wikt-or 15.01.08, 07:48 Wójt Przyrowa - Robert Nowak znalazł się w finale konkursu na Wójta Roku, co myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziemia.czestochowska Re: Wójt roku 15.01.08, 10:39 Pan Nowak to dobry gospodarz gminy Przyrów :) Cieszę się , ze nie wybrano aby reprezentował nasz region ponownie tego ignoranta z Lelowa ,który w rozmowie zdumiewa swą "elokwencjom" :) Odpowiedz Link Zgłoś
krakam Re: Wójt roku 16.01.08, 13:46 Też uważam , że to porządny gospodarz. A sasiedniej gminy włodarz /chory na pochwały/,startuje w dziedzinie kultury o statuetkę starosty.Zasłużył, bo wozi corocznie światło betlejemskie do Warszawy/jak przy okazji widoczny jest na zdjęciu na stronie internetowej gminy/, zresztą z każdej imprezy na zdjęciach wyrażnie widać na pierwszym planie pozującego uśmiechniętego dobrego gospodarza gminy,załatwia corocznie srebrną jodłę/w tym roku I miejsce zdobędą jasełka w Kielcach- dzieci już się ciesza/. Nie udało mu się wybudować sali gimnastycznej , to ustawił sobie bilbord własnego wizerunku na tle sali i w ten sposób z "zapyziałego lelowa"/cytat wójta/ mamy Koreę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Przegrałeś w wyborach z wójtem? IP: *.czestochowa.agora.pl 16.01.08, 14:04 Czyżbyś przegrał w wyborach z Wójtem Lelowa? Aż tak żal? Skąd ta złośliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Przegrałeś w wyborach z wójtem? IP: 80.48.49.* 16.01.08, 20:52 Ale teraz dobra koniunktura polityczna PSL u władzy !!!To bracia pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Przegrałeś w wyborach z wójtem? IP: 195.117.70.* 16.01.08, 21:56 trafione w sedno. Dziwne ze wójt konopisk nie startuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakam Re: Przegrałeś w wyborach z wójtem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 08:41 w wyborach nie startowałem, mieszkam w wielkim mieście, ale bywam w Lelowie i coś na ten temat słyszałem:człowiek o dwóch twarzach: miły dla gości, mediów, dyktator dla pracowników i petentów ze "wsi" i niech tylko ktoś ma inne zdanie ,to jest wrogiem i należy go zniszczyć.Lisek na pochwały i tylko za tym ubiega -"Co dobre to ja , co złe to oni". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antywojt 100 Re: Wojt Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.08, 14:18 Dla przypomnienia Oby nie było jak w poprzednich latach chwalił się wojt lelowski, że zajął drugie miejsce Wojt Roku wybierany jest TYLKO JEDEN Pozostali otrzymują egzekwo 2 miejsce ale wszyscy razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pardonu Re: Wojt Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 18:23 całe szczęście że nie startuje Wójt z Kłomnic to by było kompletne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Wojt Roku IP: 212.160.86.* 18.01.08, 22:10 Wróćmy do wątku Wójta Przyrowa, ja zagłosóję bo się chłopu należy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Wojt Roku IP: 80.48.49.* 20.01.08, 14:12 Mrzonki. Robercik nie wygrasz tego rankingu.Cudów nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Wojt Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 22:57 A czym sie tak ten wojt Przyrowa wyróznia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Wojt Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 07:37 A ja uważam, że na tle sąsiednich wójtów, jest po prostu dobrym gospodarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wojt Roku IP: 80.48.49.* 03.02.08, 11:33 Jak tam wybory na Wójta roku - Robercik - udało się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Wójt roku IP: 80.48.49.* 03.02.08, 14:08 Bo PSL u władzy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Wójt roku IP: 195.117.70.* 03.02.08, 21:49 PSL czy nie PSL i tak należy sie szacunek - w sumie to sukces dla całego regionu. Jednak nie mogę sie zgodzić ze na tle sąsiednich sie wyróżnia. Moim zdaniem są lepsi ale nie wiadomo czemu nikt ich nie zgłasza - czyżby brak PSL ;, lub władza lokalna jakoś sie nie kwapi do zgłoszenia ;) - bo chyba sam zainteresowany nie może sie zgłosić. Mimo to to ogromny sukces i gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redHat Re: Wójt roku IP: 212.160.86.* 06.02.08, 17:30 "Super wójt!" Zlikwidował 80% szkół w gminie! Chyba w ramach wyrównywania szans dzieci wiejskich!!! Odpowiedz Link Zgłoś