Dodaj do ulubionych

Premiera Step Up 2

05.03.08, 23:46

Wiecie może co się dzieje z premierą filmu step Up 2???? Reklamuja że jest 29 lutego a tu nic???? Nie ma wcale w repertuarze??? Czy ktos zna odpowiedz????
Obserwuj wątek
    • green_eyed_girl Re: Premiera Step Up 2 06.03.08, 07:05
      Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go w
      Silesii w Katowicach :(
      • Gość: depreściak Re: Premiera Step Up 2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 10:10
        Przyjdź do mnie to obejrzymy razem - film czeka u mnie na dysku.
      • Gość: marx Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:24
        > Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go w
        > Silesii w Katowicach :(

Widać, że koleżanka nie zna nawet prawidłowej odpowiedzi i wprowadza innych w
        błąd. Nawet w Silesii nie jest grany ten film. Najblizej to chyba w Zabrzu
        (Multikino). W żadnym Cinema City (nawet w Warszawie) nie jest grany film Step Up 2.

Pozdrawiam
        • Gość: bob Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 20:07

niestety multikino wykupiło prawa do tego filmu
          • dziubek92 Re: Premiera Step Up 2 w OKF 09.03.08, 20:30
            film bedzie w OKF-ie
            • Gość: K2 Re: Premiera Step Up 2 w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 21:32
              wczoraj kasjerka w cinema mi powiedziała gdy ją zapytałem czy będą grać step up 2 to odpowiedziala że niestety nie
              • Gość: asia Re: Premiera Step Up 2 IP: *.rev.masterkom.pl 09.03.08, 22:37
                Kurde a tak chcialam zobaczyc ten film ;/ kurde no czemu w czewie nie ma
                premiery st.up2...?!!!!!
                • Gość: on Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:59
                  Gość portalu: marx napisał(a):

> > Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go
                  > w
                  > > Silesii w Katowicach :(
                  >
                  > Widać, że koleżanka nie zna nawet prawidłowej odpowiedzi i wprowadza innych w
                  > błąd. Nawet w Silesii nie jest grany ten film. Najblizej to chyba w Zabrzu
                  > (Multikino). W żadnym Cinema City (nawet w Warszawie) nie jest grany film Step
                  > Up 2.
                  >
                  > Pozdrawiam
                  • Gość: Dusia;) Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:06
                    Słyszałam, ze po prostu cinama city w częstochowie nie wykupiła tego filmu, co jest dla mnie kolpletną paranoją, bo duzo by na tym zarobili, ale cóż ich strata...
                    • Gość: gość portalu Re: Premiera Step Up 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:01
                      nie cinema city czestochowa tylko cale cinema... film w polsce mozna zobaczyc
                      tylko w multikinie.

• Gość: xyz Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:21
                      Gość portalu: Dusia;) napisał(a):

> Słyszałam, ze po prostu cinama city w częstochowie nie wykupiła tego filmu, co
                      > jest dla mnie kolpletną paranoją, bo duzo by na tym zarobili, ale cóż ich
                      strata...

Cinema City Częstochowa to nie osobna firma, to tak jakby "oddział" firmy, którą
                      w tym przypadku jest Cinema City Poland. I z tego co wiem, wszystko załatwia
                      "centralna" firma a nie oddział...
    • Gość: qnonim Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 23:33
      Trudno trzeba bedzie z netu sciagnac
      • Gość: ona Re: Premiera Step Up 2 IP: 80.48.49.* 09.03.08, 23:48
        jak wyżej napisano : W OKF będzie
        • Gość: Antek step up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 23:49
          Bedzie w OKF
          • Gość: gość Re: step up 2 w OKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 14:25
            Od 4 do 16 marca, w pierwszym tygodniu na dwóch seansach, w drugim
            na jednym. www.okf.czest.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka