amerie1 05.03.08, 23:46 Wiecie może co się dzieje z premierą filmu step Up 2???? Reklamuja że jest 29 lutego a tu nic???? Nie ma wcale w repertuarze??? Czy ktos zna odpowiedz???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_eyed_girl Re: Premiera Step Up 2 06.03.08, 07:05 Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go w Silesii w Katowicach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Re: Premiera Step Up 2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.08, 10:10 Przyjdź do mnie to obejrzymy razem - film czeka u mnie na dysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marx Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 10:24 > Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go w > Silesii w Katowicach :( Widać, że koleżanka nie zna nawet prawidłowej odpowiedzi i wprowadza innych w błąd. Nawet w Silesii nie jest grany ten film. Najblizej to chyba w Zabrzu (Multikino). W żadnym Cinema City (nawet w Warszawie) nie jest grany film Step Up 2. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 20:07 niestety multikino wykupiło prawa do tego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Premiera Step Up 2 w OKF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 21:32 wczoraj kasjerka w cinema mi powiedziała gdy ją zapytałem czy będą grać step up 2 to odpowiedziala że niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Premiera Step Up 2 IP: *.rev.masterkom.pl 09.03.08, 22:37 Kurde a tak chcialam zobaczyc ten film ;/ kurde no czemu w czewie nie ma premiery st.up2...?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 22:59 Gość portalu: marx napisał(a): > > Film jest grany tylko w dużych kinach w Polsce. Najbliżej wyświetlają go > w > > Silesii w Katowicach :( > > Widać, że koleżanka nie zna nawet prawidłowej odpowiedzi i wprowadza innych w > błąd. Nawet w Silesii nie jest grany ten film. Najblizej to chyba w Zabrzu > (Multikino). W żadnym Cinema City (nawet w Warszawie) nie jest grany film Step > Up 2. > > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dusia;) Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 21:06 Słyszałam, ze po prostu cinama city w częstochowie nie wykupiła tego filmu, co jest dla mnie kolpletną paranoją, bo duzo by na tym zarobili, ale cóż ich strata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Premiera Step Up 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:01 nie cinema city czestochowa tylko cale cinema... film w polsce mozna zobaczyc tylko w multikinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:21 Gość portalu: Dusia;) napisał(a): > Słyszałam, ze po prostu cinama city w częstochowie nie wykupiła tego filmu, co > jest dla mnie kolpletną paranoją, bo duzo by na tym zarobili, ale cóż ich strata... Cinema City Częstochowa to nie osobna firma, to tak jakby "oddział" firmy, którą w tym przypadku jest Cinema City Poland. I z tego co wiem, wszystko załatwia "centralna" firma a nie oddział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qnonim Re: Premiera Step Up 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 23:33 Trudno trzeba bedzie z netu sciagnac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Premiera Step Up 2 IP: 80.48.49.* 09.03.08, 23:48 jak wyżej napisano : W OKF będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: step up 2 w OKF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 14:25 Od 4 do 16 marca, w pierwszym tygodniu na dwóch seansach, w drugim na jednym. www.okf.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś