzie pojda za niego w teren i to odrobia.i tak
            jest caly czas... ale nie ma sie czym przejomwac cwaniaczkowi juz podwija sie
            nozka... haha
    • Gość: skyggesjell Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 16:03
      Witam ... Jak dobrze, że jest net i można sprawdzić takie gó..ane firemki,
      dobrze że napisałeś o co chodzi z tym impactem, bo miałem zamiar jutro tam
      iść...to lapsy! THX...
      • sutekh1 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 12.11.07, 16:50
        no, PIP jest krokiem podstawowym, wysoka grzywna, ale musi być tez
        doniesienie do prok. o oszustwach, bo tak to można im nadmuchać
        tyłkiem odkurzacza.
        • Gość: mag Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 82.160.246.* 14.11.07, 08:48
          dzięki za ostzerzenie, widac kamex juz wszyscy znali to i impact tez
          poznaja:)
        • Gość: Milka Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 195.116.1.* 18.11.07, 18:14
          wy durnie!nie macie pojecia ile możliwości daje ta firma!o kasie
          jaką sie tutaj zarabia już nie wspomnę.Z takim rozumowaniem zawsze
          pozostaniecie bezrobotni!haha!!!
          • Gość: suchy Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 11:47
            A ja sie wybiorę (z ciekawości oczywiście). Zobaczymy cóż
            za "możliwości oferuje ta firma"
            • anna19481 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 20.11.07, 13:34
              Mam jutro rozmowę ale rezygnuje.Widać szkoda czasu.Informuję
              wszystkich,że firma zmieniła numer telefonu.Obecny to:034/ 344 81 56
              • Gość: dosia Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:07
                ja tez tam mialam isc dzisiaj na rozmowe i cale szczescie weszlam na forum bo w
                kemexie bylam kiedys i bylam mega wsciekla najgorsza ulkiczna akfizycja jaka
                istnieje... ech...;/
                • Gość: mag Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 82.160.246.* 24.11.07, 10:11
                  ja też uważam że szkoda czasu dla nich
                  • Gość: Menel Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:34
                    Teraz maja taka praktyke, ze oglszaja sie w poniedzialkowej
                    wyborczej 3 roznych ogloszeniach drobnych i maja 2 rozne numery
                    telefonow-moj brat sprawdzil wszystkie 3 i odbierala ta sama panna-
                    oczywscie nazwy firmy nie podali, tylko adres.

Na miejscu jak zobaczyl szyld i uslyszal od kogos ze to IMPACT to
                    nawet nie wchodzil
              • miky_s Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 05.12.07, 12:01
                zasady jakie tam panuja:
                1.pracujesz na okresie probnym 14 dni roboczych,w ktorych jestes w pracy na okresie probnym!!!
                2.masz do wyboru albo kase z prowizji,albo 400zł
                3.jezdzisz w teren i musisz robic tz."dzwonki"czyli sprzedac min18szt perf po20zł i 4 kosmetyczki po10zł/szt,wtedy zarabiasz ok5zł od sztuki perf.i 2.50 od kosmet.
                4.jezeli zrezygnujesz w ciagu tych 14 dni, niedostajesz nic
                5. odliczaja ci kase na dojazd w teren,np na paliwo,autobus od twojej wypłaty
                6.jezeli nie ma cie w pracy,a nie pow dn wczesniej o tym to i tak ponosisz koszty za dojazd w teren,gdzie cie nie było;/
                7.musisz zrobic w ciagu 14dni 10dzwonków zeby zostac tzw.trenerem i miec wiecej płacone
                8.praca od 7 rano do ok18-19 (na ta godz dojezdzasz do biura w cz-wie), w sb od 7-18(no chyba ze wczesniej sprzedasz 20szt.perf)
                NIE WARTO INTERESOWAC SIE TA "AKWIZYCJA"

ja dostałam extra prace,pracuje 8 godz dziennie od pon do pt i zarabiam 2487 z groszami na miesiac,oczywiscie nie wysilajac sie,nie marznac,tylko siedzac za biurkiem;)szukałam takiej pracy prawie 7misiecy,ale było warto. taka mam obecnie prace, i impact nie daje takich warunkow!!!on tylko wykorzystuje ludzi.
                • Gość: mik_a Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 11:30
                  miky_s dzięki za ostrzezenie! właśnie się miałam wybrać na rozmowę
                  do tej firmy IMPACT. Ja też, już kilka miesięcy szukam pracy za
                  biurkiem :/
                  • Gość: Pondek Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:38
                    To są numery telefonu, pod którymi ukrywa się ta firma

0-518-350-613; 0693-076-572; 0-504-703-956; 344-81-56; 365-42-32

Niedawno intensywnie szukałem pracy i gdy dzwoniłem pod te numery z
                    ogłoszen w gazecie "porednik" z "Wyborczej" czy z internetu to
                    zawsze ta firma.
                    Dla niepoznaki podają różne telefony by ich nie kojarzono.

Wiecznie akurat otwierają nową hurtownię art. biurowych i
                    chemicznych w Częstochowie i potrzebują do biura (księgowość i
                    sekretarka), do biura obsługi klienta i na magazyn.

Jak kiedyś zadzwonicie pod te numery to sami zobaczycie!
            • Gość: Daro Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 15:49
              mam umówione na jutro na 11 spotkanie ale dam sobie spokój, dziś gdy
              tam dzwoniłem czy impakt = kamex pani odpowiedziała NIE. Szkoda że
              jeszcze istnieją UWAGA NA NICH!!!!!!!
              • Gość: ktos Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.08, 10:04
                jak nie stac was na kawe to jasne ze musicie pracowac w trw bo tam
                daja za darmo, ale my na kawe z tej "akwizycji" chodzimy do
                sfinks.1200 zł to faktycznie osiągniecie szczytu za tyle kasy to
                zycie mozna ułożyć ale gdzie jakies wczasy wyjscia co sobota na
                jakies porzadne jedzenie na ipreze. w waszym przypadku jedzenie to
                guci piłsudskiego, wczasy pod grusza na poraju na tydzień,
                ewentualnie zakopane na 5 dni bo na wiecej nie starczy, imprzezy w
                domu bo taniej albo dyskoteka ale piwo przed impreza bo na dyskotece
                za drogie. takie bedzie wasze życie z dnia nadzien nic nie
                zaplanujecie sobie bo nie bedzie was na to stać wiecznie pracujący
                bez kasy.
              • Gość: ktos Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.08, 10:07
                szukasz już pracy 2 miesiące za biurkiem? niazłe jaja. poszukasz
                jesze 2 miesiace jak nie wiecej może do 30 dasz rade a emerytura
                może zdąża cie z tej pracy wuzucić a na koncie 10 zł. powodzenia ha
                ha dla bezrobotnych
          • Gość: Kasieńka Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.07, 11:22
            Milka ty to chyba coś bierzesz albo jesteś tak wyprana w tej firmie to nie ma
            żadnych możliwości poza jedną nabijaniu kasy do portfela największej cioty w
            mieście. Pracowałam tam chwile ale oszukali mnie tak samo jak tysiąc innych osób
            miało sie niby tyle zarabiać a tu zapieprza sie zimą z torbą perfum po
            chodnikach i okłamuje ludi ze niby rosmann zaprasza.no i jeszcze ma sie jedną
            możliwość można sie przespać z szefem co wygląda jak gej to wtedy może też
            wpadnie trochę siana no. najlepsze jest że śpiewają swoje śmieszne piosenki z
            rana i potem w teren spadają, jacy ci ludzie są nienormalni to jest dobre dla
            dzieci w przedszkolu z tym klaskaniem.
          • Gość: x Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.08, 14:20
            Czyżby to pisała Pani Karolina W.?? wieczna akwizytorka haha i po co Ci studia!??
    • szatan_ka Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 27.11.07, 10:43
      Wielkie dzięki, ja też właśnie miałam iść do nich na rozmowę, ale coś mnie
      tknęło, by wpisać Impakt w Google....Pozdrawiam.
    • miky_s Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 05.12.07, 11:42
      pamietajcie,osoba ktora pisze ze ta firma daje mozliwości to pisze osobiscie kamil,nom albo wyrecza sie swoimi sekretarkami.a tak poreszta to bardzo dziwuje sie ze ktos tego głąba nazywa szefem,przeciez jego własna firma to marne 10osob ktore niestety ale sa beznadziejnie zmuszone do tyrania u niego jak wół, a przy okazji do naciagania ludzi na marne tanie chinskie wyroby;/
      pracowałam chwilke w tej dziwnej pracy"impact" i wiecie co?oni tam niezle sciemniaja;) do magazynu nikogo nie potrzebuja bo go nie maja,a i na ksiegową tez niee.....
      załuje tylko ze Agnieszka"jedna z wielu dziewczyn kamila",nie widzi jak ten idiota ja zdradza...sama byłam z nim na randce,ale oprocz tego ma panne w wieluniu,wkoncu luibi jezdzic tam w"teren".
      wogole ktora porzadna firma przyjmuje swoich potencjalnych kandydatów na pracownika w tak marnie brudnym i "brzydko pachnacym" biurze. szkoda mi tylko kilka dziewczyn pracujacych u niego,bo kobitki marnuja swoje mozliwosci marketingowe w tym czyms a nie mysla o tym zeby zdobyc porzadna prace a zarazem praktyke. tam gdzie ich docenia,za tym kim sa;)
      • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 16:56
        Hehe, ciekawe kiedy znowu zmienią nazwę. KAMEX, IMPAKT, co następne? Jedno jest
        pewne - jak ja się o tym dowiem, to na pewno tu napiszę i rozreklamuję ich tak
        jak teraz:)
        • Gość: daro Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 15:53
          następna nazwa firmy UPADEK . Pozdrawiam
    • miky_s Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 05.12.07, 12:05
      mało tego ze to akwizycja,ta firma nawet nie szanuje inych ludzi,ktorzy mogli by byc ich potencjalnymi naciagnietymi klientami. wkoncu byłam swiatkiem,jak sie wyrazali o ludziach ktorzy nie dali sie naciagnac,m.in."idiota","mocherowy,stary,zmierzly beret", "ale k...idiota" itp.
      przeczytajcie wszystkie moje posty czatu to sie dowiecie co to za firma!!!
      • Gość: Menel Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 20:43
        Wystarczy zalozyc taka agencje a ludzie sami bede lgnac...dziwne ze
        taka gow... praca a ludzie tam pracauj-bo co? Bo prestiz? Ze niby
        marketing? A w TRW na produkcji 1200 zl, pelny etat i daja kawe
        gratis:)
        • Gość: nynka Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 14:40
          Witam,ja byłam już na rozmowie w sprawie pracy,od piątku miałam
          zacząć pracę jako przedstawiciel handlowy w tej firmie,ale coś mnie
          tkło aby sprawdzić tą firmę,i dobrze że piszecie o takich firmach
          jak ta,bo teraz widzę że nie pisze się o akwizycji tylko nazywa się
          to sprzedaż bezpośrednia jako przedstawiciel handlowy,ale powiem Wam
          że coś czułam że z tą pracą jest coś nie tak,bo ani żadnej hurtowni
          nie widziałam,a teraz po tym jak to wszystko przeczytałam o tych
          oszustach,to wiem że miałam przeczucie,i oby wszyscy
          mieli,Pozdrawiam Was,i dziękuję za info
          • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 17:01
            Hehe, i znów Kamilkowi ktoś psikusa zrobił :) Pozdrawiam.
    • Gość: kiara Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 85.219.224.* 08.01.08, 22:47
      Wielkie dzieki za te wszystkie imformacje, miałam jutro jechać do
      nich na rozmowę i to 100km, a tu taka lipa, napewno jutro się tam
      nie pokaże, pozdrawiam
      • Gość: mag Jakie mądre ogłoszenia daja:) IP: 82.160.246.* 10.01.08, 15:46
        Dynamiczna firma zatrudni przedsiębiorcze osoby na stan. w dziale
        obsługi klioenta. Pełny etat,1200-2500 m-cznie. oczywiscie ze
        standardowym numerem telefonu ktory znaja juz wszyscy :):):)
        • Gość: kirk Re: Jakie mądre ogłoszenia daja:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 11:22
          mam pytanko.czy ogloszenie z Pośrednika AHU zatrudni młode osoby do prac
          biurowych oraz sprzedawców do punktu handlowego itd. to ta sama firma o ktorej
          pisza tutaj wszyscy? jesli ktos sie orientuje to prosze o odpowiedz
          • Gość: mag Re: Jakie mądre ogłoszenia daja:) IP: *.pcz.pl 16.01.08, 14:01
            podaj jaki nr telefonu podali to Ci powiemy czy to oni:)
            • Gość: baloon Re: Jakie mądre ogłoszenia daja:) IP: 212.87.235.* 16.01.08, 14:10
              na gorze jest ten telefon zaufania. to pipa! niestety, dobre to
              forum bo daje informację która dużo kosztuje -ile można zaoszczędzić
              energii do pójścia na rozmowę balonową.
            • Gość: asia Re: Jakie mądre ogłoszenia daja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 06:32
              ja tez miałam isc do tej firmy na focha 18/2 ale to zajmuje cly
              dzien a ja nie chce takiej pracy :P
        • Gość: jiuice byłam widziałam IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.08, 21:25
          Byłam widziałam jakiś głupi juice tego nie rozumiałam szefostwo OK
          nie zgadzam się z tym ze są gburami i za paliwo jak nie ma cie w
          pracy to odciagała male niedociagniecia, ludzie naprawde zarabiaja
          tam po 4 5 tyś miesecznie bo sama widzialam jak odbieraja wypłatę to
          jak ktoś nie ma rodziny to warto ppoświęcić 3 miesiace i sie
          dorobic. firma tera to ANQQUS na ul FOCHA 18.
          • taki_i_owaki Re: byłam widziałam 07.02.08, 19:09
            jak ktos zrozumial ten belkot to niech przelozy na polski prosze.

• Gość: mag Re: byłam widziałam IP: 82.160.246.* 22.02.08, 18:06
              ten bełkot oznaczał ze to pisal ktos z "szefow" tej firmy hehe
              • Gość: gośc Re: byłam widziałam IP: 80.54.174.* 24.02.08, 19:17
                na temat każdej firmy można tak najeżdżac, tylko po co?byłam, pracowałam tam i
                wiem jak jest...a, że Wam sie nie chciało pracowac, to już nie piszecie, paniska
                rżniecie i juz...zazdrośc przez Was przemawia,że ktoś wyciąga 2tyś i więcej, ale
                nie ma tego za darmo...trzeba coś z siebie dac a nie tylko łapy po kasę wyciągac...
                ciekawa jestem na jaką posadę traficie mądrale..a na Kamila miejscu to nie jeden
                by chciał byc,a tu sie mądrujecie...założyc firmę to nie sztuka,sztuką jest jej
                prowadzenie..
                ps.a nie pracuje juz tam , bo jestem w ciąży i nie mogę pracowac, a nie
                dlatego,że coś było z tą firmą nie tak...
                • Gość: siwy5550 Re: byłam widziałam IP: 83.2.141.* 26.05.08, 21:06
                  napewno z Kamilem jestes w ciazy hi hi hi
          • Gość: gosita213 Re: byłam widziałam IP: 195.205.202.* 14.04.08, 18:39
            kurde dzięki za info :) jestem umówiona na spotkanie juto na Focha 18/2 do tej firmy anqqus. moja kumpeka była kiedyś w tym kamex i mówiła że to (za przeproszeniem) jakaś konkretna lipa! kazali im klaskać i skakać jak w przedszkolu, co oni chcą tym osiągnąć? pozdro
            • gosita213 Re: byłam widziałam 14.04.08, 18:47
              kurde dzięki za info :) jestem umówiona na spotkanie juto na Focha 18/2 do tej firmy anqqus. moja kumpeka była kiedyś w tym kamex i mówiła że to (za przeproszeniem) jakaś konkretna lipa! kazali im klaskać i skakać jak w przedszkolu, co oni chcą tym osiągnąć? pozdrawiam
    • Gość: lio Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.pcz.pl 04.03.08, 00:48
      Bardzo się ciesze że weszłam na to forum....jutro miałam iść na rozmowe
      kwalifikacyjną.....Teraz jednak nie mam najmniejszego zamiaru, zwłaszcza że w
      tamtym roku odbyłam już tą rozmowę (marnując przy okazji swój czas). Proponowali
      trzy stanowiska magazyn , administracja i ...no nie pamiętam...ale tak czy siak
      umawiają na następny dzień na próbną prace. Na szczęście po odbytej rozmowie i
      zapoznaniu się z nazwą firmy (ani w ogłoszeniu ani w rozmowie telefonicznej nie
      podają nazwy firmy)zaczęłam szukać w internecie ..heh i znalazłam.... Nie
      przypuszczałam tylko że firma zmienia nazwy, lokale i telefony jak rękawiczki.
      Już sam ten fakt sugeruję że to szemrana działalność.
      Obecnie firma znajduje się na ul. Focha 18/2 a numer telefonu
      034 365034028.
      ps. jeśli zobaczycie w gazecie wyborczej w ogłoszeniach drobnych tekst:
      "Dynamiczna firma zatrudni i przeszkoli przedsiębiorcze osoby na stanowiska w
      dziale obsługi klienta, 1,5-2,5 tyś " - to nie zawracajcie sobie głowy .....
      • Gość: autor Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 80.48.49.* 04.03.08, 14:32
        też miałem "przyjemność" tam gościć. tylko, że jak kobieta rekrutująca zaczęła
        mi opowiadać, o stanowiskach pracy jakie mają do zaoferowania z prędkością
        akwizytorki dzwoniącej do drzwi i wciskającej np. perfumy za pół darmo, to już
        się kapnąłem o co chodzi :D
        • Gość: do paki go wsadzić Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:38
          yo!

Apeluję do prokuratury o ściganie tego gościa, który oszukał i
          zamierza oszukać sporą liczbę ludzi, wciskając im podróbki towarów
          markowych oraz podsuwając do podpisania umowy w bezczelny sposób
          łamiące prawo!!!
          • Gość: ~~~~ Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 82.160.6.* 03.04.08, 14:46
            DOKLADNIE !! OSZUSCI CHOLERNI, PERFUMY FRANCUSKIE, Szkoda tylko ze
            produkowane w poznaniu, sprzedawane po 40 zl a warte 10, kolorowa
            woda z klozetu, wszystkich wyrozniaja i wciskaja kity ze jestes
            wybrancem.. uwazajcie na nich !
      • Gość: Tinkoloco Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 16:08
        Witajcie! Firma pana Kamilka nadal istnieje. Obecnie szukają naiwnych pod nr 504- 620-675. Zasady tam panujące przypominają te które stosuje się w sektach. A praca jak by ją nie nazwał polega na zaczepianiu ludzi i wciskaniu im rzeczy których nikt przy zdrowych zmysłach by nie kupił. Dziwi mnie jednak fakt że jest kilka osób które faktycznie tam już trochę czasu pracują, za marne grosze narażają się na nieprzyjemności ze strony przechodniów. Ciekawe czy szybko uciekają gdy właściciele okolicznych sklepów wzywają urząd skarbowy czy straż miejską.
    • Gość: Z Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:00
      Z
      • Gość: stef Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 19:07
        Chyba byłam tam w tamtym roku, ale ta firma nazywała się chyba Apollo.
        Nie dałam się oszukac, ponieważ nie interesowała mnie taka praca, a przez
        telefon nie chcieli powiedziec o jaką pracę chodzi. Chodziło o ile dobrze
        pamiętam o pracę w księgowości i pracę na magazynie w jakiejś hurtowni.
        • tofik230 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 14.05.08, 16:09
          Ja tez o mało nie dałem się nabrać !!!!!!!!! dziś miało odbyć się szkolenie
          kiedy razem ze znajomym weszliśmy do ich nowego biura jak oni to nazywają
          siedziała tam gromadka młodych ludzi a cwaniak w garniturku opowiadał im jakieś
          pierdoły, już na dzień dobry wyskoczył z pretensjami czemu nie jesteśmy ubrani w
          garniaki i,że szkolenie już się zaczęło a my się spóźniliśmy !!!!!! Zapytałem
          się go wprost czy chodzi o akwizycję, gość stał się bardzo niemiły ton rozmowy
          się zmienił, jakaś pusta pani udająca ciężko zapracowaną sekretarkę wyskoczyła z
          zza biurka rzuciła naszymi C.V prosto w twarz!!!!! Ludzie omijajcie Focha 18/2
          na pierwszym piętrze jak najdalej!!!!! Okazuje się,że każą Wam sprzedawać jakieś
          atlasy wciskać ludziom bzdury, nie zarejestrują Was ,praca na czarno, wywiozą na
          jakiś pierdziszew, obciążą kosztami jeżeli zaczniecie się tam stawiać !!!! Aha
          oto ich nowy nr tel 511528886 !!!!!!!!!! Kiedyś ich siedziba mieściła się
          bodajże na Wolności 33!!!! Na początku leją miód na ucho a potem smutna
          rzeczywistość wychodzi na jaw. I jeszcze jedno omijajcie także firmę Pionier ten
          sam SHIT tyle ,że oni bawią sie w firmę telekomunikacyjną każą biegać po domach
          i wciskać naiwnym ludziom lipne umowy z Tele 2 !!!!!! Pracowałem tam przez
          tydzień kilka razy miałem do czynienia z Policją właśnie przez w/w firmę!!!!
          Impact niegdyś Kamex to naciągacze żerują na waszej naiwności w ogłoszeniu nie
          ma podanej nazwy firmy ani tego czym się dokładnie zajmują, jest tylko tel i
          adres a poz tym nic więcej!!!!!
        • komandu Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 24.05.08, 14:41
          hej! ja mam tam chyba rozmowę kwalifikacyjna w poniedziałek tylko ze adres sie
          zgadza to co piszecie odnośnie ogłoszenia także tylko że firma nazywa sie BSA
          przynajmniej tak mnie powiadomiono przez telefon prace szukałam za pomocą job24.
          Czy myslicie że to Ci sami naciągacze ??
          • Gość: Bibi19 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.rev.masterkom.pl 29.05.08, 11:27
            Ja dzisiaj byłam i zrozumiałam o co chodzi jak zobaczyłam dziewczyny
            z pudełkami "perfum";)Jak powiedziałam że normalnie uciekam przed
            takimi ludźmi i nie chcę tak pracować to się nieźle wkurzyli. Szkoda
            że wcześniej nie weszłam na tą stronke, ale nie przypuszczałam że
            wystarczy wpisać "18/2" żeby tak wiele się dowiedzieć..
            • Gość: xxx Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 16:46
              dzwonilam z ogłoszenia do firmy (034/365-34-28),powiedziano mi ze jest to na
              ul.focha 18/2,ale powiedzieli ze jest to praca przy artykułach biurowych,nic
              więcej się nie dowiedziałam>jedynie że mogę przyjechać do nich się coś więcej
              dowiedzieć.Czy te wszystkie opinie dotyczą może tej samej oferty??
              • Gość: MARKO Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.ingram.com.pl 26.06.08, 18:21
                Miałem mała przygode z tą LIPNĄc firmą wtedy Kamex. wtedy szukałem pracy kupiłem
                "posrednik" zadzwoniłem i miła pani kazała mi przyjechać, jeszcze przez telefon
                powiedziała że szukają do biura lub na magazyn a ich firma zajmuje sie
                kompleksowyn zaopatrzeniem biura i domu. pojechałem miałem rozmowe z tym
                menadżerem i zakwalifikowałem się. na nastepny dzień na 8 kazali przyjsc do
                biura. poszedłem myslałem że do obsługi klijenta a oni wysłali nas 5 osób do
                Dabrowy Górn. i kazali sprzedawać atlasy perfumy i inny badziew. co najlepsze
                gdy tam zajechalismy, to było szukanie miejsca gdzie zostawić towar. jak zeszmy
                znależli to poszliśmy pod urząd miasta. tam się okazało ze już tam są inni z
                jakiejś firmy i tez sprzedają atlasy. musielismy przenies się pod real tam
                chodziliśmy jak czuby po parkingu i prośili zeby kupili ten atlas. wciskaliśmy
                ludziom KIT. jedni kupili drudzy nie. w końcu zostalismy wyjeb*ani z tamtąd
                przez ochronę. poszliśmy pod inny market. szczerze to ta sprzedarz to jest cos
                okropnego nie raz ludzie nas zwyzywali, i kazali spadać. to była zima jak ja
                wtedy zmarzłem to sobie nie wyobrażacie, jeść przez te 12h to zjadłem może 2
                bułki. całe miasto "zwiedzasz" na nogach. jesli chodzi o sprzedarz to mało zesmy
                sprzedali, to nie jest praca dla mnie wtedy mało sprzedali i zadnego dzwoneczka
                nie było. ja jak ide do pracy to mam płacone na godz ile zarobie to moje. ale
                najgorsze jest to wciskanie ludziom kitu atlas warty 30zł sprzedajesz za
                "jedyne" 69 porażka ale to łażenie po miescie brak jedzenia i jeszcze ten
                opiernicz od nie których. nie moge powiedziec bo za bilet mi zwrócili. ale
                wczoraj p[od makro jakaś beznadziejna blądyna chciała mi wcisnąć paste do
                wybielania zebów za 50zł. i ta sama spiewka jak przy tych atlasach - zbieram
                opinie nt., są państwo w 20szczesliwych osobach mogą panstwo dostać ta paste za
                jedyne. wtym momencie jej przerwałem powiedziałem jej ze może atlast tez tak
                sprzedaje to ona mi na to ze nie wie o czym mowi, ja jej na to ze nie jestem
                zainteresowany a ona swoje i zaczeła byc beszczelna to jej powiedziałem aby
                wyp... i sobie poszła i jeszcze cos mamrotała. teraz pracuje niezle zarabiam i
                tak traktuje ludzi którzy chcą wcisnąc kit, praca w tej firmie to strata czasu i
                pieniedzy a osoby tam pracujace sa nastawione na zysk i do tego są jeszcze
                beszczelne. pozdrawiam i omijajcie ta firme z daleka bo bedziecie mieli pranie
                muzgu gwarantowane. pozdrawiam
                • Gość: M Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.ingram.com.pl 26.06.08, 18:29
                  jeszcze jedno żałuje że wczoraj pod makro nie zgłosiłem faktu przebywania tych
                  Akwizytorów ochronie by ich wyrzucali. NIE DAJCIE SIĘ ZŁAPAĆ DO TEJ PRACY I NIE
                  KUPUJCIE TYCH BADZIEWIARSKICH PRODUKTÓW.
                  • Gość: joka Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 14:53
                    jest kilka telefonów pod które można zadzwonić w sprawie pracy na
                    magazynie albo w "pionie administracyjnym" (kumacie? pion
                    administracyjny = akwizycja, hehe). ogłoszenia są skonstruowane na
                    tej samej zasadzie - podają kwotę zarobku. ludzie jak widzą 2000 to
                    im się stado bizonów przed oczyma prezentuje. najlepszy tekst
                    (ciekawe jaki jest docelowy target takiego hasła?) to AKCJA PRACA.
                    Albo Dam 2000. Chcecie?
                    • Gość: anonim Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:27
                      takie ogloszenie znalazlem dzis w gazecie praca :

absolwentow i maturzystow , praca stala i sezonowa , 2000 - 3000 zł / M .
                      034-344-81-56

zadzwonilem pod ten numer , pani mowila o pracy w biurze lub magazynie

cale szczescie ze wpisalem adres w google .... dzieki :D
                      • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.08, 18:45
                        dzięki ja tez miałem tam juro iść ale widzę po tym co piszecie że nie ma sensu
                      • Gość: ca Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.08, 18:50
                        ANQQUS na ul FOCHA 18 omijajcie z daleka
                        • maasakraa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 09.07.08, 20:55
                          kurde szkoda ze wczesniej nie znalazlem tego forum, wkopali mnie jak nie wiem,
                          wszystko co tu piszecie to prawda, oszukuja ludzi i zwabiaja wysokimi zarobkami,
                          sa osoby ktore naprawde wyciagaja na miesiac te 3 tys ale one maja to chyba we
                          krwi, mnie wyrzucili na okresie probnym tych 14 dni i nie zaplacili ani grosza
                          za to co przepracowalem, to czysta akwizycja, musicie sie nauczyc regulki i
                          wciskac ludzią kit, a kłamią tak ze szkoda gadac :/ omijajcie Focha 18/2 !!!!!
                          • Gość: piotrek Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.08, 22:15
                            no nie 14 dni robiłeś za free?!!! to chyba nie jestem aż taki przewrażliwiony,
                            że w pierwszym dniu pytam się o podpisanie umowy :-]
                            • Gość: maasakraa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 89.174.23.* 13.07.08, 15:34
                              ja podpisałem umowę ale oni stwierdzili ze sie do tego nie nadaje i mało sie
                              staram, wywalili mnie po 8 dniach i nie dali ani grosza... bo na umowie jest
                              napisane ze jeśli ktos zerwie umowę przed upływem 14 dni to kasy nie dostanie
                              • Gość: leloo Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 13:55
                                słuchaj, to ty nie masz w sobie takiego drygu, żeby sprawdzić, co to
                                jest za jazda, zanim tam wybierzesz swoje dupsko w drogę:?
                                jest o nich niezłe forum, kapitalne akcje tam opisano.
                                • Gość: maasakraa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 89.174.23.* 16.07.08, 10:58

no własnie w ogole mi nie przyszło do głowy zeby sprawdzic w necie, nastepnym
                                  razem tak zrobie, człowiek uczy sie na błędach dlatego to tutaj napisalem, jesli
                                  ktos sie nie nadaje do tego niech najlepiej od rzu zrezygnuje bo bedzie ciezko
                                  pozniej...
                                  • Gość: Maniek Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:07
                                    Za okres próbny też się należy kasa choćby przepracował ktoś godzinę. Do pipu
                                    bandytów
                                    • Gość: impakt Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 12:46
                                      ciekawe, dlaczego nikt się za tego kola nie weźmie, /gw/ też nic nie
                                      pisze a temat bardzo interesujący, obecnie poszukują 20 pracowników
                                      (określenie znane z ich odpowiedzi jak się zadzwoni), można też
                                      dostać aż 3.500 za miecha. już podskoczyli do 3.500 w ogłoszeniach
                                      bo im się grunt pali a raczej oduswa. hehe
                                      • Gość: KASIA Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.08, 11:43
                                        haha dobre ja kiedyś też byłam na takiej rozmowie tyle tylko,że zajmowali się
                                        artykułami biurowymi i byli jeszcze na wolności.Po rozmowie się zorientowałam o
                                        co chodzi i więcej już nie poszłam, wszyscy już ich znają a pracowników ciągle
                                        ubywa dzisiaj też zamieścili ogłoszenie ale mają inny numer tel. jak tak dalej
                                        pójdzie to kamilek sam będzie musiał wziąść torby i latać szukać klientów po
                                        straganach hehe albo wyszkoli swoje dupodajki
                                        • Gość: dzięki_wielkie Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 85.202.148.* 27.08.08, 16:41
                                          A ja właśnie miałam iść na rozmowę w sprawie pracy ogłoszenie było wczoraj w
                                          pośredniku:"Nowa Hurtownia zatrudni od zaraz 10zł/h 0343448156" zadzwoniłam tam
                                          i pani umówiła mnie na następny dzień na ul.Focha 18/2 ale nazwy firmy nie
                                          podała ale coś mnie tknęło aby poszperać tego adresu w internecie i co
                                          znajduję.... forum na którym ludzie wypowiadają się na temat tej firmy i
                                          nieuczciwych działaniach jej na rynku pracy dlatego DZIęKI WIELKIE
                                          • Gość: WujekDobraRada Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.org 28.08.08, 11:52
                                            właśnie zadzwoniłem do nich (nr z tego samego ogłoszenia w pośredniku) i podali
                                            adres gdzie mam się stawić na rozmowę... (musieli podać bo inaczej skąd mam
                                            wiedzieć gdzie mam iść :] ) o nazwę firmy nie pytałem, i też pomyślałem żeby
                                            wstukać adres w google i zobaczyć co to będzie... i już mi się odechciało iść
                                            (dzisiaj na 17:30), mam ochotę zadzwonić i powiedzieć, że rezygnuję ale pewnie
                                            wiele takich osób będzie więc szkoda tych kilkunastu groszy na telefon ;)
                                            a przede wszystkim szkoda, że tak ludzi podchodzą... ale widać idiotów nie
                                            brakuje skoro to robią, czyli jacyś dają się nabrać...
                                            • Gość: kasia Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 12:55
                                              fakt idiotów nie brakuje ale za to pracy tak.
                                            • Gość: RAFAL Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 12:15
                                              Tez dzis mialem isc na ta rozmowe badziewie straszne i oszusty nie ide dobrze ze
                                              wszedlem na forum teraz cwanaiki bo dali numer komorkowy wczesniej byl stacjonarny .
    • Gość: Ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.toya.net.pl 28.08.08, 19:21
      Akurat nie jestem z Czestochowy tylko z Łodzi. Ale u nas ejst to samo. Też dałam
      się nabrać, przyszłam na szkolenie. Po 5 minutach wiedziałam o co chodzi ale że
      zainteresowało mnie to to udałam się w teren. Bilet mi zafundowali. Kurka to się
      w pale nie mieści ile w tej wypowiedzi jest chwytów psychologicznych. Kilka osób
      dało się nabrać, kupili perfumy (które w rzeczywistości sa wodą perfumowaną),
      kilka z zalem odmówiło. Po godzinie stwierdziłam, że ja ludziom kitu wciskac nie
      będe. Zostałam zrąbnana, że jaki kit, przeciez to prawda. Czy poziom kłamstwa
      tych ludzi jest az taki czy mają oni wyprane mózgi?
      Przeglądam ogłoszenia o prace, w dzisiejszej regionalnej łódzkiej gazecie
      naliczyłam ich 8.
      Może niektórzy nadają się na ta pracę, niech im bedzie ale szczerze ja wole
      pracowac nawet za te 1200, robic coś dokładnie i uczciwie a nie bazować na
      naiwności.
      A na marginesie to te "perfumy" miały się trzymać na skórze do 12 godzin. Na
      moje szczęście po półgodziny nie było już po nich śladu.
    • Gość: KASAKASA pracownik Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 195.16.88.* 30.08.08, 21:11
      KAsa przewróciła mi w głowie ,, ta firma to najlepsza rzecz jaka mi sie przytrafiła , cieszy mnie to że jesteście nadal na bezrobociu -nie dlatego że Was nie lubie<bo przeciez zawsze grzecznie czesc mówicie> , ale stać Was góra na perfum za 25zł i to nie zawsze :) także mamy klientów:) uwielbiam poprostu kocham jak widze te same gęby po 5 razy w biurze i to zawsze na innej ulicy , biegacie za robotą całe życie :) jeszcze jedno pozdrawim euro active i firme z focha i każdą osobę która chce wygrać z życiem i się nie poniża pracująć za mniej niż 3tys na miecha,, taką kase ludzie w terenie to jedną dziurką od nosa wciągaja :) otwieramy nowy oddział i czestochowa i wybrzeze Zapraszam do współpracy ambitnych!! JUICE
      • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 01:25
        Czy oni oprócz wciskania szajsu ludziom zajmują się również praniem mózgu?
      • Gość: kasia Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 11:41
        Trudno mi uwierzyć w ten fakt,że otwieracie nowe oddziały i to jeszcze na
        wybrzeżu haha taki kit to może się tylko nabrać Twoja grupa rekrutacyjna przez 2
        min bo potem i tak każdy wie o co chodzi. Ja pracuje za 1800 i jak narazie
        więcej mi nie potrzeba a jak ktoś chce zarabiać 3000??? To musi mieć znajomości
        i dobre stanowisko. A na focha to tylko można się zatyrać i obniżyć swoją
        samoocenę a 3000??? Haha bajki, bajki,bajki
        • Gość: do wiedzenia Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 14:13
          wciskacze bajeczek dalej działają? toż to skandalus niepospolitus.
          na marginesie - dlaczego nazywają "prawdą" ten skrawek kłamstwa z
          którym wysyłają was w miasto a wy odkrywacie prawdę i ją przed nimi
          eksponujecie : "przecież to strzaszny kit", ano właśnie dlatego, że
          to jest maxmanipulatorska komunikacja, kit jest prawdą nie tylko
          wobec klienta ale i wobec kupującego, ot ewolucja manipulatorki
          handlowej (handel uliczny, jarmarkopodobny).
      • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.toya.net.pl 04.09.08, 16:22
        Żałosne. Wolę pracować za 1000 złotych ale być uczciwym.
        A na marginesie wy sprzedajecie podobno nie perfumy tylko siebie, jesteście
        ładną otoczka do szajsowatego towaru którego nie użyłabym nawet jako
        odświerzacza do toalety. Więc tak ujmując jesteście swego rodzaju prostytutkami.
        • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:59
          > Żałosne. Wolę pracować za 1000 złotych ale być uczciwym.
          > A na marginesie wy sprzedajecie podobno nie perfumy tylko siebie, jesteście
          > ładną otoczka do szajsowatego towaru którego nie użyłabym nawet jako
          > odświerzacza do toalety. Więc tak ujmując jesteście swego rodzaju prostytutkami
          > .

Ładną otoczką? Chyba nie mówisz o tych spoconych pasztetach z tłustymi włosami i
          zamalowanymi fluidem pryszczami na twarzy co chodzą pod Urzędem Miasta, psikają
          ludziom jakimś czymś po rękach, od czego człowiek alergii potem dostaje, i
          wciskają kit, że to niby za darmo. Ja bym tego badziewia nie wziął nawet za
          darmo (chodzi zarówno o towar jak i o "otoczkę").
          • Gość: ja Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 07:52
            To nie wiedziałam, że na takich można trafić. Akurat zawsze trafiali mi się tacy
            odwaleni na picuś glancuś.
            Kiedyś dwóch mnie dorwało na parkingu. Akurat wsiadałam do auta. Po 5 nie
            chciałam ruszyć a co się okazuje? Że jeden z nich stoi tak, że mnie blokuje.
            Szkoda, że takiego stuknąć nie mogę bo wtedy miałam ochotę.
    • Gość: najnowszy numer Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 16:11
      nowy nr 667 - 735-620
      • Gość: ( ! ) Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 195.16.88.* 07.10.08, 10:43
        Tak, zgadza się. Dzisiaj w pośredniku dali ogłoszenie "Biuro punktu handlowego
        zatrudni na stałe, 1400 miesięcznie". I ten właśnie numer telefonu. Z Kamexem,
        Apollo i Impactem już miałem do czynienia, ale jak babka podała mi adres Focha
        18/2 to nie pomyślałem, że to oni. Dobrze, że sprawdziłem sobie adres w
        internecie. Jutro na 8.45 miałem rozmowę umówioną. Pieprzeni oszuści.
        • Gość: beny Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:03
          Witam Wszystkich.

Otwieram wyborową i widzę ogłoszenie "kierowców i przedst.hand." i numerek
          034/344-81-56 i dzwonie i na dzień dobry pani do mnie wykształcenie i wiek, a
          potem podała adres Focha 18/2 i wymiękłem. :))

Po prostu są niesamowici.
          • Gość: Handlo-więc Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:06
            praca.gazetapraca.pl/200,4001,,441814,,HANDLOWIEC.html
            Nowy oddział (starej) firmy zatrudni od zaraz 500 zł/tyg. 034 344 81
            56.

Wystarczy wpisać numer telefonu w google i mamy ich na widelcu, a
            widelec na celowniku:
            www.google.pl/search?hl=pl&q=034+344+81+56+&btnG=Szukaj+w+Google&lr=lang_pl

Ileż można się konspirować i kamuflować w dobie internetu ?
    • Gość: Hartow-nick Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 14:20
      10 dni wcześniej (Data dodania: 2008-10-04) poszukiwali PH do nowej
      hartowni, wystarczy numer telefonu wpisać już nie w google ale w
      wyszukiwaniu zaawansowanymw polu Zawierające dokładne wyrażenie lub
      Którekolwiek ze słów i znów są na widelcu, tak jak lubią.

praca.gazetapraca.pl/0,4001,,1223986209659,,,,,Cz%C4%99stochowa,,,,0343448156.html

Caps Lock zaciął się z wrażenia:
      NOWA ROZWIJAJĄCA SIE HURTOWNIA ZATRUDNI PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH I
      KIEROWCÓW Z KAT. B 1700 - 2000 Zł, TEL. 034/3448156

• Gość: Iga Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 17:24
        Czy przypadkiem Ergo Line to nie nowa nazwa Kamex-u?? Był tam ktoś
        na rozmowie?? Dajcie znac:)
        • Gość: ( ! ) Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 94.251.135.* 04.11.08, 10:51
          No właśnie. Słyszał ktoś coś o Ergo Line z Bohaterów Katynia 2? Ostatnio dali
          sporo ogłoszeń. Akurat mieszkam w pobliżu, ale jakoś tej firmy nie kojarzę.
          • Gość: slawko Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.venaritmo.com 13.11.08, 11:27
            Ja byłem na rozmowie w Ergo-line. Sympatyczna nawet blondynka
            zaproponowała mi 950 zł za pracę na magazynie. Namawiała mnie przez
            chwilę na przedstawiciela handlowego, że się nadam itp. i więcej
            płącą, bo już 1500 na początek, wiec myślę, że to też oszuści
            działąjący podobnie jak ci na Focha 18/2.
            • ewcik_24 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 03.06.09, 13:40
              Witam bylam jakis czas temu w firmie Ergo Line na Bohaterow Katynia
              2 nawet mila pani poinformowala mnie o pracy w biurze jako
              sekretarka i pracy jako przedstawiciel handlowy >W tej pierwszej
              rzekomo mialabym zarabiac 950 zl na 3 miechy okresu probnego a w tym
              drugim wiecej 1400.Kiedy ja poinformoawlam ze zalezy mi raczej na
              pracy biurowej odnotowala sobie i podziekowala i powiedziala ze
              oddzwonia do mnie.Do tej pory telefon milczy. Mysle ze jak sie ma 2
              fakultety i studia wyzsze to chyba powinnam cos umiec i na ten okres
              probny isc. Ale to byla jedna wielka sciema z tym biurem tu chodzi o
              zwykla akwizycje .Oni non stop sie oglaszaja i jakos nie znajduja
              ani jednej osoby do biura nie wierze w to .UWAZAJCIE NA NICH TO
              OSZUSCI!!!!!!
          • Gość: monika Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 94.251.129.* 04.03.09, 19:31
            Ja jutro mam iść do Ergo Line na Bohaterów Katynia 2 pierwszy dzień pracy jako
            asystentka przedstawiciela handlowego,dzisiaj byłam i pani proponowała mi prace
            jako sekretarka za 950 zł 3 m-ce umowa zlecenie lub asystentka przedstawiciela
            handlowego.Ale tak na zdrowy rozum przedstawiciele handlowi nie mają
            asystentek!Chyba dam sobie spokój z tą firmą!Dajcie znać jak ktoś zna tą
            Firme.Ich numer669573544
          • Gość: Głowa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.03.09, 06:48
            Akurat jestem tam od paru dni i muszę powiedzieć, że fajna sprawa.
            Zajebista atmosfera w pracy a jeśli się wykarzesz, to dobre zarobki,
            no i można mega szybko awansować na managera. Zajmują się sprzedażą
            usług telefonii Dialog. Jest to jednak praca dla ludzi
            komunikatywnych i kreatywnych. Jeśli masz z tymproblemy - nawet nie
            dzwoń, bo potem będziesz wylewać publicznie swoje żale jak wszysy,
            którzy zostają z wykopani z pracy za słabe wyniki, żeby poprawić
            swoją samoocenę i się odgryźć na firmie.
    • Gość: qba Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:10
      DAJCIE SOBIE SPOKOJ PODAJE NOWE NUMERY OSZUSTOW Z FOCHA 18/2 34
      3653428 503820927 BEZCZELNA AKWIZYCJA CO ZA OSŁY NIE DAJCIE SIE
      NABRAC JA BYM SIE PRAWIE ZŁAPAŁ.
      • Gość: fak dat Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 15:38
        byłeś na rozmowie - opisz jak przebiegała, żeby ostrzec innych przed
        oszustami, którzy jeszcze w pierdlu się nie znaleźli a powinni.
        • Gość: optymista Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 10:33
          Nowa firma AGIPOL a telefon ten sam. Kogo oni chcą nabrać?
          praca.gazetapraca.pl/200,4001,,466624,,PRACA+BIUROWA.html
        • Gość: art Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 195.205.32.* 27.10.08, 10:39
          z dzisiejszej wyborczej

Asystent/ magazyn, praca fizyczna 1600 netto; 034/ 365 34 28
          Administracja - biuro - sekretariat, 1700 zł/mies. tel.034 344 81 56
          Dobra znajomość komputera mile widziana, 1800zł netto; 034/ 344 81 56
      • Gość: czastek Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 89.174.23.* 26.11.08, 21:59
        byłem tam miła obsługa, mam na jutro na 8:25, no i pomyślałem sprawdzę w internecie firmę... już wiem, że jutro będę spał do 12 ;P
    • Gość: Betty a teraz AGIPOL IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.10.08, 11:56
      Firma ponownie zmieniła nazwę teraz nazywa się: AGIPOL

• Gość: mnich Re: a teraz AGIPOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:59
        hmmm a ja mam jutro na 17:30 wizyte ó_ó
        • Gość: wontfit Re: a teraz AGIPOL IP: 195.85.249.* 11.12.08, 11:58
          Dobrze, ze jest taki temat. Jak macie informacje o tych "firmach" to wrzucajcie
          na biezaco. Moze uda sie wyplewic to paskudztwo z Czestochowy. Multilevel
          marketing byl modny 20 lat temu, teraz wszyscy wiedza na czym to polega. Kiedys
          byla jeszcze taka firma na Warszawskiej, Darius Power. Konkurowali z tymi z
          Wolnosci. Potem gdzies na 1000leciu, a teraz sie nazywa get in line albo cos w
          ten desen.
          Oszusci i cwaniaczki zerujacy na zagubionych ludziach.

Tutaj link do forumczestochowa gdzie tez jest temat o tych burakach.
          www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?t=3011&postdays=0&postorder=asc&start=0
          • Gość: tina Re: a teraz AGIPOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 16:33
            UWAGA!!!! Oni znów działają! Dobrze że weszłam na tą stronke, bo
            jutro zmarnowała bym 9 godzin!! A wyglądało tak wiarygodnie i
            pięknie, praca w hurtowni 2200, a w administracji 1800, podnieśli
            wynagrodzenie!
            Mam nadzieje że jutro nikt nie przyjdzie na to szkolenie!!
            Może faktycznie podać link do tego forum do PIPu??
            Powinni zrobić porządek z takimi firmami, wprowadzić jakąś ustawę
            czy coś?
            Chce się pracować ... ale jak?
      • Gość: marek Re: a teraz AGIPOL IP: *.cust.tele2.pl 26.01.09, 19:43
        ludzie to zajebista firma , robie tam juz ponad miesiac kasa nienajgorsza na
        tydzien wychodze ok 600zl , co prawda musze chodzic w sobote ale jest za co 8-10
        godz na dzien ale tez do wyboru, najpierw sie idzie na szkolenie a na drugi
        dzien praca od reki, serdecznie polecam, fajna robota
        • Gość: tomek Re: a teraz AGIPOL IP: *.cust.tele2.pl 26.01.09, 19:48
          ludzie co wy tu za gupoty wypisujecie to zajebista firma jeden dzien szkolenia a
          potem wypasiona robota od reki zarobki wysokie firma godna polecenia
          • Gość: janek Re: a teraz AGIPOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 20:09
            To ty jestes marek czy tomek? Bo dwa posty napisałeś, a każdy pod innym imieniem.
          • Gość: tajemnicza Re: a teraz AGIPOL IP: *.gre.pl 21.05.09, 19:57
            hmmm dziewczyny na czym polega ta praca?ja mam szkolenie we wtorek.Są osoby
            które odradzaja a jak jest na prawde?pomóżcie mi:(((
            • Gość: 5 Re: a teraz AGIPOL IP: *.ingram.com.pl 22.05.09, 13:10
              Daj sobie spokój i nie idz na to szkolenie,kasy nie zobaczysz,bedziesz tylko
              tyrala na szefowa.....chyba,ze chcesz latac z perfumami po parkingach z ktorych
              wyrzucają,wiem,bo bylem na szkoleniu
        • Gość: Patrycja Re: a teraz AGIPOL IP: *.2.140.92.tvksmp.pl 23.03.09, 14:18
          ...znalazlam ogloszenie o prace w charakterze asystenta przedstawiciela handlowego,poszlam na rozmowe, wszystko fajnie, pieknie, na drugi dzien o 8 stawilam sie na szkolenie, zdziwilam sie kiedy uslysalam ze szkolenie odbedzie sie w Będzinie, wsiadlam do samochodu z zterema dziewczynami, dojechalysmy do Będzina na parking Kauflanda, dziewczyny wysiadly otworzyly bagaznik wyjely perfumy i uslysalam " idziemy do centrum" myslalam ze padne, po chwili kiedy nie wytrzymalam tego jak wciskaja ludziom tandete, powiedzialam ze nie na to sie pisalam i ze zostalam poinformowana o innej pracy a nie sprzedazy perfum w terenie, na co jedna z dziewczyn powiedziala mi "do widzenia" , zdziwiona zapytalam jak mam teraz wrocic, skoro przywiozly mnei tu amochodem, " na stopa albo pociagiem" , wrocilam pociagiem, na szczescie mialam na bilet, takie mam doswiadczenie na stanowisku asystenta przedstawiciela handlowego w firmie Agipol.
    • Gość: silva007 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:54
      Też się dałam nabrać na ten szit!! Praca od 7.00 do Bóg jednen wie której - minimum 18.00 za 400 zł przez 14 dni totalne dno, jeszcze blaźnisz się na ulicy czy deszcz czy śnieg. Przepracowałam tam 2 dni jekieś 2 lata temu i widze że do tego czasu nic się nie zmieniło. Wypicowany Kamilek nadal działa i te ich "dżusy", klaskanie i tupanie dziecinada!! A laski tam pracujące totalna porażka, są zachwycone pracą przez ponad 10 godznin na deszczu, słońcu i mrozie za 2000 zł. Współczuje ludziom, którzy dają się nabrać na te magiczne prefumy, które lada moment pojawią się w drogerii ROSSMAN (natomiast w ROSSMANIE można zakupić jedynie wody toaletowe, a nie perfumy!!!)Ja zarabiam 2000 miesięcznie pracując przez 8 godz. pięć dni w tygodniu i nie marznę na mrozie. "DŻUS" dla oszukanych nie dajcie sie wiecej nabrać na ten BADZIEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • fliper02 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 15.01.09, 18:06
        Może coś więcej napiszecie o firmie AGIPOL bo jutro o 17.15 mam
        rozmowe w sprawie pracy
        • morning.calm Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex 16.01.09, 11:41
          Kilka postów wyżej masz informację na ten temat. Taka sama ściema jak reszta.
      • Gość: ktoś Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.ingram.com.pl 29.03.09, 08:47
        Ty to chyba jakas tepa jestes,bo nawet nie wiesz jak Juice sie pisze i watpie,ze
        zarabiasz te 2000 !!!!!!!!!!
    • Gość: :) :/ IP: *.ludowa.netcominternet.pl 26.01.09, 22:17
      ostatnio się przenieśli również na ulice Focha tylko nie pamiętam jaki nr. <za
      pubem Garden>
      • lewar5 Re: :/ 30.01.09, 14:48
        focha 18/2 mam tam isc w poniedzialek ale jak czytam to podziekuje szkoda
        moich nog
        • camil861211 Re: :/ 02.02.09, 10:12
          Z dzisiejszej gazety.pl -->DZIAŁ MAGAZYNOWY ZATRUDNI 8 OSÓB Z PRZYUCZENIEM
          1500ZŁ, 034/344 81 56 ????? Ten numer telefonu chyba znany???
          • Gość: KrzOne Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 14:26
            Siema. Szukam juz pracy od dluzszego czasu i widzialem w Posredniku ogloszenia
            "potrzebujemy 3 czy 5 os. na magazyn" itp i zastanowil mnie numer telefonu ze
            sie powtarza i wiecznie nikt nie odbiera. Ogloszenia sie zmieniaja ale numer ten
            sam. Myslalem ze to jakies posrednictwo pracy typu Adecco czy Work Service.
            Dzisiaj wchodze na gazeta.praca.pl i szukam na cz-we pracy. I widze to:
            praca.gazetapraca.pl/200,4001,,532979,,MAGAZYNIER.html .myslalem ze jakas
            fajna opcja ale numer wydal mi sie znajomy, dzwonie nikt nie odbiera bo zajete.
            To wrzucilem numer na google i znalazlem ten temacik na forum. Dodam ze w tej
            "firmie" od perfum mialem robic 2 lata temu ale zwatpilem bo biuro wygladalo mi
            na "chwilowke" fatima bylo i ni ma....
            • Gość: justys Re: :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 13:13
              a co z praca w biurze? bo wiekszosc pisze ze to praca w terenie z perfumami ze
              jest strasznie itd .. a oni zatrudniaja kogos do biura? bo ost ciagle sa
              ogloszenia ze niby do biura ... ?
              • Gość: a Re: :/ IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.02.09, 14:06
                nie, nie zatrudniają nikogo do biura
                • Gość: Obserwator:) Re: :/ IP: 77.87.120.* 11.02.09, 15:20
                  bylem niedawno na tym szkoleniu i jest mi tylko szkoda tych dziewczyn,pewnie pracuja za grosze,sa zmuszane do klamania i oszukiwania ludzi a do tego do manipulowania nowo przyjetymi osobami.
                  Jedna mowi do drugiej ja lepiech wychodze na prowizji bo zarabiam 3tys a ta druga byla taka zdziwnina a podobno pracuja juz razem od kilku miesiecy i dopiero przy mnie rozmawiaja o zarobkach:)
                  W biurze jest jeszcze wieksza manipulacja,co spotkanie z szefowa to sie okazuje ze ciagle sie zmieniaja warunki pracy,towar i place(oczywiscie na gorsze)
                  Trenerka dyktuje 5 punktów czym sie roznia od akwizytorów(aby nas zmanipulowac ze to cos innego) bo szefowa bedzie nas z tego pytac:)
      • Gość: LejdiCzwa Re: :/Agipol na Focha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 23:19
        AGIPOL?? dziś tam byłam na rozmowie z pewną panią brunetką, niezbyt jakby
        zadowloną z życia, ale że była godzina 17.15 to być może była zmęczona
        wciskaniem tych kitów(o których z resztą się NA SZCZĘŚCIE dowiedziałam z tego
        forum!!) choć jak sądzę powinna mieć już wprawę.
        Otóż ów cudny AGIPOL mieści się dokładnie na Focha pod nr 18/2.(ku przestrodze
        innych!!)
        Niepozorny blok/kamienica, gdzie na domofonie pod wybranym numerem jest jedynie
        umieszczone określenie "hurtownia" co było jednym z powodów z dzięki którym
        zaczęłam mieć wątpliowści. Kolejny to ten że na obskórnej klatce schodowej nie
        było umieszczonych ŻADNYCH informacji o istnieniu tam jakiejkolwiek firmy no i
        te drzwi - jak do prywatnego mieszkania. Cały czas zastanawiałam się czy to w
        ogóle ten adres i ta ulica...a może nawet nie to miasto;)
        W końcu jaka szanująca się firma ma lokalizację w takim budynku i
        tak(nie)oznaczonym, i do tego wypindrowana sekretareczka "po skończonym
        ogólniaku" plotkująca dumnie za biurkiem... Litości!! Ale jak już tam weszłam
        stwierdziłam że pójdę na ów "rozmowę" na którą kazała czekać w.w. sekretareczka.
        Na rozmowie nie dostałam żadnych konkretnych informacji. Jedynie te które już w
        innych postach wymieniono - dziś spotknie, potem telefon z firmy do mnie w celu
        umówienia się na szkolenie, po którym podejmą decyzję czy się nadaje czy nie. A
        i "praca na stanowisku promowania i sprzedaży kosmetyków w supermarketach i
        wybranych sklepach..." Ładnie brzmi prawda?? (nie dodali chyba że na parkingu
        tych sklepów);)szkoda tylko że te informacje były takie marne, a i powiedziała
        że stawka 8 zł z groszami...
        NA szczęście ta Pani Menedżer(której nazwiska nie pamiętam - bo tak szybko
        klepała te wierszyki, że nie wyłapałam kiedy się przedstawiała) raczyła podać
        nazwę swej firmy (bo przez tel. się tego nie dowiedziałam-firma Pożal Się
        Boże!!) i po przyjściu do domciu wklepałam ja w wyszukiwarce - i oto suprise!!
        Dziękuję wszystkim za umieszczenie sowich komentarzy!! Dzięki Wam wiem w jakie
        bagno niemal się wpakowałam!! i nie mam zamiaru sprzedawać jakiegokolwiek
        dziadostwa po ulicach, wciskać kitu ludziom i do tego dać zarabiać tym
        Zdziercom-menedżerom Agipolu.
        Dzięki jeszcze raz a Co którzy chcą noramalnie zarabiać - uważajcie.
    • Gość: niunia Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 94.40.84.* 13.02.09, 16:36
      Dzis znalazlam ogloszenie.Praca administracja 1800 zl i podany numer
      telefonu 0343653428 wiedz zadzwonilam.Pani zapytala tylko o moje
      wyksztalcenie i zaraz bardzo chetnie umowila mnie na rozmowe
      kwalifikacyjna.Dziwne stwierdzilam nieinteresowalo jej nic wiecej
      ani ukonczone szkoly ani moje doswiadczenie.Firma nazywa sie AGIPOL
      na Fosza 18/2 ...kolejna firma ktora naciaga naiwnych i daje
      nadzieje ze moze tym razem sie uda znajsc prace...
      • Gość: XXX agipol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:23
        jeden wielki bajer z rozmowy kwalifikacyjnej nic nie zrozumialam nic nie
        wyjaśnione do końca dopiero na tym śmiesznym szkoleniu przekonalam sie czym się
        zajmują!!!! wciskasz ludzią bajer z perfumami a szefowa siedzi i popija kawe!!!!
        a ty biegasz jak glupi po parkingu przy temp minusowej chore nie łapcie sie na
        to szkoda waszego czasu!!!!
        • Gość: Kaśka Re: agipol IP: 195.205.171.* 26.02.09, 14:49
          A ja poszłam przedwczoraj na rozmowe i także nie powiedziano mi czym
          będę się zajmowała na stanowisku "obsługa klienta" za 2000 zł.
          Oszuści!!! Dobrze że weszłam na te forum, bo jutro miałam iść na
          dzień próbny! Niech się gruba foka udławi tą kawą, a jak by mi
          pokazała te perfumy, to już wiem gdzie bym je jej właożyła!!!!!!!!

OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOIGRAJĄ SIE!!!!!!
    • Gość: naiwny Re: Firma "bez nazwy" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:33
      Seria z karabinu:
      praca.gazetapraca.pl/200,4001,,541068,,PRACOWNIK+BIUROWY.html
      PRACOWNIK BIUROWY
      2009-02-10
      Biuro - administracja 1800 zł; 034/365 34 28

praca.gazetapraca.pl/200,4001,,546495,,PRACOWNIK+DZIA%C5%81U+HANDLOWEGO.html
      PRACOWNIK DZIAŁU HANDLOWEGO
      2009-02-20
      Dział handlowy do przeszkolenia 8 osób - 1600 zł, tel. 034/365 34 28

praca.gazetapraca.pl/200,4001,,546532,,PRACOWNIK+ADMINISTRACJI.html
      PRACOWNIK ADMINISTRACJI
      2009-02-20
      Administracja - praca od zaraz 1800 zł netto; 034/365 34 28
      • Gość: xxx Re: KAMEX IP: *.realestate.net.pl 16.03.09, 11:40
        KAMEX, APOLLO, IMPAKT, ANQQUS, AGIPOL
        · Zatrudnimy sprzedawcę do sklepu GSM
        · Hostessy, osoby do reklam 8/h
        · Firma handlowa zatrudni osobę do Tel. marketingu
        · F.H.U. zatrudni do administracji, hurtowni
        · Dynamiczna firma zatrudni przedsiębiorcze osoby na stan. w dziale obsługi
        klienta. Pełny etat,1200-2500 m-c
        · Absolwentów i maturzystów , praca stała i sezonowa , 2000 - 3000 zł / mc
        · Nowa Hurtownia zatrudni od zaraz 10zł/h
        · Biuro punktu handlowego zatrudni na stałe, 1400 miesięcznie
        · Kierowców i przedstawicieli handlowych 2500/ mc
        · Nowy oddział (starej) firmy zatrudni od zaraz 500 zł/tyg
        · Nowa rozwijająca się hurtownia zatrudni przedstawicieli handlowych i
        kierowców z kat. B 1700 - 2000 Zł
        · Asystent/ magazyn, praca fizyczna 1600 netto;
        · Administracja - biuro - sekretariat, 1700 zł/mies
        · Dział magazynowy zatrudni 8 osób z przyuczeniem – 1500 zł
        · Dobra znajomość komputera mile widziana, 1800zł netto

501068510
        503820927
        504703956
        511528886
        609864495
        667735620
        669573544
        693076572

034 365 34 28
        034 365 42 32
        034 344 81 56
        • Gość: gość1 Re: KAMEX IP: *.ingram.com.pl 29.03.09, 00:09
          A hostessa proponuje sie prace na tzw stendach na PKP i PKS!!!!!!!Porazka,a tzw
          Siekiera,czyli szefowa jak słyszałem na szkoleniu od trenerki (wysokiej niezbyt
          ladnej blondyny)mysli tylko o swoi, srajac...psie husky i o nowych
          tipsach.....Nie idzcie tam do pracy!!!!!!!!
    • Gość: figa Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.2.10.28.tvksmp.pl 23.03.09, 16:32
      mnie wywieźli do Wielunia i jakieś badziewiaste perfumy po 20 zł ludiom kazali wciskać!
      • Gość: meee:) Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex- agipol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 23:13
        kochani ja ostatnio bylam w tej firmie na spotkaniu i po tym jak 20
        min czkealam na ta pozal sie boze pania prezes<lol2> i ja
        zonbaczylam , pomyslalam skads znam ta babe !!! mysle mysle a tu
        masz przecie bylam juz u niej na rtozmoiwie tylko w firmie pod inna
        nazwa i innym adresie xD na szczescie wtedy przed tym szkoleniem
        odwiedzilamn pare forum i obczytalam sie na ich temat !! dramat
        jednym slowem !! aa ii zapomnialam dodac co roku ta sama spiewka xD
        i tak mega szybko gada ze nawet nie wiadomo o czym ;d nawet nie wiem
        jak sie nazywa bo nawet nie siadlama ona sie jzu przedstawila !! Ale
        mowila chyba ze NOWAK ! MASAKRA :D ogolnie babka jest smieszna na
        maxa xd gdy ja zobaczylam 2 raz to pomyslalam aby poprostu wstac i
        wyjsc aleee mowie zostane posmieje sie chociaz <lol2> <lol2 bo
        jest z czego uwierzcie ;d wiec jak macie dola plecam odbry kabaret
        na focha 18/2 xD Jeden z lepszych z ta pania na czele <lol2> pozdr
        • Gość: Pikoll Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex- agipol !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 13:36
          Największa ściema jaka może być, oszuści, nie traćcie czasu na tych buraków!!!
          Wykorzystują naiwność ludzi, no chyba, że lubicie być dymani przez ordynarnych
          frajerów...
    • Gość: kard20 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:47
      czy ktos może potwierdzic ze telefon o nr 0343448156 nadal nalezy do tej firmy
      czy ktos moze pojawil sie tam nowy,
      • Gość: 5 Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.ingram.com.pl 22.05.09, 13:06
        Oni maja tam z piec nr,a ogloszenia ciagle te same
        • Gość: oz Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.06.09, 15:59
          Ja tez tam dzwoniłam i umówiłam sie na rozmowę, ale na nią nie pójdę! Uważajcie
          Jesli traficie na ogłoszenie Firma LH zatrudni przedstawiciela handlowego i
          osobe do obsługi kredytów to wiedzcie że to akwizycja! Wywożą pod Wieluń i każą
          obserwować na czym polega ich tzw. praca przedstawiciela. Niby dają pensję
          podstawową, szef jest przesympatyczny, cały personel tez, tylko nie każdemu
          odpowiada taka forma pracy, mnie na pewno nie! I szkoda tylko że od razu nie
          mówia, że praca ma polegać na wciskaniu ludziom garnków za ogromne pieniadze.
          Firma ta ogłasa sie pod nazwą Lowen Hertz lub Master Global.
        • Gość: marcin Re: Firma IMPACT - czyli dawny Kamex IP: 195.205.202.* 22.06.09, 00:12
          ja spotkalem sie z kolei z 5 ogloszeniami ale kontakt pod tym samym
          numerem...zgadzam sie z wszystkimi wypowiedziami na tej stronie!! bylem na takim
          spotkaniu i z miejsca powiedzialem ze nie interesuje mnie praca na stanowisku
          przedstawiciela, to wypicowana babeczka zaczela wymyslac mi rozne ciekawe
          wymagania na innego rodzaju stanowiska pracy...szkoda czasu chodzic na spotkania
          do tej firmy nie mowiac juz o "szkoleniach"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka