kolo1887 Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym 29.01.08, 23:54 ciekawe czy ktoś poda adres tego gabinetu? hehe.A może ta pacjentka była pod wpływem innych środków, że widziała białe myszki "od pasa w dół" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: 80.48.49.* 30.01.08, 00:08 to było leczenie kanałowe i pan dochtór chciał po prostu wypełnić wszystkie kanały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vee Czym byla odurzona ??????????!!!!!!!! IP: *.138.129.238.bredband.tre.se 30.01.08, 00:29 Za kazdym razem jak ide do dentysty to dostaje srodek znieczulajacy. Nieraz wiecej niz jeden i nigdy nie bylem odurzony. Baba cos musiala dodac od siebie za duzo. Moze i ja molestowal, ale kazdy kto chodzi do dentysty wie jak dziala srodek znieczulajcy. Moze jej zle zrobil zęba i chciala mu dosrac. A poza tym nie wieszajcie psow na tym facecie. Poczekajcie do wyjasnienia. Wyrok jeszcze nie zapadl wiec jest niewinny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czym byla odurzona ??????????!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 07:15 Może źle/nie w tą stronę/ ustawił fotel:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tommyhill Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym 30.01.08, 07:18 żeułą.To co on jej za środek dał ku.. pavulon czy co ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommyhill Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.kimsufi.com 30.01.08, 07:21 Dajcie adres tego gabinetu, chętnie pofigluję z panem doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyhill Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym 30.01.08, 08:26 Gość portalu: tommyhill napisał(a): > Dajcie adres tego gabinetu, chętnie pofigluję z panem doktorem. pedaluch ..y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: 212.160.86.* 30.01.08, 10:16 ja nie moge co sie dzieje w tej czestochowie!!!!!!!!!!!!!!!!!! sami zboczency albo inni debile. az starch tam mieszkac!!!!!!! ludzie otrzasnijcie sie troche szok!!!!!!!!1 postwnowione do dentysty faceta nie ide:P::P:P:P:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lar Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: 80.48.49.* 30.01.08, 18:23 Szanowna Pani Linko ,a więc sądzi Pani że z kobitką to jest bardziej normalnie czy to tylko kwestia " klimatów " . No faktycznie coraz ciekawiej w tym mieście . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona38 Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: 212.160.86.* 30.01.08, 10:18 hahaha ja nie moge nawet u dentysty nie mozna czuc sie beziecznie hahah co za czasy nic tylko plakac;(. zgadzam sie z linka do dentysty faceta nie ma co chodzi co innego ginekolog facet:) no ale to inny temat:) wypowiem sie na innym forum:). co za czasy hahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahah Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.chello.pl 30.01.08, 10:41 Panie Marku pisał Pan nieźle, a teraz pod dyktando pani prasowej pisze pan bzdury. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym 30.01.08, 10:45 30 lat...powinna sie cieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym 30.01.08, 22:09 obstawiam, ze masz gora 13 lat. zgadlem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 22:23 ja jestem pacjetka doktora M. dziewczyna mowi prawde tyle ze mnie to kreciło jak culam jego przyrodzenie na sobie....jaki przstojny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowiedzący Musiała pomylić ginekologa za stomatologiem IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 11:50 Fotel podobny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Musiała pomylić ginekologa za stomatologiem IP: *.kopernika.trustnet.pl 30.01.08, 12:10 hm a może to zemsta zdradzonej kochanki :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Jakie miasto taka seksafera ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 12:32 I już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olena Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 19:22 czy ten doktor leczyl we Wreczycy-bo jesli tak ,to dlugo mu sie udawalo,ale w koncu sie doczekal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wib Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:07 Obejrzyjcie to: www.smog.pl/wideo/15924/biusciasta_pani_stomatolog/ to jest stomatolog!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stomatolog amator Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:24 A podajcie no nazwę tego środka znieczulającego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koferdam Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:40 wiem o kogo chodzi ;) ten koleś to impotent.klasyczny ekshibicjonista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tynka Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 17:09 jaki impotent-bzdura,ma dwoje dzieci i sliczną żone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koferdam Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 18:09 to,ze ma zone i dzieci niczego nie dowodzi :)tajemnica poliszynela w branży ;) impotent i już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madrefok ;) Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: 83.2.140.* 02.02.08, 10:07 Nowy wyraz do słownika wyrazów obcych: "koferdam" = impotent umysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 20:51 Znieczulenie jakie by nie było, (poza narkozą oczywiście) nie odbiera świadomości. Ja nawet znieczulony potrafie krzyknąć. Widać nie była po prostu pacjentką, może nie była do końca zdecydowana i ostatecznie się rozmyśliła. A może doktor za mało zapłacił. Ech .. życie...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 22:26 tragedia rodziny!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. Pięć lat? IP: *.chello.pl 30.01.08, 23:07 Pięć lat za coś takiego? Rozumiem, że gość powinien ponieść odpowiedzialność, ale pięć lat paki? przecież on nikogo nie okradł, ne pobił, nie okaleczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Pięć lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 16:10 ??? a gdyby tak zrobił Twojej nieletniej córce??? Przeciez to zboczeniec. Niech się lczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: Pięć lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 17:40 za to zdradzal zone i wykorzystywal tak wazna prace, ktora polega na pomocy ludziom, do spelniania swoich seksualnych potrzeb. Niech sie pan/pani nie martwi, bo zapewne dostanie tylko te trzy miesiace, jak kaze polska sprawiedliwosc. Wiele kobiet nie zglosi sie na policje ze strachu, ze wstydu albo z obawy, ze wysmieja ja ludzie podobni tym, ktorzy zostawiaja tu dziwne komentarze i usmieszki. Gratuluje dojrzalego podejscia do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hacor Re: Pięć lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 17:08 popieram w całości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller Re: Pięć lat? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 20:56 Rzygać mi się chce :( "Gratuluje dojrzalego podejscia do sprawy." - niby że Ty osądzając przed wyrokiem masz "dojrzałe" podejście ??? Chyba tak dojrzało, że aż przegniło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aparat sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:15 powinno się powiesić tego drania.czy wiecie,że stomatolog może porazić wszystkie mięśnie twarzy i spuścić się do waszych ust bez waszej zgody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag11c1 Re: sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 15:47 taaa...nogi i ręce też.....bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx85 Re: sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 23:19 A Tobie Aparat to się chyba spuścił na mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gama Re: sposób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 17:09 a tobie to nie miał na co....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 01.02.08, 22:19 ta rzekomo molestowana,pewnie cały czas ma białe myszki przed oczami wymyślić takie coś to trzeba mieć łeb jak pusty wydrązony arbuz i byc bełną jadu ,nienawiści i msciwości. nikt normalny w to molestowanie nie uwierzy,nie odpowiadało jej leczenie czy zachowanie lekarza podczas pierwszej wizyty - to po co poszła drugi raz ,wiedząc że jest to leczenie nie refundowane przez NFZ i trzeba za nie jeszcze zapłacić.Takie pomówienie napewno kiedyś się odbije i wróci do tego co je "stworzył"-30 -letnia atrakcyjna panna,panna która poczuła zapach spermy!-to z pewnością porządna panna ,tylko w którą stronę,która zna się na zapachach meskiej spermy(tak napisano w prasie).Leczył mi zeba i znowu kazał mi trzymać głowę do góry-żle znosiłas leczenie podczas pierwszej wizyty-po co poszłas drugi raz,prawie w co drugim bloku jest stomatolog.Za własne pieniądze to można sobie wybierać w stomatologach jak w gruszkach ulęgałkach. Nie wierzę w to pomówienie.Natomiast to,że pani Anita B(imię i nazwisko podane wg prasy)ma nie tylko ząb do plomobowania ale i mózg do leczenia to tego nie musi nikomu udawadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez pacjent ktos z rodzinki doktorka pisze na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 12:23 i broni tej kanalii.lekarzom się w głowach przewraca.traktują swoich pacjentów, gorzej niż śmieci. a ten doktorek ekshibicjonista powinien zapłacić słone odszkodowanie pacjentce. ta kobieta ma 100% racji, wreszcie ktoś odważył sie ujawnić prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller Re: ktos z rodzinki doktorka pisze na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 16:59 Nazywasz kanalią osobę, przeciwko której ktoś wniósł oskarżenie ??? Bez udowodnienia winy, bez przeprowadzenia dochodzenia - wiesz lepiej ??? To może jesteś tą pacjentką, która niezadowolona z leczenia chciała coś uzyskać ? To dla mnie Ty też jesteś kanalią - przecież też nic Ci jeszcze nie udowodniono... Brzydzę się wszystkimi, którzy na podstawie wzmianki prasowej (szczególnie w SE) już osądzają i skazują człowieka. Nie jestem członkiem rodziny tego człowieka i nie mam zielonego pojęcia, czy jest winny czy nie - osąd należy nie do mnie, ani nie do forumowiczów - poczekajcie z osądami do wyniku postępowania. PS. Za szkalowanie kogoś też można beknąć - to do tych, co tak chętnie się wypowiadają a nie potrafią nawet adresu IP dobrze schować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 16:24 człowieku nie wiem kim jestes ze tak piszesz broniac tego lekarza. ja rok temu przezyłam podobna sytuacje w tym gabinecie stomatologicznym. to co mówi ta kobieta to świeta prawda i takich jak my jest nas kilka a moze kilkanascie i zrobimy porzadek z tym gościem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag11c1 Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:11 ooo.chyba brakuje finansów....to żałosne.Rok temu byłaś pacj,rok temu spotkała cię taka sytuacja,a teraz będziesz robiła porządek!!! Chyba chora jesteś ,albo z koleżankami znalazłaś sposób na zarobienie pieniędzy.Co robiłaś cały rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 17:33 czy to ty jesteś tym dentystą sadystą ekshibicjonistą? Napisz coś o sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag11c1 Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:20 Nie,ale jestem pacj.Chodziłam do doktora i nic złego mnie nie spotkało-tak jak i wielu moich znajomych-poszłam tam z polecenia.Osobiście nie wierzę w te zarzuty.Ubolewam jednak nad tą sytuacją i nad rodziną,która myślę,przechodzi tragedię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 19:49 Skąd wiesz, o który gabinet i o którego lekarza chodzi? Ja tego nie wyczytałam w tym artykule. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darina Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 23:02 słuszna uwaga,skąd wiesz o kogo chodzi?????ten lekarz sam sie prosił o kłopoty to będzie je miał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 17:01 I co, przez rok miałaś amnezję i dopiero dzisiaj sobie o tym przypomniałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aay Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 20:23 A może ten pan dorabia jako ginekolog amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.08, 20:25 To ginekolog może się obnażać przed pacjentkami? :) To zwykły zbok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan- Aliszer Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 03.02.08, 04:41 Przeczytałem artykuły w prasie,przeczytałem wypowiedzi na FORUM i juz domyślam się o co tu chodzi: Cała ta sytuacja przeprowadzona przez 30-letnia wiekowo kobietę to może być przebiegła przemyślana i zaplanowana wcześniej operacja na "zapracowanie" trochę grosza bez wychodzenia do pracy -jest to ostatnio bardzo modne wśród młodych "sprytnych"ludzi- tzw wszelkiego typu odszkodowania.Lekarza nie znam i nie wykluczam tej drugiej sytuacji opisanej w prasie,ale w tym przypadku to ta pani mogła w kazdej chwili zejśc z fotela i wyjśc z gabinetu.Środki znieczulające nie spowodują utraty swiadomości- TO BZDURA (nieraz musiałem podać marynarzom końskie dawki i jeszcze musieli iść do pracy ,niekiedy w czasie sztormu),Pani tłumaczenie jest dobre dla osób które mają po 10 lat a,nie dla osoby która trochę zna zycia i pracy.W przypadku opisanym w prasie- w tego typu "zagrożenich" wystarczyło kopnąć nogą w pulpit urządzeń do leczenia ,rozleciał by sie z wielkim trzaskiem i hukiem po gabinecie ,że zbiegli by się wszyscy pracownicy i pacjęci z całej przychodni a sasiedzi z ulicy. Przez te artykułypismaków( nie ma ich tam gdzie być powinni ,oni kochają zajmować się sprawami męskich portek,ale to juz tak jest na całym swiecie)afera na całe miasto-ale największą krzywdę to pani zrobiła nie panu doktorowi ale członkom rodziny pana doktora.Mysłała pani tylko o sobie-gdyby przejawiała pani choć minimum rozsadku i posiadała choć odrobinę inteligencji ,wyczucia sytuacji i uczciwości nie byłoby tej TRAGEDII.Skutki jej widzę dalekosiężne. Prasa jeszcze to ubrała w słowa -zanim poda coś do wiadomości -autorzy powinni "przeczytać" 100 razy każde słowo.Żniszczyć,sponiewierać ponizyć można kazdego w ciągu paru minut,ale cofnąć nietrafną opinię czasami potrzeba dziesiatek lat. Nie będę się już dalej rozwodził nad tym tematem-za trzy dni wypływam na ocean ,może kiedyś wrócę myślami do niego-a teraz podsumuję to wszystko ja osoba nie z tego państwa,ani miasta (przebywam gościnnie w Częstochowie bo marzeniem moim było zobaczyć zwiedzić" Jasną Górę") Szanowna pani- BABO NIEMOTO -mieć 30 lat i robić z siebie taką sierotę ,po tych artykułach odczuwa się do ciebie jakiś lęk,obawę jesteś osobą ,po której mozna się spodziewać wszystkiego ale nic dobrego.-Takie osoby trzeba na kilometr omijać.W ciągu paru minut pogrążyłas w tragedii ileś osób - zastanów się-bo rzekomo trzymałas w reku penisa i cóż wielkiego.(a czy to prawda to też jedna wielka niewiadoma jak w matematyce). Prokuratura bada portki i fartuch doktora,ale tez powinni zbadać czy nie leczyła się pani psychiatrycznie czy psychicznie.Uważam,że potrzebny byłby pani długi rejs ze dwa tygodnie na statku w środku oceanu i to cały czas w sztormie gwarantuję -jest to najlepszy i niezawodny środek. Wszystkie halucynacje,omany,przywidzenia odstępują w 100% a organizm jest dotleniony na 300%. Panie doktorze - nie daj się oskubać z kasy,bo najprawdopodobniej o to w tym wszystkim chodzi.Może to być nawet spółka z oo,a nie tylko pani Anita. Trzeba zawsze pamiętać ,że przy wszelkich działaniach jakie się podejmuje sterem jest zawsze rozsądek i spojrzenie na sprawę z każdej strony. Panie Doktorze -Pani,u której jestem gościem twierdzi że jest Pan wspaniałym fachowcem stomatologiem,przeciwnikiem narkozy i środków znieczulajacych że bardzo sprytnie i szybko usuwa Pan resztki korzeni z zęba nawet jak zarośnie już w dziąsle.Jak wróćę z rejsu to sprawdzę bo takowe mam aż dwa. A teraz idę spać -bo zwalnia się łóżko,gdyż co niektórzy muszą wstać i iść do pracy ,a jak ma się jeszcze gości w domu to pracy na dwa etaty. POZDRAWIAM A HOJ-KAPITAN ALISZER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dura lex Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 09:21 No nie wiem czy mogła w każdej chwili zejść z fotela, a jak miała wiertło w zębie? Ktoś napisał, że też był w gabinecie i doktor się nie obnażył. A może nie był w typie doktorka??? W Polsce nadal jest ciche przyzwolenie na tego typu ekscesy męskiej części społeczeństwa. Tymczasem, takich zboków winno się eliminować ze społeczeństwa, a nie tylko karać grzywną. Taki szubrawiec najpierw się obnaży, a potem zgwałci, a i tak żonka, rodzina i społeczni klakierzy, będą go bronić, obarczając winą kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx11 Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 03.02.08, 10:17 Dziewczyny zgłaszajcie sie na policję, bo wiemy że każdą z nas to spotkało, niezależnie od wieku, zboczek musi zostać ukarany, ale jak nie będzie świadków, nie będzie sprawy. On ma kasę i wynajętych adwokatów-zrobi wszystko zeby sie wybronić!!!Dzisiaj obnaza sie przed kobietami-jutro przed dziecmi!!! To chory facet-musi się leczyć, ale sam siebie a nie pacjentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 20:26 chlopie lecz te zęby ,bo juz pewnie czuć na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 11:23 Jasne, u dentysty należy trzymać głowę na dół ,a usta zamknięte. Pani Anita B. pewno nie była nigdy wcześniej, to nie wie ale redaktor to chyba zęby leczył? A takie bzdury pisze! Fe. Rozumiem chęć zysku ( zaplata za ten artykuł(?), ale za wszelką cenę, za cenę robienia z siebie .... (nie wiem jak to ująć , a anonimowo nazywać kogoś np. błaznem nie wypada...). Znieczulenie u dentysty nie powoduje utraty świadomości. Pani mogła być półprzytomna ze strachu, ze złości na cenę albo , co najbardziej prawdopodobne- z powodu, że nie udało się pani uwieść przystojnego pana dr. Dentysta, przystojny, bogaty- cóż, dobra partia.Ale dla pani okazały się za wysokie progi. Współczuję!! Radzę poszukać w swoim środowisku i innymi metodami. Jeżeli pierwsza wizyta była "dziwna" (z trudem przyjmuję na chwilę taką tezę) to po co Pani A.B. poszła drugi raz? Dentystów jest dużo, dobrych też można kilku znależć. Opacznie zrozumiała pani uprzejmość doktora i źle wytłumaczyła pani sobie przypadkowe dotknięcie w czasie leczenia zębów. Na drugiej wizycie dalej nie było zaproszenia na kolację i obietnicy porzucenia rodziny , to zareagowała pani w sposób mający rozładować frustracje. Może była pełnia-wtedy różne choroby się uaktywniają. A swoją drogą- zawsze u dentysty kazano mi zadzierać głowę do góry, otwierać szeroko usta, a dentysta stał blisko tzn. molestowali mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.apus-net.pl 03.02.08, 11:30 podajcie chociaz imie czy inicjaly tego dentysty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx111 Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.tktelekom.pl 03.02.08, 15:00 To pan Marek M.(Artykuł Super Expresu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowa do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby z ip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 18:13 To chyba zrozumiałe dlaczego poszła drugi raz. Jak ktoś rozpoczyna leczenie, to zazwyczaj powinien je skończyć u jednego dentysty, a dlaczego miałby sobie sprawiać kłopot przenoszeniem dokumentacji...itp. Od razu widać, ze ty jesteś chyba zoną tego zboka, impotenta. A może nawet samym zainteresowanym, który nie spodziewał się, ze jego "uroda" i bogactwo nie każdą kobietę rzuca na kolana. He.He.he. Chciał poużywać za darmochę, a tu zonk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 19:28 Nie jestem jego żoną. Ale jej współczuję w każdym przypadku. Jeśli to pomówienie i jeśli to prawda ( w co nie wierzę). Natomiast jeśliby dentysta zachowywał się tak jak pisze w artykule to nie poszłabym drugi raz. A inny dentysta poradziłby sobie bez dokumentacji. Jeśli panienka tego nie zrobiła to chyba podobało jej się ocieranie... (którego wg mnie nie było) A teraz pytanie za pytanie: jesteś redaktorzyną- autorem tego artykułu?Czy Anitką B.? Aha! Dr M. też nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 19:40 Co oznacza "do wcześniejszych wypowiedzi tej osoby" ? Których? Z innego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.tktelekom.pl 03.02.08, 20:05 ty zizi to napewnoe jestes tym zboczkiem!!a jak nie to napewno kims jego bliskim. to pewne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 20:23 jestem pacjentka doktora,chodzilam do tego zboka,zaplacilam za czesc leczenia i nie moglam sie wycofac w trakcie-robilam co moglam aby mu utrudnic jego chore praktyki(na przyklad tak ukladal rurke aby przebiegala w moim kroczu) ale to tylko go rozwscieczylo i nie wiem jakby sie skonczylo leczenie gdyby nie przypadkowe pacjentki,ktore przyszly nieoczkiwanie "nieumowione"-to bylo 6 lat temu i widze ze teraz posuwa sie dużo dalej,to przykre-wiem że powinnam chronić nast ępne pacjentki przed tym chorym człowiekiem,ale czytając te komentarze ręce mi opadają:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 20:30 Interesujące! Skąd pewność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość123 do gaga IP: *.tktelekom.pl 03.02.08, 20:47 jeśli można spytać-gdzie miał wcześniejszy gabinet bo tu gdzie jest obecnie(a raczej był,mam taką nadzieję)jest jakieś 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: do gaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 19:44 miał kiedys gabinet na Tysiącleciu w blaszaku i wcześniej we Wręczycy-często zmienia miejsca i asystentki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 16:30 pewnosc? a ślady biologiczne pozostawione na pacjentce to malo? Zizi wyslij swoją żone albo córke do doktorka,jesli jeszcze przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 22:10 Po co szła drugi raz???????? Do baru nie pójdę jak barman czy kelner zachowuje się po chamsku. Nie mam zony ani córki. I nie będe mieć. Ale gdyby takowe były , wierz mi, nie poszłyby na drugą wizytę po pierwszej , na której lekarz zachowywałby się w ten sposób. Oczywiście zakładam , że rzecz nie dzieje się w Bangladeszu i do innego lekarza jest bliżej niż 50 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viagrrann Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 20:43 do baru nie musisz iść, a do tego samego dentysty i owszem. spuszczalski fiut, impotent, nawet żonie nie dogadzał, tylko wolał pokazywać fujarę, bo bez tego nie mógł ani rusz...he.he.ofiara losu...he.he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi i wcześniejszych wypowiedzi tej osoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:31 Nie zgadzam się , że musisz iść do tego samego dentysty. Jak boli, wypada i się nie podoba to zmieniasz. A jak molestuje to już nie?? (A że ofiara losu- to się zgadzam . Bez względu na to co okaże się prawdą.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: Seksafera w gabinecie dentystycznym IP: *.strefa.com 04.02.08, 08:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka to mogło nie być znieczulenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:01 skąd macie pewność, że doktorek-zbok aplikował środki znieczulające?może podawał jakieś substancje odurzające i wtedy sobie używał do woli! !!!zboka powinno się wykastrować, bez znieczulenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: to mogło nie być znieczulenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 10:45 Tak. Ale poczekaj aż mu udowodnią cokolwiek.. Szczególnie podawanie substancji odurzających. Ale nie tylko..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herbata zbok tfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 17:01 Ekshibicjonizm - rodzaj parafilii seksualnej: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest demonstrowanie swoich narządów płciowych osobom, które się tego nie spodziewają, a następnie wykonywanie masturbacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka do pungent.stench:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.08, 20:18 Piękny komentarz:))) no i luzik:))) Odpowiedz Link Zgłoś