Gość: mimi IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 19:03 towarzysze chca przesunąc niwygodne linki na koniec dlatego wypisuja glupoty na tym forum tworzac debilne nowe lub dopisujac do debilnych cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iowa Re: TOWARZYSZE CHCĄ PRZESUNĄC LINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 19:09 > towarzysze chca przesunąc niwygodne linki na koniec dlatego wypisuja glupoty > na tym forum tworzac debilne nowe lub dopisujac do debilnych cokolwiek. ...a ty jesteś jednym z nich! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: TOWARZYSZE CHCĄ PRZESUNĄC LINKI IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 14:36 Gość portalu: mimi napisał(a): > towarzysze chca przesunąc niwygodne linki na koniec dlatego wypisuja glupoty > na tym forum tworzac debilne nowe lub dopisujac do debilnych cokolwiek. A skąd wiesz ?, ze nie wiemy w jakim wydziale UM pracujesz, szczurku i donosicielu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyrywin towarzysze kontratakuja IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 00:32 w Wydziale Blach Grubych d....pku, czyli towarzyszu. jestem zdrowym ciałem awangardy ludu pracujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: towarzysze kontratakuja IP: frodo:* / 192.168.5.* 26.08.03, 12:58 Czyli GRUBE BLASZANE CIAŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz Re: towarzysze kontratakuja IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 19:43 Gość portalu: antyrywin napisał(a): > w Wydziale Blach Grubych d....pku, czyli towarzyszu. jestem zdrowym ciałem > awangardy ludu pracujacego. pomoge Ci, na razie tyle ......pierwsze piętro w lewo od windy... potem podam resztę Odpowiedz Link Zgłoś