jowita04 20.11.07, 01:45 Czy może ktoś mi polecić naprawdę dobrego mechanika samochodowego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:10 jowita04 napisała: > Czy może ktoś mi polecić naprawdę dobrego mechanika samochodowego ??? Od samochodu marki Star, Żuk czy Jelcza ?? I popsuła się guma czy wycieraczka szyby tylnej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Mechanik samochodowy 20.11.07, 19:12 Brymora przy Cmentarnej, dobry i ceny znosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 08:20 Polecam Pana Prymka na ulicy Długiej (na przeciwko kościoła) jest tani i dobry , a tanio kupisz części na Limanowskiego 150 (nowy sklep wiec narazie tanio :):) ) aha to jest błeszno czy raków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghf Re: Mechanik samochodowy IP: 80.48.49.* 21.11.07, 15:44 Zna ktoś dobrego mechanika który zna sie na japonczykach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka600 Re: Mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 16:36 jowita04 napisała: > Czy może ktoś mi polecić naprawdę dobrego mechanika samochodowego ??? a co traktorek czy kombajn ma byc naprawiany ? mechanika czy elektryka, może facjatka troszkę podrapana, porysowana i lakiernik potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Mechanik samochodowy 21.11.07, 18:55 Witam pana Prymka radzę Ci omijać partacz jezeli masz VW to przy ul.Chłmońskiego od Piastowskiej u p,Wilczyńskiego solidni i fachowi Albo p.Gajda w Jaskrowie "Prefic-Serwis" warsztaty oba godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś