amerie1 13.04.08, 11:26 mam takie pytanko,czy orientuje sie ktos z Was kiedy(i czy)przenosza silownie ADA?doszły mnie słuchy,ze maja zamiar polaczyc ta z JP2 i Wilsona i przeniesc w okolice ak polonijnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: siłownia ADA IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 13:08 Ta z Jp2 zlikwidowana - nowa jest w AP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amerie1 Re: siłownia ADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 15:02 dziekuje za info,a mozesz powiedziec cos wiecej?np.w ktorym miejscu dokladnie?dobrze ze sie zapytalam,bo jutro wracam po przerwie i z lekka daremny spacerek bym zrobila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: siłownia ADA IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 16:48 W budynku AP - wejście od strony ul. 7 Kamienic. W podziemiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: siłownia ADA IP: *.prenet.pl 13.04.08, 20:59 kieruj sie smrodem potu to trafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k klima IP: 83.2.142.* 13.04.08, 22:09 Czemu szefunio nie zrobi wkoncu porzadku na wilsona nie da sie tam cwiczyc chodze tam na aerobik od 3 miesiecy i chyba zrezygnuje skoro wlasciciel nie szanuje klienta w dupie ma wszystko tylko peniazki do kieszeni umie chowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milos Re: klima IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.08, 23:19 Pewnie jesteś jedną z tych lasek co to po godzinie ćwiczeń nie mają na sobie nawet kropelki potu. Trzeba się zmęczyć trochę - to nie makijaż u kosmetyczki! I myjcie się na boga po zajęciach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do milos Re: klima IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.04.08, 23:50 Nie wiem czy wiesz co to jest pocenie się podczas ćwiczeń,a co zaduch bez otwartych okien (zakaz otwierania )i nie działającą klimatyzacją (jeżeli można nazwać to klimatyzacją)wcale nie dużym pomieszczeniu. Jeżeli masz takie podejście do tego, to stwierdzam,że jesteś tym oszczędnym szefem,albo śmierdzi od ciebie na odległość.....A jeżeli mówimy o makijażu to ćwiczę bez..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 08:43 Zgadzam się z Tobą. Od wielu lat chodziłam na zajęcia do klubu przy ul. Jana. Na Wilsona byłam może dwa razy. Pomimo lepszych warunków w AP, nadal jest na sali zaduch. Ponadto na niektórych zajęciach grupa liczy po 16 osób + prowadząca. Uważam to za nieporozumienie. W takich warunkach nie ma jak ćwiczyć. Właścicielowi widocznie chdzi wyłącznie o kasę.Może przeczyta nasze uwagi i coś zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: klima IP: *.multimo.gtsenergis.pl 14.04.08, 19:40 A są gdzieś jeszcze w Częstochowie fajne kluby fitness tzn przede wszystkim chodzi mi o warunki "klimatyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloeska Re: Brzeźnicka IP: 80.54.174.* 14.04.08, 21:46 Polecam studio na Brzeźnickiej.Tylko są zapisy na konkretne godziny przy zakupie karnetu.jest ograncizona ilość osób na sali.siłownia narazie niezbyt,ale jest remont-powiększają sale.jeszcze niedawno również chodziłam do Ady,ale nie zawsze pasuje mi przyjść na pierwszą godzinę aerobiku (godz.15 czy 16),a na 17.30 to tam jest "sauna".Po 10 minutach już nie ma się siły by ćwiczyć, ponieważ nie ma czym oddychać -MASAKRA!Słyszałam że w AP aerobik jest w piwnicy bez okien - świetny pomysł na pozbycie się pozostałych klientów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: klima IP: 89.174.23.* 14.04.08, 21:59 idz sobie tak samo inne kolezanki czy inni koledzy do silowni w pasazu.silka bardzo dobrze wyposazona,dzialajaca klima zawsze jest instruktor,sauna tez jest dotepna w zaleznosci od rodzaju wykupionego karnetu,aerobic,spinning.szatnie zawsze posprzatane i czyste.silownia godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mariusza Re: klima IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.04.08, 15:00 A jak wychodzi cenowo w pasażu,nigdy tam nie byłam na fitness . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: klima IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 19.04.08, 05:46 wiesz co nie wiem po ile dokladnie sa karnety,moge sie tylko sugerowac cena jaka ja place a jest to 100zł za caly miesiac bez limitu wejsc i sauna tez bez limitu,takze jesli bys tytlko chciala to co ja to zaplacisz tyle samo,jesli sobie powiekszysz karnet o aerobic lub cokolwiek innegoto oczywiscie cena jest wyzsza.nie pamietam dokladnie i niehce cie sklamac ale jak kiedys patrzalem ceny karnetow to najdrozszy z aerobikiem i z innymi rzeczami byl za jakos 150zł.musisz isc tam i sie zapytac:IV pietro,pasaz.bardzo mila obsluga,takze ci wszystko wytlumacza co i za ile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mariusza Re: klima IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.04.08, 12:37 dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś