quopic 26.03.08, 21:02 Może ktoś polecić dobrego laryngologa dla dziecka , jakiś gabinet zabiegowy gdzie zrobiliby zamknięcie naczyń w nosie tzw. elektrokoagulację ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkm Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: *.profiline.pl 27.03.08, 11:37 poleca dr Kawalskiego z Chorzowa. w cz-wie raczej daj sobie spokój. lecznicadd.pl/nowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkm Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: *.profiline.pl 27.03.08, 11:39 www.rynekmedyczny.pl/pl/chorzow/powstancow/ZOZ/1635350,,/niepubliczny_zaklad_opieki_zdrowotnej_lecznica_dzieci_i_doroslych_szpital_im_i_moscickiego Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie 27.03.08, 12:02 W Przychodni Suligi przyjmują laryngolodzy z Chorzowa, na NFZ terminy na czerwiec... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.08, 16:48 jestem za poprzednikami,żebyś dała sobie spokój z Częstochową, leczę dziecko od 6 lat w Chorzowie,może być Kawalski lub Kopacz- obaj są świetni(no chyba że któryś z nich jest u Suligi),a poza tym w Chorzowie jest doskonały sprzęt(jeden z lepszych w kraju), życzę zdrowia (ja jadę jutro z dzieckiem na zdjęcie drenów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: 89.174.23.* 27.03.08, 17:11 Chyba nie ma ich u Suligi bo są w swojej klinice w Chorzowie, która też przyjmuje i robi zabiegi na NFZ. Ja też polecam klinikę do której podano link. Wycinałam tam córce migdałki.Super.Tak powinno być wszędzie ale chyba nieprędko to nastąpi.W Cz-wie nie znalazłam lekarza, a Ci,którzy przyjeżdżają ze Śląska i tak zabiegi proponują u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
quopic Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie 27.03.08, 21:44 A jak tam jest z opiekunami , czy może rodzic przebywać z dzieckiem po zabiegu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 21:35 nie ma problemów z opieką wręcz przeciwnie tam są dzieci tylko z opieką,niby teoretycznie z jednym opiekunem ale głowy ci nie urwą, jak jest dwoje, po prostu super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: 89.174.23.* 28.03.08, 22:23 Rodzic zostaje z dzieckiem.Ja płaciłam za zabieg bo zależało mi na czasie/chodziło o ferie bo córka chodzi o liceum/ i płaciłam za swój pobyt. Ale trzeba zadzwonić to odpowiedzą na wszystkie pytania.Przede wszystkim cały czas na bieżąco byłam informowana przez lekarza/z5 razy w ciągu doby naszego pobytu/ i pielęgniarki.Opieka doskonała, o nic nie trzeba się prosić.Dostałyśmy pokój 2 osbowy,caterng -dania do wyboru No i zabieg przeprowadzony świetnie, a co najważniejsze bez żadnych komplikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: 89.174.23.* 28.03.08, 22:28 Nawet przyniosła mi pielęgniarka świeżą prasę do pokoju, czym kompletnie mnie zaskoczyła. Klinika w Chorzowie to naprawdę poziom europejski. Te dobre miejsca w rankingach to nie przesada. Tak samo byli traktowani pacjenci przyjęci na NFZ.Prawdopodobnie dłużej trochę czekali na termin zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.08, 16:57 dr. drabek ordynator z pck Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie 30.03.08, 12:36 A naprawdę dobry laryngolog dla dorosłego - trudna sprawa oskrzeli, kogo polecacie, chętnie lekarz z oddziału laryngologicznego, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Laryngolog dziecięcy w Częstochowie IP: 89.174.23.* 30.03.08, 13:30 W klinice w Chorzowie, którą ja chwaliłam,a wcześniej podano link leczą się również dorośli i sądzę ,że u nas szkoda czasu szczególnie jeśli problem jest poważny. Trzeba wejść na stronę i znależć lekarza dla siebie, ewentualnie zadzwonić i recepcja pomoże Odpowiedz Link Zgłoś