Gość: GNOM IP: 213.92.80.* 25.02.08, 17:27 Liga Miejska to zespół w krórym gra ten tłusty sędzia? Fifi czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: proste Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.gprs.plus.pl 25.02.08, 17:33 oho jakiś prostak z Mykanowa się odewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.siedem4.com.pl 25.02.08, 23:54 Gratuluje Panowie, sprawdźcie sobie do kogo należy klasa IP tego który to napisał... www.ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=213.92.80.129&do_searc h=Search inetnum: 213.92.80.128 - 213.92.80.255 netname: COCACOLA-NET descr: Coca-Cola HBC Aby przypadkowo nikogo nie skrzywdzić powyższymi poszukiwaniami, przedstawiam listę zainteresowanych, ktorych stać na tak piękne słowa. Zapraszam do działu Składy Drużyn ALS w Częstochowie, aby mogli zapoznać się z kolegami. www.siatkowka.iplus.com.pl GRATULACJE Gnom to pasuje do Ciebie... i nie podawaj mi ręki na naszym meczu pod siatką- będzie prościej, kimkolwiek jesteś i jak jesteś szczupły :) i piękny. Bo to przecież ilość tłuszczu swiadczy o tym co mamy w głowach. pozdrawiam Rafi P.S. Drugi post pisany z usługi IPLUS nie jest moim postem, po prostu ja sie podpisuję pod tym co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.siedem4.com.pl 25.02.08, 23:59 I jak dostaje maile od Was to przypadkowo z takiego samego IP. Received: from mx2.cchbc.com (mx2.cchbc.com [213.92.80.160]) by coral.iplus.com.pl (Postfix) with ESMTP id 1A29DF743E Może tłusty ale nie głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.realestate.net.pl 26.02.08, 09:38 Prostak z mykanowa?Proponuje najpierw dwa razy sie zastanowic a pozniej przeczytac to co Rafi umiescil w poscie.widac ze ktos na sile szuka powodu nawet najbardziej idiotycznego tylko po to zeby sklocic ludzi grajacych ze soba w als .szkoda tylko ze odbija sie to pozniej na graczach mykanowa.moze kolego bedziesz mial tyle odwagi i ladnie sie nam przedstawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.iplus.com.pl 26.02.08, 09:55 Koledzy, ktoś niedowartościowany z Powerade najpierw obraził mnie, a potem podszywając się pod moją osobę chcąc zwrócić uwagę napisał na kolegów z Mykanowa. Gratuluje chłopakom z Powerade klimatów. Będę Wam kibicował w finałach, szczerze. Niech Was inni dobrze poznają. Tutaj skład drużyny, mam nadzieję że większość z tej listy jest poważna, rękę dam sobie obciąć za Mariana i Szymona.. reszcie już nie wierzę, a co najgorsze że pewnie ten co pisał nie jest na liście... www.siatkowka.iplus.com.pl/content/view/53/74/ rafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.realestate.net.pl 26.02.08, 10:04 szkoda ze takie klimaty w ogole maja miejsce bo to podobno ma byc zabawa i sportowa rywalizacja na boisku a nie poza nim w postaci glupich tekstow i wyzwisk.chyba zaczyna sie powtoreczka z zeszlego sezonu kiedy to na forum mozna bylo spotkac nie takie teksty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.iplus.com.pl 26.02.08, 10:22 I jeszcze dwa słowa: dzownił Piotrek Owczarek, który jak powiedział "bierze to na siebie i przeprasza". Okej- nie ma problemu, chamstwo zawsze boli, ale trzeba to zrozumieć. Zostaje tylko nadzieja, że nie pisał tego nikt z drużyny. Rok temu też tak ktoś podpuszczał, w identyczny sposób :) Teraz przynajmniej wiadomo, że jest to ktoś z koncernu. koniec dyskusji z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos BREL Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 11:26 Znam z autopsji podobne zagrywki sprzed paru sezonow jakoby nasza druzyna sprzedala mecze lidze miejskiej i komus tam jeszcze zeby mykanow nie wszedl do czworki. Oszczerstwa absurdalne, madrala za nie odpowiedzialny nie byl na tyle odwazny zeby sie ujawnic podobnie jak i tym razem. Wopbec powyzszego mam propozycje- skupmy sie na swoich obowiazkach a w wolnym czasie grajmy w siatkowke i badzmy uczciwymi kolegami. Na tyle, zeby byc w stanie powiedziec cos komus prosto w oczy jesli jest faktycznie problem. I koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.iplus.com.pl 26.02.08, 11:32 A ja znalazlem material ktory dowodzi ze ten mecz byl sprzedany :) www.siatkowka.iplus.com.pl/skandal/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos BREL Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 11:39 No dobra, tu mnie masz...ale poza tym bylo uczciwie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Z Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.profiline.pl 26.02.08, 12:47 Czy zna ktoś wynik z wczoraj Liga-Mykanów bo na stronie ALS brak wyniku. Dziękuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Kto chce skłócić kolegów w ALS ? proste... IP: *.realestate.net.pl 26.02.08, 14:06 2:0 dla mykanowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro LM Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:11 żal mi ciebie pajacu..żal..podpisz się ! nie ukrywaj się pod pseudonimami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spełniony inaczej Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:10 cała ta amatorska liga miała być zabawą dla sympatyków siatkówki, a stała się walką chorych i niezaspokojonych ambicji, byłych niespełnionych sportowo „graczy”. Więcej luzu, u mnie na podwórku mówiło się- nie gramy o „złote gacie”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzio Re: Siatkówka. W lidze amatorów IP: 212.87.241.* 28.02.08, 19:14 co za pajac! szkoda słów...mam nadzieje że Felu to wyjaśni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Siatkówka. W lidze amatorów IP: *.tktelekom.pl 29.02.08, 22:44 Multimetal złapał zadyszkę. Planowy odpoczynek, czy spadek formy?? Odpowiedz Link Zgłoś