sea503 11.12.07, 19:42 jakie panują tam warunki kolega polecił mi tam zgłosić się na rozmowę już zapoznałem się z ich produktami :) ... z wykształcenia elektrotechnik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Odgrzewamy Temat o Pozytonie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.07, 13:37 Nikt nic nie odpisuje i nic nie opisuje, a tylko niezadowoleni coś piszą bo chcą coś pokazać albo coś zdziałać. Więc chyba nie ma na tyle niezadowolonych, żeby mieli potrzebę coś pisać. Wydaje mi się że Pozyton chce zmienić swój wizerunek jako pracodawca na lepsze jeśli chodzi o wynagrodzenia - a może to rynek pracy wymusza taką potrzebe ? Może ktoś tu oczekiwał znowu narzekania - ale skoro jest lepiej niż było to będąc obiektywnym trzeba napisać że jest lepiej. Mogła by się poprawić atmosfera w pracy. Warunki pracy nie są złe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Odgrzewamy Temat o Pozytonie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 15:25 Warunki są całkiem dobre, ludzie spoko, miła atmosfera, składki odprowadzane od rzeczywistej sumy wypłaty, zawsze 8h(bardzo rzadko trzeba zostać dłużej, nadgodziny do odbioru). Jednym słowem całkiem dobra firma, a wynagrodzenie takie na jakie sie umówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracowik Re: Odgrzewamy Temat o Pozytonie... IP: *.sggw.waw.pl 02.01.08, 01:52 Warunki są super ale płaca raczej marna. Może sie coś zmieniło bo 2 lata temu płacili większości załogi minimalną. (teraz minimalna to 1200 brutto) Odpowiedz Link Zgłoś