kid111 21.01.08, 13:39 Jakie polecacie? Z jonizacją czy bez? Gdzie kupić? Dzięki za podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miko Re: nawilżacze powietrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 21:36 W Ciastoramie jest fajny a 94 zeta. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Sam mam Boneco U7142 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.08, 22:47 Model z elektronicznym wyswietlaczem, czujnikiem wilgotnosci w pomieszczeniu, na ciepla i zimna mgielke, pojemnym zbiornikiem na wode i kilkoma bajerami w ustawieniach - poziom wilgotnosci, intensywnosc nawilzenia, timer. Uzywam go jakis miesiac i sprawuje sie dobrze. Jest cichy i ladnie podswietlony, nie cieknie z niego woda. Jonizacja to taki w sumie bajer, przy okazji nawilzania, nie zaszkodzi :) Natomiast nie polecam urzadzen za 100-150 zl poniewaz: - nie maja higrostatu i pompuja pare niezaleznie od wilgotnosci w pomieszczeniu - przeciekaja, para skrapla sie na urzadzeniu i mamy kaluze na podlodze - najczesciej nie maja opcji cieplej mgielki, przez co mozemy odczuwac chlod Nie polecam tez modeli mechanicznych z oczyszczami powietrza gdyz w przeciwienstwie do tych ultradzwiekowych sa b, glosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Sam mam Boneco U7142 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 10:30 Ja mam Lannaform ale modelu nie pamietam. Na allegro dalem chyba ok 250zl. Ustatwiam wilgotnosc jaka chce miec i w momencie osiagniecia wylacza sie. Nie polecam tez tych marketowych w cenach 100-150 zl. U MNie jest tylko zimna para i rzeczywiscie czasami odczuwa sie chlod ale nie ma tragedi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Sam mam Boneco U7142 IP: *.tktelekom.pl 22.01.08, 11:49 taki nawilżawcz parowy sprawia wrażenie parującego czajnika. Odpowiedz Link Zgłoś