Gość: gosc11 Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.goszczynskiego.trustnet.pl 18.09.08, 19:16 a czy42 latek kawaler tez moze dolaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Dojrzali... jak wino :) 18.09.08, 19:34 Jasne ze tak........... Zapraszamy........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Iwonki Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.08, 22:53 Ty se Iwonko kawalera nie zapraszaj!!!! Masz męża, TO KAWALERA ZOSTAW DLA PANIENIEK Z ODZYSKU ;-) ZAPRASZAMY ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 19:40 Oczywiście ! Rozpiętość wieku jest od...30 - 100 lat :DDD Mówiąc poważnie - nie ma granicy, jeśli chodzi o dołączenie do grupy. Na naszych spotkaniach bywali bardzo młodzi ludzie, nawet dwudziestoparolatki :) Ważne, że była obopólna akceptacja i chęć udziału w spotkaniu. Przede wszystkim dobra zabawa ;) Co do płci, to niestety przeważają Panie, choć i bywają Panowie. Jesteśmy jak jedna wielka rodzina. Kto raz przyjdzie - będzie czekał z niecierpliwością na następne spotkanie. Zapraszamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 05.10.08, 18:56 Witam Was :) Czas szybko biegnie i już za tydzień 13 października znowu spotkamy się w starym gronie. Serdecznie zapraszam nowych, niezdecydowanych i tych, którzy ostatnio nie uczestniczyli w spotkaniu z różnych przyczyn. Miejsca jest dosyć. Zapowiada się, że będzie super zabawa. Mam nadzieję, że będziemy mile wspominać to spotkanie ;) Pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 05.10.08, 19:01 Ja też wszystkich witam :) Zawsze jest super i wspaniale, to i tym razem tak będzie :0 Dobrze, że to już tak niedługo...buziaki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Dojrzali... jak wino :) 05.10.08, 22:56 Bedzie jak zawsze wesolo, przyjaznie serdecznie milo cieplo i rodzinnie No i Piorunek z dwoma flachami podono? caluski Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Dojrzali... jak wino :) 06.10.08, 11:42 Ha ......... Juz niedługo ....... Przychodżcie , zapraszamy.. Pozdrawiam serdecznie Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DONwasyl Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 23:57 przyjdziemy z taborem Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dojrzali... jak wino :) 11.10.08, 18:34 Witam Ja córka jakie dwie jakie dwie bedom czy wszystkim starczy po lufie Pozdrawiam i do zobaczenia czynastego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 09:55 No, Rudzielcu, popatrz co to masz w swojej stopce ...uważaj na swoje słowa - one stają się czynami... Gdzie tu konsekwencja ? /chodzi o wczorajsze spotkanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 14.10.08, 19:47 Witam Was wesoło :) Co mi się przypomni wczorajsza akcja, to pękam ze śmiechu :D Dziś dałam wnusiowi Wasz prezent, wytłumaczyłam mu dokładnie co i jak i od kogo....popatrzył na prezent, na mnie i powiedział ooooo, bła bu no i co by sprawdzić używalność wziął zaraz do buzi i polizał, uśmiechnął się od ucha do ucha....to znaczy, że się nadaje i jest super :) Dziękuję w imieniu Filipka, a jeszcze troche to też pewnie zawita na spotkanie. Oczywista, że dziękuję Piorum za podwodę....i do następnego, a ma być wcześniej niż zwykle. Buziaki dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 11:51 A jutro...zapraszam Cię do miasta icsx.pl/?id=1&name=j9Mb5I2HDW/pmd_-_zapraszam_cie_do_miasta Mam nadzieję na udane spotkanie. Ktoś jeszcze dołączy ? Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 12.10.08, 20:21 Witam :) Humory Wam dopisują ? Na ten wieczór zapraszam do Kabaretu Pirania: icsx.pl/?id=1&name=b4usw0yr8n...rania_-_kawaly A jutro mam nadzieję, że będziemy się bawić we własnym gronie :) Wszystko nam sprzyja, nawet pogoda. Serdecznie zapraszam i do miłego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 12.10.08, 20:26 Coś link się źle wkleił...teraz chyba dobrze bedzie :D icsx.pl/?id=1&name=b4usw0yr8n/kabaret_pirania_-_kawaly Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Dojrzali... jak wino :) 13.10.08, 12:31 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=85753214&a=85872635 Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka chyba zle uslyszalam 13.10.08, 13:07 Ale cos mi sie slysznelo, ze Piorunku maja byc dwie. Ale przy naszym "rozpijaczonym towarzystwie" to z jednej jeszcze cos zostanie. ;-))) Ostatnio tez zostalo. No ale ja moze przyjdem piechota wtedy .....moze braknie hihihiii no to zobaczym. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) 13.10.08, 20:45 Spotkanie REWELACJA jak zreszta zawsze. Kto nie byl ZALOWAC i to JUZ. Ale nam sie trafilo hHHAHAHHAAA w pewnym momencie doszedl do nas przesympatyczny /zreszta/ Pan Adam Jak zobaczyl takie rewelacyjne towarzystwo biedaczek sie spocil i zdemnal sweterek. Biedaczek byl mokry pod koszulka, W czasie "gestych pytan" jakimi Go zasypalismy okazalo sie ze nie ma NIC wsppolnego z kompen i internetem, a zaprosila Go jakas pani ze sklepu. BiedACZEK BYL ZDEZORIENTOWANY. Po przeciwnej stronie siedzialy jakies kobietki. Wystraszony przeprosil i podszedl do nich. Okazalo sie , ze to bylo JEG|O towarzystwo. Przeprosil nas i poszedl tam. Nie bylibysmy soba, gdybysmy nie podgladali co sie dzieje przy ich stoliku, Okazalo sie ze odbywala sie tam "promocja prania mozgu" i naciagania klientow na zasadzie kup, bedziesz sprzedawal i zarabial. Widac, ze ompotaly Go bo podpiusywal jaks umowe. NOWA METODA SPRZEDAZY W STYLU GORY FINANSOWEJ. mY ROZESZLISMY SIE W SWOIM GRONIE WESELI I UMOWIENI BA POZEGNANIE LATA U M..... W JEJ posiadlosci. Dzieki za super wieczor. Calussssskiiii dla Forumowiczoe. Jak zwykle PIORUN brylowal ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) 13.10.08, 21:49 Nooo...to był dobry numer z tym nowym gościem...hihihi... Ale on mi mimo wszystko sprawiał wrażenie, nawet był pewny że to z nami miał się spotkać, ja tam nawet podejrzewałam A. że ma coś z tym wspólnego :) Spotkanie jak zwykle super udane, weselna Piorunówka spełniła właściwe zadanie :D nawet Piorun był czasami dopuszczany do głosu :D Buziaki dla Wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) 13.10.08, 21:51 Sorki, sorki...to jeszcze ja, dziękuję Wam za śliczny prezent dla mojego wnusia, jutro mu wręczę i oczywista wyjaśnię skąd i od kogo (nie wiem czy zrozumie, ale będę się bardzo starała), jeszcze raz mocno całuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) IP: *.prenet.pl 14.10.08, 10:41 Hej, jak ja Wam zazdroszczę tego spotkania. Ja niestety utknęłam na fotelu dentystycznym, ale może kolejne będzie dla mnie też. Buziaki gorące dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Elk25 Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.08, 10:53 ELU OD MALEGO WCIAGAJ WNUSIA DO naszej ekipy i pokazuj mu CIOCIE i WUJKOW NA EKRANIE HIHIHIIII Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) 14.10.08, 12:37 Witam Elciu wnusiu to porządny gość jak mu powiesz od kogo to maluszsk zrozumie Szkoda Adasia oj szkoda a tak mu dobrze z oczu patrzyło miałby branie chłopisko jak talala unas no takie kobitki ze klekajcie narody samo piękno i młodość ale skoro wybrał szmal niech żałuje Adamie wracaj powiedział poeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: ale JAJA!!!!! mamy nowego i uciekl ;-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 13:03 No, szkoda, byłoby więcej...chłopa:) Życie pisze różne scenariusze, widać ten był napisany na nasze wczorajsze spotkanie. Choc Adaś pewnie nie czyta FCz to serdecznie Go pozdrawiamy. Adasiu, nie daj się ogłupieć tym naciągaczom z marketingu bezpośredniego, co to sobie robią pokazy w restauracjach. Szkoda pieniędzy, a przede wszystkim czasu. Piorun z Piorunową boki zrywają na samą myśl o tym zaskakującym wydarzeniu, a w domku dzieci pytają, czy może coś wypili ? :DDD Kto pił, to pił ! E. się rozpłakała ze szczęścia jak przeczytała komentarz Pioruna na forum Przyjaciele :) Wypada podziękować naszym zmotoryzowanym, bo każdy miał zapewniony transport pod samiutkie drzwi :))) Do następnego razu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Biedny Adas, musial wykasowac mgr przed nazwiskiem 15.10.08, 01:03 mnie do dzisiaj sie geba smieje, jak ADAS opowiadal na temat kontaktow w UM , gdzie jako rzemieslnik od lat, poszedl cos zalatwiac w Urzedzie . Podal nazwe swojej firmy.....panie szukaja w komputerach... TRAGEDIA!!!!! taka FIRMA NIE ISTNIEJE Probuje biedaczek od drugiej strony. Moze jest po nazwisku? tragedia......Takiego nazwiska nie ma Biedaczysko wystraszony, ze ma dzialanosc od lat, placi podatki i wszystkie naleznosci, a tu okazuje sie, ze jego FIRMA NIE ISTNIEJE FIRMA WIDMO!!!!! Wystraszony pobiegl do domu , zabral dokumenty i pokazuje w pokoju pani URZEDNICZCE /wszystkie podobno po studiach i specjalisci w swoim fachu bbbuuuułłłaaaaa ;-))) i nagleeeeeeeeeeeeeee JEST JEST JEGO FIRMA I NAZWISKO!!! Okazuje sie , ze nasz PAN ADAS, wyksztalcony, podal w swoich dokumentach ze skonczyl studia i przed nazwiskiem ma tytul """mgr""" I firma zamiast pod PIERWSZA litera nazwy, lub nazwiska byla pod litera "M" PAN ADAS ZREZYGNOWAL Z TYTULU DLA POTRZEb wysokokwalifikowanej kadry Urzedu i polecil wykreslic swoj tytul mgr przed nazwiskiem. Klekajcie narody jacy to urzednicy pracuja w Urzedzie. Boki zrywac i jak najdalej od nich Wulgaryzmom , Chamstwu na Forum STOP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Biedny Adas, musial wykasowac mgr przed nazwi 21.10.08, 13:13 Witam Byliśmy w sobotę na ostatnim grilu pogoda po południu była słoneczna i zrobiło się ładnie .Kiełbaski smakowały wybornie było miło i śmiechu co niemiara sami "Dojrzali jak wino"i przyjaciele I to ranczo : Pod zwisającym winogronem" przepiekne miejsce i te liście mieniące się w promieniach słonecznych widok niezapomniany. Nie wszystkim było dane spędzić z nami takie miłe popołudnie i wieczór. Pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Biedny Adas... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:45 No, widzisz drogi Piorunie, że można coś spontanicznie zoorganizować i świetnie się bawić. Naprawdę urokliwe miejsce i urocza Gospodyni. Adasia, należy zostawić w spokoju. Fajne chłopisko było, co szczególnie potwierdzają "kobitki". Ale skoro był umówiony na prelekcję z praniem mózgu ? to jego sprawa. Mam nadzieję, że 13 listopada też trafi się jakiś "Adaś", co zechce być z nami na dobre i złe. Odwagi Panowie, odwagi ! Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Pioruniasty Piorunie z Uroczą gromowładna 21.10.08, 23:03 Witajcie No faktycznie chociem z Prywatnym spóżniona , alem była..... Se poprawiny odpusciłam....... Kuzynka sie nie odzywa......... Ja tyz.... A doopa tam......... Było wspaniale , ino te schody........ rany trza protezy w kieszeni trzymac...... Pozdrawiam Cudna gospodynie tego zlotu czarownic...... Do nastepnego Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg_alo Re: Pioruniasty Piorunie z Uroczą gromowładna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 18:58 spotkanie się odbyło superaśnie dzieki pogodzie co dała nam szanse oraz... dzięki wspaniałym gościom ... co to nie dość, ze przybyli w odpowiednich jak zwykle szałowych humorach, to jeszcze nawieżli dobytku wszelkiego, grzecznie potem skonsumowanego... jedząc i pijąc do woli... takich gościć to sama radocha... polecam się... zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 23.10.08, 09:26 Witam wszystkich :) Fakt...u naszej przemiłej gospodyni na ranczo było świetnie, a wszystko to sprawiła wspaniała pogoda i dobre humory, że nie wspomnę o ognisku, pieczonkach i napitkach :) To był chyba ostatni tak udany weekend (chodzi o pogodę) gospodyni złożyła zamówienie i zostało zrealizowane, hmmm...trza mieć chody :) Możemy to już tylko zapisać do pamiętnika wspomnień, co zresztą zostało dokładnie zapisane przez naszego fotoreportera :) Pozdrawiam wszystkich :) i do następnego spotkania :) Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dojrzali... jak wino :) 23.10.08, 10:11 Witam Meg my już Ci się polecamy, Tego mi brakowało racho " Pod wiszącym winogronem" potrafi zrelaksować a jeszcze ma być ponad 20 stop.C i co Ty na to ha ha ha ? Lalki czekamy ,wiesz Meg my Ci się nie narzucamy ale gdyby co no to wiesz na nas możesz zawsze liczyć nie kobitki? Pozdrawiam Wwas cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re:Moze tu pociesza Gitarzyste? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 10:43 Gram na GPW od wielu lat.To,co sie dzieje od ponad pol roku z gielda doprowadza mnie do szalu.Ciagle spadki ,i spadki.Mozna sie zalamac.Rok temu WIG 20 mial 3917 punktow,i plus 24,5 %.W chwili obecnej WIG 20 ma1770 punktow,i w dniu czisiejszym minus 6,9 %.Sa firmy np.Fon,gdzie akcja kosztuje 1 GROSZ.KGHM rok temu akcja kosztowala 145 zl,a obecnie 23zl.OFI sa zagrozone,wiec nie dostane emerytury.Ostatnio mozna bylo zaobserwowac lekkie tyrpniecie dolara.Jak myslicie ,czy pora jest juz zeby zaatakowac bykami tanie akcje ,czy jeszcze poczekac,a moze kupic zielone,poniewaz rok temu dolce byly po 4.00 zl.Moze tu siedza jakies tegie glowy ,i mi doradza.W chwili obecnej J. Brzeski mowi ,ze WIG 20 leci juz 0,14%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re:Sam sie pociesze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.08, 13:26 Szkoda, musze sie pocieszyc sam .Zakladam wlasnie buty,i jade kupic w kantorze troche Baksow. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: i dobrze i bardzo dobrze 25.10.08, 11:16 Dobrze zrobiles kupujac baksy. Podobno wielka swiatlosc dla nich leci. Zaluje, ze mnie nie bylo z WAMI....Wy chyba tez??;-))) no ale sila wyzsza... Chyba jeszcze nie moge WAS zaprosic na moja stype hihihiii. Calussskiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Nastepne posuniecie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:53 Kupilem zielone po 2,70 zl za sztuke.Obecnie sa w kupnie po 3,00 zl za sztuke.Troche zarobilem.W poniedzialek biore walizke z zielonymi ,i ide je sprzedac po 0,30 gr za sztuke.Nastepnie biore walizke z rodzima waluta ,i ide kupic akcje.Mam do ciebie prosbe.Wez do reki Gazete Wyborcza ,tam na koncu gazety jest tabela spolek,ktore graja na gieldzie.Pomysl troche ,i podaj mi 5 spolek,ktorych bys kupila akcje.Dobrze pomysl ,do ponieedzialku masz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gitarzysty Re: Nastepne posuniecie. IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 11:21 Raczej bym nie kupowala akcji. Raz sie przejechalam......nie tragicznie, po prostu nie zarobilam ale nie stracilam. Drugi raz w to nie wdepne. Moze jestem za slaba? ja bym sie jeszcze wstrzymala ze sprzedaza baksow. Popytaj u kantorowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesiu Re: Nastepne posuniecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 20:44 witam To jest otwarte forum ale miły "muzyku"napisz o pogodzie czy jesteś zdrowy ,ale notowania giełdowe bez obrazy nie wszystkich interesują jest inna strona gdzie popiszesz z ludzimi którzy jak Ty znają się kupić, sprzedać .Jestem nie bardzo kumaty i niewiem oco chodzi. Miło będzie czytać Twoje posty na tym forum czytałeś nasze wpisy są różne ale daruj sobie dżentelmeni o pieniądzach nie piszą. Napewno jesteś "muzyk" z klasą i odpuścisz hossę i bossę czy jak im tam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 20:52 Zaduszki tuż, tuż... Siedzi facet przy grobie i krzyczy: - Dlaczego musiałeś umrzeć?! Dlaczego musiałeś umrzeć?! Dlaczego musiałeś umrzeć?! Podchodzi do niego drugi facet i pyta: - Panie, kogo pan tak żałuje? Ojca, syna? - Pierwszego męża mojej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 94.251.128.* 29.10.08, 18:26 > Wielką jest mądrością umieć znosić głupotę innych -Pitagoras Zgadzam się, masz samych mądrych znajomych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nocnego stróża Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.08, 18:57 Ale nie są tacy zgryźliwi jak Ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 94.251.128.* 29.10.08, 19:18 Bo ja jestem bardzo stary, a starzy są OKROPNIE zgryźliwi. Widzą rzeczywistość taką jaka ona jest przez pryzmat własnych doświadczeń. Podobno na starość się dziecinnieje, co widać i słychać i czuć ;-) tu (u mnie najbardziej) i TAM........ (u Was) Wesołej zabawy życzę TAM. Byle nie udawanej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 29.10.08, 19:30 Nocny stróżu, coś mi się zdaje, że Cię znam :P Jeśli tu zaglądasz, to znaczy jesteś zainteresowany naszymi spotkaniami. A spotkanie listopadowe odbędzie się 13-go. I zapewniam Cię, że nikt nie wybiera się ...TAM. Wszyscy, a może nawet więcej odliczą się w komplecie :D A teraz skorzystam z okazji i prześlę naszej Angeli życzenia urodzinowe - wszystkiego naj,naj,naj...i niech się spełnią Twoje najskrytsze marzenia :) Pozdrawiam wszystkich dojrzałych :) Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dojrzali... jak wino :) 30.10.08, 08:57 Do nocnego ciecia!!!!!!!!!!!! Miły stróżu nie łapiesz ze wszystkie moje posty są zalogowane i gdybyś zadał sobie trud i cofnął się do wsześniejszych wpisów to wiadział byś że moje posty kończą się zawsze tym cytatem. A jak już piszesz to zaloguj się i nie ukrywaj za cieciowym nickiem bo złosliwość do mojego cytatu który powiedział Pitagoras nie jest na miejscu Moze jesteś przejrzały i z tego wynika Twoja złosliwość a to co innego mogę Ci usprawiedliwić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 30.10.08, 11:19 Witam :) A ja wczoraj spotkałam Angele i nawet jej nie złożyłam życzeń (ale plama).... Troche żeśmy pogadały i może nas odwiedzi 13-go. Piorunku nie denerwuj się, widać że "stróż" nie łapie wszystkiego :) Angela...spóżnione, ale bardzo szczere, wszystkiego naj,naj,najlepszego :) buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 30.10.08, 22:27 Kochani, towarzystwo nam się starzeje :D Żartuję, oczywiście ! No to dokładam życzenia urodzinowe dla...mal_utkiej. 100 lat w zdrowiu, oraz spełnienia marzeń :))) Osiągnięć w pracy dydaktycznej - nie tylko laurek od p.Prezydenta :P... Coś mi się zdaje, że przy następnym spotkaniu będzie się działo...oj, będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) 30.10.08, 23:15 Dzięki be.es ale jakoś ........................... nie zauważyłam żadnej zmiany od wczoraj ani w sobie ani na sobie:):):) no może poza strojem:P Więc chyba SKS tak od razu mi nie grozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 212.87.241.* 31.10.08, 07:34 Pięknie dziękuję za życzenia. To miłe, że pamiętałyście. Mal_tka, ja też życzę wszystkiego naj.... Gratuluję nagrody, bo rozumiem, że znalazłaś się w ścisłym gronie nagrodzonych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 31.10.08, 21:04 Mal_utka.....wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i więcej odznaczeń i uścisków dłoni naszych władz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) 31.10.08, 21:54 Dzięki ellka25. Nie przesadzaj z tymi...odznaczeniami...bo będę wyglądać jak papież na daszyńskiego, przyciągać będą mnie do ziemi i zacznę się garbić jak ten pomnik:) Uściski chyba tez wolę od Was:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) 31.10.08, 21:56 Dzięki Angela, wzajemnie dużo spokojnych dni, a o rozrywki zadbamy same:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 94.251.128.* 31.10.08, 22:25 > Do nocnego ciecia!!!!!!!!!!!! Szanowny piorunie, nie jestem cieciem tylko stróżem. Nie stosuj plebejskich określeń. > Miły stróżu nie łapiesz ze wszystkie moje posty są zalogowane i gdybyś zadał sobie trud i cofnął się do wsześniejszych wpisów to wiadział byś że moje posty kończą się zawsze tym cytatem. może i "nie łapię", bo nie bardzo mam co łapać w Twoich infantylnych wypowiedziach (np. powyższa) :-( > A jak już piszesz to zaloguj się i nie ukrywaj za cieciowym nickiem mój "cieciowy" jak piszesz nick nie jest wcale gorszy od Twojego, drogi "piorunku", bo niby dlaczego miał by być gorszy? ;-) > bo złośliwość do mojego cytatu który powiedział Pitagoras nie jest na miejscu no to znów się doczepię ;-) Twój ulubiony Pitagoras nie "powiedział cytatu" mój ty drogi mędrcu i znawco sztuk wszelakich :-) > Moze jesteś przejrzały i z tego wynika Twoja złosliwość a to co > innego mogę Ci usprawiedliwić. Nareszcie zrozumiałeś! Ja jestem "przejrzały" i dlatego złośliwy, ale nie infantylny jak Ty, drogi "piorunie". No cóż, wiek, piorunie robi swoje, tak u mnie jak i u Ciebie, lecz z różnymi efektami. Jedni stają się "złośliwi" i patrzą krytycznie na świat a inni dziecinnieją a wydaje im się, że zawsze będą tryskać kaskadą humoru i inteligencji. PS. Zgadzam się z wpisami, że skoro tu zaglądam, to musi mnie coś ciekawić. Ciekawi mnie sam fakt zachowań osób w określonym wieku. Takim właśnie jaki reprezentuje ta grupa. Szkoda, że nie mogę z Wami porozmawiać ;-) Ale to jest niemożliwe, bo byłoby zupełnie nieszczere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny stróż Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 94.251.128.* 31.10.08, 22:28 tak sobie napisałem, bo znów jestem w pracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 31.10.08, 23:16 "PS. Zgadzam się z wpisami, że skoro tu zaglądam, to musi mnie coś ciekawić. Ciekawi mnie sam fakt zachowań osób w określonym wieku. Takim właśnie jaki reprezentuje ta grupa. Szkoda, że nie mogę z Wami porozmawiać ;-) Ale to jest niemożliwe, bo byłoby zupełnie nieszczere." Witam :) Piszesz, szkoda, że nie możesz z nami porozmawiać ? Dlaczego ? Skoro możesz cenzorować coś, co jest tylko namiastką prawdziwego życia, określonej grupy ludzi w realu ? Dojrzali...to nie znaczy zgnuśnieli, z demencją starczą. Zapewniam Cie, że jesteśmy normalnymi ludźmi, w sporej rozpiętości wieku. Wątek na forum ma określony cel i służy jedynie, by zaznaczyć swą obecność w wirtualnym świecie. Jak również by konsolidować ludzi w naszym wieku, by nie byli tylko biernymi odbiorcami m.in. tego forum. Wszystko inne rozgrywa się w realu. Zapraszam na spotkanie 13 listopada. Być może zweryfikujesz swoje zdanie :) Pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesiu Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 10:16 Panie nocny stróż A gdzie to łaskawca pracuje że tylko w nocy może pisać? tak sobie napisałem bardzo jesteś wspaniałomyślny łaskawco ze wszedłeś łaskawie na to forum ot zgrywus tak sobie napisał wykształciuch jeden -psycholog czy co? Co panie stróżu a może łaskawca o ten Storima co rozbierał wszystkie posty na czynniki pierwsze bo styl tego palanta bardzo podobny do Twojego No to miotłę w dłoń i zamiataj łaskawco I pisz pisz jak tylko będziesz miał nockę to pisz śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Nocnego;-) Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.08, 12:29 Nocny.... "PS. Zgadzam się z wpisami, że skoro tu zaglądam, to musi mnie coś ciekawić. > Ciekawi mnie sam fakt zachowań osób w określonym wieku. Takim właśnie jaki > reprezentuje ta grupa. > Szkoda, że nie mogę z Wami porozmawiać ;-) > Ale to jest niemożliwe, bo byłoby zupełnie nieszczere. > " I ZALUJ, bo nigdy nie bedziesz wiedzial jak moze sie wspaniale czuc w swoim towarzystwie grono DOJRZALYCH. Ale zapewniam Cie , ze tak samo rewelacyjnie czuja sie z nami Ci, ktorzy za dojrzalych beda uwazac sie za klikanascie-dziesiat lat. Dla kazdego jest miejsce przy naszym stole i kazdy przy nim czuje sie WYJATKOWO. Jesli sie zdecydyjesz, odespij nocny dyzur i wpadnij na spotkanko. Zmienisz zdanie , Gwarantuje Ci to. Gdyby sie spotkanie przedluzylo gwarantujemy Ci dowoz do pracy na nocny dyzurek. A PIORUNEK jest JEDYNY i niepowtarzalny. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 05.11.08, 21:33 Witam o tak późnej porze, ale może jeszcze nie wszystko stracone ? Naszym miłym koleżankom - Elżbietom /jest ich 2/ W dniu Waszych Imienin Życzę Wam SZCZĘSCIA, bo: szczęście to uśmiech, który rozwesela, szczęście to mieć przyjaciela, szczęście to śpiew i muzyka, szczęście to umieć patrzeć i dotykać, szczęście to o smutkach nie pamiętać. Nie zapominajcie o nas - zawsze miło Was widzieć na naszych spotkaniach :) A spotkanie tuż, tuż... Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) 05.11.08, 23:41 Dzięki za życzenia, a Tobie Ela wszystkiego czego sama sobie bym życzyła:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pen-Driver Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 07:55 Druga Ela dziekuje za Zyczenia-wprawdzie ja jestem lipcowa,ale to w koncu nieistotne-liczy sie pamiec i ....cala reszta.Do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helka Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.08, 11:51 no to do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Ciekawski. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 10:20 Dojrzali ,jak wino,to jestescie zewnetrznie,czy wewnetrznie.Czy na tych swoich spotkaniach czytacie ksiazki,robicie grila,pijecie cos tam, np.kawe.Czy ubieracie sie w jakies wyrafinowane ciuchy,zebyscie sie rzucali w oczy.Czy jestescie ludzmi wyksztalconymi,i posiadacie duza wiedze.Czy znacie jakies jezyki obce.Co trzeba zrobic,moze jakie kryteria trzeba spelnic ,zeby sie znalesc w waszym gronie.Czy jestescie ludzmi pozytywnie nastawieni do zycia ,czy macie jakies kompleksy.Czy na takich ludzi,jak ja nie patrzyli byscie z pryzmatu mani wyzszosci.Moze byscie rozwiazali wezel Gordyjski, i cos napisali o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Ciekawski. 10.11.08, 11:40 Gość portalu: Gitarzysta napisał(a): > Dojrzali ,jak wino,to jestescie zewnetrznie,czy wewnetrznie.Czy na > tych swoich spotkaniach czytacie ksiazki,robicie grila,pijecie cos > tam, np.kawe.Czy ubieracie sie w jakies wyrafinowane ciuchy,zebyscie > sie rzucali w oczy.Czy jestescie ludzmi wyksztalconymi,i posiadacie > duza wiedze.Czy znacie jakies jezyki obce.Co trzeba zrobic,moze > jakie kryteria trzeba spelnic ,zeby sie znalesc w waszym gronie.Czy > jestescie ludzmi pozytywnie nastawieni do zycia ,czy macie jakies > kompleksy.Czy na takich ludzi,jak ja nie patrzyli byscie z pryzmatu > mani wyzszosci.Moze byscie rozwiazali wezel Gordyjski, i cos > napisali o sobie. Witam Cię :) Odpowiadam na temat kryteriów. Żadne ! Wiemy tyle o sobie, co każdy z nas chciał ujawnić. Sądzę, że nie ma wśród nas osób bez co najmniej średnego wykształcenia. Zaryzykuję nawet, że większość posiada wyższe. Ale wykształcenie nie jest przecież wykładnią inteligencji, prawda ? Jak widzisz, nie jest to istotne /wykształcenie/. Ważne, by być po prostu "człowiekiem" otwartym na nowe doznania, nowe przyjaźnie. Uczestnicząc w spotkaniu sam zweryfikujesz, czy zechcesz dołączyć do grona na stałe. Poznać ludzi, a może nawet zaprzyjaźnić się z kilkoma osobami :) Pozostłe Twoje pytania są na ten moment bezpodstawne. Wnioski musisz wyciągnąć sam. Jesteśmy pozytywnie nastawieni do świata, do ludzi.Otwarci i wspierający się, jeśli zajdzie taka potrzeba. To musi Ci wystarczyć. Serdecznie zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 09.11.08, 12:00 Cieszę się, że wreszcie udało Ci się dotrzeć do naszego wątku :) Widzę jak trudno jest naszym nowym "dojrzałym" tutaj dotrzeć i zaznaczyć swoją obecność na FCz. Ważne, że chcecie się spotykać, że tęsknicie, że czekacie na to co- miesięczne spotkanie. Jeszcze raz przypomnę, że spotykamy się 13 listopada. Miejsce spotkania jest podane na forum Przyjaciele. Dziękuję też nowym osobom, które piszą do mnie na adres "gazetowy". Mam nadzieję, że i te nowe osoby wkrótce dotrą na spotkanie w realu. Serdecznie pozdrawiam, życząc miłego spędzenia długiego weekendu przy pięknej pogodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 09.11.08, 19:54 Be.es, a ja dziękuję Tobie za to, że jeszcze panujesz nad naszą "bandą" i jesteś dobrym duszkiem tego forum. Nowi niech się nie boją, bo my nie są takie grożne :D Też chyba przyprowadzę nową osobę :) Buziaki dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pen Driver Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 19:56 bardzo mi sie podoba tytul tego forum,jasne ,wino im dojrzalsze ,tym lepsze.Mysle ,ze tak jest z nami.pa do czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pen Driver Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 19:58 No, nie bardzo udalo sie, opowiem o klopotach,zauwaz że wystepuje jako gość Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 09.11.08, 21:40 Widzę, widzę droga E. :) Ale wystarczy założyć sobie konto na gazeta.pl, aby być zalogowanym użytkownikiem. Do zobaczenia w czwartek Kochani :) Paaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babaJaga Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.11.08, 14:26 no to juz jutro ;-) ciekawe czy beda NOWI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 00:49 Nooo może;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja.1 Re: Dojrzali... jak wino :) 13.11.08, 09:26 Wiecie co ? Fajnie jest.Któż spodziewałby się ,że z takiego wątku ,wyniknie tak długa znajomość.Zasługa B...niewątpliwie. ps.a tak na marginesie ,co powiecie na te kościelne ulotki? Czyli zamiast rozjaśniac włosy ,wystarczy że się pomodlę ? Więc zaraz biorę się do klęczenia. Efekt -na spotkanku.Niedowiarki.:-)))))))) Wasza L... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 09:43 Witam Cię L.:) Oby tylko to "wyklęczone" nie poszło w...drugą stronę ,hahaha... Efekty mogą być nieodwracalne. A jak Cię nie poznamy ? :P Temat kościelnych ulotek do przedyskutowania ... Do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabaJaga Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.08, 21:45 o jakich ulotkach mowa?? Nic nie wiem dlaczego??????? Lepiej nie klekaj, bo bedzie za nisko hihihiiii i dzieci beda na 4-rakach chodzic hihiiii. Czy skasowaliscie bilety w samochodzie Piorunka? Tam obowiazuja polowki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 21:49 No i co niedowiarki ? Widzieliście L. - chyba działa ? :D A teraz poważnie. Tu link do art., na który powołuje się lukrecja.1 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,5912734,_Szkoda__ze_modlitwa_nie_rozjasnia_skory_.html?nltxx=1077751&nltdt=2008-11-13-03-06 Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 20.11.08, 10:01 Pen.Driver.....kochana E. wczoraj były Twoje imieniny, a może też Mal_atki....kochane życzę Wam wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i żebyście zawsze były szczęśliwe...buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 11:23 E...chyba jest "lipcowa" :))) *** Zimno, pada..co robić w taki dzień ? ellka25...wybieramy się na ślub w sobotę - oby tylko pogoda dopisała. Ciekawe, czy będzie nas więcej ?..może po uroczystości...podreptamy na jakąś kawusię, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Do Lazura. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 14:20 W taka wlasnie pogode,kiedy pada,najlepiej jest sie uczyc jezykow obcych.Kup sobie zestaw SITA.Zaloz okulary na oczy ,wlacz generator 20 Hz ,oczysc prawa polkule mozgu ze zbednych informacji.Pusc sobie muzyke relaksujaca okolo 1 godziny.Nastepnie wprowac za pomoca odtwarzacza CD jezyk angielski.Na najblizszym spotkaniu zaskoczysz wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Do Gitarzysty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 16:04 Yes, my dear :) Why don't you come round sometime ? Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Do Lazura. 22.11.08, 18:11 Myślę, że to pomysł dobry z tą Sitą. Jest tylko jedno ale... Nie każdego stać na takie urządzenie :) Kieszenie emerytów nie są aż tak zasobne. Z tego co wiem, sporo osób zna j.angielski w jakimś zakresie. Ja znam słabo, ale wystarczająco, żeby kupić gazetę w kiosku za granicą...:DDD Pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 13.11.08, 22:23 Witam :) 11 osób na dzisiejszym spotkaniu, to już całkiem, całkiem sporo, prawda ? No i szkoda,że nie dołączyła E. /sms odebrałam i z żalem stwierdzam, że nam Cię bardzo brakowało :( Praca jednak czasem komplikuje nasze plany i chęci uczestniczenia w spotkaniach. Wobec tego należy również wybaczyć Scottownie, ale już chyba nie jej koleżance, która miała ochotę dołączyć, ale... Rudzielec również się gdzieś zgubił :((( Nie wspomnę o innych... Kochani, i tak było super. Dziękuję Wam :) Następne spotkanie ustalono na 15 grudnia. Po tylu wrażeniach życzę spokojnej nocki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Wejdzcie na pryw na dzisiajki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 01:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pen Driver Smuteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 10:59 Niestety,nie udało sie,ja w czwartki pracuje w dwoch miejscach,wczoraj pracowalam do 20 -a potem mialam wizyte -tak ,że wyszło byle jak.Ale ze mna tak jest w dni pracy-niestety.Pozdrawiam Was serdecznie.E Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Smuteczki 14.11.08, 16:28 Oj, Pen Driver,pewnie, że smutno było bez Ciebie. Ale jak pomyślę, ilu ludzi w tym czasie skorzystało tylko dlatego, że pracowałaś ? :))) Czas tak szybko biegnie, szybko zapada zmrok, grudzień za pasem...więc ani się obejrzymy i damy sobie kolejną szanse na spotkanie :) Aha...zdjątka będą jak zawsze - musicie tylko poczekać cierpliwie. Pozdrawiam wszystkich czytających ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Smuteczki 15.11.08, 17:20 Bardzo proszę o wejście na stronę Przyjaciele, (oczywiście tych, co mają dostęp do tego zamknętego forum ) i wzięcie udziału w nowym wątku. Ważne. Serdecznie pozdrawiam - b. ps. do Pen Driver - przedyskutujemy sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 20.11.08, 16:48 Witam :) Faktycznie, pogoda nas nie rozpieszcza. Już wiem, że parę osób z naszego grona wybiera się w sobotę do Kościoła na ślub córki jednej z naszych koleżanek. Z Bożej woli połączeni węzłem, co dwoje serc tych splata, żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata, niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości, wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 20.11.08, 19:13 Noooo...cieszę się bardzo, tylko kurde ta pogoda niech się nie wygłupia, nikt nie umie czarować??? Ruda rusz no swoim noskiem i zrób coś z tą pogodą :D Mam nadziej, że się poprawi tzn. nawet w to wierzę :) Mówicie, że Elunie były lipcowe...no to plama, ale gdyby co to i tak im życzę wszystkiego najlepszego, życzeń nigdy za wiele :) Buziaki dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 20.11.08, 19:14 Jeszcze zapomniałam...Be.es...piękne życzenia, dziękuję w imieniu Młodych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:12 jesli tylko uda mi się między szkoła i urodzinami chrzesniaka to tez będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal_tka Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:13 A i dzięki za życzenia ale zbierałam je dopiero dwa tygodnie temu tutaj tez:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 22.11.08, 18:03 No i już...zaślubieni...:) Teraz będą szaleć do białego rana. Spotkaliśmy się w Kościele, dostaliśmy cukierki weselne i ...butelkę :DDD Udało mi się zrobić zdjęcie /z telefonu/ - poślę zainteresowanym na pocztę. Mam nadzieję, że ellka25 przyniesie kiedyś profesjonalną kasetę, pewnie będziemy tam uwiecznieni :) Jak to miło WAS zobaczyć, chociaż przez godzinkę :))) Pozdrawiam wszystkich - b. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 24.11.08, 18:41 Witam wszystkich :) Dziękuję Wam bardzo za przybycie na ślub mojej córci, jak zobaczyłam Wasze bużki to zaraz weselej mi się zrobiło :D Tylko jakieś kobitki podebrały Piorunowi cukierki z czapki :D pewnie myślały że on też częstuje, a to było zdobyczne :) O reszcie pogadamy na spotkaniu...buziaki dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Moze czasami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.08, 09:26 Tak moj drogi.Dlaczeggo nie ty.Moze czasami tu wpadne. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Grudniowe spotkanie :) 22.11.08, 21:39 Witam :) Oficjalnie podaję termin naszego najbliższego spotkania - 12 grudnia (piątek) :) Miejsce spotkania zostanie podane na Forum Przyjaciele. Serdecznie zapraszam :) Osoby, które chcą spotkać się z naszą grupa proszę o @ gazetowy. Życząc dobrej nocki zapraszam do wysłuchania jednej z piękniejszych piosenek w wykonaniu Mort-a Schuman-a: www.youtube.com/watch?v=N3ALCfQ3qTs Pozdrawiam cieplutko - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.chello.pl 22.11.08, 22:06 Pierwszy raz słyszę o takim forum i sama bym się przyłączyla do nich aby spotkać sie i pogadać,Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BabaJaga ooooo No jeszcze KTOS IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.08, 23:11 O NASZYM FORUM nie wie Ciekawe az sie nie chce wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pen driver dziekuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 19:40 Bardzo jestem Wam wdzieczna za ten termin.pozdrawiam.E Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 30.11.08, 09:25 Andrzejom, a szczególnie naszemu "rodzynkowi", który dzielnie reprezentuje męski ród na naszych spotkaniach przesyłam serdeczności z okazji imienin. Dużo zdrówka, miłości, poczucia humoru oraz spełnienia marzeń :) Życzę miłego dnia, spędzonego w gronie najbliższych i przyjaciół. Pozdrawiam wszystkich, którzy tu zaglądają i zapraszam na spotkanie w grudniu - b. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dojrzali... jak wino :) 30.11.08, 10:24 Witam Wszystkich pięknie!!!!! Dziękuję za miłe życzenia dla tych co co mi złożyli i dla tych co jeszcze nie złożyli ale złożą. Ja ze swojej strony składam wszystkim Andrzejom wszystkiego najjj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 30.11.08, 11:39 Witam wszystkich :) Andrzejku - Piorunie....wszystkiego co się szczęściem zwie, dużo uśmiechu i radości i spełnienia marzeń :):):) Wszystkim Andrzejom życzę tego co najlepsze i co im się tylko zamarzy, żeby się spełniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: jak wino - jestem chętny. 30.11.08, 16:35 Drogi P51, wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich marzeń, tych, które znają wszyszcy i których nie zna nikt. Oby jutrzejrzy porenk po przbudzeniu był radosny i promienny Sgk1 piorun51 napisał: > Witam Wszystkich pięknie!!!!! > Dziękuję za miłe życzenia dla tych co co mi złożyli i dla tych co > jeszcze nie złożyli ale złożą. > Ja ze swojej strony składam wszystkim Andrzejom wszystkiego najjj > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: jak wino - jestem chętny. 30.11.08, 18:42 Ha, uciąłeś w temacie słowo Dojrzali... Chętny ? Na co ? Jak zjem tą rybę, to odpowiem. beefem.wrzuta.pl/audio/28nJ5UINtS/czarno-czarni_-_jedza_rybe Miłego wieczoru i radosnego poranka:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Wszystkiego Naj Naj Naj 30.11.08, 22:08 NAJLEPSZEGO w DNIU IMIENIN zyczenia SMS .......odebrales chyba Caluskiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Dojrzali jak wino 01.12.08, 09:29 Witam Dziękuję za życzenia dostałem od Ciebie SMSa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) spotkanie .... 12.12.08, 22:18 Nooo....dawno już nie było takiego spotkania, ubawiłam się jak nigdy, przepony pracowały pełną parą, jesteście wszyscy wspaniali. No i nasze nowe koleżanki, które dziś dołączyły też chyba były zadowolone. Kronika zrobiona i uwidoczniona dla potomnych, będzie co wspominać. Całuje Was mocno :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewi-ko1 Re: Dojrzali... jak wino :) spotkanie .... 13.12.08, 08:52 Kochani, dziękuję, dziękuję, dziękuję... Bardzo cieszę się, że mogłam Was poznać osobiściście. Było rewelacyjnie. Moje przeponki też się "przegrzały". Jesteście wszyscy wspaniali. Już się cieszę na samą myśl o następnym spotkaniu:-))) Całuski dla Wszystkich ewi-ko1 Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) spotkanie .... 13.12.08, 09:07 Witam Was Kochani Dojrzali :) Nawet nie wiecie, jak bardzo przeżywam te spotkania. Fotki dzisiaj roześlę na Wasze poczty, choć niektórzy już część dostali od naszej koleżanki A. Ja po wczorajszym dniu nie miałam siły po tylu wrażeniach i emocjach. Naprawdę cudowne spotkanie, b.duża frekwencja - jesteście wspaniali. Dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) spotkanie .... 13.12.08, 12:20 Witam wszystkich :) Ewi-ko....fajnie, że Ci się podobało, taki masaż przeponki jest bardzo wskazany, szczególnie w okresie jesienno-zimowym :D Nasz Piorun nawet czasem dostał głos, ma siłę przebicia ten nasz rodzynek :) Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Extra zaproszenie dla... 02.12.08, 09:32 Witaj ewi-ko1 :))) Witaj w naszym klubiku, ludzi dojrzałych, odpowiedzialnych, ale z dużym poczuciem humoru :) Zapraszam Cię 12 grudnia na spotkanie z nami. Jeśli chcesz nawiązać wcześniej kontakt, pisz na mojego @ gazetowego. Mogę spotkać się z Tobą tuż przed spotkaniem, razem będzie Ci raźniej :) Prawdopodobnie masz już dostęp do Forum Przyjaciele - zaglądaj tam. Naprawdę cieszę się, że ciągle dochodzą nowe osoby, choć czują się niepewnie. Odwagi, odwagi...Kochani. Serdecznie zapraszam oraz pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
ewi-ko1 Re: Extra zaproszenie dla... 03.12.08, 21:23 Witam!!! Dziękuję bardzo za ciepłe przyjęcie do Waszego grona. Bardzo się z tego cieszę. Chętnie skorzystam z zaproszenia i na pewno się odezwę. Serdecznie pozdrawiam "moją nową rodzinkę":))) ewi-ko1 Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Wszystkim Basią 04.12.08, 09:54 Witam Do wszystkich Basiek ,znajomych i nie znajomych chcę Wam drogie solenizantki złozyć serdeczne życzenia Dziś jest świeto drogie panie Więc z koszykiem życzeń pędze Pragnę złozyć Wam życzenia Szczęścia zdrowia i tego czego chcecie najwiecej Wszystkiego dobrego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Wszystkim Basią 04.12.08, 09:59 I ja też, wysłałam już jeden post, ale coś go wcięło??? Moje kochane Basieńki be.es i błyskawica....życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrówka, miłości, radości, duuuużo pieniążków i spełnienia wszystkich marzeń :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Wszystkim Basią, a nawet Basiom ! 04.12.08, 10:31 z okazji Barbórki, święta resortowej patronki najserdeczniejsze życzenia Założycielce, w jednej osobie inicjatorce, animatorce, organizatorce, moderatorce osobiście na ręce składam, Sgk1 i co nieco na słodko: teledyski.emuzyka.pl/teledysk/138180.html wariant B, link rezerwowy: www.youtube.com/watch?v=0uuYicF9eUg Korzystająć z okazji Starym Strzechom: Górniczy Stan niech żyje nam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Wszystlim Basiom, Barbarom, Baśkom..... 04.12.08, 11:46 a przede wszystkim tym znajomym Piorunowej, Womankowej wszystkiego NAJ NAJ NAJ. NA IMIENINY Nie dostaniesz kwiatów, ani bombonierki Nawet wina przy świecach nie wypije z Tobą, lecz wiedz, że pamiętam i emailem predko Życzenia gorące Ci śle. Spełnienia Twych pragnień, powodzenia w życiu Dni słoneczka pełnych i gwieździstych nocy. Niechaj wszystko w życiu to o czym zamarzysz spełnia się jak w bajce z czarodziejskich snów. Lekarzy omijaj, papierosów nie pal, alkoholu troszkę…. ot tyle co nic Męzczyznę swego kochaj a wrogów omijaj Konto w banku niech rośnie jak ciasto drożdżowe a w życiu dla wszystkich ciepły uśmiech miej. Takie Ci życzenia Sle IMIENINOWE J.S. /ej Piorunku!!! nieladnie hahhha Ty wiesz co !!/ Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Wszystlim Basiom, Barbarom, Baśkom..... 04.12.08, 21:52 Dziękuję :) Ciągle jeszcze istnieją wśród WAS anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz WASZE serca są bezpiecznym portem :))) Do zobaczenie...wkrótce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOL Re: Wszystlim Basiom, Barbarom, Baśkom..... IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.08, 23:51 JUZ NIEDLUGO SPOTKANKO a ja juz sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Do ewi-ko1 :) 08.12.08, 22:10 Droga ewi-ko1 Czemu nie piszesz bezpośrednio na mój adres be.es@gazeta.pl ? Cieszę się, że chcesz się spotkać z nami. Twoja poczta dotarła do mnie poprzez ludzie@gazeta.pl, ale nie znając Twojego adresu nie mogę Ci odpowiedzieć. Próby wysłania e-maila na Twój login zakończyły się niepowodzeniem. Podejrzewam, że nie masz poczty na gazeta.pl, tylko login, aby korzystać z forum. Bardzo proszę napisz do mnie na adres podany wyżej, bezpośrednio z Twojego adresy e-mailowego. Spotkanie już w piątek, więc uzgodnimy szczegóły. Dziękuje za życzenia :) Pozdrawiam jak zwykle cieplutko - b. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Już za parę dni... :) 09.12.08, 21:38 Kochani, to już tylko 3 dni do naszego spotkania. Nawiązałam kontakt z ewi-ko1 - mam nadzieję, że dołączy do naszej grupy :) Jak zwykle, będę troszkę wcześniej w miejscu naszego spotkania. ... Nikt nie chwali się, czy odwiedził go św. Mikołaj :D Podejrzewam, że byliście niegrzeczni, stąd taka cisza :P ... To już nasze ostatnie spotkanie w tym roku - mam nadzieję, że będzie udane :) ZAPRASZAM - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKOLAJ Re: Już za parę dni... :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.08, 23:13 nO JAK PRZYJDZIETA, TO SIE WAM COS DA........ALE KAZDY MUSI JAKIS WIERSZYK POWIEDZIEC INACZEJ ni ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: A dygnać można? 10.12.08, 10:29 Witam A ja wczoraj dostałem Mikołaja niespodziankę, z małym poślizgiem co prawda ale cieszę się jak cholera Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: A dygnać można? 10.12.08, 11:52 Witam :) Ja też dostałam, co prawda skromnego :D chyba go też kryzys dopadł :D ale liczy się sam fakt...widać byłam grzeczna :) Do piątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alem sie usmiala Re: A dygnać można? IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 00:34 na tym spotkaniu . No boki mozna zrywac, Super z nas "winowa dojrzala " PAKA Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! 13.12.08, 12:21 A juz czuje jaki sylwester bedzie no! Ukłony Ruda i monż Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! 13.12.08, 14:04 Nooo !!! Co knujecie z tym Sylwestrem ? Hmmm...? Poszłabym, ale...to trzeba mieć męża "udanego" :P A mój ino "udaje", że umie tańczyć :DDD Są już jakieś prognozy pogody na Sylwestra ? Będzie biało ? Bo tam, gdzie się wybieracie, to najpiękniej jest z puszystą pelerynką śniegu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do BE ES itp Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 00:26 Nir trza miec menza, niee musi tanczyc, byle by byl i od czasu do czasu polal.... Na SYLWESTRA chyba bedzir letko puchowo, a jak nie to i tak bedzie super. Tylko jak by bylo bialo, to i transport bylby tanszy. Sanki........wiadomo kadzy ma, a hak ma Piorun ...i juz byloby przyjemne z pozytecznym. kulig do M. sylwester i powrot kuligiem wezykiem, wezykiem, wezykiem hahhahhahaha do miasta uuuhuha uhuha idzu=ie zima zla Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! 14.12.08, 09:14 Gość portalu: do BE ES itp napisał(a): > Nir trza miec menza, niee musi tanczyc, > byle by byl i od czasu do czasu polal.... A skąd wiesz, że to mu wychodzi najlepiej ? :D Może to jest dla mnie pretekst, by sobie...np.odmienić na tańcującego, ha,ha,ha... Na SYLWESTRA chyba bedzir letko puchowo, a jak nie to i tak bedzie super. > Tylko jak by bylo bialo, to i transport bylby tanszy. A co na to nasza wróżka forumowa ? ps. Kocham Was za Wasze poczucie humoru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi jaj Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 13:01 a kto by spadl.......zostaje hahhaa i piechotka, piechotka. Juz sie ciesze na ten **B*A*L** Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! 15.12.08, 10:36 Witam Snigu nie bedzie bo Jndrol godoł cybychta siedzieli w domu bo bedzie lało jak cholewcia. Dyć zima juz była, beło biało belło no to co jesce chceta śnigu na Świnta i Nowy Rocek nie bedzie zminijta se jus opony na letnie. dyś oglondołek se pogode na TVN wcorej wiecór na termina długolaśne toć gadali tam z zimy tys nie bedzie Jndrol mo zawse racjum mo być tylko lettki mrozik. A pamietocie co Jendrol godoł w przeszłym roku ze na Świnta zimy nie bedzie ,była a gdzies tam była ,nie było i tero tys i dudków nie bedzie i gazdy bedom piły z rospacy bo turystów nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi jaj Re: Cicho...wiemy żemy wspaniałe o! IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 13:05 Ty sie Piorunie nie migaj. Nie bedzie zimy,to nas bedziesz ciagnal nas na rolkach hulajnogach albo wozkach inwalidzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Święta tuż, tuż...:) 15.12.08, 22:09 Witam :) Jak tam przygotowania do Świąt i Sylwestra ? pl.youtube.com/watch?v=-3l-dm9K8Ms&feature=related Wracając w piątek ze spotkania /późnym wieczorem/ oglądaliśmy ślicznie udekorowaną Aleję. Tylko jeszcze troszkę śniegu i będzie jak z bajki :) Wiem, że część naszej grupy organizuje Sylwestra w pięknej scenerii. Szkoda, szkoda...że nie będę mogła brać udziału :( Ale mamy znakomitą dokumentalistkę - liczę na fotki :) I Kochani, styczeń już depcze nam po piętach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUPI JAJ Re: Święta tuż, tuż...:) IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 23:39 NA PRYJACIOLACH jest nowy watek sylwestrowy wejdzcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Święta tuż, tuż...:) 16.12.08, 12:14 Witam :) Ja też żałuję, że nie będę mogła spędzić Sylwestra z Wami, ale spędzę go z świetnym facetem :D będzie tańczył jak mu zagram :D Buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Gitarzysta do Ellki. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 14:15 Znam tego faceta.To taki zniewiescialy Krzys.Jemu,nie trzeba grac zeby tanczyl.Wystarczy,tupnac raz noga,i tanczy Oberka,dwa razy tanczy Kujawiaka,a trzy razy ,to Ci zatanczy Krakowiaka.Zaloz porzadne buty,i tupaj,a dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Gitarzysta do Ellki. 16.12.08, 21:15 Hi,hi,hi...gitarzysto, widzę, że nie wiesz o kim piszę, Ci co wiedzą to mają taki sam ubaw jak ja, a zniewieściałych nie cierpię :D jednak dziękuję za współczucie i dobre rady :D Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Sylwester 2008/2009 :) 17.12.08, 12:35 Witam :) Od razu powiem, że mi smutno i że chętka mnie bierze jak czytam na forum Przyjaciele, kto, co i jak będzie ? A te smakołyki, co planujecie, to już mi ślinka cieknie, na samą myśl. Nie wspomnę o atmosferze, którą zapewni doborowe towarzystwo. Może wybiorę opcję - kłótnia z mężem "o byle co" i trzasnę drzwiami ? Wiecie, ze kobieta wiele potrafi :DDD Tak bym chciała być z Wami :-) Pozdrawiam jak zwykle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi jaj Re: Sylwester 2008/2009 :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.12.08, 14:33 ooooo tototoottttttoooooo udawaj wqurzona i powiedz, ze od dzis...........spotkacie sie za ROK WYJDZIESZ W 2008 A WROCISZ W 2009 ROKU DO DOMU w swietnym humorze a on niech czeka ROK...........na Ciebie i bedzie caly rok zalowal hahhhaaa Odpowiedz Link Zgłoś
ewi-ko1 Życzenia świąteczne 21.12.08, 09:17 Kochani!!! W dzień Bożego Narodzenia Radość wszelkiego stworzenia, Więc niech pełnia tej radości Zawsze w sercach Waszych gości. Niech Rok Nowy niesie blaski, Bożej chwały, Bożej łaski A blask Gwiazdy Betlejemskiej Świeci wśród wędrówki ziemskiej. Wesołych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia przepełnionych spokojem, miłością i rodzinnym ciepłem oraz pomyślności i sukcesów w Nowym 2009 Roku a także szampańskiej zabawy sylwestrowej życzy ewi-ko1 Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Życzenia świąteczne 21.12.08, 19:19 Ewi-ko....bardzo dziękuję za życzenia i ja też Wam życzę Radosnych Świąt Bożego Narodzenia, rychłego spełnienia każdego marzenia, ciepła, wiary, życzliwości a w Nowym Roku dużo miłości...:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Życzenia świąteczne 21.12.08, 19:48 Kochani, niżej życzenia ode mnie :) www.christmas.1k.pl/?=Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a teraz ode mnie Re: Życzenia świąteczne IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.08, 10:36 W I G I L I A Kolorowe bąbki, śliczne świecidełka złocone łańcuchy, mrugające lampki, to nowa kreacja dla Świątecznej Panny. Zwykle wystrojona w głównej izbie stoi. pod nią od prezentów przeróżnych się roi. Stół z białym obrusem, pod nim sianko leży. Opłatek na stole, kolorowe świece. Chata pełna gwarów i radości dzieci. a w kuchni jak zwykle Mama wraz z córkami krząta się szykuje i liczy potrawy. Zawsze jest dwanaście - tak jak zwyczaj każe. Jest zupa grzybowa, pierogi kapusta. jest kompot ze śliwek i karp w różne gusta w warzywach. na słodko, nawet po żydowsku . Dzieciaki się kręcą koło Pięknej Panny, patrzą, podglądają, już chcą brać prezenty. Gwiazda wigilijna zabłysła na niebie. Opłatkiem dzielimy się wszyscy przy stole życzenia składamy: zdrowia, pomyślności dziś się nikt nie boczy i nikt się nie złości. Gdy wszyscy zabiorą prezenty do domów ja zostanę sama w swoim domu usiądę pod świerkiem z albumami w ręku i wspominać będę te cudowne chwile, które już zamknięte w zdjęciach i w albumie. Joanna STALA www.samre.info/kartki/3n/nr3.html www.samre.info/kartki/4b/bn4.html www.samre.info/kartki/1n/nr1.html WIGILIA dla tych Z DALEKA Jeden dzień, gdy razem siedzimy przy stole Obrus biały, a pod nim, świeże leży sianko. Opłatek dzielony przy składaniu życzeń. Wszyscy weseli i radośni dzisiaj. Mnie tylko nie ma przy tym wspólnym stole. Jestem daleko, lecz myślami blisko. Życzenia składam wszystkim szczere, miłe. Łza tęsknoty w mym oku się kręci Wy tutaj weseli tego nie widzicie. I dobrze. Po co myślami smutnymi, tak podniosłą atmosferę peszyć 22.12.2004 Joanna STALA Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Życzenia świąteczne 23.12.08, 15:37 Zyczenia Aby Święta były wyjatkowymi dniami w roku by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem by kolacja wigilijna wniosła wserca spokój a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem. By prezenty ucieszyły każde smutne oczy by spokojna przerwa ukoiła złości by było u Wszystkich pełno miłości Zyczę Wam dużo zdrowia szczęścia i radości Wszystkiego dobrego Niech Moc będzie z Wami Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Ewom... 23.12.08, 23:00 Jutrzejszym solenizantkom, naszym kochanym Ewom... Życze Ci Dnia Imienin tak miłego jak tylko miłym być może ten dzień - spędzony w otoczeniu pełnym miłości, przyjaciół i rodziny. Aby wszystkie dni w żółwim tempie upływały, by co dzień uśmiechał się do Ciebie świat cały. By nigdy nie było porannej pobudki i wiał wiatr specjalny,taki co rozwiewa wszelkie smutki. Wszystkiego dobrego i niech spełnią się Twoje marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Ewom... 25.12.08, 21:04 Dla Ewiko i innych Ewuś spóżnione, ale szczere życzenia...zdrowia,szczęścia, pomyślności i spełnienia wszystkich marzeń...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewi-ko1 Re: Ewom... 26.12.08, 19:26 Bardzo dziękuję za piękne życzenia i mam nadzieję, że się spełnią:- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
mal_tka Re: Życzenia świąteczne 24.12.08, 09:48 Życzeń, które Wam życzę, na razie nie wyliczę, wiec podaję pierwsze z kraju, by Wam żyło się jak w raju, by w wigilię u rodzinki, wszyscy mieli fajne minki, by przy stole chciał zagościć pakiet zdrowia i miłości, i u wszystkich był tak mocny, by pozostał całoroczny. podzielsieoplatkiem.pl/ela,37624/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to juz JUTRO Re: Życzenia świąteczne IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.08, 01:30 bedzie sylwester FORUMOWICZOW JUZ SIE CIESZE. i ciasto pieke do zobaczyska KOCHANI Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Życzenia noworoczne 30.12.08, 09:55 Ale Wam zazdroszczę :D a ja z moim szkrabem, ale też będzie wesoło, o północy szampana wychylę za Wasze zdrówko, jak Wam się czknie...to znaczy że to ja :D Stary Rok mija lecz marzenia zostają, niech one się Wam wszystkie spełniają i z Nowym Rokiem niech los się odmieni a ogród życia wnet zazieleni....tego i wszystkiego najlepszego życzę ja :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Życzenia noworoczne 30.12.08, 12:42 Witam Mili nasi 'Przyjaciele" napewno bedziemy myśleć ellka25 i nie tylko o Tobie ale o Was wszystkich . Nawet ja wypiję Wasze zdrowie Zyczę Wam Wszystkim zdrowia i coby 2009 rok był nie gorszy jak ten tego życzą Wam Pieruny Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Życzenia noworoczne 30.12.08, 18:00 www.toast.1k.pl/?od=Basia Kochani, abyśmy w zdrowiu doczekali wielu spotkań :) Szampańskiej zabawy życzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wISTA WIOOO Re: Życzenia noworoczne IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.09, 15:45 wszystkim najlepsze zyczenia oby 2009 byl lepszy od 2008 i gorszy od 2010 A SYLWESTER BYL SUPERANCKI. P.S jeszcze jednym okiem odsypiam. Fotki w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Życzenia noworoczne 01.01.09, 20:53 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku całej bandzie życzę :) A. dzięki. Fotki obejrzałam, widać że bal był super, tylko gdzie to ognisko ??? mroziku się baliśmy coooo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wISTA WIOOO Re: Życzenia noworoczne IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.09, 14:48 ognisko......bylo w naszych serduchach, a drewno sciagniete na te okazje z lasu czeka na OTWARCIE WIOSNY. Naczynia jednorazowe tyz juz sa wiec jeden klopot z glowy pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re:i już po... 05.01.09, 11:35 Witam wszystkich cieplutko :) i zapraszam do odkopywania mojego obejścia ze śniegu :D Chcieli śniegu, chcieli...to kurde jest i roboty pełne ręce, ale muskuły sobie wyrobie, łopatą frygam że hej :D Hmmm....naczynia jednorazowe zostały, drewno na ognisko tyż...i co już nic więcej... Pozdrawiam i buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re:i już po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.09, 12:42 ellka25 - widzę, ze reklamę sobie robisz ? :D Ino patrzeć, jak jakieś "chłopię", nawet marnej postury łopatę Ci odbierze :P Jednak, mimo tego, pomimo, tak czy inaczej...ze śniegiem jest cool ! A ten najmłodszy Twój, to ma już saneczki ? Spotkanie - obiła mi się data o uszy: 16-go. To tak, żeby czas zarezerwować :)Szczegóły potem. ps. Lazur jest b.nerwowy.Ostatnio razem z Lazurową rzucili palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re:i już po... 05.01.09, 18:42 Hmmm...Lazury współczuję bardzo, ale popieram zamysł, melise trza pić :D sama się przymierzam ale brakło mi cm :D No i nawet reklama nie pomogła :D sama musze łopatą machać :D Mój najmłodszy saneczek nie ma, jeszcze za malutki na taki sport ekstremalny, za rok to tak :) Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Styczniowe spotkanie :) 11.01.09, 01:09 Witam serdecznie w Nowym 2009 Roku:) Już na wstępie podam, że nasze spotkanie styczniowe zaplanowane jest na piątek, 16-go. Mamy zarezerwowany lokal - chętni mogą zostać na Koncercie. I to tyle ogólnych informacji. Serdecznie zapraszam niezdecydowanych - jak widać na zamkniętym Forum Przyjaciele, nasze grono wciąż się powiększa :) Mam nadzieję, że i to spotkanie będzie radością dla Was. Piszcie, jeśli macie jakieś wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baba JAGA Koncert Dojrzałych? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 00:58 WATPLIWOSCI......ZNACZY SIE KONCERT W WYKONANIU DOJRZAŁYCH? przy winie?? a cena wstepu na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:02 A idz zesz juz Baba JAGO spac ,przesiez juz jest pierwsza w nocy.Bedziesz pozniej w robocie ziewala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 12:51 O to to święte słowa , co racja to racja "Gitarzysto" kobicina spać nie może zamartwia się, to se pisze skubana i jeszcze się pyta ile kosztuje wstęp stać Cię na niego, a czy przy winie, mnie tam wsio rybka i tak nie pije. Jezdem na odwyku od Nowego Roku se przyrzekłem i słowa dotrzymam żeby nie wiem co niebede pił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No i bylo Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.09, 00:03 fajnie znowu na spotkanku. Do nastepnego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Dojrzali... jak wino :) 18.01.09, 08:26 Dla koneserów wina i nie tylko, proszę się częstować: Piosenki rosyjskie rapidshare.com/files/17968337/RussischeLiederCNiemen.rar Hasło: mimik Największe Przeboje rapidshare.com/files/118356345/Czes__322_aw_Niemen_-_Najwi__281_ksze_Przeboje_cd1.rar rapidshare.com/files/118397212/Czes__322_aw_Niemen_-_Najwi__281_ksze_Przeboje_cd2.rar Czas jak rzeka płynie odsiebie.com/pokaz/913432---5267.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 08:33 Witaj :) A to tak w związku z 5 rocznicą śmierci Niemena ? ... A co z Tobą ? Taka cisza... Bijemy rekordy frekwencji na spotkaniach :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Dojrzali... jak wino :) 18.01.09, 08:52 Tak właśnie, z tego powodu. Wczoraj zauważyłem na forum inny wątek na ten temat i odżyły wspomnienia fana. Przeszukałem bibliotekę linków i coś się znalazło na tę okoliczność. Pozdrawiam Gość portalu: Lazur napisał(a): > Witaj :) > A to tak w związku z 5 rocznicą śmierci Niemena ? > ... > A co z Tobą ? Taka cisza... > Bijemy rekordy frekwencji na spotkaniach :) > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 21.01.09, 10:54 Witam :) Kochani, cieszę się że ostatnie spotkanie dostarczyło Wam wiele emocji i pozytywnych wrażeń. Nie spodziewałam się aż takiej frekwencji :) Mogę chyba zdradzić, gdzie gościliśmy, ponieważ następne spotkanie bedzie gdzie indziej. Byliśmy w Paradoksie. Duży lokal, fajni kelnerzy :P,ceny troszkę powyżej średniej, no i...dla mnie za głośna muzyka. Najzabawniejsze, że niektórzy spotkali tam znajomych, a nawet koleżanka spotkała swoją wnuczkę, hehhehe...;) Przy okazji składam wszystkim Babciom i Dziadkom /jutro/ życzenia z okazji ich święta. Kochani, cieszmy się wnukami, one tak szybko rosną !!! I mam prośbę. Jaki lokal proponujecie na lutowe spotkanie ? Dawajcie propozycje tutaj. Decyzję podejmiemy na forum Przyjaciele. Serdecznie pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 21.01.09, 19:51 Witam :) Be.es a wydawało się, że lokal jest mało znany, a jednak ludzie tam ciągną, może dlatego że jest miła atmosfera, obsługa i te koncerty. Odnośnie innego lokalu to trzeba zrobić jakiś rekonesans po mieście, musimy troche pozwiedzać. Piorun coś tam obiecał,ale już nie pamiętam co :D Serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no fajnie Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.09, 14:15 bylo, nawqet chcielismy z PIORUNKIEM KASETKE SCIAGNAC, ALE BYLA LETKA, WIEC ZOSTAWILISMY a coooo NIE BEDZIEMY sie laszczyc na male co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 14:39 "No fajnie" miła kuleżanko ja nie chciałem gwizdnąć kasetki jak tyle 'Przyjaciół" powiesiło się na wieszakach to skąd chłopina miał mieć szmal hę? Ty se napisz ile na tamtym forum mamy Ci oddać? Wy kochni myślcie gdzie mamy się zakotwiczyć i co wypić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no fajnieee Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.09, 01:16 Ty se napisz ile na tamtym forum mamy Ci oddać? sprawa juz w windykacji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 02.02.09, 18:41 Witam wszystkich :) Be.es...myślimy intensywnie gdzie by tu się spotkać :D jeszcze jest troche czasu. A dlaczego nie napisałaś co to jest ta dupolotnia??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_logowana Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 09:21 Prawdziwa historia Pewna kobieta, krótko po rozwodzie, spędziła pierwszy dzień smutna, pakując swoje rzeczy do pudeł i walizek, a meble do wielkich skrzyń. Drugiego dnia przyszli i zabrali jej rzeczy i meble. Trzeciego dnia usiadła na podłodze pustej jadalni, włączyła spokojną muzykę, zapaliła dwie świece, postawiła półmisek z dwoma kilogramami krewetek, talerz kawioru i butelkę zimnego białego wina i przystąpiła do konsumpcji, aż już więcej nie mogła. Gdy skończyła jeść, w każdym pokoju rozmontowała pręty karniszy, pozdejmowała z końców zatyczki i do środka włożyła połowę krewetek i sporą porcję kawioru, po czym ponownie umieściła zatyczki na końcach karniszy. Potem zrezygnowana cicho wyszła i pojechała do swojego nowego lokum. Gdy mąż wrócił do domu, wprowadził się z nowymi meblami i z nową dziewczyną. Przez pierwsze dni wszystko było idealne. Jednak z czasem dom zaczął śmierdzieć. Próbowali wszystkiego! Wyczyścili, wyszorowali i przewietrzyli cały dom. Sprawdzili, czy w wentylacji nie ma martwych myszy i wyprali dywany. W każdym kącie powiesili odświeżacze powietrza. Zużyli setki puszek sprayów odświeżających. Nawet wykosztowali się i wymienili wszystkie drogie dywany. Nic nie działało. Nikt nie przychodził do nich w odwiedziny, robotnicy nie chcieli pracować w domu, nawet służąca się zwolniła. W końcu były mąż kobiety i jego dziewczyna zdesperowani musieli się wyprowadzić. Po miesiącu nadal nie mogli znaleźć nikogo, kto zechciałby kupić cuchnący dom. Sprzedawcy nie chcieli nawet odbierać ich telefonów. Zdecydowali się wydać ogromną sumę pieniędzy i kupić nowy dom. Eks-małżonka zadzwoniła do mężczyzny w sprawach rozwodu i zapytała go, co słychać. Odpowiedział, że dobrze, że sprzedaje dom, ale nie wyjaśniając jej prawdziwej przyczyny. Wysłuchała go ze spokojem i powiedziała, że bardzo tęskni za domem, i że porozmawia z prawnikami, aby uporządkować sprawy w papierach w taki sposób, by odzyskać dom. Mężczyzna, sądząc, że jego eks nie ma najmniejszego pojęcia o smrodzie, zgodził się odstąpić jej dom za jedną dziesiątą rzeczywistej ceny, o ile ona podpisze umowę tego samego dnia. Przystała na to i w ciągu godziny dostała od niego papiery do podpisania. Tydzień później mężczyzna i jego dziewczyna stali w drzwiach starego domu, patrząc z uśmiechem, jak pakowano ich meble i wsadzano na ciężarówkę, by zabrać je do nowego domu... ...łącznie z karniszami. UWIELBIAM SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIA, A TY? German Dehesa powiedział: "My mężczyźni musimy zrozumieć, że z kobietami nie można wygrać, że są nie do zatrzymania i nie do pokonania." Coś w tym jest. Wystarczą zwyczajne karnisze... Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 03.02.09, 09:48 Witam :) Nie_logowana...to jest super, słodka zemsta :D Słyszałam, że jak ktoś buduje nowy dom, a narazi się budowlańcom to potrafią zamurować w ścianie zbuki i jest taki smród, że nie da się mieszkać, albo w kominie zamontują jakiś drut i jak jest wiatr to wyje niesamowicie, jakby jakieś duchy buszowały :D Tak że z murarzami proszę się delikatnie obchodzić :D Do miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 01.02.09, 22:01 Witam pięknie :) Tylko czemu tu taka cisza ? Wiem, wiem...przenieśliście się na Forum Przyjaciele :) Ale tam, nikt inny z zewnątrz nie dotrze, jeśli tu nie będziemy pisać :( Piękna zima - byłam dzisiaj z moimi najbliższymi w Parku i na Jasnej Górze. No i wreszcie wiem, co znaczy słowo "dupolotnia" :P Ale do rzeczy... Spotkanie już niebawem. Znowu wypadło 13 w piątek :D Godzinę wszyscy znają, gorzej z miejscem... Nie padają żadne konkretne propozycje, a szkoda... Może jednak ktoś dołączy, ktoś coś zaproponuje ? Udanego tygodnia Wam życzę. Tym na zasłużonej emeryturze, i tym jeszcze pracującym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś Re: Dojrzali... jak wino :) IP: 79.191.94.* 03.02.09, 10:10 A jednak baby są wredne, podłe, niemiłe, wyrachowane,zarozumiałe najgorsze jest to ze są żmijami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie_logowana Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.09, 11:23 Tak, masz rację !!! Ale ONE są tylko takie w opowiadaniu bajek :DDD Te z reala są SUPER !!! Czułe, kochające, wybaczające... Pozdrawiam - Nie_logowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 03.02.09, 14:06 Witajcie ! Bajki są zawsze ku przestrodze, wnioski należy wyciągać samemu :) Odwykłam od małych dzieci, a tu mam w domku "szkraba". kochanego bardzo i do soboty nasze życie jest jemu podporządkowane. Może taki mały dowcip o dzieciach ? Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie... - No, weszły! Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi: - Ale mam buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły! Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie moje buciki.... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły! Na to dziecko : -...bo to są buciki mojego brata ,ale mama kazała mi je nosić. Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!. - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki? - W bucikach... Wprawdzie M. nie ma rodzeństwa, ale...rozpieszczony jest, a może rozpuszczony przez nas :( Pozdrawiam cieplutko - b. Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: Dojrzali... jak wino :) 04.02.09, 14:23 Witam Przy dzisiejszej pogodzie która powala na kolana Twoje dowcipy sprawiły mi dużo wesołości, humor mi się zaraz poprawił be,es Ty myśl czasu zostało niewiele, może na spotkanie przyjdą osoby które były z nami 31-XII są zaproszone Pozdrawiam Wielką jest mądrością umieć znosić głupotę innych -Pitagoras Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Dojrzali... jak wino :) 04.02.09, 14:39 Witajcie Moi najmilejsi...... Pewnie że postaramy sie przytargac " nowych" Wprawdzie jeszcze nie forumowi ale kapkę czasu i beda..... Na Slaskiej jest taki nowy restaurant czy tez pab 44 schodzi sie do piwnic pod salonami z Polszmatem i muzycznum i Pizzahat Moze tam wywąchamy?Ukłony Rude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 15:33 Jutro obadam to miejsce. Piątek, 13 luty, godz. ok.16.30 - 17.00 Jeśli są jeszcze chętni, przy tym nowi... zapraszam na spotkanie w lutym. Mogę ew. odebrać z umówionego miejsca. Kontakt znacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 05.02.09, 15:14 Witam :) Byłam dzisiaj zobaczyć ten lokal "44". Lokalizacja dobra, pomieszczenia raczej małe, przytulne :P Tylko 13-go lokal zarezerwowany - ktoś urządza "18" Wobec powyższego albo przekładamy spotanie na 20-go...albo zostajemy przy 13-tym, tylko ustalimy inny lokal. Jak zawsze ostateczne decyzje podejmowane są na forum Przyjaciele. Piszcie Wasze propozycje...mamy jeszcze troszkę czasu :) Serdecznie pozdrawiam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa to ja;-) czynastego o siedemnastej w EDO IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 20:33 restauracja japonska EDO sushi dania z ryp i owocow morza kopernika 22 czynne od 12.oo www.edo.czwa.eu Ale Basia mowi, ze jak Piorun to klepnie to bedzie OK............ Piorun......melduj sie do klepania ;-)))) albo nie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REPLAYYY czynasty o siedemnasyj IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.09, 20:34 restauracja japonska EDO sushi dania z ryp i owocow morza kopernika 22 czynne od 12.oo www.edo.czwa.eu Ale Basia mowi, ze jak Piorun to klepnie to bedzie OK............ Piorun......melduj sie do klepania ;-)))) albo nie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: czynasty o siedemnasyj 09.02.09, 22:05 Witam :) Tak, padła taka propozycja spotkania :) edo.czwa.eu/ Jeśli nie będzie sprzeciwów... Zresztą, decyzję ostateczną zostawiam Piorunowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: czynasty o siedemnasyj 10.02.09, 10:26 Witam :) No to Piorunie masz nie lada zgryza :D ale przecież na kogoś musiało paść :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UUUUla la la Re: czynasty o siedemnasyj IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.09, 11:32 piorum do tablicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piorun51 Re: czynasty o siedemnasyj 11.02.09, 11:35 Witam Namnie nie liczcie ja czekam cierpliwie, ja swoją opinie napisałem mniejszość niema racji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UUUU la la laaa Re: czynasty o siedemnasyj IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.09, 00:57 Piorun gdzie co napisales???????? Toz Basia mowi, ze TY masz klepac /miejsce i termin/ nie mylic z czym innym !! nooo chciala by dusza do raju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: UUUU la la laaa chcialaby. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:16 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-ka1 Re: Spotkanie - 13 luty :) 12.02.09, 17:55 Kochani, zapraszam na Forum Przyjaciele, gdzie podane jest miejsce naszego jutrzejszego spotkania :) Serdecznie zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazur Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 00:13 I po Walentynkach... walentynki.seksorada.pl/buziak/6338 Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 15.02.09, 09:30 Ha...za rok następne :D Zgłaszanie udziału już rozpoczęte :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooo Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 19:42 zAraz bedzie dzien kobitek???? a my znowu czynastego mamy spotkanie?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez logowania Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 20:25 paczekdlaciebie.pl/51982 Smacznego !!! Pozdrawiam cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 19.02.09, 19:41 Witajcie :) Dzięki za pączka :D ja robiłam pączki dziś, osobiście własnymi łapkami i przez rok znowu nie będę mogła jeść pączków :D Pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.09, 13:45 No Dojrzali :D gdzie się podziewacie, wiosna idzie a Wy śpicie :D Czas poszukać wiosennych znaków...i nie tylko na ziemi. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:02 Zaczekam do 21 III wtedy będzie wiosna, kobitki zrzucą barchany, moherowe berety w kąt pieknie się ubiorą ,lekko kolorowo aż w oczy będzie koleć wtedy bedzie wiosna oj bedzie na co popatrzeć oj będzie serce mocniej biło A nasze częstochowianki są najpiękniejsze ,eleganckie o rety szyja bedzie bolała od oglądania się za kobitkami Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 25.02.09, 10:05 Alik...czekaj, czekaj....a Twoja kobitka szyje Ci usztywni i nijak się nie obrócisz :D będziesz miał tylko widok na wprost :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: nnnnooooooooooo IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 23:58 Sa do sprzedania 3 pieski meskie z rasy PINCZER /BEZ RODOWODU/ na swiecie od 14 stycznia 2009 same jedza sa nieodrobaczone i nie szczepione cena po 100 zl tel kontaktowy 034 3654707 DO OBEJRZENIA NA FOTKACH fotoforum.gazeta.pl/3,0,1681672,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1681673,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1681674,2,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
be.es Re: Dojrzali... jak wino :) 04.03.09, 13:18 Spotkanie marcowe już blisko. Czy macie zarezerwowany czas ? Spotykamy się w umówionym miejscu 13 marca. Godziny jak zawsze. Dokładniejsze dane będą na zamkniętym forum Przyjaciele. Serdecznie zapraszam - b. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Dojrzali... jak wino :) 04.03.09, 18:24 Jasne, jasne...nawet w kalendarzu zapisane :D Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noooooo Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 00:02 a pokoj zarezerwowany?????????? bo jak nie to jedziemy do dawnej PAnoramy......ale ta,m trzeba tez rezerwacje..............i tance Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 09:24 Kobitki....wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet....niech Wam się spełnią wszystkie marzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIEKUJEMY Re: Dojrzali... jak wino :) IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.09, 12:16 jak "Kobitki" to juz wiemy od kogo co nie Lalki, ze MY TO wiemy ;-) ÓSMY M A R C A Nie chcę kwiatów, ani złota na ósmego marca. Wolę byś mnie pocałował, przytulił do serca. Byś mnie objął swym ramieniem, jak kiedyś bywało. Byś mi szeptał czule w uszko Kocham Ciebie całą JEDEN DZIEŃ W ROKU Patrzę ! Oczom nie dowierzam? Na ulicach panów pełno. Każdy w ręce kwiatek trzyma Co niektórzy bombonierkę. Co się dzieje myślę sobie Świat dziś taki kolorowy. Wokół same tulipany Czasem róże lub gerbery. No tak!!! Dzisiaj święto przecież mamy! Dziś Dzień Kobiet miłe panie. Jeden dzień cóż to jest dla nas Żadne święto proszę panów. My na co dzień chcemy kwiatki W waszych sercach ciepła dla nas. Niech nie drażni was od rana mleczna zupa przypalona Trochę póżniej obiad dany I zmęczona nocą żona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOwy 13 marca juz tuz tuz IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.09, 12:31 Czy spotykacie się znowy i gdzie, bo chetnie bym dołączył. Manio Odpowiedz Link Zgłoś
pagart50 Re: be.es dziękuje za zaproszenie- a winko stare 11.03.09, 21:37 jest OK. Popieram twoja- waszą inicjatywę. Brak jest inicjatyw zagospodarowania wolnego czasu. Myslę ,ze na herbatke kazdy ma cheć, a winnko jak kto woli;) Czytałem niektóre wypowiedzi-hmm niech siedza przed TV, moze im cos przybędzie;). Jak tylko pozwoli mi czas to bede sledził spotkania...a jak nie to bedę odwiedzal 13 dnia m-s wszystkie knajpki w czestochowie po 18;) pozdrawiam z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pagart50 napisa Re: be.es dziękuje za zaproszenie- a winko stare IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 01:55 nie musisz lazic po WSZYSTKICH KNAJPKACH napisz do Be es i bedziesz wiedzial gdzi nas wynalesc. Zapraszamy Katowic z nami nie bylo wiec mozna zaczac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: be.es dziękuje za zaproszenie- a winko stare 12.03.09, 20:37 Noooo....Be.es panuje nad wszystkim i Wszystkimi :D po namiary tylko do Niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jOANNA Re: be.es dziękuje za zaproszenie- a winko stare IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.09, 22:04 ALBO DO MNIE PRZEZ znajomy serwer;-) Odpowiedz Link Zgłoś