Gość: bardecki IP: *.strefa.com 30.03.08, 21:03 Złe miłego początki,mam nadzieję... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katedralna Częstochowa-biało-zielona!!!! IP: *.strefa.com 30.03.08, 21:05 oby... ale spokojnie,to się dopiero rozkręca,jeszcze Lwy pokażą pazury!!!Stare miasto z Włókniarzem!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Częstochowa-biało-zielona!!!! IP: 83.2.141.* 30.03.08, 21:57 proste! północ sie dołącza i jedziemy do leszna! leszno nasze !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zieleń Re: Częstochowa-biało-zielona!!!! IP: *.strefa.com 30.03.08, 22:11 TAK JEST,POKAżEMY CHAMOM Z PROWINCJI W JAKIEJ LICZBIE JEźDZI SIę DO RYWALA!!!NA PEWNO NIE TAK JAK ONI DO NAS-35-OSóB,BUCHECH,WIEKSZOść EMERYCI I NASTOLATKOWIE.Czyzby chuliganka leszczynska miała kompleks wyjazdowy do Cz-wy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek LESZNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.08, 23:23 z Rakowa tez jada ludzie do Leszna:) oby tylko pogoda była bo podobna w przyszła niedziele ma padac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc czytam ze some debile jada do leszna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:44 czy wiecie kto to jest kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj Bog Re: czytam ze some debile jada do leszna. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 11:01 dobrze ze ty jestes z patologicznej rodziny to sie przynajmniej Czestochowa nie bedze wstydziła za takiego kretyna RKS RAKÓW ANGLIA DLA POLAKÓW:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunch Re: Żużel. Włókniarze sobie pojeździli IP: *.eranet.pl 31.03.08, 10:36 No jak to kryterium oglądałem, to bym powiedział tak: trzeci bieg bez zastrzeżeń, trafił się Drabskiemu trzeci tor, na którym wszyscy się w pierwszej serii identycznie zakopywali. Aczkolwiek zaskoczył mnie dobrym startem. Potem czwarty tor, wygrał zdecydowanie w swoim stylu, ale jakoś tak wolny był. Potem pechowo znów trzeci, ale już się z niego dało jechać i nawet ładnie potem wyprzedził, tyle że się wcześniej dał wyrąbać Okoniowi. W piętnastym miał chłop pecha, bo mimo lotnego startu rywala to jednak on z pierwszego łuku wychodził na czele i niestety przerwano. Ale zasmucił mnie ostatni wyścig, bo oto Drabik - geniusz pierwszego łuku - pojechał jak sierota i dał się w łuku wyprzedzić wszystkim, jakby nie mógł się odnaleźć na torze. No cóż, liczę że na razie sprawdza sprzęt i siebie po kontuzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Żużel. Włókniarze sobie pojeździli IP: 212.160.86.* 31.03.08, 14:43 W Częstochowie liczy sie tylko AZS a nie chory zuzel !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lol Re: Żużel. Włókniarze sobie pojeździli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 16:26 Idź się lecz kibicu AZS-u Odpowiedz Link Zgłoś