03.11.07, 15:24
czy ktos pracuje lub pracowal przez firme nantech w trw na kontroli
jakosci?jakie sa stawki,atmosfera itp rzeczy.pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: były pracownik Re: nantech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 18:53
      nie plecam , stawka jak przed wakacjami było 5,09 na rękę za godzine watpie zeby
      cos sie zmieniło.... atmosfera tez ''nie bardzo'' i jeszzcze do workera z tymi
      trzeba wszytko załatwiac bo to jest najzwyklejszy worker tyle ze dla studentów
      ... za taka kase szkoda tam czasu amrnowac uwierz mi
      ps i bardzo czesto zastój maja i nie chodzi sie do pracy dłuzsze okresy
      • Gość: kasia Re: nantech IP: 195.205.202.* 17.11.07, 10:15
        Ja pracuje cały czas w tej firmie i nie zgadzam się z tym co
        powiedziałeś. Stawka jest większa dla tych którzy się strają i
        dobrze pracują. Dla osób które przychodzą tam tylko posiedzieć jest
        tylko 5 zł.pracy jest też więcej bo jesteśmy teraz również na
        kontroli wyjściowej.

• Gość: były pracownik Re: nantech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 12:04
          a jaka definicja jest w nantech wg ciebie ''starania sie '' . w jaki sposób sie
          ''starasz '' przy sprawdzaniu komponentów ? i jaka jest ta wieksza stawka bardzo
          jestem cikawa ????i jak długo pracujesz? 5 ,50 ?
          • Gość: abc Agencje pracy tymczasowej, Worker i podobne IP: *.pcz.czest.pl 17.11.07, 17:46
            Ludzie, nie dajcie sie robić w balona !

Agencje pracy tymczasowej działają w oparciu o
            ustawę: z dnia 9 lipca 2003 r. "o zatrudnianiu pracowników tymczasowych"

Zgodnie z prawem: praca tymczasowa to praca:
            o charakterze sezonowym, okresowym, doraźnym itp.
            Ustawa miała stworzyć warunki do zatrudniania pracowników sezonowych i na
            zastępstwo w sytuacji chwilowo zwiększonego zapotrzebowania pracodawcy, a nie
            dać furtkę do omikjania KP.
            Jeżeli firmy: TRW, Huta, Gomma, BareThomas i podobne zatrudniają dużą ilość
            pracowników poprzez agencje pracy tymczasowej na produkcji do zadań które nie
            wynikają z sezonowości, to krótko mówiąc obchodzą Kodeks Pracy.
            Ponadto mało kto wie, ale pracownik tymczasowy nie może zarabiać mniej niż
            pracownik firmy na analogicznym lub podobnym stanowisku pracy. To też wynika z
            w/w ustawy.

Poczytajcie przepisy i komentarze do nich, i jakie uprawnienia przysługują
            pracownikowi tymczasowemu.

W razie czego pytajcie na forum, postaram sie odpowiedzieć.
          • Gość: Wesołek Re: nantech IP: *.realestate.net.pl 24.11.07, 02:35
            :) w tej firmie nie ma czegos takiego jak wieksze wynagrodzenia za "staranie sie
            " :) stawka 5.09 dla zwyklej osoby, liderzy dostaja zlotówke wiecej, a co do
            firmy to naprawde wielka lipa :( nie dosc ze na wyplate czeka sie z miesiac
            czasu to jeszcze nie masz pewnosci czy dostaniesz swoją :) niestety jak narazie
            wiecej motania niż pracy.
            • Gość: Pracownik Re: nantech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 16:09
              Moi Drodzy!!

Aktualnie Nantech przyjmuje Osoby do dzialu Kontroli JAkosci koncowej.
              Po Miesiacu pracy na umowe zlecenie. Jesli wyrazicie taka chec mozecie otrzymac
              Umowe o Prace na caly etat na czas 2lat. Stawka na umowie o prace wynosi 10,00zł
              brutto od tego odejmujemy podatek. Wiec ja nie wiem co wy chcecie?? Przeciez
              praca jest wrecz nudna. Caly czas siedzisz i przegladasz poduszki. Ja jestem
              zadowolony mam Umowe o prace i tyle mi wystarczy. Bo nie mam zamiaru zapierd****
              w pocie czola i dostac o 1zł wiecej. DO tego oczywiscie firma TRW daje premie.
              • Gość: byly x lider Re: nantech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 17:16
                smieszni jestescie: ) a szczegolnie gosciu ktory pisze o 10 zl brutto na h;p
                dobre:D
                • Gość: worker 10zł/h buahahahhahaha <turlam się> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 20:11
                  jw
                  • Gość: nieznany Re: 10zł/h buahahahhahaha <turlam się> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 16:55
                    to sie turlaj ze smiechu a jak ci sie tak nudzi to turlaj dropsa pajacu(:
              • Gość: gość Re: nantech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 19:34
                czy 10zł to dużo?no i tacy ludzie tworzą nasz rynek pracy,nie długo będziemy
                robić za miskę ryżu
          • Gość: PRACOWNIK Re: nantech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 16:19
            Posluchaj. Stawka nie jest taka. Teraz jest mozliwosc pracy na UMOWE O PRACE
            CALY ETAT CZAS OKRESLONY 2 LATA. Ja teraz tak pracuje a na u. zlecenie za 14 dni
            pracy zaplacili mi 731 z groszami. malo?? to zacznijcie sie uczyc!!!!!!!
    • Gość: sprężynowy:D praca jest poprostu cudna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 20:48
      patrzycie się całe osiem godzin gościowi na ręce (nie możecie mrugać oczyma bo wam może coś umknąć), na nocach ludzie spadują z taborecików z wycieńczenia;)
      • Gość: Marcin nantech - praca IP: *.rev.masterkom.pl 04.04.08, 14:00
        Czy ktoś wie co dalej jeśli kończy się umowa 2-letnia,czy w ogóle jest szansa
        aby trw przejęło od nantech??
        • Gość: spręzynowy;D Re: nantech - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:31
          nie ma takiej opcji
          • Gość: maniek Re: nantech - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:06
            super laska pracuje w kontroli na zm. B czarna z grzywka ślicznotka
            pozdrowienia dla niej
            • Gość: lukaszek Re: nantech - praca IP: *.hitech-net.pl 24.05.08, 22:38
              daj sobie lepej na wstrzymanie!:) hahahaha to jest zwykla dziwka
              tylko ze daje za darmo:)cos o tym wiem:))) nawet nie jest dobra w
              lozku!!! a glupia jak nie wiem co, uwiez szkoda na nia marnowac
              czas. daje dupy a potem zastanawia sie czy jest w ciazy!dla mnie to
              przesada.ja nie chce miec z nia miec wspolnego.przelecialo ja juz
              tysiace facetow.jak dla mnie to moglaby pobic rekord seksualny
              swiata!!!!scierwo!!!pozdro fdla niej!!!daj komus kto da ci kase i
              bedzie z toba pomimo ze robisz go w h..a!!!!!!
              • Gość: be2 Re: nantech - praca IP: *.rdm.vectranet.pl 11.06.08, 11:44
                ŻAL...to jest forum dyskusyjne nantech...dotyczące pracy a nie prywatnych
                rozrachunków i to tak płytkich..ktoś kto chce w ten sposób poniżyć drugą osobę
                sam jest taki jak ten opis...pozdrawiam osobę która tak błyskotliwie wypowiada
                się o dziewczynie...żal...widać że nie stać Cię żeby powiedzieć to prosto w
                twarz to ośmieszasz na forum...niech żyje debilizm...wstyd mi za takich ludzi
                jak Ty "Łukaszku"...
          • Gość: adi Re: nantech - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:16
            opcja jest tylko nie kazdy o niej wie
            • Gość: Pracownik! Re: nantech - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:56
              Jejku, jakie ludzie tutaj bzdury wypisują. Stawka jest 10zł brutto ale na umowę
              o pracę. Na zlecenie jest 8zł\h na I i II zmianie a na nocy jest 9zł\h. Czy trw
              przejmuje od NANTECH? odpowiedź prosta - NIE!!! Chociaż kolega ADI napisał że
              jest taka opcja, bardzo ciekawe bo ja o tym nic nie wiem. Ale jeżeli kolega
              będzie łaskaw uchylić choć rąbka tej tajemnicy to się ucieszymy!
              • Gość: kandydat Re: nantech - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:28
                na czym polega praca w nantech- przechodzi sie przez jakies
                szkolenie??
                • Gość: maki Re: nantech - praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:18
                  du..... nie praca
                • Gość: brrr..... Re: nantech - praca IP: *.sfc.pl 25.07.08, 17:58
                  Witam!

Zgłosiłam sie do Nantech w połowie kwietnia. Koordynatorka zadzwoniła do mnie w połowie czerwca w niedzielę, żebym przyszła na drugi dzień na szkolenia do TRW, mówiąc przy okazji że mam możliwoścć rozpoczęcia pracy już od wtorku. Więc nie zastanwiałam sie nad tą propozycją długo, chociaż miałam na poniedziałek i wtorek umówione rozmowy kwalifikacyjne w sprawie pracy, a jak wiadomo po rozmowach kwalifikacyjnych możesz otrzymać propozycję pracy lub nie, a tu z tego co mówiła koordynatorka-praca pewna i to prawie od razu po szkoleniach. Więc przeszłam te szkolenia w TRW (dotyczące bhp, ochrony środowiska itp.), następnie we wtorek poszłam do biura Nantech na następne szkolenia z bhp, które trwały niecałe pół godziny;) a dotyczyły wypadków przy pracy (oczywiście nie tylko w TRW);). Alejak się okazało pracy jednak nie miałam zacząć od wtorku,
                  i suma sumarum nie mam jej do dzisiaj. Po tygodniu od tych szkoleń zadzwoniłam do koordynatorki z pytaniem co z tą praca- ona powiedziała że w tym tygodniu jeszcze do mnie zadzwoni- i jak pisałam wcześniej nie zadzwoniła do tej pory!!!!!!!Więc moje pytanie brzmi: Po co tracicie mój cenny czas, skoro i tak pózniej nie oferujecie pracy?????!!!!!!! czekałam przez prawie trzy tygodnie na telefon odPanikoordynatorki, która nie miała odwagi zadzwonić do mnie i powiedzieć że jednak nie mają dla mnie pracy!!!!!!! Pzez ten czas wstrzymywałam się z aktywnym szukaniem pracy, gdyż czekałam na telefon od Nantechu!!!!!!! Ludzie przecież to przechodzi pojęcie!!! A oni dalej się ogłaszają że szukają pracowników!!!!!!! To w końcu jak to jest szukają czy nie? Czy tylko znowu chcą komuś d... nie potrzebnie zawracać?!!!! i marnować jego czas!!!!Trochę przyzwoitości!!!!!! Czy jak tak wiele wymagam? Nic mi się nie nasuwa-tylko jedno-w tym biurze pracują niekompetentne osoby!!!!! które nic sobie ne robią z drugiego człowieka!!!! Przecież oni z takich ludzi jak ja, mają kasę - więc nie mogę pojąć jak tak można postępować!!!!!!
                  • Gość: PracownikXX Re: nantech - praca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:27
                    Koleżanko szkoda Twoich nerwów. To że nie dzwonią żebyś przyszła do pracy może
                    być spowodowane chwilowym przestojem w TRW. Wiem bo pracuje na umowę o pracę a
                    jeżeli dla nas nie ma pracy to dla osób na u.zlecenie tym bardziej. Pozdrawiam i
                    3mam Kciuki!!
                    • Gość: br... Re: nantech - praca IP: *.sfc.pl 28.07.08, 11:38
                      :) Tu nie chodzi o nerwy:) Opisując moją historię z tą agencją, chciałam tylko przestrzec ludzi przed nimi, bo jeśli nie mają pracy-niech to uczciwie powiedzą, a nie mydlą oczy!
                      • czarodziejka.0 Re: nantech - praca 28.07.08, 23:26
                        Ja pracowalam w zeszlym roku w Nantechu.Kontrola poduszek-zapier... jak
                        cholera.Nie wiem kto pisal ze jest luz...Jaki luz w TRW?To chyba pomylka...
                        Ja z wyplata nie mialam problemu,zaplacili temionowo,wszystko milo i ladnie na
                        dowidzenia.
                        Ale pracowac wiecej bym tam nie poszla...
                        Odradzam...
                        • Gość: Piotrek Re: nantech - praca IP: 195.205.202.* 20.08.08, 10:48
                          wszystko zależy od lidera, jak się na kogoś uprze to wyśle nawet na linie produkcyjną gdzie pracownik kontroli jakości nie powinien pracować, nie wspomnę już o modułach... Ogólnie praca jest ok ale chęć pracy głównie zależy od lidera bo dzięki on może nam skutecznie ją obrzydzić a jeśli lider jest dla nas wporządku to do pracy można przychodzić z wielką chęcią i uśmiechem na ustach. Wiem po sobie bo również pracowałem
                  • Gość: pracownik Re: nantech - praca IP: 195.205.202.* 26.11.08, 19:57
                    Ja też przeszłam te szkolenia co Ty, na pracę czekałam jakiś
                    tydzień. Rzeczywiście czasami zdarzało się że nas odwoływali bo nie
                    było pracy, ale to nie od koordynatorki zależy tylko od TRW ile osób
                    potzrebują. Przez okres wakacyjny prawie wcale nie było prcy, a z
                    tego co wiem to chętnych było ponad 300 osób głównie licealistów,
                    którzy we wrześniu już nie chieli pracować, a dopiero wtedy praca
                    się zaczeła na maxa. Ja pracowałam na Legionów i koordynatorka była
                    super. Pozdowienia dla niej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka