lubaraf 03.12.07, 20:45 witam, czy ktoś się przypadkiem nie orientuje czy w Częstochowie jest jakiś elektryk (elektromechanik) który potrafiłby się zająć alarmem marki Cobra? Z góry dzięki za wszelkie pomysły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiq Re: elektryk autoalarm IP: 80.54.171.* 04.12.07, 07:04 Na Jana Pawła II na wysokości "Trójkąta" wiem że jest elektromechanik, ale nie wiem czy baił się Cobrami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: elektryk autoalarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:52 na matejki jest dobry elektryk i zaklada wszelakie alarmy, rogula sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michol Re: elektryk autoalarm IP: *.trustnet.pl 04.12.07, 18:41 > Na Jana Pawła II na wysokości "Trójkąta" wiem że jest elektromechanik, ale nie > wiem czy baił się Cobrami. Dokładnie na Jana Pawła II 124 - korzystałem z jego usług i polecam. Zakłada alarmy, więc ten alarm nie powinien mu być obcy, a jeśli nawet, to na pewno skieruje Cię pod odpowiedni adres. Odpowiedz Link Zgłoś
lubaraf Re: elektryk autoalarm 05.12.07, 00:05 wielkie dzięki za dotychczasowe adresy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś